| Organizacja Swallowa | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gluchy
Liczba postów : 391 Join date : 15/07/2013
| Temat: Organizacja Swallowa Wto Lip 30, 2013 9:47 am | |
| Pożegnałeś się z szefem organizacji a za równo z ukochaną. Ruszyłeś z pozostała ekipa do bramy waszej bazy a potem się wszyscy rozeszliście w swoje strony. Do kolejnego twojego celu było sporo drogi a musiałeś jakieś pożywienie zdobyć i może jakieś pokemony by stać się silniejszym. Po chwili wyskoczyła Emolga a potem usiadła ci na ramieniu jak papuga. | |
|
| |
ChronoDark
Liczba postów : 16 Join date : 23/07/2013
| Temat: Re: Organizacja Swallowa Wto Lip 30, 2013 2:07 pm | |
| Ruszyłem z Emosią w stronę Striatonu. Moi towarzysze za mną. Polatucha siadła mi na ramieniu. Uśmiechnąłem się do niej i ruszyłem po drzewach w dalszą podróż. -Dobra drużyno, tutaj zróbmy postój i poszukajmy jabłek i innych owoców. | |
|
| |
Gluchy
| Temat: Re: Organizacja Swallowa Wto Lip 30, 2013 5:31 pm | |
| Ekipa się zatrzymała. Devil zajął się organizacja i trochę drewna zebrał a Dove szukał jakiś owoców i grzybów. Emolga skakała sobie po drzewie a potem na jakieś inne się przerzuciła. Devil zaraz po przybyciu Dova rozpalił ognisko by jakoś przygotować grzyby do spożycia a łup Dova trafił do słoika. | |
|
| |
ChronoDark
| Temat: Re: Organizacja Swallowa Wto Lip 30, 2013 6:31 pm | |
| Dove to jest ona + nieodmienne imię tak na przyszłość zapomniałem wspomnieć :q ============================================= - Dobra drużyno zostańcie tutaj, a ja pójdę na patrol tą ścieżką-tu wskazałem na pobliską ścieżkę. Wziąłem pokeballe i ruszyłem na patrol. | |
|
| |
Gluchy
| Temat: Re: Organizacja Swallowa Wto Lip 30, 2013 6:41 pm | |
| Wszyscy zostali a ty i Emolga ruszyliście wskazaną drogą. Emolga skakała z drzewa na drzewo a ty nic ciekawego nie zauważyłeś. Nagle na drodze twojego pupila stanął Mankey który ją zwalił z drzewa. | |
|
| |
ChronoDark
| Temat: Re: Organizacja Swallowa Wto Lip 30, 2013 6:53 pm | |
| -Emolga jesteś cała?-zapytałem po czym podniosłem ją z ziemi. Nie zważając na figle pokemona ruszyłem w dalszy patrol ścieżką. | |
|
| |
Gluchy
| Temat: Re: Organizacja Swallowa Wto Lip 30, 2013 7:12 pm | |
| Mankey sobie poszedł a Emolga się zaraz pozbierała po upadku i znów wskoczyła na drzewo a potem się przemieszczała drogą powietrzną. Pokemon po chwili ze skoczył ci na ramie i popatrzył z pytaniem ... Czego ty szukasz człowieku ? | |
|
| |
ChronoDark
| Temat: Re: Organizacja Swallowa Sro Lip 31, 2013 8:21 am | |
| -Nie patrz tak na mnie. Naszą misją jest powstrzymanie zespołu R. Musimy się upewnić, że droga do Striatonu jest bezpieczna. Z resztą Mankey nie jest odpowiednim partnerem dla tak ślicznego i wyrafinowanego pokemona jak ty moja droga-powiedziałem po czym ruszyłem w dalszą podróż przez haszcze. | |
|
| |
Gluchy
| Temat: Re: Organizacja Swallowa Sro Lip 31, 2013 1:16 pm | |
| Idziesz i idziesz, znalazłeś po długiej drodze tylko nie dogaszone ognisko. Emolga wskoczyła na pobliskie drzewo i wypatrywała jakiegoś człowieka, który by mógł by to zostawić ale niczego nie widzieliście. | |
|
| |
ChronoDark
| Temat: Re: Organizacja Swallowa Sro Lip 31, 2013 1:37 pm | |
| Hmmmm... ognisko niedogaszone.... Co za brak kultury!!! Biorę Emolgę i cofam się w stronę obozu, aby zdać raport z obchodu. Po drodze rozglądam się za Rocketsami. Emosię biorę na ramię i idę w drogę. | |
|
| |
Gluchy
| Temat: Re: Organizacja Swallowa Sro Lip 31, 2013 6:36 pm | |
| Nic nie widać w drodze powrotnej, wracaliście dobre 20 minut do obozu albo i lepiej bo lekko zabłądziłeś. Dotarłeś do Namiotu a ale nie było przy nim twoich towarzyszy. Nie było również śladu zdobytego jedzenia a ognisko było zgaszone. | |
|
| |
ChronoDark
| Temat: Re: Organizacja Swallowa Czw Sie 01, 2013 8:20 am | |
| -Emolga, ruszamy, chyba ich dopadli. Szukaj ich z powietrza, a ja poszukam na ziemi.
Moich towarzyszy nie było w obozie, więc albo się przenieśli co jest mało prawdopodobne albo dorwał ich zespół R. Ta druga opcja była dość nieprzyjemna, więc musiałem poszukać ich w okolicy. Ogień był niedogaszony, więc są niedaleko. Ruszyłem w najbardziej nieprawdopodobnym kierunku jaki był, bo znając zespół R poszli właśnie tam. | |
|
| |
Gluchy
| Temat: Re: Organizacja Swallowa Czw Sie 01, 2013 9:39 am | |
| Idziesz tą niespodziewaną drogą i słyszysz cichy śmiech, Emolga nic nie widziała z góry. Droga wam się ciągnęła niesamowicie. Powoli zachodzi słońce a ty widzisz wyraźne ślady butów. Emolga widziała jakiś ruch od was na, byli dwa kilometry przed wami a ludzi było pięciu w tym dwóch prowadzonych. | |
|
| |
ChronoDark
| Temat: Re: Organizacja Swallowa Czw Sie 01, 2013 1:52 pm | |
| -Dobra robota Emolga! Biegnijmy tam i ich uwolnijmy. Musimy im pomóc!-krzyknąłem do Emosi w górze, po czym ruszyłem pędem w stronę reszty. Naturalnie po drzewach, ponieważ akcja musi być z zaskoczenia. Emosia siedzi mi na ramieniu i bacznie obserwuje czy nie ma tu pułapek. Mam nadzieję, że nic im nie jest, bo zrobię z zespołu R kaszankę. | |
|
| |
Gluchy
| Temat: Re: Organizacja Swallowa Czw Sie 01, 2013 6:28 pm | |
| Biegniecie po drzewach i nagle gałąź ci się ułamała pod nogami a ty spadłeś jednemu przeciwnikowi na głowę a Emolga zajęła się drugim a trzeci wypuścił Ekansa do walki. Starałeś się szybko podnieść lecz strasznie cię bolała lewa noga, po kilku chwilach uwolniłeś swoich ludzi a Emolga czekała na rozkazy co do walki z wężem. | |
|
| |
ChronoDark
| Temat: Re: Organizacja Swallowa Pon Sie 05, 2013 10:22 am | |
| Skanuję Emolgę, żeby dowiedzieć się co potrafi oraz ogółem wszystko o niej wiedzieć. Musimy się przygotować na tą bitwę. Emosia siedziała mi na ramieniu gotowa do walki. -Nasz przeciwnik jest typu trującego więc tak czy tak przewagi typu nie ma, ale my mamy przewagę ataku z powietrza. Damy sobie radę. | |
|
| |
Gluchy
| Temat: Re: Organizacja Swallowa Pon Sie 05, 2013 7:06 pm | |
| Pokedex pokazał : Skan Nazwa Emolga Ataki: ThunderShock, Quick Atack. Charakter: Do gracza Płeć: Męska Ekans zaatakował Wrap a potem Posion Stig co zatruło twojego pokemona. Emolga czekała na twoje polecenia dostając Wrap. Emolga- 89% Ekans-100% | |
|
| |
ChronoDark
| Temat: Re: Organizacja Swallowa Wto Sie 06, 2013 11:27 am | |
| Spoko, Emosia siedzi mi na ramieniu, a tu nagle żądełka xd Głuchy za to cie uwielbiam xd =====================================================================
-Emolga nie daj się tak łatwo pokonać użyj Quick Attack szarpiąc się z Ekansem, a potem użyj z nienacka Thundershock prosto w paszczę. Może to go oduczy strzelania we mnie żądłami. Następnie lataj wokół węża Quick Attackiem i ostrzeliwuj go Thundershockiem. Nie damy się tak łatwo. | |
|
| |
Gluchy
| Temat: Re: Organizacja Swallowa Wto Sie 06, 2013 12:15 pm | |
| Emolga szarpała się i dostała jeszcze raz Wrapem a potem wyprowadziła swoje ataki. Thundershock nie bardzo wyszedł twojemu pokemonowi który w tym czasie oberwał Posion Stig i został zatruty. Emolga zaatakowało Quick Atack kilka razy ale potem znów została obwiązana przez Ekansa.
Emolga-67% [ Zatrucie 5% ] Ekans- 79% | |
|
| |
ChronoDark
| Temat: Re: Organizacja Swallowa Nie Sie 11, 2013 11:20 am | |
| -Emolga nie daj się temu pozerowi. Dalej atakuj Quick Attack wokół Ekansa, tak by zakręcić mu w głowie. Potem użyj Thundershock i Dalej fruwaj Quick Attack ponad Ekansem. Musimy ograniczyć obrażenia. Powtarzaj tą akcje kilka razy. | |
|
| |
Gluchy
| Temat: Re: Organizacja Swallowa Nie Sie 11, 2013 5:47 pm | |
| Teraz to Ekans nie miał szans a Emolga szalała na polu bitwy. Oczywiście nie może być za dobrze ponieważ wąż dorwał Emolgę Wrapem i ścisnął z całej siły a potem Posion Stig. Twoi towarzysze związali jednego z przestępców.
Emolga-45% [ zatrucie 5hp ] Ekans- 47% | |
|
| |
ChronoDark
| Temat: Re: Organizacja Swallowa Pon Sie 12, 2013 9:29 am | |
| -Emolga nie daj się! Użyj Thundershock i wybij mu z głowy ściskanie cię. Potem rozpędź się Quick Attack w niebo i walnij z powietrza w Ekansa. Potem polataj prędko dookoła niego i w pewnym momencie złap go za ogon i wzleć z nim w powietrze. Potem pędź w dół i wbij go w ziemię. | |
|
| |
Gluchy
| Temat: Re: Organizacja Swallowa Sro Sie 14, 2013 10:16 am | |
| Na węża w końcu zadziałało Thundershock a potem oberwał szybkim Quick Atack. Ekans nie zostawał dłużny i strzelił Posion Stig a potem Wrap kilka krotnie.
Hp Emolga- 20% [ zatrucie -5%] Ekas- 20% | |
|
| |
ChronoDark
| Temat: Re: Organizacja Swallowa Sro Sie 14, 2013 12:17 pm | |
| -Emolga wykończ go używając Quick Attack z różnych stron, nie daj mu się podejść i strzel na koniec Thundershock, by go obalić. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Organizacja Swallowa | |
| |
|
| |
| Organizacja Swallowa | |
|