| A idź ty mutancie - Klaudia | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Corvis Corax Admin
Liczba postów : 2086 Join date : 11/07/2013
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 18, 2013 7:20 pm | |
| Spacerowaliście dość długo i zauważyliście, że to coś oszczędza starców i dzieci. - Zostawmy okno otwarte na noc, a ty... może się schowasz w szafie? Zaproponował William. | |
|
| |
IronMan
Liczba postów : 2406 Join date : 13/07/2013
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 18, 2013 7:41 pm | |
| - Oki - kiwnęłam głową. - A potem trawiasta płytka i to coś w pnącza - powiedziałam. - Zastanawia mnie ta cała sytuacja... - powiedziałam zamyślona, rozglądając się. W końcu jak było późno to poszłam z nim do pokecenter. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 18, 2013 7:44 pm | |
| Było dość późno, lecz słońce było jeszcze nad horyzontem. - Chodźmy lepiej. trzeba się przygotować. Powiedział William i wraz z tobą udał się do pokecenter. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 18, 2013 7:54 pm | |
| Kiwnęłam głową. - No żebyśmy czasem nie zawalili - powiedziałam do Williama. Poszłam z nim do pokoju. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 18, 2013 7:55 pm | |
| Po chwili William położył się na łóżku i udawał, że śpi. - A jeszcze okno otwórz. powiedział kładąc się jak najbardziej naturalnie. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 18, 2013 8:09 pm | |
| Otworzyłam okno i wślizgnęłam się do szafy. Zostawiłam szparę tak, żebym mogła widzieć przez nią Williama. Trochę pewnie będzie niewygodnie ale to szczegół. Jemu nic się przynajmniej nie stanie. Miałam trawiastą płytkę w pogotowiu... Użyję swoich pnączy, żeby te się podkradły i związały istotę... | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 18, 2013 8:14 pm | |
| Nagle przez okno wślizgnęła się [ niepozorna istotka. Zaczęła sie rozglądać po czym zbliżyła wargi do szyi Williama. Ty tego nie zdzierżyłaś i wystrzeliłaś w jej kierunku pnączami. Ta zrobiła szybki unik i złapała cię za szyję. Chłopak gdy tylko to zobaczył wkroczył do akcj i rzucił nieznajomą o ścianę. Ta syknęła głośno spoglądając na was. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 18, 2013 8:17 pm | |
| Teraz wykorzystałam okazję, żeby ją skrępować przy pomocy swoich pnączy. - No i się nam udało - stwierdziłam, patrząc na nią i w razie czego mocniej zaciskając pędy. - No a teraz może nam coś powyjaśniasz? - spojrzałam na nią. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 18, 2013 8:20 pm | |
| Dziewczyna się opanowała i po chwili zaczęła ryczeć jak bóbr. W ogóle o co jej chodziło? - Zostawcie mnie. Gdzie nie pójdę potwory. Zaczęła dalej ryczeć, aż nie mogła sie opanować. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 18, 2013 8:25 pm | |
| To mnie zdziwiło i wybiło z rytmu. - No dobraa... - powiedziałam i powoli zwolniłam uścisk. Zerknęłam na Williama. W końcu znowu patrzyłam się na dziewczynę i zdjęłam z siebie efekt płytki. No tak z trawiastą trochę jakiegoś enta przypominam. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 18, 2013 8:28 pm | |
| No i dziewczyna tak stała skuliła się w koncie i tyle z tego było. - I co teraz? Spytał cię William próbując uspokoić dziewczynę. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 18, 2013 8:32 pm | |
| Podrapałam się po policzku. W koncu siadłam przy niej. - Cóż, jestem Klaudia - zaczęłam od przedstawienia się. - Cóż, może trochę przesadziliśmy ale chcieliśmy sprawdzić dlaczego ludzie tutaj są tak... osłabieni. Tak dokładniej nie jestem potworem tylko sklonowano mnie przy użyciu DNA człowieka i Arceusa - wyjaśniłam jej krótko chcąc jakoś, żeby nabrała zaufania. - A co z tobą? Dlaczego wysysasz z tamtych wszystkich ludzi krew? - spytałam. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 18, 2013 8:34 pm | |
| Dziewczyna zrobiła duże oczy. - Taka jedna dziewczyna powiedziała, że może mi pomóc się nie zestarzeć. I od tamtej pory nie mogę się opanować. Powiedziała a William zaczął przerzucać kartki. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 18, 2013 8:45 pm | |
| Pokiwałam zamyślona głową. Zerknęłam jak William przerzuca kartki tego notatnika. Dalej siedziałam przy dziewczynie. - No tak... Coś kosztem czegoś - powiedziałam. - William był w podobnej sytuacji, później dało się naprawić te niepożądane efekty - zamyśliłam się. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 18, 2013 8:49 pm | |
| William w końcu znalazł coś, oczywiście powstrzymując po drodze ze dwa razy mdłości. - To wampir. Tylko wampiry czystej krwi mogą zmieniać ludzi. Powiedział spoglądając na kartki. - Zrezygnowała z tego, bo "zwykły" wampir ma znacznie gorzej. Ogromne pragnienie krwi ma na przykład. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 18, 2013 8:53 pm | |
| Westchnęłam i skrzyżowałam ręce. - No to nieciekawie... - burknęłam. - A można coś z tym zrobić? - spytałam chłopaka. Spojrzałam na dziewczyną i wstałam. Jej także pomogłam wstać. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 18, 2013 8:56 pm | |
| Dziewczyna zaczęła dalej ryczeć. - Istnieje sztuczna krew. Zawsze może wejść na następny poziom pijąc krew tej, która ją przemieniła wtedy będzie w stanie zapanować nad pragnieniem. Powiedział William. - Pomóżcie mi to załatwić. Poprosiła was wampirzyca. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 18, 2013 9:00 pm | |
| - Dobrze, pomożemy - kiwnęłam głową. Po chwili przytuliłam ją do siebie, chcąc dodać dziewczynie nieco otuchy, chociaż mogła się przykleszczyć do mojej szyi... | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 18, 2013 9:05 pm | |
| Dziewczyna aż się oblizała. - Nie. krzyknęła odpychając cię od siebie. - Chodźmy. powiedziała prowadząc was przez okno do małego dworku za miastem. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 18, 2013 9:08 pm | |
| Po chwili wyskoczyłam za nią przez okno. Rozejrzałam się przy tym wokoło. Poszłam po tym za dziewczyną do tego dworku. - Dość ciężka sytuacja - powiedziałam zamyślona do Williama. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 18, 2013 9:12 pm | |
| Chłopak zaczął przeglądać dalej tą księgę. - Powinna być słabsza ode mnie. A na pewno wolniejsza.Powiedział a nieznajoma robiła duże oczy. W końcu dotarliście do ogrodu gdzie siedziała jakaś dziewczyna urywając głowy lalkom. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Pią Lip 19, 2013 7:32 am | |
| - Później opowiemy - powiedziałam tylko do dziewczyny. Tak więc podeszłam do tej dziewczyny. Dość... Straszne zajęcie mimo wszystko. - Witam - powiedziałam i czekałam na jej reakcję. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Pią Lip 19, 2013 8:20 am | |
| Dziewczyna zaczęła dalej urywać głowy lalkom. - Ty też nie chcesz się postarzeć? Zapytała śmiejąc się głośno. A może po prostu masz za dużo krwi? | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Pią Lip 19, 2013 8:26 am | |
| - Żadne z tych - skrzyżowałam ręce. - A pierwsza opcja może mi się okazać niepotrzebna, zresztą nie ważne... Dlaczego zmieniłaś ją, nie mówiąc nic o konsekwencjach? - spytałam się w końcu dziewczyny. W razie czego powyjaśniałam całą sytuację. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Pią Lip 19, 2013 8:29 am | |
| Dziewczyna zaczęła dręczyć pluszowego misia. - Była głupia a ja znudzona. Odpowiedziała krótko nie przerywając swego zajęcia. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia | |
| |
|
| |
| A idź ty mutancie - Klaudia | |
|