| A idź ty mutancie - Klaudia | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
IronMan
Liczba postów : 2406 Join date : 13/07/2013
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Pią Lip 19, 2013 8:31 am | |
| Zamruczałam coś gniewnie. - Cóż, mamy za zadanie z Williamem rozwiązać problem tego wypijania krwi mieszkańcom miasta, więc może być dała jej wypić swoją krew, by mogła zapanować nad głodem? Wiem, mówię to bezpośrednio ale nie ma co owijać w bawełnę - burknęłam. Jak tak dalej pójdzie to ją zaraz sfajczę ognistą płytką. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
Liczba postów : 2086 Join date : 11/07/2013
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Pią Lip 19, 2013 8:37 am | |
| Wampirzyca podeszła do ciebie i utuliła cię mocno. - Ależ oczywiście kochana... Powiedziała po czym wróciła do swojego zajęcia. - ...że się nie zgodzę. Dodała urywając łepek pluszowemu misiowi. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Pią Lip 19, 2013 9:28 am | |
| To było wkurzające. Mam nadzieję, że nie dziabła mnie w szyję... - A dlaczego to? - spytałam jej, starając się zachować spokój. Do wyboru mam ognistą, trawiastą, powietrzną i lodową płytkę... przy mocy którejś z nich mogę ją potraktować. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Pią Lip 19, 2013 9:43 am | |
| Nieznajoma usiadła po turecku i uśmiechnęła się słodko. - No weźcie to moja jedyna rozrywka. Powiedziała wskazując na dziewczynę. Ta się rozpłakała a William już nie mógł wytrzymać słuchając tych farmazonów. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Pią Lip 19, 2013 9:55 am | |
| Zaraz jej dam taką rozrywkę, że się normalnie zdziwi. - Nie podoba mi się, gdy ktoś się cieszy krzywką innych - warknęłam do niej i użyłam ognistej płytki. W sumie to sama nie wiedziałam co mogę zrobić, ale już wytrzymać nie mogłam z nerwów. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Pią Lip 19, 2013 9:59 am | |
| Dziewczyna zrobiła unik. - Teraz pewnie nie mogę cię nawet dotknąć, ale jesteś dla mnie za wolna. Powiedziała rozbawiona. - Szybko, lodowa. Powiedział William rzucając się na nią. Aż normalnie nie mogłaś nadążyć. W końcu zauważyłaś że wampirzyca trzyma chłopaka jedną ręką w powietrzu i stoi do ciebie tyłem. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Pią Lip 19, 2013 10:55 am | |
| Szybko zmieniłam płytkę z ognistej na lodową i dmuchnęłam na dziewczynę swoim lodowym oddechem, żeby ją przynajmniej spowolnić i by William mógł się wydostać. Po tym szybko zamrażam ją w lodowym więzieniu jak tamtą ostatnią pożeraczkę snów. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Pią Lip 19, 2013 11:04 am | |
| Chłopak gdy tylko zobaczył, że podstęp się udał zmienił isę w dym i odleciał na bezpieczną odległość. - Co to ma być? Wy... I poleciała wiązanka bluzgów od zamrożonej dziewczyny. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Pią Lip 19, 2013 11:07 am | |
| Zdjęłam z siebie efekt płytki, żeby nie nadużywać swoich mocy. - No trochę ciasno i chłodno, ale nas do tego zmusiłaś - powiedziałam, patrząc się na dziewczynę. - Albo potraktuj to jako "rozrywkę" - burknęłam ciągle rozdrażniona jej poprzednimi słowami. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Pią Lip 19, 2013 11:12 am | |
| Ta wampirzyca była zamrożona po samą szyję. Korzystając z okazji dziewczyna podeszła do swego stwórcy i skosztowała jej krwi. - Dziękuję wam. Powiedziała znów się rozklejając. - A co z nią? Nie możemy jej tak zostawić. Powiedział William spoglądając na "wredną zołzę". | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Pią Lip 19, 2013 11:15 am | |
| Spojrzałam zadowolona na dziewczynę. Czyli już jest dobrze... - No racja - powiedziałam do Williama. Użyłam ognistej płytki i tak po prostu roztopiłam lód. - Nie zabawiaj się czyimś kosztem - powiedziałam do zamrożonej. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Pią Lip 19, 2013 11:19 am | |
| Wampirzyca czystej krwi spojrzała na was... - Ta... pięć razy. Rzekła słowa przesączone jadem. - Ona znów to zrobi. Powiedział William wyraźnie wyczuwając jej zamiary. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Pią Lip 19, 2013 11:23 am | |
| - Na to wygląda - syknęłam. - No nic to chyba trzeba będzie coś z tym zrobić, czyż nie? Najlepiej zamknąć ją jak tamtą pożeraczkę snów na północy, gdzie lód się nie roztopi - miałam wyjątkowo zepsuty nastrój. - Chyba że mnie tak zdenerwuje, że dostanie jakimś Judgment - kolejna jakże kusząca opcja. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Pią Lip 19, 2013 11:24 am | |
| Wampirzyca zaśmiała się głośno. - Hah, jeszcze czego. Po czym zmieniła się w zubata i odleciała. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Pią Lip 19, 2013 11:26 am | |
| - Grrr... - nie mogłam wytrzymać. Podskoczyłam. Po tym siadłam na ziemi, ciągle będąc totalnie wściekłą jakbym normalnie zaraz wybuchnąć miała. Niech to ślaczek ja jej kiedyś pokażę... | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Pią Lip 19, 2013 11:39 am | |
| No nie było zbyt wesoło, zwłaszcza jak spojrzeliście na te wszystkie porozrywane lalki i pluszaki. - A ze mną co? Powiedziała dziewczyna, której pomogliście. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Pią Lip 19, 2013 11:42 am | |
| Po chwili wstałam. - Cóż, już będziesz mogła się opanować z tym piciem krwi - powiedziałam już nieco spokojniejsza. Coś czułam, że na tą dziewczynę jeszcze trafimy. Powoli się uspokajałam. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Pią Lip 19, 2013 11:47 am | |
| Dziewczyna skinęła głową i sobie poszła. A wy wycieńczeni zostaliście wreszcie sami. - Już prawie rano. Powiedział William spoglądając na niebo. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Pią Lip 19, 2013 11:50 am | |
| - No nic, to chodźmy spać i tak - powiedziałam do niego. Zaciagnęłam chłopaka do pokecenter i tam weszłam do pokoju przez okno. Następnie walnęłam się w łóżku obok chłopaka i się w niego wtuliłam, próbując zasnąć. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Pią Lip 19, 2013 1:24 pm | |
| Zasnęłaś od razu. A gdy obudziłaś się rano ogromne było to zdziwienie. Ten ranek był baardzo późny, a dokładniej 17. William dalej spał, widocznie wyczerpany wczorajszą akcją nocną. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Pią Lip 19, 2013 1:31 pm | |
| Podniosłam się z łóżka i ziewnęłam. Zerknęłam na Williama a niech śpi... Przebrałam się w pokoju i poszłam do stołówki, wziąć dla nas coś do jedzenia. Jak już dostanę te dania na wynos to wracam do pokoju i rozkładam to tak, by ładnie wyglądało. Sama nic nie zrobię, nigdy nie gotowałam... | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Pią Lip 19, 2013 1:35 pm | |
| Siedziałaś tak w pokoju, aż nagle zauważyłaś wiadomość na pokenav'ie. Przyszła o 9 rano, a wy tutaj tak śpicie. "Stawcie się w centrali". Tylko tyle tam było. Ale na pewno czeka was dłuuuga podróż. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Pią Lip 19, 2013 2:22 pm | |
| - Ojoj - powiedziałam. Po chwili obudziłam Williama i powiedziałam mu o wiadomości na pokenavie. Po tym zabrałam się za jedzenie swoich porcji. Jak zjadłam to czekałam aż chłopak się ogarnie i w międzyczasie spakowałam rzeczy. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Pią Lip 19, 2013 2:24 pm | |
| Chłopak ogarnął się nawet szybciej od ciebie. Znaczy jadł dłużej ale reszta poszła mu w ekspresowym tempie. - No dobra, to ze dwa dni drogi przez bagna góry i pustynie. Powiedział chłopak spoglądając na mapę. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Pią Lip 19, 2013 2:31 pm | |
| Kiwnęłam głową. - No to ruszajmy, żeby przynajmniej dzisiaj coś przejść... Najwyżej zwalimy opóźnienie na jakieś tam problemy w podróży - powiedziałam, wychodząc z nim z wynajętego pokoju i ruszyłam w drogę. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia | |
| |
|
| |
| A idź ty mutancie - Klaudia | |
|