Pokemon World
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pokemon World

~*~

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

A idź ty mutancie - Klaudia

Go down 
2 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next
AutorWiadomość
IronMan

IronMan

Liczba postów : 2406

A idź ty mutancie - Klaudia - Page 18 Empty
PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 18 EmptyPią Lip 19, 2013 3:56 pm

- Chyba jakiś patyk - mruknęłam.
Przesunęłam się bardziej na bok, żeby mi ten patyk nie przeszkadzał. Lekko zamyślona o pewnych sprawach spojrzałam na Williama. Rozmasowałam sobie plecy po tym patyku.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

Liczba postów : 2086

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 18 EmptyPią Lip 19, 2013 4:00 pm

I patyk był murem pomiędzy wami i dzielił namiot na pół.
- Nie opuszczaj mnie.
Powiedział William z zaszklonymi oczyma.
- Żartowałem.
Dodal po chwili samemu narażając się na gniecenie w plecy.
Powrót do góry Go down
https://pokemonworld.forumpolish.com
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 18 EmptyPią Lip 19, 2013 4:03 pm

Zaśmiałam się.
- No to może wybierzemy opcję ktoś na kimś, żeby nas nie rozdzieliło i żeby patyk nie gniótł? - zachichotałam i czekałam na reakcję chłopaka.
Zboczone skojarzenia mi przeszły po chwili po głowie.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 18 EmptyPią Lip 19, 2013 4:10 pm

Chłopak mrugnął do ciebie.
- Wolisz być u góry czy na dole?
I znów poszły podteksty. Chyba że na ścianie Surprised
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 18 EmptyPią Lip 19, 2013 4:11 pm

Te ściany raczej się nie nadają, chyba że chcemy zniszczyć namiot.
- A to już według uznania, chociaż może na dole - zdecydowałam się w końcu bardzo rozbawiona tym.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 18 EmptyPią Lip 19, 2013 4:13 pm

Chłopak wgramolił się na ciebie, a później ześlizgnął się trochę a bok przekrzywiając przy okazji namiot.
- Nie będę cie tak bezpośrednio ugniatał.
Powiedział po chwili.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 18 EmptyPią Lip 19, 2013 4:19 pm

- No spoko - uśmiechnęłam się.
Pocałowałam chłopaka i ułożyłam się pod nim wygodnie. Mi mimo wszystko nie przeszkadzało takie ugniatanie zwłaszcza, ze to William.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 18 EmptyPią Lip 19, 2013 4:21 pm

Chłopak pocałował cię namiętnie.
- Ale w takiej pozycji raczej nici ze snu.
Powiedział robiąc minę liska chytruska.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 18 EmptyPią Lip 19, 2013 4:24 pm

Znowu się zaśmiałam.
- No cóż to możemy robić coś innego - powiedziałam, owijając sobie kosmyk jego włosów wokół palca.
Również go pocałowałam.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 18 EmptyPią Lip 19, 2013 4:30 pm

Chłopak spojrzał na ciebie i zaczął obcałowywać twoją szyję.
- Ale będziemy niewyspani.
Rzekł smyrając cie palcem po boku.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 18 EmptyPią Lip 19, 2013 4:44 pm

+18- No to będziemy niewyspani - powiedziałam.
Pocałowałam go w usta baaardzo namiętnie. Po tym zabrałam się do garderoby chłopaka. Od góry, by najlepsze zostało na koniec.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 18 EmptyPią Lip 19, 2013 4:48 pm

+18
Chłopak też zaczął zdzierać z ciebie ubiór, trochę nawet zbyt dosłownie. W końcu jednak oboje byliście nadzy.
- Na co masz ochotę?
Spytał William i pocałował cię namiętnie.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 18 EmptyPią Lip 19, 2013 4:59 pm

+18
Najwyżej jutro dojdą poprawki nad ubiorem...
- A może ty masz ochotę na coś? - spytałam się chłopaka w przerwie z tymi pocałunkami.
Poruszałam miarowo ogonem. Na razie spokojnie... Na razie... Przesunęłam jego końcem chłopakowi między nogami i go pocałowałam. Podobała mi się ta cała sytuacja
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 18 EmptyPią Lip 19, 2013 6:01 pm

+18
Chłopak przewrócił się na bok tak, że ty byłaś na nim.
- Na jeźdźca będziesz miała całkowitą kontrolę.
Powiedział William po czym zaczął gryźć twoje ucho.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 18 EmptyPią Lip 19, 2013 6:12 pm

+18
- No dobra, to od czego by tu zacząć... - powiedziałam, schodząc chłopakowi palcami coraz niżej.
Były już pocałunki francuskie to może tym razem zacząć od miłości francuskiej? Czemu nie... William się bardziej podnieci a ja będę mieć pewną nowość... Tak więc go całowałam, aż w końcu zeszłam nisko między nogi. Ciekawe jak zareaguje na to.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 18 EmptyPią Lip 19, 2013 6:16 pm

+18
No to było dla niego jak i dla ciebie coś nowego. Chłopak poczuł, swego członka w twych ustach. Ten zaczął wręcz pulsować z podniecenia i był twardy jak głaz.
- Och...
Sapnął zaskoczony William kładąc dłoń na twej głowie.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 18 EmptyPią Lip 19, 2013 6:21 pm

+18
Sapnął zaskoczony William kładąc dłoń na twej głowie.
Chłopak się podniecił nie ma co, czuję to doskonale... Zresztą taki efekt chciałam osiągnąć. Cały czas pieściłam jego członek ustami i językiem, wykonując głową przy okazji ruszy w tył i przód, naśladując typowe ruchy chłopaka przy takich rzeczach. Gdy poczułam jego dłoń na swojej głowie to mi to nie przeszkodziło, nawet było czymś przyjemnym.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 18 EmptyPią Lip 19, 2013 6:25 pm

+18
Czułaś, że to już końcówka a podniecenie sięga zenitu. W końcu odczułaś jak ciepły płyn wystrzeliwuje na twe podniebienie a później spływa, z główki jego penisa.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 18 EmptyPią Lip 19, 2013 6:30 pm

+18
Westchnęłam i uniosłam głowę. Słyszałam coś takiego "jak wypluje to lubi a jak połknie to kocha", więc połknęłam. Było to trochę słone, ale szczegół. Podciągnęłam się do góry i przytuliłam się do chłopaka. Niezbyt przyjemności z tego miałam dzisiaj, ale to szczegół, następnym razem pokorzystam.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 18 EmptyPią Lip 19, 2013 6:33 pm

Oj następnym razem będzie odwrócenie ról. Było już późno, a dokładniej z 1 w nocy, zmęczeni tak leżeliście aż oczy same wam się zamknęły. Nadszedł ranek, a obudził cię William, któremu najwyżej wbijał się ten patyk w plecy. Oboje byliście niewyspani.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 18 EmptyPią Lip 19, 2013 6:37 pm

- Cześć - przywitałam się z chłopakiem.
Po chwili siadłam, żeby chłopak mógł zejść z tego patyka.
- Jak tam się wczorajsze podobało? - uśmiechnęłam się.
Obejrzałam swoje ciuchy.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 18 EmptyPią Lip 19, 2013 6:41 pm

Nie było z nimi aż tak źle.
- A świetnie.
Powiedział chłopak ubierając się wolno po czym wyszedł na zewnątrz aby się przewietrzyć.
- A co to?
Usłyszałaś po chwili.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 18 EmptyPią Lip 19, 2013 6:44 pm

Uśmiechnęłam się i po chwili także się ubrałam. Wyszłam w końcu z namiotu, także chcąc sie przewietrzyć.
- O co chodzi? - spytałam się chłopaka.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 18 EmptyPią Lip 19, 2013 6:46 pm

Chłopak odwrócił się do ciebie przodem a w dłoni trzymał... jajko?
A idź ty mutancie - Klaudia - Page 18 Deino
- Takie samotne leżało.
Powiedział chłopak spoglądając na znalezisko.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 18 EmptyPią Lip 19, 2013 6:50 pm

Spojrzałam zaciekawiona na jajko.
- Fajne - powiedziałam.
W końcu wzięłam je sobie na ręce.
- Tak jak ty doceniałeś jedzenie gdy nie mogłeś jeść tak ja chciałabym się normalnie urodzić - powiedziałam z pewną melancholią w głosie.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 18 Empty

Powrót do góry Go down

A idź ty mutancie - Klaudia
Powrót do góry 
Strona 18 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Klaudia vs. Roark
» A idź ty mutancie - Klaudia
» Klaudia vs Gardenia

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Pokemon World :: Offtop :: ~Archiwum~-
Skocz do: