| A idź ty mutancie - Klaudia | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
IronMan
Liczba postów : 2406 Join date : 13/07/2013
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 3:46 pm | |
| +18 Wtuliłam się w chłopaka. Spojrzałam tylko na zegarek, która jest godzina. - No to lepiej jak się prześpimy teraz - zamruczałam i pocałowałam Williama, po czym próbowałam zasnąć. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
Liczba postów : 2086 Join date : 11/07/2013
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 3:48 pm | |
| Wkrótce oboje zasnęliście a obudziliście się z samego rana bo słońce strasznie dawało wam po oczach. - Dzień dobry. Przywitał cię William przeciągając się. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 4:02 pm | |
| - Cześć - przywitałam się z Williamem. Cmoknęłam go w policzek i po chwili przyszedł mi pewien pomysł... Zaczęłam łaskotać chłopaka z rana swoim ogonem. Może akurat ma łaskotki... | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 4:07 pm | |
| Już to przecież przerabialiście, a łaskotanie oznacza tylko jedno.... wojna. William zaczął się śmiać a później łaskotać ciebie ze wszystkich sił i tą niezwykłą szybkością.
| |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 4:09 pm | |
| O kurcze... No to ja też muszę przejść do działań. Użyłam roślinnej płytki i owinęłam swoimi pnączo-włosami chłopaka. - Haha mam cie - zaśmiałam się. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 4:14 pm | |
| Chłopak puścił ci oczko. - No prawie. Powiedział i zmienił się w dym. Po chwili był już za tobą i to on cię trzymał. - Haha to ja cię mam. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 4:20 pm | |
| No tak, potrafi się zmieniać w dym... Zdjęłam z siebie efekt płytki i wtuliłam się w chłopaka. - No tak, ty mnie masz - powiedziałam rozbawiona. Cmoknęłam go w policzek i dalej się tuliłam. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 4:21 pm | |
| A on tulił ciebie i tak staliście przez dobre kilkanaście minut. Co dzisiaj robimy? W końcu mamy misję. Powiedział chłopak tuląc cię dalej. A już jutro twoje urodziny... | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 4:31 pm | |
| - No chyba w końcu niedługo trzeba będzie na nią ruszyć - powiedziałam zamyślona. Chociaż jutro moje urodziny, nie chciałam ich spędzić zbytnio na misji. Dalej tuliłam się do chłopaka... Wkrótce trzeba będzie się ubrać. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 4:33 pm | |
| William w końcu wpadł na pomysł. - Dzisiaj możemy poprosić o dostęp do archiwów a jutro zrobimy sobie wolne, że niby wyciąganie wniosków. Zaproponował i... nie chciało mu się ubierać. Tobie z resztą też no ale trzeba. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 4:36 pm | |
| - No fajny pomysł - powiedziałam do niego. Cóż dla mnie mógłby cały czas łazić bez ubrań, miałabym na co popatrzeć ale no trzeba... Tak więc ubieram się. A ogólnie to ciekawe czy spotkam tu kogoś znajomego jeszcze z pobytu tutaj. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 4:39 pm | |
| W końcu oboje byliście ubrani a po chwili wyszliście prosić o dostęp do akt. Zaraz przy wyjściu zauważyłaś starą woźną, która na początku opowiadała o świecie. Normalnie aż się rozryczała. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 4:45 pm | |
| - Dzień dobry! - przywitałam się z nią uradowana. Podeszłam do woźnej. - Jak się pani ma? - spytałam pełna entuzjazmu. To od niej dowiadywałam się tylu rzeczy o świecie. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 4:47 pm | |
| Kobieta oparła się o mop i zaczęła opowiadać jak to jej córka urodziła dziecko ile to ono nie ważyło i jak duże nie było. - A ty jak się trzymasz? Spytała spoglądając na ciebie. - Może mogę wam jakoś pomóc? Zapytała. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 4:51 pm | |
| Dla mnie to co opowiadała było ciekawe. Lubiłam słuchać o takich rzeczach. - U mnie wszystko w porządku, wykonuję zadania razem z Williamem i jak na razie świetnie nam idzie - powiedziałam. - Jak na razie to nie, idziemy poprosić o dostęp do akt - wyjaśniłam. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 4:53 pm | |
| Kobieta się wyprostowała. - Może wam pomogę. Też je układam, niby nic a z nudów sobie poczytam. Powiedziała prowadząc was do recepcji gdzie pracował młody chłopak. Nie znałaś go pewnie nowy, ale to on właśnie miał klucze do archiwów. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 4:58 pm | |
| - O to super - powiedziałam. Tak więc ruszyłam za nią do recepcji. Tam wyjaśniłam chłopakowi o co chodzi i poprosiłam o klucze. Ewentualnie pokazałam swoje dokumenty, że pracuję w agencji. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 6:04 pm | |
| Po dłuższej chwili zamulania chłopak dał wam klucz. W końcu byliście w długim pomieszczeniu z ruchomymi regałami. Staruszka zaprowadziła was na środek sali, w lewo były papiery a w prawo puste półki. - Tam macie wszystkie raporty z ostatnich pięćdziesięciu lat. Powiedziała. - Starsze są w piwnicy. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 6:07 pm | |
| - Dziękuję za pomoc - powiedziałam do staruszki. Rozejrzałam się tutaj. - No to czas poszukać, Mavis mówiła, żebyśmy szukali w jak najstarszych przekazach - zamyśliłam się, chyba o archiwum jej chodziło. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 7:21 pm | |
| Chłopak spojrzał na ciebie. - To wszystko to raporty z misji. Najstarsze są w piwnicy. Powiedział chłopak rozglądając się dookoła. - I właściwie to jest może a my szukamy kropli. Dodał zrezygnowany. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 7:35 pm | |
| - No - podrapałam się po głowie. Wypuściłam Darkrai. - Oki, pomożesz nam w szukaniu? Tylko proszę, bez złośliwości tym razem - powiedziałam do niego. - Szukamy informacji o legendzie, która pewnie ma coś wspólnego z tymi wszystkimi rzeczami, które nas dotąd spotkały - wyjaśniłam krótko. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 7:40 pm | |
| Staruszka spojrzała na was. - Takie sprawy z reguły są oznaczane jako niewyjaśnione. Oznaczają je takim niebieskim paseczkiem na grzbiecie. Podpowiedziała wam woźna. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 7:51 pm | |
| - Przynajmniej tyle mamy ułatwione - stwierdziłam. Byłam bardzo wdzięczna woźnej. Opowiadała mi o świecie tyle rzeczy, do tego legendy o pokemonach... Podziękowałam jej i lekko się ukłoniłam. Czas zejść do piwnicy... Piwnice z reguły są straszne. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 8:03 pm | |
| Kobieta wzięła was ze sobą i poszliście razem do piwnicy. - Zakończone misje mają jeszcze czerwone paski a niewyjaśnione zielone. Dodała jeszcze i wpuściła was do piwnicy. Była dziesięciokrotnie większa od archiwów i zawalona cała teczkami, i nawet ręcznie pisanymi książkami. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 8:07 pm | |
| Westchnęłam. Zabrałąm się za żmudne przeszukiwanie najstarszych papierzysk co chwila patrząc na Darkrai podejrzliwie. Ewentualnie mu pogrożę, że go potnę na paski z swoją stalową płytką jak kamień w górach. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia | |
| |
|
| |
| A idź ty mutancie - Klaudia | |
|