Pokemon World
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pokemon World

~*~

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

A idź ty mutancie - Klaudia

Go down 
2 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Next
AutorWiadomość
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

Liczba postów : 2086

A idź ty mutancie - Klaudia - Page 27 Empty
PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 27 EmptyNie Lip 21, 2013 4:05 pm

Chłopak także się do ciebie przytulił.
- Chcesz go ewoluować? Może być trudno bez treningu.
Rzekł William spoglądając na muszlę w wodzie.
- Słyszałaś?
I znów coś zatrzeszczało w twoim plecaku.
Powrót do góry Go down
https://pokemonworld.forumpolish.com
IronMan

IronMan

Liczba postów : 2406

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 27 EmptyNie Lip 21, 2013 4:07 pm

- Podałam mu, zeby potem nie zapomnieć... Wkrótce chyba zarządzę trening - odpowiedziałam Williamowi o co mi chodzi. Jak usłyszałam trzask to podeszłam zainteresowana do jajka. Może to już?
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 27 EmptyNie Lip 21, 2013 4:10 pm

Gdy tylko zerknęłaś do plecaka była tam mała słodziutka deino, której najwyraźniej twoja apaszka owinęła się dookoła futerka na głowie.
A idź ty mutancie - Klaudia - Page 27 Baby_noodle_by_m_a_y_a_l-d419l1j
- Już jest?
Zapytał William i też podbiegł.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 27 EmptyNie Lip 21, 2013 4:15 pm

- Tak - powiedziałam uradowana do Williama.
Po chwili wzięłam sobie małego stworka na ręce i poprawiłam apaszkę. W sumie to... fajnie tak wygląda... Przytuliłam do siebie pokemona.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 27 EmptyNie Lip 21, 2013 4:17 pm

Deino chyba była głodna bo dziabnęła cię w palec. Na szczęście jej ząbki były jeszcze malutkie, więc nic ci się nie stało.
- O matko, ale słodka.
Zachwycał się William nad maluchem, aż clampearl wypłynął na powierzchnie żeby zerknąć na nią.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 27 EmptyNie Lip 21, 2013 4:23 pm

Tak więc po chwili wyjęłam z plecaka jakieś jagody czy owoce i dałam je małej Deino. Byłam ciekawa czy jej spasują...
- Przeurocza - stwierdziłam, niańcząc swojego nowo wyklutego pokemona.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 27 EmptyNie Lip 21, 2013 4:37 pm

Deino zaczęła wcinać, ale jak widać jagódki nie były dla niej ambrozją. Później wyskoczyła z twoich rąk prosto na clampearla, który zaczął rzucać się w wodzie. Przestraszony maluch złapał się mocno skorupy i byliście świadkami ujeżdżania muszli przez małego smoka. William aż nie mógł ze śmiechu.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 27 EmptyNie Lip 21, 2013 4:44 pm

Mi także chciało się śmiać.
- Hah, masz aparat? - spytałam w pewnej chwili Williama. - Clampearl, potraktuj to jako trening! - krzyknęłam do pokemona.
Wkrótce zobaczyłam co porabiają moje pozostałe stworki.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 27 EmptyNie Lip 21, 2013 4:46 pm

Chyba clamperlowi taki trening nie był w smak. Mała deino szybko wylądowała w wodzie wyraźnie niezadowolona ze zmoczenia się. Na szczęście William zdążył zrobić zdjęcie.
- W ostatniej chwili.
Powiedział chowając aparat do plecaka.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 27 EmptyNie Lip 21, 2013 5:00 pm

Podbiegłam do Deino i wzięłam ją na ręce. Clampearlowi rzuciłam przysmaki na zgodę. Pozostałym pokemonom także dałam jeść. Spojrzałam na Darkrai. Czekałam, aż pokemony skończą jeść.
- Oki, czas w końcu zrobić trening... - powiedziałam. - Najpierw zacznijmy od treningu ciosów i uników... Czyli jeden atakuje 10 minut drugiego, a później zmiana. Jedni starają się zadawać celne ciosy, drudzy unikają. I walszą... Darkrai z Gligarem, Rhyhorn z Natu, Venipede z Biltce, Clampearl z Magikarpiem - wyjaśniłam.
Deino na razie wolę pobawić.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 27 EmptyNie Lip 21, 2013 6:03 pm

Pokemony zaczęły ten trening, chodź pary były dobrane tak sobie. Clampearl w końcu został sparaliżowany a reszta wykończona bez reszty. W końcu po prostu się okładali nawzajem.
- Chyba coś nie wyszło. Zbyt kontuzjogenny ten trening.
Stwierdził chłopak.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 27 EmptyNie Lip 21, 2013 6:15 pm

- Oki, stop - powiedziałam do pokemonów.
Siadłam na ziemi zamyślona.
- Hm, to może... jakiś wyścig? - zaproponowałam.
Właśnie sobie zdałam sprawę z tego, ze nigdy nie prowadziłam treningów swoim pokemonom. Rozejrzałam się za skałami czy czymś innym, na czym pokemony mogłyby ćwiczyć.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 27 EmptyNie Lip 21, 2013 6:17 pm

Skał może nie było, ale drzewa, jakieś konary poprzewracane.
- Wyścig, w sumie może być z tym problem. W końcu dwa twoje pokemony są takie nieruchawe na lądzie.
Zamyślił się William. Bawił się trochę jakimś patykiem.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 27 EmptyNie Lip 21, 2013 6:26 pm

Tak więc zaprowadziłam swoje pokemony do tych poprzewracanych drzew i konarów. Każdemu kazałam ćwiczyć na nich swoje ruchy, a więc:
- Darkrai miał zamrażać Blizzard,
- Gligar żłobić dziurę Brick Break, by powstały 2 części pnia,
- Rhydon przesunąć drzewo swoim Horn Attack,
- Venipede wyżłobić rowki Poison Sting,
- Natu zrobić wgłębienie Peck,
- Blitzle zepchać część konarów na kupkę przy pomocy Quick Attack,
- Clamperl pokruszyć konar na drzazgi Clamp,
- Magikarpiowi rzuciłam do wody kilka konarów i kazałam, żeby je pociął na kawałki swoim Bounce,
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 27 EmptyNie Lip 21, 2013 6:28 pm

Trening się rozpoczął. Był długi i nudny jak olej z flakami.
- No to może też potrenujmy, żeby nie było im jakoś smutno, że się obijamy.
Zaproponował po chwili William.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 27 EmptyNie Lip 21, 2013 6:33 pm

- No dobra - powiedziałam.
Po chwili użyłam swojej najnowszej, stalowej płytki.
Przetestowałam swoje włosy na jednym z konarów. Przypomniał mi się kamień w plasterkach z gór. A z ataków to może tak, może tak... Spojrzałam na swój ogon.
- Hm, Iron Tail by mi wyszło? - zamyśliłam się.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 27 EmptyNie Lip 21, 2013 6:38 pm

Chłopak również zaczął trening. A dokładniej próbował wejść do wody.
- No ja nie wiem. Możesz spróbować.
Po chwili jednak przyszło mu coś do głowy. Skoro był w stanie wykreować włócznię... Zaczął próby manipulowania cieniem przedmiotów, i bardzo się zdziwiłaś gdy zobaczyłaś rattatę zrobnioną z mroku.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 27 EmptyNie Lip 21, 2013 6:40 pm

- Łał - powiedziałam na te wyczyny chłopaka.
Tak więc zaczęłam próby skupienia się na swoim ogonie. Że jest twardy jak stal i przebije wszystko... rozwali w kawałki... W końcu wykonałam obrót i uderzyłam ogonem w drzewo.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 27 EmptyNie Lip 21, 2013 6:43 pm

Drzewo złamało się na pół z ogromnym trzaskiem a przed całkowitym upadkiem przytrzymał je jego cień. Dziwne...
- Jak mi idzie?
Spytał William, lecz po chwili stracił siły i nie był już dłużej w stanie utrzymać tak rosłej rośliny.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 27 EmptyNie Lip 21, 2013 6:49 pm

- Super ci idzie - powiedziałam, patrząc się na chłopaka.
Był też ruch... Iron Head... Tylko dla pewności będę chciała poćwiczyć na czymś miękkim. Tak więc teraz skupiłam się na głowie. Taran... Mam być jak taran. Wkrótce ruszyłam z atakiem na młode drzewko.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 27 EmptyNie Lip 21, 2013 6:52 pm

Drzewko aż się połamało w trzech miejscach. Ale była i wada tego ataku. Strasznie kręciło ci się w głowie.
- Może na razie dość?
Spytał William i podbiegł szybko do ciebie. Pokemony z resztą też już były zmęczone.
+0,7lv
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 27 EmptyNie Lip 21, 2013 6:54 pm

- No - kiwnęłam głową i siadłam na ziemi, by ogarnąć to swoje zdezorientowanie.
Tak więc dałam teraz pokemonom smakołyki jako nagroda za trening. Po chwili zdjęłam z siebie efekt płytki i przytuliłam się do chłopaka. Cmoknęłam go w policzek.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 27 EmptyNie Lip 21, 2013 6:57 pm

William także był wyczerpany.
- Wiesz, lepiej wyćwiczmy się, bo mogą nas czekać ciężkie misje.
Po tych słowach chłopak cię pocałował i położył się na piasku.
- Czas na obiad chyba.
Stwierdził po chwili.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 27 EmptyNie Lip 21, 2013 6:59 pm

Położyłam się na piasku obok chłopaka.
- Chyba tak... Zwłaszcza po tym treningu czuję się zmęczona - stwierdziłam.
Spojrzałam na pokemony. One chyba także odpoczywają po tym treningu.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 27 EmptyNie Lip 21, 2013 7:21 pm

W końcu mieliście chwilę odpoczynku. W brzuchach wam burczało a ruszyć się stąd nie było chętnych. No tylko mała deino była pełna sił gdyż ją trening ominął.
- De...
Pisnęła i trąciła cię nosem. Wyraźnie domagała się zabawy albo przynajmniej pieszczot.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 27 Empty

Powrót do góry Go down

A idź ty mutancie - Klaudia
Powrót do góry 
Strona 27 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Klaudia vs. Roark
» A idź ty mutancie - Klaudia
» Klaudia vs Gardenia

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Pokemon World :: Offtop :: ~Archiwum~-
Skocz do: