Pokemon World
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pokemon World

~*~

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

A idź ty mutancie - Klaudia

Go down 
2 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next
AutorWiadomość
IronMan

IronMan

Liczba postów : 2406

A idź ty mutancie - Klaudia - Page 28 Empty
PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 28 EmptyNie Lip 21, 2013 7:24 pm

Po chwili siadłam i zaczęłam niańczyć małą Deino. W końcu przeskanowałam ją pokedexem.
- Mała pieszczoszka - skomentowałam.
Dalej ją głaskałam i zabawiałam.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

Liczba postów : 2086

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 28 EmptyNie Lip 21, 2013 7:30 pm

Cytat :

A idź ty mutancie - Klaudia - Page 28 144px-633Deino
Nr w Dexie: #633
Nazwa: Deino
Charakter: Mała i ciekawska smoczyca. Kocha wszystko co nowe i nie zawaha się spróbować nawet chodzenia po klockach lego i to BOSO. Ten pokemon kocha przygody jak i pieszczoty.
Typ: Mrok/[volor=#660099]Smok[/color]
Lvl: 3
Ataki: Tackle, Dragon Rage, Astonish
Zdolność: Hustle
William także się podniósł a mała Deino zaczęła się w ciebie wtulać i żuć twoje spodnie. Po chwili stwierdziła, ze są niedobre.
Powrót do góry Go down
https://pokemonworld.forumpolish.com
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 28 EmptyNie Lip 21, 2013 7:35 pm

Zaśmiałam się. Poprawiłam znowu tą apaszkę.
- Hm, chyba fajnie tak wygląda? - spytałam Williama.
Tuliłam do siebie smoczka a w końcu go puściłam.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 28 EmptyNie Lip 21, 2013 7:37 pm

Samiczka zaczęła biegać w koło jak walnięta, aż zaczęla jeść trawę. Ta widocznie też jej nie zasmakowała.
- Ślicznie. Prawie jak właścicielka.
William sprawił ci komplement i był bardzo z tego zadowolony.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 28 EmptyNie Lip 21, 2013 7:41 pm

Uśmiechnęłam się na ten komplement. Po chwili wpakowałam się chłopakowi przodem na kolanach i go objęłam zadowolona.
- No to fajnie, a ja na lepszego chłopaka niż ty trafić nie mogłam - uśmiechnęłam się i go pocałowałam.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 28 EmptyNie Lip 21, 2013 7:45 pm

Tuliliście się tak długo ale mała Deino zaczęła wąchać dmuchawce. Jak się jednym zaciągnęła to tak przeraźliwie kichnęła, że aż podskoczyliście.
- A ja na lepszą dziewczynę.
Rzekł William gdy tylko przestał się śmiać. Później smoczyca zaczęła targać jakiś kwiat... ale on nie był normalny.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 28 EmptyNie Lip 21, 2013 7:55 pm

Spojrzałam na małą Deino.
- Co tam dołapałaś? - spytałam.
Po chwili wstałam by popatrzeć co ona targa. Oby żadnego pokemona...
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 28 EmptyNie Lip 21, 2013 7:57 pm

Na szczęście ten pokemon był niezwykle łagodny.
A idź ty mutancie - Klaudia - Page 28 210px-187Hoppip
Hoppip szybko przewrócił małą Deino i w ramach zemsty zaczął ją łaskotać. Ta wręcz nie mogła wytrzymać.
- Dobrze, że to nie był jakiś Vieleplume.
Powiedział rozbawiony William.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 28 EmptyNie Lip 21, 2013 8:01 pm

- No, wtedy byśmy oberwali jakimś pyłkiem... na przykład trującym - wzdrygnęłam się. - Lub Solar Beam... - jeszcze gorsza wizja.
Rozejrzałam się wokoło. W koncu zwołałam swoje pokemony i pochowałam je do balli. Deino tylko sobie na ręce wzięłam. Z ciekawości przeskanowałam Hoppip.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 28 EmptyNie Lip 21, 2013 8:06 pm

Cytat :

A idź ty mutancie - Klaudia - Page 28 210px-187Hoppip
Nr w Dexie: #187
Nazwa: Hoppip
Charakter: Bardzo spokojny i cierpliwy. Lubi pieszczoty i zabawy z innymi pokemonami.
Typ: Trawa/Lot
Lvl: 7
Ataki: Splash, Synthesis, Tail Whip
Zdolność: Leaf Guard
Mały Hoppip zaczął latać dookoła was i jak widać nie tylko on tu był. Wiele takich pokemonów chowało się gdzieś po krzakach.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 28 EmptyNie Lip 21, 2013 8:08 pm

Zerknęłam na skan. jednak go zostawię, niech bawi się w takim razie ze swoimi przyjaciółmi. Wzięłam Williama za rękę.
- To przejdziemy się po mieście? - spytałam go.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 28 EmptyNie Lip 21, 2013 8:10 pm

Chłopak złapał się za brzuch.
- A może jednak po restauracjach?
Spytał i wziął wasze wypożyczone rowery.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 28 EmptyNie Lip 21, 2013 8:15 pm

Zachichotałam.
- No tak, po restauracjach... - powiedziałam.
Ruszyłam z chłopakiem do miasta, oddałam z nim rowery i ruszyłam do jakiejś restauracji.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 28 EmptyNie Lip 21, 2013 8:17 pm

W końcu byliście w małej przytulnej restauracyjce na trzy stoliki. Na pewno wielu gości na raz się tam nie mieści ale za to jak intymnie.
- Jak ci się dzisiaj podobało?
Zapytał William a później złożył zamówienie.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 28 EmptyNie Lip 21, 2013 8:20 pm

- Było świetnie - powiedziałam do chłopaka.
Zajęłam swoje miejsce i czekałam na zamówienie. Sprawdziłam, która jest godzina. Pewnie niedługo trzeba będzie iść do agencji nocować... Ciekawe co Mavis porabia. Ostatnio dużo o niej myślę.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 28 EmptyNie Lip 21, 2013 8:26 pm

Może aż za dużo i faktycznie było dość późno. Właściwie już 18:00. Kelner w końcu przyniósł wasze zamówienia.
-Może lepiej jeszcze odwiedźmy sklepy. Jutro rano będzie trzeba wyjść i całkiem możliwe, ze przez 4 dni nie zobaczymy cywilizacji.
A się rozgadał...
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 28 EmptyNie Lip 21, 2013 8:30 pm

- Oki - powiedziałam.
Tak więc zabrałam się za jedzenie i co jakiś czas dawałam co lepsze kąski Deino. Wkrótce jak mieliśmy wychodzić to schowałam ją do pokeballa. Ruszyłam z Williamem na szybki kurs po sklepach... No prawie, zahaczyłam jeszcze o odzieżowy, by nadrobić swe braki w ubiorze. Po tym poszłam do agencji.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 28 EmptyNie Lip 21, 2013 8:35 pm

W końcu byliście w pokoju. Tak cicho, pusto i spokojnie. Wreszcie mogliście iść spać, bo na nic innego po treningu sił wam nie starczyło.
- Mam nadzieję, że te urodziny zaliczysz do udanych.
Rzekł William tuląc się do ciebie.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 28 EmptyNie Lip 21, 2013 8:41 pm

- O tak, bardzo udanych - uśmiechnęłam się.
Tak więc tylko przebrałam się w piżamę. Nie chciałam spać w codziennych ubraniach. Po tym kładę się na łóżku przy chłopaku i się w niego wtulam.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 28 EmptyNie Lip 21, 2013 8:43 pm

W końcu zasnęliście. Z rana znów obudziły was promienie porannego słońca.
- Cześć.
Powiedział jeszcze zaspany chłopak, gdy tylko otworzyłaś oczy.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 28 EmptyNie Lip 21, 2013 8:45 pm

- Cześć - powiedziałam.
Cmoknęłam Williama w policzek i się w niego wtuliłam, owijając sobie ogon wokół nogi chłopaka. Tak bardzo nie chciało mi się wstawać..
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 28 EmptyNie Lip 21, 2013 8:47 pm

Ale musieliście niestety. Chłopak podniósł cię i sam wstał.
- No to idziemy na stołówkę czy mam cię zanieść?
Powiedział patrząc na ciebie jakbyś była największym skarbem.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 28 EmptyNie Lip 21, 2013 8:57 pm

- Poradzę sobie przecież, ale dziękuję za troskę - uśmiechnęłam się i pocałowałam Williama.
A on był dla mnie największym skarbem. Przebrałam się szybko i spakowałam swoje rzeczy. Po tym poszłam z chłopakiem do stołówki.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 28 EmptyNie Lip 21, 2013 9:01 pm

Zjedliście szybko śniadanie i byliście gotowi do drogi.
- Dobra, to się zbieramy.
Powiedział chłopak i poszliście w kierunku północnym.
- Wziąłem karty.
Dodał po chwili.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 28 EmptyNie Lip 21, 2013 9:03 pm

- O to fajnie - powiedziałam. - Coś tam umiem, ale niewiele, więc przyda mi się mały kurs - uśmiechnęłam się.
Wypuściłam Darkrai i swoją Deino, którą wzięłam na ręce. Przynajmniej poke-koszmar się mnie słucha...
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 28 Empty

Powrót do góry Go down

A idź ty mutancie - Klaudia
Powrót do góry 
Strona 28 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Klaudia vs. Roark
» A idź ty mutancie - Klaudia
» Klaudia vs Gardenia

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Pokemon World :: Offtop :: ~Archiwum~-
Skocz do: