Pokemon World
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pokemon World

~*~

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

A idź ty mutancie - Klaudia

Go down 
2 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next
AutorWiadomość
IronMan

IronMan

Liczba postów : 2406

A idź ty mutancie - Klaudia - Page 34 Empty
PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 34 EmptyPon Lip 22, 2013 8:49 pm

- To długo - stwierdziłam.
Ja mam dopiero 4 lata i kilka dni temu były moje urodziny... Wspaniałe urodziny dzięki Williamowi. Przeciągnęłam się i wodziłam wzrokiem za Arceusem.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

Liczba postów : 2086

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 34 EmptyPon Lip 22, 2013 8:52 pm

Tego aż nosiło przez to, że nie był sobą. przynajmniej w kwestii ciała.
- To ja pójdę po zapasy.
Powiedział William i wyszedł.
- Aż dziwne, że nie umarłaś.
Stwierdził w końcu pokemon.
Powrót do góry Go down
https://pokemonworld.forumpolish.com
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 34 EmptyPon Lip 22, 2013 8:55 pm

No baaardzo miłe.
- No cóż, tak wyszło - wzruszyłam ramionami.
Przypomniało mi się to, że inni tacy jak ja poumierali... Dwóch nawet przed przebudzeniem, ja zostałam ostatnia... Co było straszniejsze czułam ich świadomości już wtedy... Chociaż nikomu o tym nie mówiłam.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 34 EmptyPon Lip 22, 2013 8:58 pm

Arceus siadł ci na nogach. A był dość ciężki jak na te rozmiary.
- W sumie bym mógł odebrać swoją moc, która w tobie drzemie, ale mogłabyś wtedy umrzeć.
Zamyślił isę głośno pokemon.
- No to dialgia i palkia czekają.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 34 EmptyPon Lip 22, 2013 9:01 pm

Rozsiadłam się nieco wygodniej z tym ciężarem na kolanach. Przynajmniej nie chce mi w sadystyczny sposób odebrać mocy, by sobie przywrócić ciało...
- No, jak William wróci to pójdziemy do magazynów po ten kryształ - powiedziałam zamyślona i tak na próbę pogłaskałam Arceusa po łbie.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 34 EmptyPon Lip 22, 2013 9:05 pm

Ten nawet nie drgnął. Lecz nie był jak te inne małe słodziaki, które dla pieszczot traciły rozum.
- Jeśli sprawia ci to przyjemność.
Powiedział i tez pogłaskał cię po głowie. Po chwili wrócił William z dużą torbą jedzenia.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 34 EmptyPon Lip 22, 2013 9:08 pm

Zaśmiałam się lekko na to jak Arceus mnie pogłaskał. Machnęłam do Williama jak zobaczyłam, że wrócił z torbą zapasów.
- No to czas iść sprawdzić co oni mają w tym magazynie - stwierdziłam i zdjęłam sobie Arceusa z kolan.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 34 EmptyPon Lip 22, 2013 9:12 pm

Pokemon wskoczył na łóżko i się na nim rozłożył.
- Tylko nie zapomnijcie po mnie wrócić.
Rzekł i zaczął się wylegiwać. A wy po chwili mogliście iść do piwnicy.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 34 EmptyWto Lip 23, 2013 7:31 am

- Hah, nie zapomnimy - powiedziałam rozbawiona.
Tak więc zamknęłam pokój, żeby nikt tam nie wszedł i ruszyłam z Williamem w kierunku piwnicy. Jak sobie teraz myśle... o takim słodziaku, jakim jest teraz Arceus zapomnieć się nie da.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 34 EmptyWto Lip 23, 2013 11:00 am

W końcu ruszyliście. Gdy zeszliście do piwnicy dostrzegliście prawdziwy ogrom tego budynku. Były tam nie tylko stare archiwa lecz także magazyny, i lochy.
- Straszne to miejsce.
Stwierdził chłopak.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 34 EmptyWto Lip 23, 2013 11:02 am

- No - wzdrygnęłam się.
Zerknęłam w stronę lochów... Brr za dużo filmów. Po tym ruszyłam z chłopakiem w kierunku magazynów i ewentualnie użyłam swojej przepustki. Miałam nadzieję, że szybko znajdziemy kryształ.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 34 EmptyWto Lip 23, 2013 11:16 am

William chyba też te filmy oglądał bo przyśpieszył kroku.
- To chyba tam.
Powiedział w pewnej chwili wskazując na drzwi z zamkiem elektronicznym. Na pewno nie pasowały do "reszty wystroju".
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 34 EmptyWto Lip 23, 2013 11:26 am

Spojrzałam na swoją przepustkę.
- No to czas zrobić z tego użytek - powiedziałam i podeszłam do zamka, gdzie użyłam tego, co dostałam od Mavis.
Po tym wchodzę do środka.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 34 EmptyWto Lip 23, 2013 11:32 am

Była przed wami wielka podziemna sala, cała zbudowana z kamieni. Strasznie stare budownictwo... cała była pocięta ściankami działowymi w których również zostały porobione półki. Były tam skamieliny, księgi, które "zostały zniszczone" na przestrzeni dziejów oraz wiele innych rzeczy.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 34 EmptyWto Lip 23, 2013 11:40 am

Wypuściłam Darkrai i poprosiłam stwora, żeby mi pomógł w szukaniu kryształu. Po tym zaczęłam przeglądać sama wszystko, wspomagając się swoją powietrzną płytką jakby trzeba było od góry się rozejrzeć czy coś.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 34 EmptyWto Lip 23, 2013 11:43 am

Po kilkunastu minutach pokemon przyniósł jakąś kryształową kulę, pewnie jakiejś wróżki a William coś na wzór ogromnej bryły lodu. Ty natomiast znalazłaś coś co wyglądało jak stara lampa.
- To chyba nie to.
Stwierdził chłopak rozczarowany.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 34 EmptyWto Lip 23, 2013 11:46 am

- Musimy szukać dalej... - jęknęłam.
Tak więc z całą grupą zabrałam się za dalsze poszukiwania. Może coś znajdziemy jednak... Oby był tutaj ten kryształ... Oby był...
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 34 EmptyWto Lip 23, 2013 11:54 am

W końcu znalazłaś kolejną kulę. Ale ta była inna, zupełnie inna od poprzedniej. Lustrous Orb, niezwykły kryształ związany z Palkią.
- Masz już?
Spytał William przerzucając jakąś wielką księgę.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 34 EmptyWto Lip 23, 2013 11:56 am

- Mam! - powiedziałam uradowana.
Zleciałam na podłogę, pokazując Darkraiowi i Williamowi swoje znalezisko.
- Czyli już mamy jedno z dwóch - powiedziałam ucieszona.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 34 EmptyWto Lip 23, 2013 12:02 pm

Jedno z dwóch. A gdzie to drugie?
- No dobra, to musimy szybko oddać przepustkę i wyruszyć w podróż.
Powiedział chłopak i odłożył wszystko na miejsce, oczywiście oprócz kuli.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 34 EmptyWto Lip 23, 2013 12:04 pm

Ukryłam kulę głęboko do torby. Po tym wyszłam z chłopakiem i Darkraiem z magazynu. Udałam się w kierunku pokoju, zeby stamtąd powędrować z chłopakiem do gabinetu Mavis. No i chciałam przy okazji zerknąć co Arceus porabia... Miałam nadzieję, że nie zjadł nam całych zapasów.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 34 EmptyWto Lip 23, 2013 12:08 pm

Tym razem legendarny pokemon spał sobie na łóżku. W sumie nie miał nic lepszego do roboty.
- O jesteście.
Powiedział gdy tylko drzwi zaskrzypiały przy zamykaniu.
- Macie co trzeba?
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 34 EmptyWto Lip 23, 2013 12:11 pm

Kiwnęłam głową i wyjęłam z torby Lustrous Orb.
- Teraz trzeba będzie drugiego poszukać - westchnęłam i się zamyśliłam. - Oki to chodźmy oddać tą przepustkę - powiedziałam do chłopaka i wzięłam go za rękę, by użyć jego zdolności jako płytki.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 34 EmptyWto Lip 23, 2013 12:19 pm

I znów podróż przez wentylację.
- Załatwiłam wam "urlop" żebyście mogli to dokończyć po cichu.
Powiedziała kobieta gdy tylko się znaleźliście dość blisko aby nikt inny nie usłyszał.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 34 EmptyWto Lip 23, 2013 12:23 pm

Kiwnęłam głową.
- Fajnie, dzięki - powiedziałam do niej i oddałam przepustkę. - Szkoda, ze trzeba się tak ze wszystkim ukrywać... - westchnęłam zrezygnowana.
Cały czas mówiłam ściszonym głosem.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 34 Empty

Powrót do góry Go down

A idź ty mutancie - Klaudia
Powrót do góry 
Strona 34 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Klaudia vs. Roark
» A idź ty mutancie - Klaudia
» Klaudia vs Gardenia

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Pokemon World :: Offtop :: ~Archiwum~-
Skocz do: