| A idź ty mutancie - Klaudia | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Corvis Corax Admin
Liczba postów : 2086 Join date : 11/07/2013
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 23, 2013 12:30 pm | |
| Kobieta spojrzała na ciebie ukradkiem. - To dla bezpieczeństwa. Kiedyś był zamach i teraz już tak zostało. Stwierdziła po czym już siadła i zaczęła zajmować się swoją sprawą. - Macie miesiąc. Dodał dalej szepcząc. | |
|
| |
IronMan
Liczba postów : 2406 Join date : 13/07/2013
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 23, 2013 12:36 pm | |
| - Oki papa - także powiedziałam ściszonym głosem i machnęłam kobiecie. Wzięłam Williama za rękę i ruszyłam z nim w drogę powrotną do mojego pokoju. Tam siadłam na łóżku i się przeciągnęłam. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 23, 2013 12:41 pm | |
| Arceus dotknął kryształu, który zdobyliście a ten zaczął migotać bardzo wolno. - Pewnie nie wiedzieliście, ale jeden kamień reaguje z drugim gdy go dotykam. Nim bliżej do drugiego tym częściej. Czyli standardowa zabawa w ciepło zimno. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 23, 2013 12:48 pm | |
| - A no nie wiedzieliśmy... - powiedziałam, wpatrując się w kamień. Spojrzałam na zegarek, która jest godzina. Jak jest jeszcze czas, to bym chciała pójść ze swoimi pokemonami potrenować... I przy okazji chciałam się nauczyć jakichś ataków. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 23, 2013 12:51 pm | |
| Było coś po piętnastej a Arceus po chwili zostawił kulę w spokoju. - To dzisiaj ruszamy czy co robimy? Spytał William. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 23, 2013 12:54 pm | |
| - Może już ruszajmy - powiedziałam. Tak więc zaczęłam pakować swoje rzeczy. Przy okazji wzięłam kilka książek ze swojej szafki. Mam przygodowe w stylu Robinson Crusoe, Podróż do wnętrza ziemi czy Indiana Jones... Wkrótce byłam gotowa do drogi i uwiązałam Arceusowi wstążkę u nogi, żeby znowu udawał balon. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 23, 2013 12:56 pm | |
| Arceusowi nie było to w smak, ale znów zaczął lewitować tak, aby wstążka była napięta. - Lepiej jak najszybciej opuścić miasto, bo dziwnie tak. Stwierdził William i cię przytulił mocno. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 23, 2013 1:02 pm | |
| Uśmiechnęłam się i również przytuliłam się do chłopaka. Po chwili pocałowałam go i się odsunęłam, po czym wyszłam w końcu z tym niby-balonem z budynku agencji. Potem jak najszybciej opuściłam z chłopakiem miasto. To teraz bedzie zdecydować, w którą stronę iść. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 23, 2013 1:05 pm | |
| Arceus wreszcie mógł się poruszyć. - Aj... ciężko tak lewitować w bezruchu i udawać balon. Stwierdził po chwili pokemon. Nawet przebiegł się na własnych nogach dla rozruszania.
| |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 23, 2013 1:08 pm | |
| Odwiązałam mu wstążkę od nogi. - No raczej innego wyjścia nie ma - powiedziałam i podrapałam się po głowie. Tak więc szłam z nimi dalej. W końcu wypuściłam z balla Darkrai i swoją Deino, której podałam cytrynę. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 23, 2013 1:12 pm | |
| Mała smoczyca zaczęła ją wcinać, a William wręcz nie mógł na to patrzeć. Masakra jakaś... - no to trzeba określić kierunek. Powiedział chłopak i patrzył co chwilę to na ciebie, to na arceusa. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 23, 2013 1:14 pm | |
| Hah, Deino mnie zadziwiała. Spojrzałam Arceusa. - Hm, wiesz w jakim to mniej-więcej kierunku? - spytałam się go. Tak wiec ja jak co byłam za pójściem na wschód. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 23, 2013 3:29 pm | |
| Pokemon wziął kryształ od ciebie. A ten zaczął migotać. - To proste, migocze częściej niż bliżej jesteśmy. Więc jak porównamy z tym co było w pokoju będziemy w stanie stwierdzić czy idziemy w dobrym... Zaczął Arceus. - migocze rzadziej. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 23, 2013 3:33 pm | |
| Stanęłam. - No to czas na zmianę kierunku na przeciwny - stwierdziłam. Czyli źle wybrałam kierunek. Ruszyłam z nimi w przeciwną stronę omijając miasto, by Arceus nie musiał udawać balona. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 23, 2013 3:38 pm | |
| Ominięcie całego miasta też wam zeszło całkiem sporo czasu. Nawet nie odeszliście zbyt daleko gdy się ściemniło. - Mogliśmy zostać na noc w bazie. Stwierdził William, ale było już za późno do cofania się. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 23, 2013 3:42 pm | |
| - Przynajmniej już jeden kierunek wykluczyliśmy - powiedziałam optymistycznie. Zaczęłam rozkładać namiot i na noc schowałam Darkrai do pokeballa, by nie wywołał u nas koszmarów. Jak namiot był rozłożony to zrobiłam kanapki dla nas, jedynie małej Deino dałam kolejną cytrynę. Ich to Arceus się nie złapał... Przynajmniej to. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 23, 2013 3:48 pm | |
| Arceus zjadł i kanapkę i zaczął latać za jakimiś owocami. Po kilku chwilach wrócił cały umorusany od jakiś jagód. - No to dobranoc. Powiedział po czym wleciał do namiotu i na samym jego końcu położył się i zasnął. Teraz zostaliście z Williamem sami, no prawie, bo jeszcze Deino. - Ta cała sytuacja jest dość krępująca. Stwierdził chłopak. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 23, 2013 3:51 pm | |
| - No nawet bardzo - powiedziałam do chłopaka. Jak Deino uporała się z tą cytryną to schowałam ją do pokeballa. Siadłam Williamowi na kolanach i się do niego przytuliłam. Mimo wszystko fajnie, że mogłam poznać Arceusa... No w pewnym sensie jest zabawny... Dalej tuliłam się do chłopaka i w końcu go pocałowałam. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 23, 2013 3:56 pm | |
| On także cię pocałował a po dłuższej chwili przysnął na siedząco. Coś chyba ostatnio nie dosypia. - Wynoś się. Szepnął przez sen, stracił równowagę i przewrócił się na trawę. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 23, 2013 3:59 pm | |
| Spojrzałam na Williama. Po chwili wciągnęłam go do namiotu i się obok niego położyłam. Zerknęłam na Arceusa. Hm, ciekawe co się chłopakowi śniło, że powiedział takie słowa. Ułożyłam się wygodniej i próbowałam zasnąć. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 23, 2013 4:01 pm | |
| W końcu zasnęłaś, a gdy rano się obudziłaś miałaś tuż przed nosem zadek Williama. Jak on się tak obrócił? Magia... Tymczasem Arceus leżał sobie spokojnie z głową wystawioną na zewnątrz. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 23, 2013 4:05 pm | |
| Po chwili siadłam w namiocie. No tak jakoś się przekoziołkował albo on, albo ja... - Cześć - powiedziałam do Arceusa. Wyślizgnęłam się z namiotu. Po chwili znowu zabrałam się za robienie kanapek. Jak William się obudzi to przynajmniej od razu będzie miał śniadanie. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 23, 2013 4:09 pm | |
| Wkrótce chłopak się ocknął. - O matko, ale mi się głupoty śniły. Powiedział po czym wygramolił się z namiotu. - Ajaj... jakbym przebiegł maraton przez sen. Dodał po chwili. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 23, 2013 4:11 pm | |
| - No coś przez sen robiłeś bo obudziłam się z twarzą przy twoim tyłku - powiedziałam roześmiana i podałam chłopakowi kanapki. Rozsiadłam się wygodnie na trawie. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 23, 2013 4:19 pm | |
| Po kilku chwilach kanapek już nie było, a wy mogliście ruszyć dalej. No prawie, w końcu trzeba jeszcze namiot zwinąć. William zabrał się za to, a niezadowolony arceus faktem iż musi wstać strzelił małego focha. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia | |
| |
|
| |
| A idź ty mutancie - Klaudia | |
|