Pokemon World
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pokemon World

~*~

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

A idź ty mutancie - Klaudia

Go down 
2 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next
AutorWiadomość
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

Liczba postów : 2086

A idź ty mutancie - Klaudia - Page 35 Empty
PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 35 EmptyWto Lip 23, 2013 12:30 pm

Kobieta spojrzała na ciebie ukradkiem.
- To dla bezpieczeństwa. Kiedyś był zamach i teraz już tak zostało.
Stwierdziła po czym już siadła i zaczęła zajmować się swoją sprawą.
- Macie miesiąc.
Dodał dalej szepcząc.
Powrót do góry Go down
https://pokemonworld.forumpolish.com
IronMan

IronMan

Liczba postów : 2406

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 35 EmptyWto Lip 23, 2013 12:36 pm

- Oki papa - także powiedziałam ściszonym głosem i machnęłam kobiecie.
Wzięłam Williama za rękę i ruszyłam z nim w drogę powrotną do mojego pokoju. Tam siadłam na łóżku i się przeciągnęłam.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 35 EmptyWto Lip 23, 2013 12:41 pm

Arceus dotknął kryształu, który zdobyliście a ten zaczął migotać bardzo wolno.
- Pewnie nie wiedzieliście, ale jeden kamień reaguje z drugim gdy go dotykam. Nim bliżej do drugiego tym częściej.
Czyli standardowa zabawa w ciepło zimno.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 35 EmptyWto Lip 23, 2013 12:48 pm

- A no nie wiedzieliśmy... - powiedziałam, wpatrując się w kamień.
Spojrzałam na zegarek, która jest godzina. Jak jest jeszcze czas, to bym chciała pójść ze swoimi pokemonami potrenować... I przy okazji chciałam się nauczyć jakichś ataków.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 35 EmptyWto Lip 23, 2013 12:51 pm

Było coś po piętnastej a Arceus po chwili zostawił kulę w spokoju.
- To dzisiaj ruszamy czy co robimy?
Spytał William.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 35 EmptyWto Lip 23, 2013 12:54 pm

- Może już ruszajmy - powiedziałam.
Tak więc zaczęłam pakować swoje rzeczy. Przy okazji wzięłam kilka książek ze swojej szafki. Mam przygodowe w stylu Robinson Crusoe, Podróż do wnętrza ziemi czy Indiana Jones... Wkrótce byłam gotowa do drogi i uwiązałam Arceusowi wstążkę u nogi, żeby znowu udawał balon.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 35 EmptyWto Lip 23, 2013 12:56 pm

Arceusowi nie było to w smak, ale znów zaczął lewitować tak, aby wstążka była napięta.
- Lepiej jak najszybciej opuścić miasto, bo dziwnie tak.
Stwierdził William i cię przytulił mocno.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 35 EmptyWto Lip 23, 2013 1:02 pm

Uśmiechnęłam się i również przytuliłam się do chłopaka. Po chwili pocałowałam go i się odsunęłam, po czym wyszłam w końcu z tym niby-balonem z budynku agencji. Potem jak najszybciej opuściłam z chłopakiem miasto. To teraz bedzie zdecydować, w którą stronę iść.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 35 EmptyWto Lip 23, 2013 1:05 pm

Arceus wreszcie mógł się poruszyć.
- Aj... ciężko tak lewitować w bezruchu i udawać balon.
Stwierdził po chwili pokemon. Nawet przebiegł się na własnych nogach dla rozruszania.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 35 EmptyWto Lip 23, 2013 1:08 pm

Odwiązałam mu wstążkę od nogi.
- No raczej innego wyjścia nie ma - powiedziałam i podrapałam się po głowie.
Tak więc szłam z nimi dalej. W końcu wypuściłam z balla Darkrai i swoją Deino, której podałam cytrynę.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 35 EmptyWto Lip 23, 2013 1:12 pm

Mała smoczyca zaczęła ją wcinać, a William wręcz nie mógł na to patrzeć. Masakra jakaś...
- no to trzeba określić kierunek.
Powiedział chłopak i patrzył co chwilę to na ciebie, to na arceusa.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 35 EmptyWto Lip 23, 2013 1:14 pm

Hah, Deino mnie zadziwiała. Spojrzałam Arceusa.
- Hm, wiesz w jakim to mniej-więcej kierunku? - spytałam się go.
Tak wiec ja jak co byłam za pójściem na wschód.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 35 EmptyWto Lip 23, 2013 3:29 pm

Pokemon wziął kryształ od ciebie. A ten zaczął migotać.
- To proste, migocze częściej niż bliżej jesteśmy. Więc jak porównamy z tym co było w pokoju będziemy w stanie stwierdzić czy idziemy w dobrym...
Zaczął Arceus.
- migocze rzadziej.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 35 EmptyWto Lip 23, 2013 3:33 pm

Stanęłam.
- No to czas na zmianę kierunku na przeciwny - stwierdziłam.
Czyli źle wybrałam kierunek. Ruszyłam z nimi w przeciwną stronę omijając miasto, by Arceus nie musiał udawać balona.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 35 EmptyWto Lip 23, 2013 3:38 pm

Ominięcie całego miasta też wam zeszło całkiem sporo czasu. Nawet nie odeszliście zbyt daleko gdy się ściemniło.
- Mogliśmy zostać na noc w bazie.
Stwierdził William, ale było już za późno do cofania się.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 35 EmptyWto Lip 23, 2013 3:42 pm

- Przynajmniej już jeden kierunek wykluczyliśmy - powiedziałam optymistycznie.
Zaczęłam rozkładać namiot i na noc schowałam Darkrai do pokeballa, by nie wywołał u nas koszmarów. Jak namiot był rozłożony to zrobiłam kanapki dla nas, jedynie małej Deino dałam kolejną cytrynę. Ich to Arceus się nie złapał... Przynajmniej to.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 35 EmptyWto Lip 23, 2013 3:48 pm

Arceus zjadł i kanapkę i zaczął latać za jakimiś owocami. Po kilku chwilach wrócił cały umorusany od jakiś jagód.
- No to dobranoc.
Powiedział po czym wleciał do namiotu i na samym jego końcu położył się i zasnął. Teraz zostaliście z Williamem sami, no prawie, bo jeszcze Deino.
- Ta cała sytuacja jest dość krępująca.
Stwierdził chłopak.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 35 EmptyWto Lip 23, 2013 3:51 pm

- No nawet bardzo - powiedziałam do chłopaka.
Jak Deino uporała się z tą cytryną to schowałam ją do pokeballa. Siadłam Williamowi na kolanach i się do niego przytuliłam. Mimo wszystko fajnie, że mogłam poznać Arceusa... No w pewnym sensie jest zabawny... Dalej tuliłam się do chłopaka i w końcu go pocałowałam.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 35 EmptyWto Lip 23, 2013 3:56 pm

On także cię pocałował a po dłuższej chwili przysnął na siedząco. Coś chyba ostatnio nie dosypia.
- Wynoś się.
Szepnął przez sen, stracił równowagę i przewrócił się na trawę.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 35 EmptyWto Lip 23, 2013 3:59 pm

Spojrzałam na Williama. Po chwili wciągnęłam go do namiotu i się obok niego położyłam. Zerknęłam na Arceusa. Hm, ciekawe co się chłopakowi śniło, że powiedział takie słowa. Ułożyłam się wygodniej i próbowałam zasnąć.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 35 EmptyWto Lip 23, 2013 4:01 pm

W końcu zasnęłaś, a gdy rano się obudziłaś miałaś tuż przed nosem zadek Williama. Jak on się tak obrócił? Magia... Tymczasem Arceus leżał sobie spokojnie z głową wystawioną na zewnątrz.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 35 EmptyWto Lip 23, 2013 4:05 pm

Po chwili siadłam w namiocie. No tak jakoś się przekoziołkował albo on, albo ja...
- Cześć - powiedziałam do Arceusa.
Wyślizgnęłam się z namiotu. Po chwili znowu zabrałam się za robienie kanapek. Jak William się obudzi to przynajmniej od razu będzie miał śniadanie.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 35 EmptyWto Lip 23, 2013 4:09 pm

Wkrótce chłopak się ocknął.
- O matko, ale mi się głupoty śniły.
Powiedział po czym wygramolił się z namiotu.
- Ajaj... jakbym przebiegł maraton przez sen.
Dodał po chwili.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 35 EmptyWto Lip 23, 2013 4:11 pm

- No coś przez sen robiłeś bo obudziłam się z twarzą przy twoim tyłku - powiedziałam roześmiana i podałam chłopakowi kanapki.
Rozsiadłam się wygodnie na trawie.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 35 EmptyWto Lip 23, 2013 4:19 pm

Po kilku chwilach kanapek już nie było, a wy mogliście ruszyć dalej. No prawie, w końcu trzeba jeszcze namiot zwinąć. William zabrał się za to, a niezadowolony arceus faktem iż musi wstać strzelił małego focha.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 35 Empty

Powrót do góry Go down

A idź ty mutancie - Klaudia
Powrót do góry 
Strona 35 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Klaudia vs. Roark
» A idź ty mutancie - Klaudia
» Klaudia vs Gardenia

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Pokemon World :: Offtop :: ~Archiwum~-
Skocz do: