| A idź ty mutancie - Klaudia | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Corvis Corax Admin
Liczba postów : 2086 Join date : 11/07/2013
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 23, 2013 9:20 pm | |
| W końcu zastała was noc głęboka tak dobrze się bawiliście. Arceus zawsze wygrywał... - A wspomniałem, że sam wymyśliłem tą grę? Rzekł po chwili a William był załamany, że ani razu nie okiwał pokemona. | |
|
| |
IronMan
Liczba postów : 2406 Join date : 13/07/2013
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 23, 2013 9:24 pm | |
| Spojrzałam na Williama rozbawiona. - Wow to fajnie - powiedziałam, patrząc się a Arceusa. W końcu do ich obydwu się przytuliłam. A niech Arceus mnie wzrokiem zabija, ze mnie była taka przylepa. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 23, 2013 9:28 pm | |
| Pokemon chyba stwierdził jak ostatnio "skoro lubisz" i pogłaskał cię po głowie. W tym momencie William parsknął śmiechem. - Można powiedzieć, że masz rodzinę w komplecie. Stwierdził chłopak. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 23, 2013 9:32 pm | |
| - No, taką dość nietypową - powiedziałam rozbawiona. Tak to trochę zabawne jak Arceus mnie pogłaskał ale i fajne. W końcu wlazłam z nimi do namiotu. - Dobranoc - powiedziałam i wtuliłam się w Williama, po czym próbowałam zasnać. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 23, 2013 9:34 pm | |
| W końcu wszyscy usnęli a gdy się obudziłaś namiot był już złożony a ty i William leżeliście na trawie. - Chciałem coś zrobić ale gotować nie umiem. Powiedział Arceus. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 23, 2013 9:36 pm | |
| Po chwili siadłam na trawie. - Aha, przynajmniej jedno mamy z głowy - stwierdziłam. Po chwili zabrałam się za przyszykowanie nam śniadania. Jakoś nie uczyłam się nigdy gotować tylko wykorzystywałam to co podpatrzyłam u Williama. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 23, 2013 9:42 pm | |
| Czyli niewiele ale zawsze sałatka jakaś wychodziła. Albo podpieczona czerstwa bułka... - Co się dzieje? Powiedział chłopak gdy otworzył oczy. Nie spodziewał się tego na pewno. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 23, 2013 9:44 pm | |
| - Cześć - przywitałam się z chłopakiem. - Cóż Arceus złożył namiot jak jeszcze spaliśmy... A ja tutaj próbuję zrobić jadalne śniadanie - zaśmiałam się. Po chwili jak skonczyłam to nałożyłam nam porcje i zabrałam się za jedzenie. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 23, 2013 9:52 pm | |
| W końcu, gdy się najedliście nie pozostało nic innego niż wziąć rzeczy i ruszyć w drogę. - Może lepiej sprawdźmy czy znów nie pomyliliśmy kierunku. Zaproponował William, i też arceus złapał kulę. Jak zauważyliście migała częściej. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 23, 2013 9:55 pm | |
| - Czyli idziemy w dobrą stronę - ucieszyłam się. Zebrałam swoje rzeczy i ruszyłam z nimi w dalszą drogę. Byłam w o wiele lepszym nastroju niż wczoraj i nie chciałam go dziś znowu sobie zepsuć tymi rozmyślaniami. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 23, 2013 9:59 pm | |
| To dobrze. Gdzieś w lesie zobaczyłaś nagle jakby... płomień? Coś szybko przemknęło obok was i zniknęło w lesie. - Jakiś ognisty pokemon. Powiedział William. - Na pewno Ponyta Stwierdził pokemon. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 24, 2013 7:16 am | |
| Gdy ujrzałam płomień to się zdziwiłam. Próbowałam dostrzec co to może być za pokemon, ale nigdzie go nie widziałam. - Ponyta? One są przefajne... - stwierdziłam. Tak więc postanowiłam się rozejrzeć i weszłam w ten las. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 24, 2013 7:35 am | |
| Las był gęsty, aż dziw brał, że coś mogło w nim przebiegnąć tak szybko. Po krótkiej chwili znalazłaś ślady, i to nie byle jakie. - A nie mówiłem. Chełpił się Arceus. W sumie jakby nie patrzeć to on stworzył wszystkie pokemony więc wie o nich najwięcej. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 24, 2013 7:51 am | |
| - No widzę - powiedziałam. Tak więc zaczęłam chodzić za tymi śladami, chcąc znaleźć pokemona i miałam pokedex w gotowości. Ten pokemon musi być naprawdę niezły skoro może biec w takiej gęstwinie. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 24, 2013 7:54 am | |
| W końcu znalazłaś, na małej polanie pasło się kilka takich jak wyżej oraz jeden taki jak niżej. Pokemony na tle zielonej trawy wyglądały naprawdę świetnie. - nieźle mi wyszły co nie.Zaśmiał się arceus a William usiadł pod drzewem i zaczął szkicować? U... | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 24, 2013 8:01 am | |
| - No są świetne... - powiedziała, patrząc się na pokemony. W końcu siadłam obok Williama i przyglądałam się temu jak je rysował... Suuuper. Co chwila zerkałam na Arceusa. No coś jest z nim lepiej niż na początku, nie taki sztywny i drażliwy... | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 24, 2013 8:04 am | |
| Ale na pewno nie taki spokojny jak kiedyś... w końcu stracił ciało jakby ktoś nie zauważył. - Postanowiłem wrócić do rysowania. Szepnął William tak aby nie spłoszyć pokemonów. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 24, 2013 8:10 am | |
| - Fajnie - szepnęłam. Rozsiadłam się wygodnie i oparłam o drzewo. Wyjęłam resztki swojego notatnika i próbowałam go jakoś złożyć do kupy. Dlatego trzeba będzie jak najszybciej odnaleźć ciało Arceusa... W tej postaci na pewno jest mu ciężko. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 24, 2013 8:15 am | |
| William zobaczył, że twój notatnik jest cały poniszczony. Wtedy wyjął jeden ze swoich szkicowników i wręczył ci go. W sumie prawie bez różnicy, tylko papier trochę lepszy no i bez linii czy kratek. - Obiecałem ci kupić ale zapomniałem. Powiedział chłopak po chwili. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 24, 2013 8:18 am | |
| - Spoko, nic się nie stało - uśmiechnęłam się. Cmoknęłam chłopaka w policzek i zadowolona popatrzyłam na swój nowy notatnik. Fajnie... Po chwili wzięłam ołówek i podpatrywałam w jaki sposób William rysuje. Próbowałam narysowac przynajmniej jednego pokemona. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 24, 2013 8:20 am | |
| Wychodziło ci... no średnio. Coś na wzór sześciolatka ale czego się dziwić gdy robisz coś takiego pierwszy raz? - Chyba nas zauważył. Wzdrygnął się chłopak, gdy rapidash zaczął iść w waszym kierunku. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 24, 2013 8:28 am | |
| Mam cztery lata, i tak dobrze jak na pierwszy raz. Schowałam szkicownik do kieszeni i spojrzałam na Rappidasha, który się do nas zbliżał. Oj mam tylko nadzieję, że nie ma on złych zamiarów. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 24, 2013 8:33 am | |
| Pokemon robił groźną minę, a tuż za nim szła mała ponyta. Od taka mała słodka co była bardzo ciekawska. Rapidash miał już na was wybiec gdy nagle, na drodze stanął mu arceus, spojrzał "koniowi" w oczy a ten błyskawicznie się uspokoił. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 24, 2013 8:36 am | |
| Odetchnęłam z ulga. Zerknęłam zaciekawiona na małą Ponytę i zeskanowałam ją pokedexem. Jako ze duży teraz się uspokoił to podeszłam do konika i spróbowałam dać mu garść karmy. Ciekawe jak zareaguje... | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| |
| |
Sponsored content
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia | |
| |
|
| |
| A idź ty mutancie - Klaudia | |