Pokemon World
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pokemon World

~*~

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Czas na zemstę - Gra Yomi

Go down 
2 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next
AutorWiadomość
IronMan

IronMan

Liczba postów : 2406

Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 Empty
PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptySro Lip 17, 2013 7:27 pm

Na razie nie było nic ciekawego. W końcu, gdy byłaś w mieście to Mewtwo po kryjomu schował Ci się do balla. Był już wieczór, więc wypadałoby powędrować do pokecenter.
Powrót do góry Go down
Yomi

Liczba postów : 803

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptySro Lip 17, 2013 7:29 pm

Ziewnęłam i rozejrzałam się jeszcze. -no, dzieciaczki. wracamy do Centrum Pokemon.- Powiedziałam do Riolu i Larvitara. -Swoja drogą... chyba trzeba będzie wam w końcu jakieś imiona powymyślać.- zamyśliłam się i ruszyłam w stronę Centrum Pokemon. Dzisiejszy dzień można było zaliczyć do udanych skoro na jakiś czas przyłączył się do mnie Lapras.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptySro Lip 17, 2013 7:38 pm

Po chwili byłaś w pokecenter, pokemony jednak namówiły Cię do wizyty w stołówce i tak też zrobiłaś. Już z przyzwyczajenia zamówiłaś danie dla Mewtwo. Wkrótce nieźle się zdziwiłaś, bo do stołówki wszedł nieco poturbowany Skiro.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptySro Lip 17, 2013 7:41 pm

Popatrzyłam trochę zdziwiona na chłopaka. Pogłaskałam swoje pokemony. Wstałam i ruszyłam w jego stronę. -Cześć.- powiedziałam do Skiro. -Co cię tak poturbowało?- spytałam się zaciekawiona. Może i był dla mnie ofiara losu, ale i tak byłam bardzo ciekawa czy coś czasem nie próbowało go zjeść.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptySro Lip 17, 2013 7:49 pm

- Cześć - przywitał się z Tobą. - A nic takiego, stado rozwścieczonych Sharpedo - wyjaśnił krótko. - Po tej powodzi morskie pokemony są nawet w jeziorach - powiedział.
Spojrzał zaskoczony na Twojego Larvitara.
- Rety ale masz szczęście - powiedział zafascynowany.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptySro Lip 17, 2013 7:53 pm

Wzruszyłam ramionami. -Chyba tak. Może mam szczęście. Sharpedo chciały cię zeżreć? Czyli trafiłam z tym, że coś próbowało cie zjeść.- wyszczerzyłam się nieprzyjemnie. Nie za bardzo przepadałam za Skiro, ale teraz miałam okazje by się z niego ponabijać.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptySro Lip 17, 2013 7:55 pm

- No tak - bąknął chłopak. - Chociaż nie goniłyby mnie gdyby nie... żartobliwy ktoś - powiedział krótko chłopak.
Po chwili zamówił sobie w stołówce gorące kakao.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptySro Lip 17, 2013 7:58 pm

-Żartobliwy ktoś?- popatrzyłam na niego zdziwiona. -Kto to taki?- dopytałam się i zerknęłam na swoje pokemony. -Oprócz Sharpedo przypałętało się tez pewnie stado Laprasów, bo właśnie złapałam jednego. jak tylko uda się odnaleźć jego stado to pewnie go wypuszczę.- Poinformowałam go.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptySro Lip 17, 2013 8:02 pm

- Nie widziałem żadnych Laprasów - pokręcił głową chłopak. - A nie ważne kto to - machnął ręką.
Pokemony grzecznie się bawiły, nikomu nie zawadzając. Skiro za ten czas wypił swój napój.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptySro Lip 17, 2013 8:06 pm

Wzruszyłam na to tylko ramionami. Zerknęłam tylko czy moje pokemony zjadły i sama dokończyła swoje danie. -No to na razie.- powiedziałam i wstałam. Chciałam już iść do swojego pokoju. Pewnie Mewtwo tez jest głodny.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptySro Lip 17, 2013 8:10 pm

- Oki papa - machnął Ci chłopak.
Skończyłaś i ruszyłaś do pokoju. Tam wypuściłaś Mewtwo. Ten na serio był głodny, więc po chwili zaczął zajadać to co mu dałaś.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptySro Lip 17, 2013 8:15 pm

Posadziłam Riolu i Larvitara na łóżku. Sama wyjęłam z plecaka piżamę i poszłam do łazienki się przebrać i trochę odwietrzyć. gdy wróciłam to zadowolona poinformowałam Mewtwo: -Skiro próbowały zeżreć Sharpedo.- Bardzo mnie bawiło. Nie za bardzo lubiłam tą ofiarę losu.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptySro Lip 17, 2013 8:21 pm

- Haha no nieźle - zaśmiał się Mewtwo.
Po chwili Riolu i Larvitar zasnęli. Mewtwo jeszcze usiadł obok Ciebie i się przytulił.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptySro Lip 17, 2013 8:24 pm

Zadowolona pogłaskałam Mewtwo po głowie. -Chodźmy już spać.- ziewnęłam. -I kładziesz się na tym wytartym przez ciebie miejscu. Nie ma bata.- Dodałam rozbawiona i położyłam się na łóżku.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptySro Lip 17, 2013 8:27 pm

- Dobra - legenda położyła się obok Ciebie. - Dobranoc - powiedział jeszcze tylko po czym ziewnął i zasnął.
Ty w końcu także zasnęłaś. Spało Ci się bardzo dobrze. W końcu jak rano otworzyłaś oczy to Riolu i Larvitar już się bawili.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptySro Lip 17, 2013 8:30 pm

Zerknęłam na zegar i rozbawiona popatrzyłam na bawiące się pokemony. -Wy to chyba macie jakiś niewyczerpany zapas energii.- Przeciągnęłam się i pogłaskałam Mewtwo po głowie. Po mimo tego, ze był ode mnie większy to zachowywał się jak dziecko, które cały czas tuli się do rodzica.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptySro Lip 17, 2013 8:34 pm

Mewtwo sobie jeszcze leniwie leżał na łóżku i był zadowolony, gdy go pogłaskałaś.
- Rii!
- Raa! - zapiszczały uradowane pokemony podczas zabawy.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptySro Lip 17, 2013 8:37 pm

W końcu wstałam i zsunęłam się z łóżka. -Dzisiaj ruszymy do następnego miasta.- powiedziałam. Wzięłam swoje ubrania i poszłam się przebrać do łazienki. Może nas po drodze nie zaatakują wściekłe Sharpedo.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptyCzw Lip 18, 2013 7:39 am

- Mhm... - ziewnął tylko Mewtwo i dalej się wylegiwał.
W łazience szybko się przebrałaś i po chwili byłaś gotowa do drogi. Jak wróciłaś do pokoju to Larvitar i Riolu dalej się bawili, a Mewtwo był już przebudzony i siedział na łóżku.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptyCzw Lip 18, 2013 8:03 am

Wzięłam plecak i popatrzyłam na moja drużynę. Jeszcze brakowało, by Lapras siedział na środku pokoju. -No drużyno. Czas już ruszać.- powiedziałam do pokemonów.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptyCzw Lip 18, 2013 8:06 am

Mewtwo już sam schował się swoim zwyczajem do balla. Po chwili mogłaś ruszać w drogę. Z tego co widziałaś wody było już niezbyt wiele po tej powodzi. Zobaczyłaś Skiro, jak szedł sobie do pobliskiego sklepu.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptyCzw Lip 18, 2013 8:12 am

Ruszyłam w stronę drogi prowadzącej do następnego miasta. O ile doprze pamiętałam miało to być Striatlon. Zerknęłam tylko w stronę Skiro i wyszczerzyłam się jak wyobraziłam sobie jak gonią go wściekłe Sharpedo. To musiał być świetny widok.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptyCzw Lip 18, 2013 8:52 am

Po chwili Skiro wyszedł ze sklepu i Ci pomachał, chyba zostanie w tym mieście na dłużej, bo nie ruszył za Tobą. Wkrótce znalazłaś się poza miastem i Mewtwo jakby to już wiedząc wyskoczył z pokeballa. Woda już się cofnęła i mogłaś spokojnie iść.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptyCzw Lip 18, 2013 8:58 am

Poklepałam Mewtwo po głowie. Przynajmniej dzięki niemu mogłam z kim pogadać. -Chyba tak rozwścieczonych Sharpedo nam nie grozi.- zażartowałam. Rozejrzałam się i szłam dalej.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptyCzw Lip 18, 2013 9:05 am

- No raczej nie - powiedział rozbawiony pokemon i szedł obok Ciebie.
Larvitar zaczął próby łapania ogona Mewtwo by mu go zjeść. Riolu tymczasem zachowywała się spokojnie i szła przy Tobie.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 Empty

Powrót do góry Go down

Czas na zemstę - Gra Yomi
Powrót do góry 
Strona 5 z 40Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Czas na zemstę - Gra Yomi
» 001 Yomi vs Cheren
» Yomi vs Roxie
» Safari Yomi
» Bank Yomi [Fay Reed]

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach