| Czas na zemstę - Gra Yomi | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
IronMan
Liczba postów : 2406 Join date : 13/07/2013
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sro Lip 17, 2013 7:27 pm | |
| Na razie nie było nic ciekawego. W końcu, gdy byłaś w mieście to Mewtwo po kryjomu schował Ci się do balla. Był już wieczór, więc wypadałoby powędrować do pokecenter. | |
|
| |
Yomi
Liczba postów : 803 Join date : 15/07/2013 Age : 31
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sro Lip 17, 2013 7:29 pm | |
| Ziewnęłam i rozejrzałam się jeszcze. -no, dzieciaczki. wracamy do Centrum Pokemon.- Powiedziałam do Riolu i Larvitara. -Swoja drogą... chyba trzeba będzie wam w końcu jakieś imiona powymyślać.- zamyśliłam się i ruszyłam w stronę Centrum Pokemon. Dzisiejszy dzień można było zaliczyć do udanych skoro na jakiś czas przyłączył się do mnie Lapras. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sro Lip 17, 2013 7:38 pm | |
| Po chwili byłaś w pokecenter, pokemony jednak namówiły Cię do wizyty w stołówce i tak też zrobiłaś. Już z przyzwyczajenia zamówiłaś danie dla Mewtwo. Wkrótce nieźle się zdziwiłaś, bo do stołówki wszedł nieco poturbowany Skiro. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sro Lip 17, 2013 7:41 pm | |
| Popatrzyłam trochę zdziwiona na chłopaka. Pogłaskałam swoje pokemony. Wstałam i ruszyłam w jego stronę. -Cześć.- powiedziałam do Skiro. -Co cię tak poturbowało?- spytałam się zaciekawiona. Może i był dla mnie ofiara losu, ale i tak byłam bardzo ciekawa czy coś czasem nie próbowało go zjeść. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sro Lip 17, 2013 7:49 pm | |
| - Cześć - przywitał się z Tobą. - A nic takiego, stado rozwścieczonych Sharpedo - wyjaśnił krótko. - Po tej powodzi morskie pokemony są nawet w jeziorach - powiedział. Spojrzał zaskoczony na Twojego Larvitara. - Rety ale masz szczęście - powiedział zafascynowany. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sro Lip 17, 2013 7:53 pm | |
| Wzruszyłam ramionami. -Chyba tak. Może mam szczęście. Sharpedo chciały cię zeżreć? Czyli trafiłam z tym, że coś próbowało cie zjeść.- wyszczerzyłam się nieprzyjemnie. Nie za bardzo przepadałam za Skiro, ale teraz miałam okazje by się z niego ponabijać. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sro Lip 17, 2013 7:55 pm | |
| - No tak - bąknął chłopak. - Chociaż nie goniłyby mnie gdyby nie... żartobliwy ktoś - powiedział krótko chłopak. Po chwili zamówił sobie w stołówce gorące kakao. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sro Lip 17, 2013 7:58 pm | |
| -Żartobliwy ktoś?- popatrzyłam na niego zdziwiona. -Kto to taki?- dopytałam się i zerknęłam na swoje pokemony. -Oprócz Sharpedo przypałętało się tez pewnie stado Laprasów, bo właśnie złapałam jednego. jak tylko uda się odnaleźć jego stado to pewnie go wypuszczę.- Poinformowałam go. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sro Lip 17, 2013 8:02 pm | |
| - Nie widziałem żadnych Laprasów - pokręcił głową chłopak. - A nie ważne kto to - machnął ręką. Pokemony grzecznie się bawiły, nikomu nie zawadzając. Skiro za ten czas wypił swój napój. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sro Lip 17, 2013 8:06 pm | |
| Wzruszyłam na to tylko ramionami. Zerknęłam tylko czy moje pokemony zjadły i sama dokończyła swoje danie. -No to na razie.- powiedziałam i wstałam. Chciałam już iść do swojego pokoju. Pewnie Mewtwo tez jest głodny. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sro Lip 17, 2013 8:10 pm | |
| - Oki papa - machnął Ci chłopak. Skończyłaś i ruszyłaś do pokoju. Tam wypuściłaś Mewtwo. Ten na serio był głodny, więc po chwili zaczął zajadać to co mu dałaś. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sro Lip 17, 2013 8:15 pm | |
| Posadziłam Riolu i Larvitara na łóżku. Sama wyjęłam z plecaka piżamę i poszłam do łazienki się przebrać i trochę odwietrzyć. gdy wróciłam to zadowolona poinformowałam Mewtwo: -Skiro próbowały zeżreć Sharpedo.- Bardzo mnie bawiło. Nie za bardzo lubiłam tą ofiarę losu. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sro Lip 17, 2013 8:21 pm | |
| - Haha no nieźle - zaśmiał się Mewtwo. Po chwili Riolu i Larvitar zasnęli. Mewtwo jeszcze usiadł obok Ciebie i się przytulił. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sro Lip 17, 2013 8:24 pm | |
| Zadowolona pogłaskałam Mewtwo po głowie. -Chodźmy już spać.- ziewnęłam. -I kładziesz się na tym wytartym przez ciebie miejscu. Nie ma bata.- Dodałam rozbawiona i położyłam się na łóżku. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sro Lip 17, 2013 8:27 pm | |
| - Dobra - legenda położyła się obok Ciebie. - Dobranoc - powiedział jeszcze tylko po czym ziewnął i zasnął. Ty w końcu także zasnęłaś. Spało Ci się bardzo dobrze. W końcu jak rano otworzyłaś oczy to Riolu i Larvitar już się bawili. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sro Lip 17, 2013 8:30 pm | |
| Zerknęłam na zegar i rozbawiona popatrzyłam na bawiące się pokemony. -Wy to chyba macie jakiś niewyczerpany zapas energii.- Przeciągnęłam się i pogłaskałam Mewtwo po głowie. Po mimo tego, ze był ode mnie większy to zachowywał się jak dziecko, które cały czas tuli się do rodzica. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sro Lip 17, 2013 8:34 pm | |
| Mewtwo sobie jeszcze leniwie leżał na łóżku i był zadowolony, gdy go pogłaskałaś. - Rii! - Raa! - zapiszczały uradowane pokemony podczas zabawy. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sro Lip 17, 2013 8:37 pm | |
| W końcu wstałam i zsunęłam się z łóżka. -Dzisiaj ruszymy do następnego miasta.- powiedziałam. Wzięłam swoje ubrania i poszłam się przebrać do łazienki. Może nas po drodze nie zaatakują wściekłe Sharpedo. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Czw Lip 18, 2013 7:39 am | |
| - Mhm... - ziewnął tylko Mewtwo i dalej się wylegiwał. W łazience szybko się przebrałaś i po chwili byłaś gotowa do drogi. Jak wróciłaś do pokoju to Larvitar i Riolu dalej się bawili, a Mewtwo był już przebudzony i siedział na łóżku. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Czw Lip 18, 2013 8:03 am | |
| Wzięłam plecak i popatrzyłam na moja drużynę. Jeszcze brakowało, by Lapras siedział na środku pokoju. -No drużyno. Czas już ruszać.- powiedziałam do pokemonów. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Czw Lip 18, 2013 8:06 am | |
| Mewtwo już sam schował się swoim zwyczajem do balla. Po chwili mogłaś ruszać w drogę. Z tego co widziałaś wody było już niezbyt wiele po tej powodzi. Zobaczyłaś Skiro, jak szedł sobie do pobliskiego sklepu. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Czw Lip 18, 2013 8:12 am | |
| Ruszyłam w stronę drogi prowadzącej do następnego miasta. O ile doprze pamiętałam miało to być Striatlon. Zerknęłam tylko w stronę Skiro i wyszczerzyłam się jak wyobraziłam sobie jak gonią go wściekłe Sharpedo. To musiał być świetny widok. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Czw Lip 18, 2013 8:52 am | |
| Po chwili Skiro wyszedł ze sklepu i Ci pomachał, chyba zostanie w tym mieście na dłużej, bo nie ruszył za Tobą. Wkrótce znalazłaś się poza miastem i Mewtwo jakby to już wiedząc wyskoczył z pokeballa. Woda już się cofnęła i mogłaś spokojnie iść. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Czw Lip 18, 2013 8:58 am | |
| Poklepałam Mewtwo po głowie. Przynajmniej dzięki niemu mogłam z kim pogadać. -Chyba tak rozwścieczonych Sharpedo nam nie grozi.- zażartowałam. Rozejrzałam się i szłam dalej. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Czw Lip 18, 2013 9:05 am | |
| - No raczej nie - powiedział rozbawiony pokemon i szedł obok Ciebie. Larvitar zaczął próby łapania ogona Mewtwo by mu go zjeść. Riolu tymczasem zachowywała się spokojnie i szła przy Tobie. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi | |
| |
|
| |
| Czas na zemstę - Gra Yomi | |
|