| Czas na zemstę - Gra Yomi | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Yomi
Liczba postów : 803 Join date : 15/07/2013 Age : 31
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 8:06 am | |
| -Dobrze.- powiedziałam i zerknęłam która jest godzina. Podeszłam do Mewtwo i poklepałam go po głowie. -Jesteś niesamowity.- pochwaliłam go. Dzięki niemu teraz mieliśmy dostęp do tych wszystkich informacji. | |
|
| |
IronMan
Liczba postów : 2406 Join date : 13/07/2013
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 8:08 am | |
| Mewtwo się uśmiechnął. - Wiem - odpowiedział żartobliwie i zabrał się do dalszej pracy. Była już prawie 15, przez te emocje zupełnie traci się poczucie czasu... | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 8:12 am | |
| Zaczęłam niańczyć małe pokemony i je zabawiać. Miałam nadzieje, ze Mewtwo na pewno uda się zdobyć resztę informacji. Potem trzeba będzie jak najszybciej wyruszyć do Nimbasy i próbować zrobić coś z tym wiertłem zanim przebija się do odwróconego świata. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 8:14 am | |
| Larvitar i Riolu byłu uradowane z faktu, ze poświęcałaś im tak dużo swojego czasu. W końcu Larvitar wspiął Ci się na plecy i siedział na ramieniu, tuląc się do Twej głowy. Mewtwo na chwilę oderwał się od pracy by zerknąć na tą scenkę, po czym dalej pisał coś. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 8:19 am | |
| Dalej zabawiałam małe pokemony. Wzięłam sobie Riolu na kolana i zaczęłam głaskać ja po łepku. Przynajmniej trochę je wyniańczę to będą spokojniejsze przed pójściem spać. Larvitara podrapałam pod mordką. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 8:34 am | |
| - Rii! - Laa! - popiskiwały uradowane pokemony. W koncu jak byłaś u kresu sił to te także się zmęczyły. Mewtwo chyba także potrzebował coś odpoczynku. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 8:41 am | |
| Popatrzyłam na małe pokemon i ziewnęłam. -Co powiecie na to, by się trochę przespać.- zaproponowałam. Sama w końcu wstałam i poszłam się przebrać do łazienki. Po tym rajdzie po kwaterze Rockets chyba należy się nam trochę odpoczynku. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 8:44 am | |
| Umyłaś się i przebrałaś. Wróciłaś do pokoju odświeżona. Laptop leżał już wyłączony na stoliku, a Mewtwo na łóżku przy ścianie. Larvitar i Riolu leżeli razemobok siebie przy poduszce. Dobrze, że Twoje pokemony nie są większe bo byś się nie zmieściła. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 8:48 am | |
| Sama tez położyłam się na łóżku. Chyba jakby były trochę większe to bym musiała spać na podłodze. Ułożyłam się wygodnie i próbowałam zasnąć. Musiałam tez odpocząć po tym wszystkim. Być może jutro Mewtwo uda się uzyskać jeszcze jakieś informacje. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 10:04 am | |
| W koncu zasnęłaś. Śnili Ci się Rocketsi, który właśnie dręczyli Giratinę, a potem jak robili na Tobie coś bolesnego. Obudziłaś się rano z dziwnym odczucie. Była jeszcze szósta. Pokemony i Mewtwo spali wtuleni w Ciebie. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 10:09 am | |
| Pogłaskałam małe pokemony i Mewtwo. Podrapałam się po policzku. Co za durny sen. Oby czasem nie okazał się proroczy. w końcu te mendy z Rockets chcą się przewiercić do odwróconego świata. A to już będzie katastrofa. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 10:14 am | |
| W końcu Mewtwo się obudził. - Cześć - przywitał się. Riolu i Larvitar dalej sobie słodko spali, a Mewtwo zabrał się do dalszej roboty. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 10:20 am | |
| -Cześć.- Przywitałam się z Mewtwo. Zwaliłam się z łóżka i ruszyłam się przebrać do łazienki. Sama nie wiedziałam co dzisiaj robić. Gdy wróciłam z łazienki rozejrzałam się po pokoju. -Długo ci to zajmie? Bo jeśli chcesz mieć trochę spokoju to wezmę resztę i pójdę do tego salonu czy czegoś tam dla pokemonów.- Dodałam. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 10:23 am | |
| - Bardzo długo - powiedział Mewtwo. - Tak więc jak chcecie to możecie spokojnie iść - kiwnął głową i dalej pracował na komputerze. Riolu i Larvitar się za ten czas obudzili. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 10:27 am | |
| Wzięłam Riolu i Larvitara. -Chodźcie.- powiedziałam do małych pokemonów i ruszyłam w stronę wyjścia z pokoju. Być może wizyta w tym salonie będzie warta zachodu. Przynajmniej może trochę się wymęczą i będą spokojniejsze. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 10:30 am | |
| Tak więc po chwili byłaś w drodze do tego Ośrodka Rekreacyjnego. Pokemony były podekscytowane wizją zabawy i szaleństwa jakie tam może być. W końcu dotarliście. Była to ogromna budowla, w środku której chodziło mnóstwo trenerów i ich ucieszonych pokemonów. Mieli nawet basen, w którym bez kłopotu by pływał Wailord... Nieźle kasy na to poszło, ale pewnie jeszcze więcej zarabiają. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 10:33 am | |
| O jest basen. Czyli Lapras tez będzie mógł się pobawić. Nieźle sypnęli kasy na ten ośrodek. Od razu ruszyłam w stronę jakiejś recepcji czy co tam takiego było. Przynajmniej troszeczkę sobie odpoczną i się wybawia w tym ośrodku, a ja będę mieć trochę spokoju. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 10:36 am | |
| Po chwili dotarłaś do recepcji. Akurat do jednej właśnie przyszła recepcjonistka i byłaś pierwsza. Jak się dowiedziałaś, w recepcji oddajesz pokemony, a potem gdy te korzystają z atrakcji to dodatkowo specjalny personel pilnuje ich bezpieczeństwa. Dla trenerów natomiast mają kino, restaurację i kilka innych rzeczy. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 10:40 am | |
| Schowałam Riolu i Larvitara do pokeballi i oddałam je razem z Laprasem. Sama postanowiłam trochę się rozejrzeć po tym ośrodku rekreacyjnym. Może akurat załapie się na coś ciekawego. Moze kino? Albo restauracja? Sama nie wiedziałam gdzie teraz iść. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 12:21 pm | |
| Wszystko wyglądało tutaj świetnie. Po chwili dostrzegłaś także siłownię, aerobik... Mieli też salon gier. No i ka środku korytarza był jakiś gościu, co prowadził loterię. Było do wygrania między innymi 5 pokemonów, balle, kasa... Ludzie szybko na to poszli. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 12:24 pm | |
| Zamyślona popatrzyłam w kierunku loterii. W końcu tez tam poszłam. Zawsze coś. Ewentualnie potem pójdę zobaczyć jaki film leci w kinie. Albo pójdę sobie pograć w coś w salonie gier. Pewnie szybko przeleci ten pobyt w ośrodku. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 12:31 pm | |
| Tak więc wzięłaś udział w loterii. Czekałaś kilkanaście minut, aż w końcu ogłoszono wyniki. Byłaś jedną ze szczęśliwców, którzy wygrali pokemona. Po chwili dostałaś pokeballa z tym oto pokemonem, na którym widniał znaczek błyskawicy. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 12:33 pm | |
| -Hm..- mruknęłam i popatrzyłam na pokeball. Znaczek błyskawicy czyli prawdopodobnie elektryczny pokemon. Stanęłam przy wyjściu i wypuściłam stworka z pokeballa, by go zeskanować. Zawsze jeden pokemon więcej w pokedexie. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 12:39 pm | |
| - Pokedex napisał:
Shinx lv. 12 Samica Charakter: Spokojna i przyjazna. Lubi poznawać nowe pokemony i miejsca. Bardzo posłuszna Ataki: Tackle, Leer, Charge, Zdolność: Guts, Shinx spojrzała na Ciebie zainteresowana i poruszyła ogonem. - Shii? - przechyliła łebek. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 12:45 pm | |
| Popatrzyłam z zainteresowaniem na pokemona. Przyklękłam obok niej i pogłaskałam ją po łepku. -Cześć mała.- przywitałam się z poke-lwiatkiem. Wyglądała na prawdę uroczo. Byłam bardzo zadowolona z tej wygranej. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi | |
| |
|
| |
| Czas na zemstę - Gra Yomi | |
|