| Czas na zemstę - Gra Yomi | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
IronMan
Liczba postów : 2406 Join date : 13/07/2013
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 12:48 pm | |
| Shinx zaczęła się przymilać. - Shii - zadowolona zaczęła poruszać miarowo ogonem. Chyba już do niej dotarło, ze ma nowego właściciela. | |
|
| |
Yomi
Liczba postów : 803 Join date : 15/07/2013 Age : 31
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 12:51 pm | |
| Wzięłam Shinx na ręce i ruszyłam z nią pochodzić po ośrodku. Byłam bardzo zadowolona. Teraz miałam elektrycznego pokemona do drużyny. Z drugiej strony będę miała coraz mniej miejsca dla siebie na łóżku. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 12:59 pm | |
| Tak więc zaczęłaś chodzić po ośrodku. W kinie puszczali film pod tytułem "Indiana Jones i tajemnica diamentowego Regi". Tytuł brzmiał ciekawie, a filmy z tego cyklu zawsze były świetne. Zostało już tylko kilka miejsc na najbliższy seans. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 1:01 pm | |
| Całkiem ciekawy film puszczali w kinie. -dobrze, mała. na razie posiedzisz trochę w pokeballu. Jak wrócimy do pokoju zapoznasz się z resztą pokemonów.- Obiecałam jej i ruszyłam po bilet. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 1:09 pm | |
| Po chwili miałaś bilet do kina. Wkrótce znalazłaś się na sali kinowej i seans akurat się zaczął. Zaczęło się niepozornie, nasz Indiana wiódł spokojne (chwilowo) życie, aż nagle odnajduje go jakaś kobieta i mówi o ciekawym odkryciu i prosi o pomoc, gdyż grozi jej niebezpieczeństwo. Z tego co się dowiedziałaś to jego pokemony to: Venusaur, Mandibuzz, Cofagrigus, Smeragle, oraz Entei, którego złapał w poprzedniej części. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 1:12 pm | |
| Film był bardzo ciekawy. Cały czas wpatrywałam się w to co działo się na ekranie. Skąd mogli wziąć Enteia do tego filmu? Pewnie jakiś Ditto lub Zoroark go grał. Byłam bardzo zadowolona, ze udało mi się załapać na ten film. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 1:20 pm | |
| Wkrótce film się skończył, a Indianie przybył nowy pokemon do zespołu. Po napisach faktycznie - Zoroark grał Enteia. Wkrótce pełna fantazji odnośnie filmu wyszłaś z kina. Było już wczesne popołudnie.Około 18 masz odebrać pokemony, była 14, więc masz 4 godziny czasu. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 3:44 pm | |
| Wypuściłam Shinx. -Zostały nam jeszcze 4 godziny.- zamyśliłam się. -Dobrze, to chodźmy do salonu gier.- zdecydowałam. Ruszyłam w tamta stronę i zerknęłam na Shinx czy za mną idzie. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 3:50 pm | |
| Shinx dreptała zaraz za Tobą, rozglądając się przy okazji po otoczeniu. Wkrótce byliście w salonie gier. Był naprawdę dobrze urządzony. Podejrzewałaś, że jakby ktoś chciał przejść wszystkie gry tutaj to spędziłby spokojnie rok w tym miejscu... Zreszta znajdowało się tu kilka osób a'la "zombie". | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 3:56 pm | |
| Rozejrzałam się i w końcu podeszłam zagrać w jakaś z prostszych gier. Nie chciałam w końcu przesiedzieć tutaj całego życia tylko trochę przeczekać do tej 18 godziny. Rozejrzałam się tez zaciekawiona tym w co grają inni. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 4:04 pm | |
| Było dużo wyścigów, walki na ringu, znalazły się jakieś zbijania piłek, rzuty do kosza na czas, także maty z krokami do tańca i inne... Tobie trafił się akurat bardzo przyjemny symulator walk pokemonowych. Nawet nie zauważyłaś kiedy - była 18. Czas odebrać pokemony. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 4:08 pm | |
| Oderwałam się od gry i pogłaskałam Shinx po łepku. -No to idziemy odebrać resztę.- powiedziałam i ruszyłam w stronę recepcji. Czas odebrać pokemony. Miałam nadzieje, ze dobrze się tutaj bawiły. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 4:14 pm | |
| Po chwili oddano Ci Twoje pokemony. Riolu i Larvitar od razu wyskoczyli z pokeballi. W pewnej chwili Twoja Riolu zaczęła się świecić i w końcu stała przed Tobą... Lucario Pokemony, które bawiły się w ośrodku +1 do lv. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 4:17 pm | |
| Popatrzyłam zaskoczona na Riolu a teraz Lucario. Podeszłam do niej i poklepałam ja po łbie. -Teraz to już nie jesteś aż taka mała.- powiedziałam rozbawiona. Wyjęłam pokedex i przeskanowałam Lucario, by zdobyć nowe wiadomości do pokedexu i przedstawiłam Lucario i Larvitarowi Shinx. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 4:42 pm | |
| - Pokedex napisał:
Lucario lv. 9.80 Samica Charakter: Bardzo posłuszna. Wykona wszelkie komendy oraz wykazuje się cierpliwością. W walkach bardzo się stara, prócz tego uwielbia się przytulać. Ataki: Quick Attack, Endure, Foresight, Counter, [TM] Focus Blast, Dark Pulse, Detect, Metal Claw, Zdolność: Inner Focus Lucario uradowana się do Ciebie przytuliła, a potem razem z Larvitarem zapoznała się ze Shinx. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 4:47 pm | |
| -No to wracamy teraz do pokoju.- powiedziałam moim pokemonom. Byłam bardzo zadowolona z ewolucji Riolu. Ciekawe czy Mewtwo udało się złamać szyfry na istotnych informacjach. Ruszyłam w stronę Centrum pokemon. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 4:56 pm | |
| Po chwili ruszyliście w kierunku pokecenter. Jak znalazłaś się w pokoju to Mewtwo dalej siedział nad laptopem i pisał. - Cześć, już mam kilka rzeczy - zaczęła legenda, odrywając się do pracy. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 5:05 pm | |
| -No to mów.- kiwnęłam głowa i przy okazji przedstawiłam mu Shinx i pochwaliłam się ewolucją Riolu. -Co takiego udało ci się dowiedzieć?- dopytałam się z zainteresowaniem. Być może będzie znał odpowiedzi na moje poprzednie pytania. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 5:09 pm | |
| - Udało mi się dotrzeć do danych odnośnie twojego ojca... - zaczął. - Już od jakiegoś czasu krzyżował Rocketsom plany, uniemożliwił kilka eksperymentów a co najważniejsze odkrył ich plany w Nimbasie jak został Mistrzem Metra i ich stamtąd wypędził, jest coś dalej ale to znowu inny szyfr - wyjaśnił. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 5:17 pm | |
| Pokiwałam głową. -No to trzeba będzie ich znowu stamtąd wykurzyć.- Powiedziałam zamyślona. -czyli o to właśnie chodziło... o zemstę...- Dodałam i skrzywiłam się. To by wyjaśniało większość rzeczy. -Wiesz kiedy może mają zacząć próby przewiercenia się do odwróconego świata?- Dopytałam się. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 6:00 pm | |
| - Za około półtora miesiąca - odpowiedział Ci Mewtwo. Lucario obecnie jakby sprawdzała swoją nową formę. Chyba dziwnie się czuła, nagle po tylu latach będąc dużą... | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 6:04 pm | |
| -Czyli może zdążymy do tego czasu dotrzeć do Nimbasy. Chyba, ze wcześniej złapiemy jakąś podwózkę.- Mruknęłam. -Z resztą... zostały dwa miasta najważniejsze do przejścia Nacrene i Castelia.- skrzywiłam się. -Maja w battle Subway dwóch mistrzów. I nie skapnęli się, ze ktoś im koło metra majstruje? Chyba, że są z nimi w zmowie.- Pokręciłam głowa. Popatrzyłam zamyślona na Lucario. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 6:09 pm | |
| Mewtwo nic nie odpowiedział, tylko rozmyślał nad tym wszystkim. W końcu udłożył laptop i wstał po czym przeciągnął się tak, że chyba usłyszałaś wszystkie jego kości w kręgosłupie. - Ale się zasiedziałem - mruknął pokemon. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 6:19 pm | |
| -No tak. Już pewnie jest koło 19.- powiedziałam i wzięłam swoje ubrania z plecaka. Ruszyłam przebrać się do łazienki. Przynajmniej dzisiaj sobie odpoczęłam. Gdy wróciłam to usiadłam na łóżku. -Lepiej będzie jak jutro ruszymy dalej.- powiedziałam. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 20, 2013 6:48 pm | |
| Po chwili wróciłaś z łazienki, a Mewtwo po ty wszedł tam także. Wkrótce wrócił już wyraźnie odświeżony. - Tylko może masz jakiś pendrive? - spytał w pewnej chwili Mewtwo. - Bo laptop musimy oddać tutaj z nie mam jak zachować danych bezpiecznie - powiedział. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi | |
| |
|
| |
| Czas na zemstę - Gra Yomi | |
|