Pokemon World
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pokemon World

~*~

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Czas na zemstę - Gra Yomi

Go down 
2 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Next
AutorWiadomość
IronMan

IronMan

Liczba postów : 2406

Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 11 Empty
PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 11 EmptySob Lip 20, 2013 12:48 pm

Shinx zaczęła się przymilać.
- Shii - zadowolona zaczęła poruszać miarowo ogonem.
Chyba już do niej dotarło, ze ma nowego właściciela.
Powrót do góry Go down
Yomi

Liczba postów : 803

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 11 EmptySob Lip 20, 2013 12:51 pm

Wzięłam Shinx na ręce i ruszyłam z nią pochodzić po ośrodku. Byłam bardzo zadowolona. Teraz miałam elektrycznego pokemona do drużyny. Z drugiej strony będę miała coraz mniej miejsca dla siebie na łóżku.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 11 EmptySob Lip 20, 2013 12:59 pm

Tak więc zaczęłaś chodzić po ośrodku. W kinie puszczali film pod tytułem "Indiana Jones i tajemnica diamentowego Regi". Tytuł brzmiał ciekawie, a filmy z tego cyklu zawsze były świetne. Zostało już tylko kilka miejsc na najbliższy seans.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 11 EmptySob Lip 20, 2013 1:01 pm

Całkiem ciekawy film puszczali w kinie. -dobrze, mała. na razie posiedzisz trochę w pokeballu. Jak wrócimy do pokoju zapoznasz się z resztą pokemonów.- Obiecałam jej i ruszyłam po bilet.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 11 EmptySob Lip 20, 2013 1:09 pm

Po chwili miałaś bilet do kina. Wkrótce znalazłaś się na sali kinowej i seans akurat się zaczął. Zaczęło się niepozornie, nasz Indiana wiódł spokojne (chwilowo) życie, aż nagle odnajduje go jakaś kobieta i mówi o ciekawym odkryciu i prosi o pomoc, gdyż grozi jej niebezpieczeństwo. Z tego co się dowiedziałaś to jego pokemony to: Venusaur, Mandibuzz, Cofagrigus, Smeragle, oraz Entei, którego złapał w poprzedniej części.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 11 EmptySob Lip 20, 2013 1:12 pm

Film był bardzo ciekawy. Cały czas wpatrywałam się w to co działo się na ekranie. Skąd mogli wziąć Enteia do tego filmu? Pewnie jakiś Ditto lub Zoroark go grał. Byłam bardzo zadowolona, ze udało mi się załapać na ten film.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 11 EmptySob Lip 20, 2013 1:20 pm

Wkrótce film się skończył, a Indianie przybył nowy pokemon do zespołu. Po napisach faktycznie - Zoroark grał Enteia. Wkrótce pełna fantazji odnośnie filmu wyszłaś z kina. Było już wczesne popołudnie.Około 18 masz odebrać pokemony, była 14, więc masz 4 godziny czasu.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 11 EmptySob Lip 20, 2013 3:44 pm

Wypuściłam Shinx. -Zostały nam jeszcze 4 godziny.- zamyśliłam się. -Dobrze, to chodźmy do salonu gier.- zdecydowałam. Ruszyłam w tamta stronę i zerknęłam na Shinx czy za mną idzie.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 11 EmptySob Lip 20, 2013 3:50 pm

Shinx dreptała zaraz za Tobą, rozglądając się przy okazji po otoczeniu. Wkrótce byliście w salonie gier. Był naprawdę dobrze urządzony. Podejrzewałaś, że jakby ktoś chciał przejść wszystkie gry tutaj to spędziłby spokojnie rok w tym miejscu... Zreszta znajdowało się tu kilka osób a'la "zombie".
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 11 EmptySob Lip 20, 2013 3:56 pm

Rozejrzałam się i w końcu podeszłam zagrać w jakaś z prostszych gier. Nie chciałam w końcu przesiedzieć tutaj całego życia tylko trochę przeczekać do tej 18 godziny. Rozejrzałam się tez zaciekawiona tym w co grają inni.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 11 EmptySob Lip 20, 2013 4:04 pm

Było dużo wyścigów, walki na ringu, znalazły się jakieś zbijania piłek, rzuty do kosza na czas, także maty z krokami do tańca i inne... Tobie trafił się akurat bardzo przyjemny symulator walk pokemonowych. Nawet nie zauważyłaś kiedy - była 18. Czas odebrać pokemony.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 11 EmptySob Lip 20, 2013 4:08 pm

Oderwałam się od gry i pogłaskałam Shinx po łepku. -No to idziemy odebrać resztę.- powiedziałam i ruszyłam w stronę recepcji. Czas odebrać pokemony. Miałam nadzieje, ze dobrze się tutaj bawiły.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 11 EmptySob Lip 20, 2013 4:14 pm

Po chwili oddano Ci Twoje pokemony. Riolu i Larvitar od razu wyskoczyli z pokeballi. W pewnej chwili Twoja Riolu zaczęła się świecić i w końcu stała przed Tobą... Lucario
Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 11 448

Pokemony, które bawiły się w ośrodku +1 do lv.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 11 EmptySob Lip 20, 2013 4:17 pm

Popatrzyłam zaskoczona na Riolu a teraz Lucario. Podeszłam do niej i poklepałam ja po łbie. -Teraz to już nie jesteś aż taka mała.- powiedziałam rozbawiona. Wyjęłam pokedex i przeskanowałam Lucario, by zdobyć nowe wiadomości do pokedexu i przedstawiłam Lucario i Larvitarowi Shinx.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 11 EmptySob Lip 20, 2013 4:42 pm

Pokedex napisał:
Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 11 448
Lucario lv. 9.80 Samica
Charakter: Bardzo posłuszna. Wykona wszelkie komendy oraz wykazuje się cierpliwością. W walkach bardzo się stara, prócz tego uwielbia się przytulać.
Ataki: Quick Attack, Endure, Foresight, Counter, [TM] Focus Blast, Dark Pulse, Detect, Metal Claw,
Zdolność: Inner Focus

Lucario uradowana się do Ciebie przytuliła, a potem razem z Larvitarem zapoznała się ze Shinx.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 11 EmptySob Lip 20, 2013 4:47 pm

-No to wracamy teraz do pokoju.- powiedziałam moim pokemonom. Byłam bardzo zadowolona z ewolucji Riolu. Ciekawe czy Mewtwo udało się złamać szyfry na istotnych informacjach. Ruszyłam w stronę Centrum pokemon.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 11 EmptySob Lip 20, 2013 4:56 pm

Po chwili ruszyliście w kierunku pokecenter. Jak znalazłaś się w pokoju to Mewtwo dalej siedział nad laptopem i pisał.
- Cześć, już mam kilka rzeczy - zaczęła legenda, odrywając się do pracy.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 11 EmptySob Lip 20, 2013 5:05 pm

-No to mów.- kiwnęłam głowa i przy okazji przedstawiłam mu Shinx i pochwaliłam się ewolucją Riolu. -Co takiego udało ci się dowiedzieć?- dopytałam się z zainteresowaniem. Być może będzie znał odpowiedzi na moje poprzednie pytania.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 11 EmptySob Lip 20, 2013 5:09 pm

- Udało mi się dotrzeć do danych odnośnie twojego ojca... - zaczął. - Już od jakiegoś czasu krzyżował Rocketsom plany, uniemożliwił kilka eksperymentów a co najważniejsze odkrył ich plany w Nimbasie jak został Mistrzem Metra i ich stamtąd wypędził, jest coś dalej ale to znowu inny szyfr - wyjaśnił.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 11 EmptySob Lip 20, 2013 5:17 pm

Pokiwałam głową. -No to trzeba będzie ich znowu stamtąd wykurzyć.- Powiedziałam zamyślona. -czyli o to właśnie chodziło... o zemstę...- Dodałam i skrzywiłam się. To by wyjaśniało większość rzeczy. -Wiesz kiedy może mają zacząć próby przewiercenia się do odwróconego świata?- Dopytałam się.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 11 EmptySob Lip 20, 2013 6:00 pm

- Za około półtora miesiąca - odpowiedział Ci Mewtwo.
Lucario obecnie jakby sprawdzała swoją nową formę. Chyba dziwnie się czuła, nagle po tylu latach będąc dużą...
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 11 EmptySob Lip 20, 2013 6:04 pm

-Czyli może zdążymy do tego czasu dotrzeć do Nimbasy. Chyba, ze wcześniej złapiemy jakąś podwózkę.- Mruknęłam. -Z resztą... zostały dwa miasta najważniejsze do przejścia Nacrene i Castelia.- skrzywiłam się. -Maja w battle Subway dwóch mistrzów. I nie skapnęli się, ze ktoś im koło metra majstruje? Chyba, że są z nimi w zmowie.- Pokręciłam głowa. Popatrzyłam zamyślona na Lucario.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 11 EmptySob Lip 20, 2013 6:09 pm

Mewtwo nic nie odpowiedział, tylko rozmyślał nad tym wszystkim. W końcu udłożył laptop i wstał po czym przeciągnął się tak, że chyba usłyszałaś wszystkie jego kości w kręgosłupie.
- Ale się zasiedziałem - mruknął pokemon.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 11 EmptySob Lip 20, 2013 6:19 pm

-No tak. Już pewnie jest koło 19.- powiedziałam i wzięłam swoje ubrania z plecaka. Ruszyłam przebrać się do łazienki. Przynajmniej dzisiaj sobie odpoczęłam. Gdy wróciłam to usiadłam na łóżku. -Lepiej będzie jak jutro ruszymy dalej.- powiedziałam.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 11 EmptySob Lip 20, 2013 6:48 pm

Po chwili wróciłaś z łazienki, a Mewtwo po ty wszedł tam także. Wkrótce wrócił już wyraźnie odświeżony.
- Tylko może masz jakiś pendrive? - spytał w pewnej chwili Mewtwo. - Bo laptop musimy oddać tutaj z nie mam jak zachować danych bezpiecznie - powiedział.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 11 Empty

Powrót do góry Go down

Czas na zemstę - Gra Yomi
Powrót do góry 
Strona 11 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Czas na zemstę - Gra Yomi
» 001 Yomi vs Cheren
» Yomi vs Roxie
» Safari Yomi
» Bank Yomi [Fay Reed]

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Pokemon World :: Strefa PBF :: ~Gry Trenerskie~ :: MG IronMan-
Skocz do: