Pokemon World
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pokemon World

~*~

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Czas na zemstę - Gra Yomi

Go down 
2 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Next
AutorWiadomość
Yomi

Liczba postów : 803

Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 12 Empty
PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 12 EmptySob Lip 20, 2013 6:51 pm

-Zobaczę.- Mruknęłam i zaczęłam grzebać w plecaku. -Chyba powinnam mieć. Przynajmniej tak mi się wydaje.- zamruczałam. -A chociaż udało ci się dotrzeć do tego kto jest szefem Rocketsów?- spytałam się grzebiąc w plecaku.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

Liczba postów : 2406

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 12 EmptySob Lip 20, 2013 6:57 pm

Tak więc szukałaś i wywaliłaś z plecaka prawie wszystko. W końcu na samym dnie znalazłaś mendę.
- Na razie nie - odpowiedział Mewtwo.
Lucario, Shinx i Larvitar już spali.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 12 EmptySob Lip 20, 2013 7:02 pm

Podniosłam pendrive i podałam go Mewtwo. -No w końcu znalazłam mendę.- Mruknęłam. Ułożyłam wszystko w plecaku tak jak było i zerknęłam na resztę. Poklepałam ich po łepkach. -Dobrze się spało dzieciaczki?- Spytałam się rozbawiona.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 12 EmptySob Lip 20, 2013 7:38 pm

Mewtwo wziął pendrive i zaczął na niego wszystko zgrywać. Pokemony spały jak zabite. Tobie także chciało się spać. Mewtwo także ułożył się do snu i Tobie jakimś cudem zostało wystarczająco miejsca.
- Dobranoc - ziewnęła legenda i już spał.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 12 EmptySob Lip 20, 2013 7:42 pm

-Dobranoc.- Ziewnęłam i tez położyłam się na łóżku. Jakimś cudem jeszcze się na nim mieściłam. Próbowałam zasnąć. W końcu jutro trzeba będzie ruszać z samego rana w dalsza drogę.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 12 EmptySob Lip 20, 2013 7:52 pm

Szybko zasnęłaś. Śniły Ci się niewyraźne zarysy jakiejś czarnej bestii. Obudziłaś się rano i pokemony już nie spały. Mewtwo korzystał z czasu i jeszcze trochę pracował na laptopie.
- Cześć - przywitał się jak zobaczył, że już nie śpisz.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 12 EmptySob Lip 20, 2013 7:57 pm

-Cześć. Coś ciekawego jeszcze tam znalazłeś, ze tak grzebiesz w tym laptopie?- przywitałam się i spytałam o to co robił. Zerknęłam która jest godzina. Podrapałam się po policzku i usiadłam na łóżku. Zamyślona popatrzyłam w stronę okna.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 12 EmptySob Lip 20, 2013 8:09 pm

- Taaa.. Twój rodzic chyba wcale nie rzucił się na samobója - powiedział Mewtwo, uważnie patrząc na laptop i nie przerywając pracy, a ta informacja Cię sporo zaskoczyła.
Pozostałe pokemony trochę się bawiły.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 12 EmptySob Lip 20, 2013 8:14 pm

-Nie rzucił się?- popatrzyłam na Mewtwo zszokowana. -Ktoś go zepchnął?- Dopytałam się szybko. -Kto to mógł zrobić?- rzuciłam kolejne pytane. Byłam tym bardzo zaskoczona. Przez pięć lat myślałam, że popełnił samobójstwo a teraz to wszystko było kłamstwem?!
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 12 EmptySob Lip 20, 2013 8:25 pm

- Raczej żadne z tych - powiedział Mewtwo. - Zresztą jak dotrę dalej to zobaczymy - dodał.
Lucario przystanęła i podeszła do Ciebie. Chyba zauważyła, że coś jest nie tak i wzięła Cię za rękę.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 12 EmptySob Lip 20, 2013 8:29 pm

Pokręciłam głową i pogłaskałam Lucario po łepku. W końcu wstałam i przytuliłam do siebie swojego pokemona. Przez te 7 lat była taka mała, a teraz musiałam się przyzwyczaić do tego, ze urosła i zmieniła wygląd. Ale i tak była bardzo kochana.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 12 EmptyNie Lip 21, 2013 7:32 am

Lucario również zaczęła się do Ciebie tulić. Mewtwo chwilę dalej pracował. Był bardzo zamyślony, a jego ogon podrygiwał nerwowo. Larvitar i Shinx trochę się bawili, korzystając z wolnego czasu przed waszą najbliższą podróżą do kolejnego miasta.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 12 EmptyNie Lip 21, 2013 10:03 am

Pogłaskałam Lucario po łepku. -Masz coś jeszcze?- dopytałam się zamyślona. Skoro nie popełnił on samobójstwa ani nie został zamordowany... to może cały czas żyje? Westchnęłam. Tylko pytanie, gdzie wtedy mógł się teraz podziewać?
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 12 EmptyNie Lip 21, 2013 10:07 am

- Na razie nie - odpowiedział Mewtwo. - To jak robimy, zostajemy tu i czekamy czy odszyfruję coś więcej czy jednak ruszamy dalej? - spytał.
Może i już wiele rzeczy rozumiał, ale wyczucia mu ciągle nieco brak.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 12 EmptyNie Lip 21, 2013 10:11 am

Zamyśliłam się -Lepiej jak jeszcze wtedy zostaniemy.- W końcu zdecydowałam. -Według tego co odszyfrowałeś mamy jeszcze jakieś półtora miesiąca. Trzeba zebrać jeszcze więcej informacji.- Dodałam. Normalnie bym już zdecydowała się ruszyć dalej, ale byłam zbyt zdesperowana, by dowiedzieć się co się stało z moim ojcem.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 12 EmptyNie Lip 21, 2013 10:16 am

Mewtwo kiwnął głową i zabrał się do dalszej pracy. On chyba także zdawał się być podekscytowany tym wszystkim. Tymczasem Lucario zabawiała Larvitara i Shinx. One przynajmniej są wesołe, chociaż Lucario wiedziała o co chodzi.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 12 EmptyNie Lip 21, 2013 10:27 am

W końcu wstałam i poszłam się przebrać do łazienki. Gdy wyszłam to zerknęłam co takiego robi reszta pokemonów. Przynajmniej teraz Lucario będzie je trochę zabawiać. Zerknęłam w stronę okna.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 12 EmptyNie Lip 21, 2013 10:33 am

Wkrótce wróciłaś z łazienki. Pokemony dalej się bawiły. Chyba po tym wczorajszym ośrodku mają jeszcze więcej energii.
- Za jakąś godzinę powinienem mieć dalsze informacje - poinformował Cię Mewtwo.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 12 EmptyNie Lip 21, 2013 10:35 am

-Dobrze.- Powiedziałam. -To w takim razie pójdę coś zjeść z reszta. Przyniosę ci też coś przy okazji.- dodałam. Wzięłam plecak i zawołałam swoje pokemony. -No, chodźcie. Idziemy coś zjeść.- poinformowałam je i czekałam aż pójdą za mną.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 12 EmptyNie Lip 21, 2013 3:59 pm

Wkrótce poszłaś do stołówki. Tam Ty i Twoje pokemony dostaliście pyszny posiłek. Wkrótce zjawił się tu Skiro, trzymając worek z lodem na głowie.
- On i te jego żarty - bąknął tylko. - Siemka! - machnął Ci i usiadł przy innym stoliku wiedząc, że go nie lubisz.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 12 EmptyNie Lip 21, 2013 4:06 pm

Wzruszyłam tylko ramionami i zaczęłam jeść. Czyżby jego Giratina tak go załatwiła? Z reszta co mnie to obchodzi. Miałam własne sprawy na głowie, a nie łażenie i niańczenie takiej ofiary losu jak Skiro.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 12 EmptyNie Lip 21, 2013 4:11 pm

Z tego co widziałaś ostatnio to aż taką ofiarą losu nie był. Zamówił sobie pizzę, jednak ta po chwili zniknęła w cieniu. Giratina zjadła mu pewnie. Tak więc następną chłopak trzymał na stole i na nim jej nie kładł.
- Przecież zaraz dostaniesz swoje jedzenie - upomniał dyskretnie cień.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 12 EmptyNie Lip 21, 2013 4:15 pm

Tylko prychnęłam. Za dyskretny to on nie był. Dokończyłam swoje danie i zerknęłam czy moje pokemony też zjadły. Chciałam tez odebrać żarełko dla Mewtwo. W końcu na pewno zgłodniał po tym siedzeniu cały czas w komputerze.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 12 EmptyNie Lip 21, 2013 4:27 pm

Raczej dyskretny być nie musiał, siedzieliście w najpuściejszym miejscu stołówki. Wkrótce pokemony zjadły i mogłaś wracać do pokoju. Wzięłaś przy tym jedzenie na Mewtwo. Jak byłaś w pokoju to pokemon bardzo zadowolony wziął swoją porcję. Jedną łapą jadł, a drugą pisał na komputerze.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 12 EmptyNie Lip 21, 2013 4:31 pm

Usiadłam na łóżku i wzięłam sobie Larvitara i Shinx na kolana. Zamyślona popatrzyłam w stronę okna i zaczęłam głaskać małe pokemony. Teraz zostało tylko czekać na efekty pracy Mewtwo. Być może dowiemy się czegoś więcej.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 12 Empty

Powrót do góry Go down

Czas na zemstę - Gra Yomi
Powrót do góry 
Strona 12 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Czas na zemstę - Gra Yomi
» 001 Yomi vs Cheren
» Yomi vs Roxie
» Safari Yomi
» Bank Yomi [Fay Reed]

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Pokemon World :: Strefa PBF :: ~Gry Trenerskie~ :: MG IronMan-
Skocz do: