Pokemon World
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pokemon World

~*~

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Czas na zemstę - Gra Yomi

Go down 
2 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next
AutorWiadomość
IronMan

IronMan

Liczba postów : 2406

Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 13 Empty
PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 13 EmptyNie Lip 21, 2013 4:46 pm

Po około pół godziny czasu Mewtwo zatrzymał pracę i chwilę wpatrywał się w komputer.
- Twój ojciec żyje i gdzieś go przetrzymują, zaraz spojrzę na mapę, bo tu jest tylko numer - powiedziała legenda.
Poke-klon spojrzał na Ciebie zamyślony.
Powrót do góry Go down
Yomi

Liczba postów : 803

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 13 EmptyNie Lip 21, 2013 4:50 pm

Zerknęłam na niego nieco zdezorientowana. -Przetrzymują go?- Upewniłam się i czekałam aż Mewtwo poda dokładną lokalizacje. Byłam tym zdenerwowana, ale i tez trochę lepiej się czułam z myślą, że jeszcze da się go uratować.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 13 EmptyNie Lip 21, 2013 7:30 pm

- Są to wyspy, na zachód od Unovy - powiedział w końcu Mewtwo. - Dotarcie latającym czy pływającym pokemonem jest niemożliwe... Zostaje statek, który kursuje co... trzy miesiące - opowiedział.
Lucario uważnie wszystkiego słuchała.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 13 EmptyNie Lip 21, 2013 7:38 pm

-Szlag.- Mruknęłam. -Kiedy będzie następny kurs?- Dopytałam się i zaczęłam chodzić po pokoju. Byłam zdenerwowana. Sama nie wiedziałam co teraz robić. Czy iść zniszczyć to wiertło pod nimbasą czy może płynąć na wyspy ratować ojca?
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 13 EmptyNie Lip 21, 2013 7:47 pm

- Półtora miesiąca, dzień po wiertle - powiedziała legenda.
Tak więc masz prosto. Ale wizja tego, że po wieści, ze ojciec żyje i zobaczysz go najszybciej za półtora miesiąca... dołująca.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 13 EmptyNie Lip 21, 2013 7:52 pm

Skrzywiłam się. Zerknęłam która jest godzina. -Masz już te wszystkie informacje na pendrive?- spytałam się Mewtwo. To było bardzo przytłaczające uczucie, ale musiałam wziąć się w garść. -Dobrze... wytrzymałam pięć lat to wytrzyma też i te półtora miesiąca.- postanowiłam.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 13 EmptyNie Lip 21, 2013 8:02 pm

- Tak - powiedział mewtwo, wyjmując urządzenie z komputera.
Po chwili usunął wszystko co było zapisane na laptopie. Było już wczesne popołudnie. Jak chcesz ruszyć dalej to niewiele zawędrujesz.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 13 EmptyNie Lip 21, 2013 8:08 pm

Usiadłam na łóżku i po chwili się na nim powaliłam. -Dzisiaj raczej nie zawędrujemy za daleko. Chyba, ze jesteście za tym, by nocować pod gołym niebem.- Powiedziałam i wgapiałam się w sufit. To było już trochę dla mnie za dużo.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 13 EmptyNie Lip 21, 2013 8:10 pm

Pokemony nie chciały nocować pod gołym niebem. Mewtwo odłożył cały sprzęt i zabrał się za lekką gimnastykę. W sumie to się zasiedział sporo. W końcu poszedł do łazienki i wrócił stamtąd znacznie odświeżony. Legenda położyła się obok Ciebie i się przytuliła. Bardzo inteligentny a jednak sporo z dziecka...
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 13 EmptyNie Lip 21, 2013 8:15 pm

Pogłaskałam Mewtwo po głowie. Ziewnęłam i przytuliłam do siebie psychiczna legendę. -Jutro z rana trzeba będzie na pewno wyruszyć do Nacrene.- powiedziałam zamyślona. Będę musiał najpierw z reszta przetrawić te wszystkie informacje.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 13 EmptyNie Lip 21, 2013 8:17 pm

Mewtwo kiwnął głową i dalej się tulił.
- Z pewnością, tutaj nie mamy już nic do roboty - powiedział.
Wkrótce zauważyłaś że zasnął.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 13 EmptyPon Lip 22, 2013 7:10 am

Ziewnęłam. No cóż, Mewtwo nie miał aż takiego złego pomysłu. W końcu też próbowałam zasnąć. Jutro z rana trzeba będzie od razu ruszać do Nacrene, a potem do Castelii. Pogłaskałam Mewtwo po głowie. Czasami zachowywał się jak dorosły a czasami jak dziecko. Ciekawe czyje DNA zostało wykorzystane do jego stworzenia?
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 13 EmptyPon Lip 22, 2013 7:15 am

Wkrótce i Ty zasnęłaś. Śnił Ci się Twój ojciec jak go porywał team Rocket. Nie było to zbyt przyjemne. Obudziłaś się rano wyspana, ale w niezbyt dobrym nastroju. Mewtwo już nie spał i chyba postanowił odpocząć od komputera bo czytał książkę.
- Cześć - przywitał się z Tobą jak zobaczył, że już nie śpisz.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 13 EmptyPon Lip 22, 2013 7:21 am

-Cześć.- przywitałam się z nim i przeciągnęłam. W końcu wstałam z łóżka i zerknęłam, która jest godzina. -Chyba spałam w ubraniu.- powiedziałam rozbawiona. Zerknęłam w stronę okna. -To dzisiaj ruszamy do Nacrene.- Mruknęłam.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 13 EmptyPon Lip 22, 2013 7:23 am

Była godzina ósma rano.
- A no spałaś - powiedział Mewtwo.
Po chwili pozostałe stworki się pobudziły i zaczęły poranne harce.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 13 EmptyPon Lip 22, 2013 7:26 am

poszłam do łazienki się doprowadzić do porządku i jak wróciłam wzięłam plecak. -Dobra, nie ma co przeciąć. Musimy już ruszać do Nacrene.- powiedziałam i wzięłam laptop. -Ale najpierw trzeba będzie oddać komputer.- Dodałam zamyślona i ruszyłam w stronę drzwi.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 13 EmptyPon Lip 22, 2013 7:30 am

Mewtwo schował Ci się do pokeballa. Reszta pokemonów nieco się bawiła, ale po chwili przestali i ruszyli za Tobą. Oddałaś komputer i mogłaś ruszać w drogę do Nacrene. Pogoda zapowiadała się na ładną i mogłaś spokojnie iść bez obawy o deszcz.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 13 EmptyPon Lip 22, 2013 7:40 am

Wyszłam z Centrum Pokemon i skierowałam się w stronę trasy 3 prowadzącej do Nacrene. cały czas rozmyślałam o Teamie Rockets i o tym, ze przetrzymują mojego ojca. Przynajmniej miałam jakąś nadzieje na uratowanie go. I tej myśli się trzymałam.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 13 EmptyPon Lip 22, 2013 7:48 am

Zaczynało przyjemnie grzać słońce, a Ty i Twoje pokemony mieliście bardzo fają trasę. Larvitar ciągle szedł zaraz za Tobą jak za mamą. Lucario rozglądała się wokoło, a Sinx raz znikała w krzakach raz wyskakiwała zaraz przed Tobą...
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 13 EmptyPon Lip 22, 2013 7:58 am

-Ale jesteś rozrabiaką.- powiedziałam rozbawiona do Shinx. Zerknęłam na Larvitara i na Lucario. Ciekawe ile zajmie nam dojście do Nacrene. Zamyślona też się rozglądałam wokół. Przynajmniej są małe szanse na deszcz i zapowiadała się ładna pogoda.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 13 EmptyPon Lip 22, 2013 8:01 am

Wędrowałaś już dobre trzy godziny, kiedy na drodze przed wami ujrzałaś w oddali jakieś dwie postaci. Nie widziałaś dokładnie kto to był, ale każdy miał bardzo duży bagaż i do tego ubrali się bardzo kontrastowo do siebie. Jeden miał czarny płaszcz, a drugi biały.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 13 EmptyPon Lip 22, 2013 8:05 am

Zamyślona popatrzyłam w dal na te postacie. W końcu wzruszyłam ramionami i szłam dalej. Chyba jednak zmierzają w tym samym kierunku co my. Poklepałam lucario po łbie. -Już niedługo dojdziemy do Nacrene.- powiedziałam. skoro jednak będę musiała obok nich przechodzić to lepiej jak pokeball z Mewtwo nie będzie rzucał się w oczy. Poprawiłam bluzę tak, by zakryć pasek z przyczepionym ballem.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 13 EmptyPon Lip 22, 2013 8:07 am

Jak zauważyłaś, Ci dwaj się zatrzymali, by prawdopodobnie coś zjeść. Zresztą Tobie także zaburczało w brzuchu. Zauważyłas jabłoń, pod którą akurat oni siedli i mogłaś zobaczyć już jak wyglądają:
Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 13 305px-Subway_Bosses
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 13 EmptyPon Lip 22, 2013 8:11 am

Zerknęłam tylko na Lucario. Bliźniaki... podrapałm się zamyślona po głowie. Mewtwo coś mówił o bliźniakach...Próbowałam sobie to przypomnieć i ruszyłam w stronę tej jabłoni. Może przy okazji nakarmię pokemony, bo jak będą głodne to może mogą się mnie chwycić. Tylko co takiego mówił Mewtwo o bliźniakach?
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 13 EmptyPon Lip 22, 2013 8:13 am

Tak więc myślałaś co Mewtwo mówił o bliźniakach i jak byłaś już niedaleko nich to sobie przypomniałaś - Mistrzowie Metra.
- Dzień dobry - przywitali się z Tobą obydwaj jak Cię zobaczyli.
Twoje pokemony od razu dopadły do jabłek.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 13 Empty

Powrót do góry Go down

Czas na zemstę - Gra Yomi
Powrót do góry 
Strona 13 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Czas na zemstę - Gra Yomi
» 001 Yomi vs Cheren
» Yomi vs Roxie
» Safari Yomi
» Bank Yomi [Fay Reed]

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Pokemon World :: Strefa PBF :: ~Gry Trenerskie~ :: MG IronMan-
Skocz do: