Pokemon World
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pokemon World

~*~

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Czas na zemstę - Gra Yomi

Go down 
2 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next
AutorWiadomość
IronMan

IronMan

Liczba postów : 2406

Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 15 Empty
PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 15 EmptyPon Lip 22, 2013 11:24 am

Pozostałe pokemony jeszcze spały. Mewtwo w pewnej chwili zakrył sobie głowę poduszką, bo go słońce raziło w oczy i dalej spał. Zauważyłaś też, że Emmet ciągnie Ingo na ulicy by pewnie pozwiedzali sobie miasto. Chyba szybko nie ruszą dalej.
Powrót do góry Go down
Yomi

Liczba postów : 803

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 15 EmptyPon Lip 22, 2013 11:30 am

Popatrzyłam przez okno. Czyli trochę jeszcze tutaj zostaniemy. To nawet lepiej. Zostało jeszcze trochę czasu zanim Rocketsi uruchomia wiertło. Pokręciłam głową i wróciłam na łóżko. Położyłam się i zaczęłam wpatrywać w sufit.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 15 EmptyPon Lip 22, 2013 11:32 am

Leżałaś tak i leżałaś... Aż w końcu zaburczało Ci w brzuchu i pokemony zaczęły się budzić. Jedynie Mewtwo spał jak zabity po tej pracy przy komputerze. Na niebie zbierały się chmury. Tym bardziej byś nie mogła iść w trasę, bo zapowiadało się na deszcz.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 15 EmptyPon Lip 22, 2013 11:39 am

W końcu zwaliłam się z łóżka i poszłam przebrać do łazienki. Gdy wróciłam to przykryłam jeszcze Mewtwo i wzięłam plecak. -No dobra, chodźmy coś zjeść.- powiedziałam do pokemonów. Poczekałam na nie i ruszyłam w stronę wyjścia. Przy okazji zamówię jakieś jedzenie dla Mewtwo.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 15 EmptyPon Lip 22, 2013 11:43 am

Wkrótce znaleźliście się w stołówce. Było tu naprawdę dużo trenerów. Musiałaś przez to jakiś czas dłużej czekać na swoje zamówienie, a brzuch Ci grał już cały koncert. W końcu dostałaś kuszący zapachem zestaw i pokemony miały swoją karmę.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 15 EmptyPon Lip 22, 2013 11:48 am

Zaczęłam jeść swoje danie i rozejrzałam się po stołówce. jak zwykle nadstawiłam uszu, by podsłuchać jakieś plotki o Teamie Rockets. Być może będą na ich temat jakieś nowe plotki. Poprzednia okazała się prawda to teraz tez może czegoś się dowiem.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 15 EmptyPon Lip 22, 2013 11:50 am

Nic teraz ciekawego o Rocketsach nie usłyszałaś. Jedynie jakaś matka się dowiedziała, ze jej syn pracuje dla tego teamu i nic więcej. Wkrótce zjadłaś i byłaś już pełna. Jak odnosiłaś talerze to dostałaś danie dla swojego Mewtwo.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 15 EmptyPon Lip 22, 2013 11:54 am

Ruszyłam z jedzeniem do swojego pokoju. W końcu nie mogę pozwolić, by Mewtwo mi z głodu padł. Może przy okazji dowiem się czy nie znalazł jakiś ciekawych informacji na temat Temu Rockets. Trzeba będzie się go spytać.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 15 EmptyPon Lip 22, 2013 12:10 pm

Jak wróciłaś do pokoju to na łóżku siedział Mewtwo. Zaspany ale jednak.
- Cześć - przywitał się z Tobą.
Po chwili zabrał się za jedzenie.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 15 EmptyPon Lip 22, 2013 12:14 pm

-Cześć.- Odpowiedziałam i podałam mu jedzenie. -Udało ci się coś ciekawego odszyfrować?- spytałam się i usiadłam na łóżku. Westchnęłam i zerknęłam na swoje pokemony. -Zapowiada się, ze jednak trochę tutaj posiedzimy.- powiedziałam do Mewtwo.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 15 EmptyPon Lip 22, 2013 12:17 pm

- Jestem blisko, by mieć kolejne informacje - powiedział Mewtwo.
Wkrótce legenda się najadła i zadowolona poruszyła swoim ogonem. Pozostałe stworki tymczasem się bawiły, albo raczej Lucario zabawiała Shinx i Larvitara.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 15 EmptyPon Lip 22, 2013 12:20 pm

Popatrzyłam na bawiące się pokemony. -To może my pójdziemy trochę się przejść i potrenować, bo znając Larvitara zaraz zacznie ci ogon obśliniać.- powiedziałam do Mewtwo. Moze przy okazji Lucario też odpocznie od tego niańczenia Shinx i Larviego.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 15 EmptyPon Lip 22, 2013 12:27 pm

Mewtwo pasowało to. Larvitar faktycznie niedługo potem zaczął się niebezpiecznie zbliżać do ogona Mewtwo... Lucario go w porę zatrzymała. Wkrótce mogłaś iść i Mewtwo schował się do Twojego pokeballa, widocznie już nie wytrzymałby długo siedzenia w jednym miejscu.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 15 EmptyPon Lip 22, 2013 12:29 pm

Zawołałam pokemony i ruszyłam w stronę wyjścia. -Połazimy najpierw trochę, a potem potrenujemy.- powiedziałam do moich stworków. Na pewno im się przyda trochę ruchu, bo zaraz im brzuchy urosną i nie będzie dla mnie miejsca na łóżku. Chociaż i tak dobrze, ze nie śpi ze mną jeszcze Lapras...
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 15 EmptyPon Lip 22, 2013 12:31 pm

Tak wię ruszyłąś na spacer po mieście. Było tu bardzo fajnie i z kilka razy mignęli Ci między ludźmi Emmet oraz Ingo. Bliźniacy chyba się nieźle bawili. W pewnej chwili ktoś na Ciebie wpadł. Była to... policjantka, na którą natrafiłaś w bazie zespołu R!
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 15 EmptyPon Lip 22, 2013 12:35 pm

Popatrzyłam na dziewczynę zdziwiona. -Hm?- Mruknęłam tylko i się odsunęłam. No ciekawe, musiałam teraz akurat na nią wpaść. No nic, mam nadzieje tylko ze nie ma mi za złe tego, ze ja walnęłam łokciem w kark.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 15 EmptyPon Lip 22, 2013 12:40 pm

Ta spojrzała na Ciebie zdziwiona.
- Witaj - powiedziała i pomogła Ci wstać. - Dobrze, że udało ci się uciec... Ja na szczęście mam co trzeba... Hm, nie pracujesz dla żadnej agencji czy coś? - spytała się.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 15 EmptyPon Lip 22, 2013 12:45 pm

-Cześć.- odpowiedziałam. Otrzepałam się. -Nie pracuje dla żadnej agencji. po prostu mam swoje powody, by ich śledzić.- odpowiedziałam nieco wymijająco. Nie miałam za bardzo ochoty dzielić się tym dlaczego ścigam Team Rockets.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 15 EmptyPon Lip 22, 2013 12:49 pm

Dziewczyna westchnęła.
- W sumie to powinnam cię zatrzymać, ale niech ci będzie, tylko uważaj jakbyś czasem trafiła na kogoś innego z mojego oddziału - ostrzegła Cię.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 15 EmptyPon Lip 22, 2013 12:52 pm

Tylko kiwnęłam głową. -Będę uważać.- Odpowiedziałam. -Do widzenia.- pożegnałam się i ruszyłam na przedmieście. Nie miałam zamiaru dzielić się swoja wiedza na temat rocketsów. chciałam sama to załatwić i niech lepiej nikt się do tego nie wtrącał.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 15 EmptyPon Lip 22, 2013 2:00 pm

Zaczęłaś dale spacerować po mieście. Było tu kino, teatr, oper, ze trzy biblioteki, restauracje i tak dalej. Wkrótce się wyspacerowałaś ze swoimi pokemonami. Niedaleko miasta był las, gdzie możesz spokojnie wypuścić swoje pokemony, by te potrenowały.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 15 EmptyPon Lip 22, 2013 2:02 pm

Ruszyłam w stronę lasu i przy tym uważnie się przyglądałam czy czasem ktoś za mną nie idzie. Nie chciałam, by ktoś odkrył w ogóle istnienie Mewtwo. Chciałam po prostu w spokoju trochę potrenować i przestać o tym wszystkim myśleć.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 15 EmptyPon Lip 22, 2013 2:03 pm

Nikt za Tobą nie szedł. Wkrótce znalazłaś dogodne miejsce na trening dla pokemonów. Była to łąka, gdzie na dodatek było kilka powalonych drzew. Mewtwo sam wyskoczył z pokeballa. On widać dobrze wie kiedy można, a kiedy nie...
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 15 EmptyPon Lip 22, 2013 2:05 pm

Wypuściłam też dodatkowo Laprasa. Mógł chyba trochę posiedzieć na świeżym powietrzu. -No dobrze... teraz trochę potrenujcie.- Powiedziałam do swoich stworków. przynajmniej trochę odpocznę od tego wszystkiego.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 15 EmptyPon Lip 22, 2013 2:12 pm

Pokemony zabrały się za trening. Laprasowi niezbyt przeszkadzało to, że nie miał wody. W pewnej chwili przyczołgał się do Ciebie na swoich płetwach i liznał Cię w policzek. Po tym trochę trenował swoje ataki.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 15 Empty

Powrót do góry Go down

Czas na zemstę - Gra Yomi
Powrót do góry 
Strona 15 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Czas na zemstę - Gra Yomi
» 001 Yomi vs Cheren
» Yomi vs Roxie
» Safari Yomi
» Bank Yomi [Fay Reed]

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Pokemon World :: Strefa PBF :: ~Gry Trenerskie~ :: MG IronMan-
Skocz do: