| Czas na zemstę - Gra Yomi | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
IronMan
Liczba postów : 2406 Join date : 13/07/2013
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 11:24 am | |
| Pozostałe pokemony jeszcze spały. Mewtwo w pewnej chwili zakrył sobie głowę poduszką, bo go słońce raziło w oczy i dalej spał. Zauważyłaś też, że Emmet ciągnie Ingo na ulicy by pewnie pozwiedzali sobie miasto. Chyba szybko nie ruszą dalej. | |
|
| |
Yomi
Liczba postów : 803 Join date : 15/07/2013 Age : 31
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 11:30 am | |
| Popatrzyłam przez okno. Czyli trochę jeszcze tutaj zostaniemy. To nawet lepiej. Zostało jeszcze trochę czasu zanim Rocketsi uruchomia wiertło. Pokręciłam głową i wróciłam na łóżko. Położyłam się i zaczęłam wpatrywać w sufit. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 11:32 am | |
| Leżałaś tak i leżałaś... Aż w końcu zaburczało Ci w brzuchu i pokemony zaczęły się budzić. Jedynie Mewtwo spał jak zabity po tej pracy przy komputerze. Na niebie zbierały się chmury. Tym bardziej byś nie mogła iść w trasę, bo zapowiadało się na deszcz. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 11:39 am | |
| W końcu zwaliłam się z łóżka i poszłam przebrać do łazienki. Gdy wróciłam to przykryłam jeszcze Mewtwo i wzięłam plecak. -No dobra, chodźmy coś zjeść.- powiedziałam do pokemonów. Poczekałam na nie i ruszyłam w stronę wyjścia. Przy okazji zamówię jakieś jedzenie dla Mewtwo. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 11:43 am | |
| Wkrótce znaleźliście się w stołówce. Było tu naprawdę dużo trenerów. Musiałaś przez to jakiś czas dłużej czekać na swoje zamówienie, a brzuch Ci grał już cały koncert. W końcu dostałaś kuszący zapachem zestaw i pokemony miały swoją karmę. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 11:48 am | |
| Zaczęłam jeść swoje danie i rozejrzałam się po stołówce. jak zwykle nadstawiłam uszu, by podsłuchać jakieś plotki o Teamie Rockets. Być może będą na ich temat jakieś nowe plotki. Poprzednia okazała się prawda to teraz tez może czegoś się dowiem. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 11:50 am | |
| Nic teraz ciekawego o Rocketsach nie usłyszałaś. Jedynie jakaś matka się dowiedziała, ze jej syn pracuje dla tego teamu i nic więcej. Wkrótce zjadłaś i byłaś już pełna. Jak odnosiłaś talerze to dostałaś danie dla swojego Mewtwo. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 11:54 am | |
| Ruszyłam z jedzeniem do swojego pokoju. W końcu nie mogę pozwolić, by Mewtwo mi z głodu padł. Może przy okazji dowiem się czy nie znalazł jakiś ciekawych informacji na temat Temu Rockets. Trzeba będzie się go spytać. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 12:10 pm | |
| Jak wróciłaś do pokoju to na łóżku siedział Mewtwo. Zaspany ale jednak. - Cześć - przywitał się z Tobą. Po chwili zabrał się za jedzenie. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 12:14 pm | |
| -Cześć.- Odpowiedziałam i podałam mu jedzenie. -Udało ci się coś ciekawego odszyfrować?- spytałam się i usiadłam na łóżku. Westchnęłam i zerknęłam na swoje pokemony. -Zapowiada się, ze jednak trochę tutaj posiedzimy.- powiedziałam do Mewtwo. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 12:17 pm | |
| - Jestem blisko, by mieć kolejne informacje - powiedział Mewtwo. Wkrótce legenda się najadła i zadowolona poruszyła swoim ogonem. Pozostałe stworki tymczasem się bawiły, albo raczej Lucario zabawiała Shinx i Larvitara. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 12:20 pm | |
| Popatrzyłam na bawiące się pokemony. -To może my pójdziemy trochę się przejść i potrenować, bo znając Larvitara zaraz zacznie ci ogon obśliniać.- powiedziałam do Mewtwo. Moze przy okazji Lucario też odpocznie od tego niańczenia Shinx i Larviego. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 12:27 pm | |
| Mewtwo pasowało to. Larvitar faktycznie niedługo potem zaczął się niebezpiecznie zbliżać do ogona Mewtwo... Lucario go w porę zatrzymała. Wkrótce mogłaś iść i Mewtwo schował się do Twojego pokeballa, widocznie już nie wytrzymałby długo siedzenia w jednym miejscu. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 12:29 pm | |
| Zawołałam pokemony i ruszyłam w stronę wyjścia. -Połazimy najpierw trochę, a potem potrenujemy.- powiedziałam do moich stworków. Na pewno im się przyda trochę ruchu, bo zaraz im brzuchy urosną i nie będzie dla mnie miejsca na łóżku. Chociaż i tak dobrze, ze nie śpi ze mną jeszcze Lapras... | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 12:31 pm | |
| Tak wię ruszyłąś na spacer po mieście. Było tu bardzo fajnie i z kilka razy mignęli Ci między ludźmi Emmet oraz Ingo. Bliźniacy chyba się nieźle bawili. W pewnej chwili ktoś na Ciebie wpadł. Była to... policjantka, na którą natrafiłaś w bazie zespołu R! | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 12:35 pm | |
| Popatrzyłam na dziewczynę zdziwiona. -Hm?- Mruknęłam tylko i się odsunęłam. No ciekawe, musiałam teraz akurat na nią wpaść. No nic, mam nadzieje tylko ze nie ma mi za złe tego, ze ja walnęłam łokciem w kark. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 12:40 pm | |
| Ta spojrzała na Ciebie zdziwiona. - Witaj - powiedziała i pomogła Ci wstać. - Dobrze, że udało ci się uciec... Ja na szczęście mam co trzeba... Hm, nie pracujesz dla żadnej agencji czy coś? - spytała się. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 12:45 pm | |
| -Cześć.- odpowiedziałam. Otrzepałam się. -Nie pracuje dla żadnej agencji. po prostu mam swoje powody, by ich śledzić.- odpowiedziałam nieco wymijająco. Nie miałam za bardzo ochoty dzielić się tym dlaczego ścigam Team Rockets. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 12:49 pm | |
| Dziewczyna westchnęła. - W sumie to powinnam cię zatrzymać, ale niech ci będzie, tylko uważaj jakbyś czasem trafiła na kogoś innego z mojego oddziału - ostrzegła Cię. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 12:52 pm | |
| Tylko kiwnęłam głową. -Będę uważać.- Odpowiedziałam. -Do widzenia.- pożegnałam się i ruszyłam na przedmieście. Nie miałam zamiaru dzielić się swoja wiedza na temat rocketsów. chciałam sama to załatwić i niech lepiej nikt się do tego nie wtrącał. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 2:00 pm | |
| Zaczęłaś dale spacerować po mieście. Było tu kino, teatr, oper, ze trzy biblioteki, restauracje i tak dalej. Wkrótce się wyspacerowałaś ze swoimi pokemonami. Niedaleko miasta był las, gdzie możesz spokojnie wypuścić swoje pokemony, by te potrenowały. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 2:02 pm | |
| Ruszyłam w stronę lasu i przy tym uważnie się przyglądałam czy czasem ktoś za mną nie idzie. Nie chciałam, by ktoś odkrył w ogóle istnienie Mewtwo. Chciałam po prostu w spokoju trochę potrenować i przestać o tym wszystkim myśleć. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 2:03 pm | |
| Nikt za Tobą nie szedł. Wkrótce znalazłaś dogodne miejsce na trening dla pokemonów. Była to łąka, gdzie na dodatek było kilka powalonych drzew. Mewtwo sam wyskoczył z pokeballa. On widać dobrze wie kiedy można, a kiedy nie... | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 2:05 pm | |
| Wypuściłam też dodatkowo Laprasa. Mógł chyba trochę posiedzieć na świeżym powietrzu. -No dobrze... teraz trochę potrenujcie.- Powiedziałam do swoich stworków. przynajmniej trochę odpocznę od tego wszystkiego. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 2:12 pm | |
| Pokemony zabrały się za trening. Laprasowi niezbyt przeszkadzało to, że nie miał wody. W pewnej chwili przyczołgał się do Ciebie na swoich płetwach i liznał Cię w policzek. Po tym trochę trenował swoje ataki. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi | |
| |
|
| |
| Czas na zemstę - Gra Yomi | |
|