| Czas na zemstę - Gra Yomi | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Yomi
Liczba postów : 803 Join date : 15/07/2013 Age : 31
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 2:18 pm | |
| Usiadłam i obserwowałam jak trenują pokemony. Ucieszyłam się jak Lapras mnie liznął. Chyba jeszcze mnie lubi. Popatrzyłam zamyślona w niebo. Może pogoda się nie zepsuje. Rozejrzałam się. Póki co jeszcze nikt z Rocketów nie wie z kim ma do czynienia. Chyba. | |
|
| |
IronMan
Liczba postów : 2406 Join date : 13/07/2013
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 2:22 pm | |
| Pokemony zabrały się za trening. Wkrótce jednak z nieba lunął deszcz i chyba tylko Lapras zdawał sie być tym zadowolony> Mewtwo osłonił was jednak swoimi psychicznymi mocami przed zupełnym zmoknięciem. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 2:26 pm | |
| -Dzięki.- Powiedziałam do Mewtwo. Byłam nawet zadowolona z tego, ze nie zmokniemy. Popatrzyłam rozbawiona na Laprasa. -Chociaż ty się trochę pocieszysz z tego deszczu.- zaśmiałam się i zerknęłam na resztę. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 2:28 pm | |
| Lapras zaklaskał płetwami i po chwili Mewtwo zrobił tak, by padał na niego deszcz, z czego morski stwór był uradowany. To był tylko krótki deszcz i po kilkunastu minutach przestał padać.
Poki + 0,5 do lv. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 2:34 pm | |
| Gdy tylko przestał padać deszcz to wstałam i podeszłam do Laprasa. Pogłaskałam go po głowie. -Wracamy już czy chcecie jeszcze się powłóczyć?- Spytałam się swoich pokemonów. W sumie to moglibyśmy jeszcze trochę pochodzić. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 6:23 pm | |
| Pokemony chciały się jeszcze tu pobawić. To miejsce z powalonymi drzewami było dla nich jak plac zabaw. Lapras się do Ciebie dalej przymilał, a Mewtwo siedział na drzewie i się rozglądał po okolicach. W końcu zaczął ćwiczyć latanie między drzewami, dopóki nie uderzył się w gałąź. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 6:28 pm | |
| -Skoro tak... to się jeszcze pobawcie.- powiedziałam i zaczęłam głaskać Laprasa. Bardzo pasował do mojej gromady pieszczochów. -Nic ci nie jest?- spytałam się Mewtwo, gdy zobaczyłam jak przywalił o gałąź. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 6:33 pm | |
| Mewtwo siadł obok Ciebie. - Wszystko w porządku - powiedziała legenda, chociaż głowa go chyba po tym nieco bolała.Wkrótce poke-klon zasnął. Chyba jeszcze sobie trochę odsypiał noc pracy. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 6:35 pm | |
| Pogłaskałam Mewtwo po głowie i wróciłam do niańczenia Laprasa. Dałam wodnemu pokemonowi karmy, bo przecież on nie jadł z nami z rana śniadania. Zerknęłam na resztę stworów. Niech się wybawią. Przynajmniej wieczorem może będę mieć spokój. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 6:47 pm | |
| Pokemony bawiły się w najlepsze, a Lapras zjadł naprawdę dużo karmy - ledwo Ci zostało, tak więc musisz uzupełnić zapasy. Wkrótce pogoda znowu zaczęła się psuć i pojawiły się nawet pioruny. Teraz to na pewno musicie uciekać do miasta. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 6:51 pm | |
| Schowałam wszystkie pokemony do balli i ruszyłam biegiem w stronę miasta. Miałam nadzieje, ze tym razem aż tak nie zmoknę. Że musiała się tak szybko pogoda zepsuć. skrzywiła się i cały czas biegłam do miasta i w stronę Centrum pokemon. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 6:58 pm | |
| Wkrótce byłaś w pokecenter. Zdążyło na Ciebie spaść tylko kilka kropli. Gorzej mieli Ingo i Emmet, którzy wrócili kilka minut później. Byli calutcy mokrzy. - Cześć - przywitał się z Tobą Emmet, zdejmując swój płaszcz. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 7:02 pm | |
| -Cześć.- Odpowiedziałam. -Widzę , ze nagle oberwanie chmury zebrało krwawe żniwo, co?- powiedziałam rozbawiona na widok przemoczonych Mistrzów Metra. Rozejrzałam się po Centrum pokemon i wypuściłam Lucario, Larvitara i Shinx. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 7:24 pm | |
| - Bardzo krwawe - powiedział rozbawiony Ingo. Twoje pokemony zajęły sobie jedną z ławek, jakie tutaj były i rozglądały się zaciekawione. Bliźniacy tymczasem już nieco przeschli. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 7:28 pm | |
| Pogłaskałam Lucario po łepku i usiadałam obok pokemonów na ławce. Rozejrzałam się zamyślona. według tej policjantki Rocketsów rozpracowywało jeszcze kilku agentów. Tylko czy wiedza oni o tym gdzie i kiedy mają uruchomić wiertło? albo czy wiedza o tym gdzie przetrzymują mojego ojca? Westchnęłam i wzięłam sobie Shinx na kolana i zaczęłam ją sobie niańczyć. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 7:43 pm | |
| Nie miałaś żadnej odpowiedzi na te pytania i mogłaś tylko snuć domysły. Shinx była uradowana z faktu, że poświęcasz jej teraz czas. Emmet obecnie zabawiał swoją... Galvantulę, a Ingo miał Chandelure, który latał wokoło i pogwizdywał zafascynowany wszystkim. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 7:47 pm | |
| Zerknęłam na Mistrzów metra. Tez wzięli się za niańczenie swoich pokemonów. Posadziłam sobie na kolanach jeszcze Larvitara i głaskałam oba pokemony. Przynajmniej na razie nie miałam zamiaru nikomu się przyznawać kim jestem. Tym bardziej Mistrzom Metra. pogłaskałam małe pokemony i zaczęłam się nimi zajmować. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 7:50 pm | |
| Ingo i Emmet o czymś dyskutowali obecnie. Mieli bardzo poważne wyrazy twarzy. W pewnej chwili padło imie Twojego ojca, aż drgnęłaś. A może Ci się zdawało. Larvitar i Shinx się do Ciebie tuliły, a Lucario zainteresowana oglądała fotografie, jakie wisiały tutaj na ścianach. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 7:53 pm | |
| Pokręciłam głowa. Chyba jednak się przesłyszałam. Zaczęłam jednak przysłuchiwać eis rozmowie mistrzów metra. głaskałm tulące się do mnie pokemony i zaczęłam udawać, ze tez przyglądam się wiszącym fotografiom. Może jednak coś oni wiedzą? | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 7:57 pm | |
| Rozmawiali coś o Rocketsie, którego udało im się ostatnio złapać, i ze chyba znowu go odwiedzą za podanie złych informacji... Tak więc chyba jednak oni coś wiedzą o całej tej sprawie... No bo w sumie... Tak po prostu by nie opuszczali swojego Battle Subway by powędrować po innym regionie... | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 8:01 pm | |
| Czyli prawdopodobnie wiedza o całej sprawie... pogłaskałam Shinx i Larvitara po łepku. Co nie zmienia faktu, ze nie mam na razie ochoty dzielić się z nikim swoją wiedzą. Tylko czy Rocketsom udało się wykryć, ze ktoś włamał im się do systemu? | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 8:06 pm | |
| O tym nie miałaś pojęcia. Lecz może istnieć takie ryzyko. Chociaż Mewtwo pewnie zadbał o ukrycie danych komputera. Wkrótce Twoim pokemonom zaczęło chcieć się spać. Czyli jednak porządnie wyszalały się wtedy na tej polanie. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 8:10 pm | |
| Wstałam i zawołałam swoje pokemony, by poszły za mną. -Dobranoc.- powiedziałam do bliźniaków i ruszyłam w stronę swojego pokoju. Być może Mewtwo uda się wyciągnąć jeszcze jakieś informacje z tych zaszyfrowanych plików. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 8:21 pm | |
| - Dobranoc - odpowiedzieli Ci obydwaj. Wkrótce byliście w pokoju, a pokemony wręcz rzuciły się na łóżko i momentalnie zasnęły. Tobie także chciało się bardzo spać. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pon Lip 22, 2013 8:23 pm | |
| Wypuściłam z pokeballa Mewtwo i poszłam się przebrać do łazienki. Gdy wróciłam to od razu rzuciłam się na łózko. -Dobranoc.- Powiedziałam i próbowałam zasnąć. Miałam nadzieje, ze może jutro uda się ruszyć dalej. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi | |
| |
|
| |
| Czas na zemstę - Gra Yomi | |
|