Pokemon World
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pokemon World

~*~

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Czas na zemstę - Gra Yomi

Go down 
2 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next
AutorWiadomość
Yomi

Liczba postów : 803

Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 16 Empty
PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 16 EmptyPon Lip 22, 2013 2:18 pm

Usiadłam i obserwowałam jak trenują pokemony. Ucieszyłam się jak Lapras mnie liznął. Chyba jeszcze mnie lubi. Popatrzyłam zamyślona w niebo. Może pogoda się nie zepsuje. Rozejrzałam się. Póki co jeszcze nikt z Rocketów nie wie z kim ma do czynienia. Chyba.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

Liczba postów : 2406

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 16 EmptyPon Lip 22, 2013 2:22 pm

Pokemony zabrały się za trening. Wkrótce jednak z nieba lunął deszcz i chyba tylko Lapras zdawał sie być tym zadowolony> Mewtwo osłonił was jednak swoimi psychicznymi mocami przed zupełnym zmoknięciem.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 16 EmptyPon Lip 22, 2013 2:26 pm

-Dzięki.- Powiedziałam do Mewtwo. Byłam nawet zadowolona z tego, ze nie zmokniemy. Popatrzyłam rozbawiona na Laprasa. -Chociaż ty się trochę pocieszysz z tego deszczu.- zaśmiałam się i zerknęłam na resztę.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 16 EmptyPon Lip 22, 2013 2:28 pm

Lapras zaklaskał płetwami i po chwili Mewtwo zrobił tak, by padał na niego deszcz, z czego morski stwór był uradowany. To był tylko krótki deszcz i po kilkunastu minutach przestał padać.

Poki + 0,5 do lv.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 16 EmptyPon Lip 22, 2013 2:34 pm

Gdy tylko przestał padać deszcz to wstałam i podeszłam do Laprasa. Pogłaskałam go po głowie. -Wracamy już czy chcecie jeszcze się powłóczyć?- Spytałam się swoich pokemonów. W sumie to moglibyśmy jeszcze trochę pochodzić.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 16 EmptyPon Lip 22, 2013 6:23 pm

Pokemony chciały się jeszcze tu pobawić. To miejsce z powalonymi drzewami było dla nich jak plac zabaw. Lapras się do Ciebie dalej przymilał, a Mewtwo siedział na drzewie i się rozglądał po okolicach. W końcu zaczął ćwiczyć latanie między drzewami, dopóki nie uderzył się w gałąź.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 16 EmptyPon Lip 22, 2013 6:28 pm

-Skoro tak... to się jeszcze pobawcie.- powiedziałam i zaczęłam głaskać Laprasa. Bardzo pasował do mojej gromady pieszczochów. -Nic ci nie jest?- spytałam się Mewtwo, gdy zobaczyłam jak przywalił o gałąź.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 16 EmptyPon Lip 22, 2013 6:33 pm

Mewtwo siadł obok Ciebie.
- Wszystko w porządku - powiedziała legenda, chociaż głowa go chyba po tym nieco bolała.Wkrótce poke-klon zasnął. Chyba jeszcze sobie trochę odsypiał noc pracy.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 16 EmptyPon Lip 22, 2013 6:35 pm

Pogłaskałam Mewtwo po głowie i wróciłam do niańczenia Laprasa. Dałam wodnemu pokemonowi karmy, bo przecież on nie jadł z nami z rana śniadania. Zerknęłam na resztę stworów. Niech się wybawią. Przynajmniej wieczorem może będę mieć spokój.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 16 EmptyPon Lip 22, 2013 6:47 pm

Pokemony bawiły się w najlepsze, a Lapras zjadł naprawdę dużo karmy - ledwo Ci zostało, tak więc musisz uzupełnić zapasy. Wkrótce pogoda znowu zaczęła się psuć i pojawiły się nawet pioruny. Teraz to na pewno musicie uciekać do miasta.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 16 EmptyPon Lip 22, 2013 6:51 pm

Schowałam wszystkie pokemony do balli i ruszyłam biegiem w stronę miasta. Miałam nadzieje, ze tym razem aż tak nie zmoknę. Że musiała się tak szybko pogoda zepsuć. skrzywiła się i cały czas biegłam do miasta i w stronę Centrum pokemon.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 16 EmptyPon Lip 22, 2013 6:58 pm

Wkrótce byłaś w pokecenter. Zdążyło na Ciebie spaść tylko kilka kropli. Gorzej mieli Ingo i Emmet, którzy wrócili kilka minut później. Byli calutcy mokrzy.
- Cześć - przywitał się z Tobą Emmet, zdejmując swój płaszcz.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 16 EmptyPon Lip 22, 2013 7:02 pm

-Cześć.- Odpowiedziałam. -Widzę , ze nagle oberwanie chmury zebrało krwawe żniwo, co?- powiedziałam rozbawiona na widok przemoczonych Mistrzów Metra. Rozejrzałam się po Centrum pokemon i wypuściłam Lucario, Larvitara i Shinx.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 16 EmptyPon Lip 22, 2013 7:24 pm

- Bardzo krwawe - powiedział rozbawiony Ingo.
Twoje pokemony zajęły sobie jedną z ławek, jakie tutaj były i rozglądały się zaciekawione. Bliźniacy tymczasem już nieco przeschli.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 16 EmptyPon Lip 22, 2013 7:28 pm

Pogłaskałam Lucario po łepku i usiadałam obok pokemonów na ławce. Rozejrzałam się zamyślona. według tej policjantki Rocketsów rozpracowywało jeszcze kilku agentów. Tylko czy wiedza oni o tym gdzie i kiedy mają uruchomić wiertło? albo czy wiedza o tym gdzie przetrzymują mojego ojca? Westchnęłam i wzięłam sobie Shinx na kolana i zaczęłam ją sobie niańczyć.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 16 EmptyPon Lip 22, 2013 7:43 pm

Nie miałaś żadnej odpowiedzi na te pytania i mogłaś tylko snuć domysły. Shinx była uradowana z faktu, że poświęcasz jej teraz czas. Emmet obecnie zabawiał swoją... Galvantulę, a Ingo miał Chandelure, który latał wokoło i pogwizdywał zafascynowany wszystkim.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 16 EmptyPon Lip 22, 2013 7:47 pm

Zerknęłam na Mistrzów metra. Tez wzięli się za niańczenie swoich pokemonów. Posadziłam sobie na kolanach jeszcze Larvitara i głaskałam oba pokemony. Przynajmniej na razie nie miałam zamiaru nikomu się przyznawać kim jestem. Tym bardziej Mistrzom Metra. pogłaskałam małe pokemony i zaczęłam się nimi zajmować.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 16 EmptyPon Lip 22, 2013 7:50 pm

Ingo i Emmet o czymś dyskutowali obecnie. Mieli bardzo poważne wyrazy twarzy. W pewnej chwili padło imie Twojego ojca, aż drgnęłaś. A może Ci się zdawało. Larvitar i Shinx się do Ciebie tuliły, a Lucario zainteresowana oglądała fotografie, jakie wisiały tutaj na ścianach.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 16 EmptyPon Lip 22, 2013 7:53 pm

Pokręciłam głowa. Chyba jednak się przesłyszałam. Zaczęłam jednak przysłuchiwać eis rozmowie mistrzów metra. głaskałm tulące się do mnie pokemony i zaczęłam udawać, ze tez przyglądam się wiszącym fotografiom. Może jednak coś oni wiedzą?
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 16 EmptyPon Lip 22, 2013 7:57 pm

Rozmawiali coś o Rocketsie, którego udało im się ostatnio złapać, i ze chyba znowu go odwiedzą za podanie złych informacji... Tak więc chyba jednak oni coś wiedzą o całej tej sprawie... No bo w sumie... Tak po prostu by nie opuszczali swojego Battle Subway by powędrować po innym regionie...
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 16 EmptyPon Lip 22, 2013 8:01 pm

Czyli prawdopodobnie wiedza o całej sprawie... pogłaskałam Shinx i Larvitara po łepku. Co nie zmienia faktu, ze nie mam na razie ochoty dzielić się z nikim swoją wiedzą. Tylko czy Rocketsom udało się wykryć, ze ktoś włamał im się do systemu?
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 16 EmptyPon Lip 22, 2013 8:06 pm

O tym nie miałaś pojęcia. Lecz może istnieć takie ryzyko. Chociaż Mewtwo pewnie zadbał o ukrycie danych komputera. Wkrótce Twoim pokemonom zaczęło chcieć się spać. Czyli jednak porządnie wyszalały się wtedy na tej polanie.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 16 EmptyPon Lip 22, 2013 8:10 pm

Wstałam i zawołałam swoje pokemony, by poszły za mną. -Dobranoc.- powiedziałam do bliźniaków i ruszyłam w stronę swojego pokoju. Być może Mewtwo uda się wyciągnąć jeszcze jakieś informacje z tych zaszyfrowanych plików.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 16 EmptyPon Lip 22, 2013 8:21 pm

- Dobranoc - odpowiedzieli Ci obydwaj.
Wkrótce byliście w pokoju, a pokemony wręcz rzuciły się na łóżko i momentalnie zasnęły. Tobie także chciało się bardzo spać.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 16 EmptyPon Lip 22, 2013 8:23 pm

Wypuściłam z pokeballa Mewtwo i poszłam się przebrać do łazienki. Gdy wróciłam to od razu rzuciłam się na łózko. -Dobranoc.- Powiedziałam i próbowałam zasnąć. Miałam nadzieje, ze może jutro uda się ruszyć dalej.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 16 Empty

Powrót do góry Go down

Czas na zemstę - Gra Yomi
Powrót do góry 
Strona 16 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Czas na zemstę - Gra Yomi
» 001 Yomi vs Cheren
» Yomi vs Roxie
» Safari Yomi
» Bank Yomi [Fay Reed]

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Pokemon World :: Strefa PBF :: ~Gry Trenerskie~ :: MG IronMan-
Skocz do: