| Czas na zemstę - Gra Yomi | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Yomi
Liczba postów : 803 Join date : 15/07/2013 Age : 31
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Wto Lip 23, 2013 9:15 am | |
| -Czyli... miałam racje, ze gnojowi nie ufałam.- skrzywiłam się. -Bardzo ciekawe i pewnie jeszcze wyjdzie na to, ze gnojek nie chce z nimi współpracować, co?- Dopytałam się i pokręciłam głowa. -jutro idziemy na koncert. ciebie też zabieram Rockets mają zrobić tam jakąś większa akcje i będę was wszystkich potrzebować.- Poinformowałam go. | |
|
| |
IronMan
Liczba postów : 2406 Join date : 13/07/2013
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Wto Lip 23, 2013 9:20 am | |
| - Skiro raczej jest przeciwnikiem zespołu R - powiedział Mewtwo, patrząc się na kolejne informacje, jakie odszyfrował. - Może to źle, że go tak potraktowałaś? Mógł sporo wiedzieć... - rozmyślał Mewtwo, miarowo poruszając sowim ogonem. W pewnej chwili zaburczało Ci w brzuchu. No tak, nic nie jadłaś ostatnio... | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Wto Lip 23, 2013 9:23 am | |
| -Taa... nie lubię gnojka i tyle. A jak chcesz mieć informacje to można go porwać tylko trzeba coś wykombinować z ta Giratiną.- odpowiedziałam. Skrzywiłam się na to burczenie w brzuchu. -Przez tego idiotę zupełnie zapomniałam o śniadaniu i obiedzie. Dobra, idziemy coś zjeść. Przyniosę ci jakiś żarełko jak zwykle.- powiedziałam i ruszyłam w stronę wyjścia. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Wto Lip 23, 2013 9:25 am | |
| Po chwili byłaś w stołówce, zostawiając Mewtwo z pokoju. Twoje stworki chciały dzisiaj jagody i owoce zamiast karmy. Chyba ta im się nieco znudziła. W stołówce było dużo ludzi, w tym Ingo oraz Emmet, którzy zajadali się spagetti. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Wto Lip 23, 2013 9:28 am | |
| Poszłam zamówić sobie jakiś zestaw obiadowy i jedzenie na wynos dla Mewtwo. Oraz oczywiście jagody i owoce dla pokemonów. Rozejrzałam się po stołówce. Dzisiaj coś było dużo ludzi. Kiwnęłam tylko bliźniakom na przywitanie i ruszyłam szukać jakiegoś stolika. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Wto Lip 23, 2013 9:31 am | |
| Wolne miejsce było tylko przy bliźniakach. - Cześć - przywitali się z Tobą, już w nieco lepszych nastrojach. Wkrótce dostałaś swoje zamówienie i pokemony rzuciły się na jagody. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Wto Lip 23, 2013 9:37 am | |
| -Cześć.- odpowiedziałam i zaczęłam jeść swoje danie. Zerknęłam zamyślona na swoje pokemony. Już trochę się uspokoiłam po tej niezapowiedzianej wizycie tego gnojka. Co nie zmienia fakty, ze jak go spotkam to nie czeka go miła przyszłość. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Wto Lip 23, 2013 9:39 am | |
| - Dlaczego wyglądasz, jakby cię dzisiaj spotkała najbardziej wkurzająca rzecz w życiu? - spytał w pewnej chwili Emmet, wykorzystując nieuwagę Ingo i podkradając mu kulkę z mięsa. Czarny natomiast coś pisał na swoim tablecie. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Wto Lip 23, 2013 9:44 am | |
| -Bo do pokoju wpadł mi jeden gościu, ja obiłam mu mordę i pozbawiłam przez to przytomności, a gnojek jeszcze miał do mnie pretensje.- przedstawiłam okrojona wersje zdarzeń. a to, ze planowałem na nim perfidna zemstę to już inna sprawa. Zerknęłam na swoje pokemony. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Wto Lip 23, 2013 9:47 am | |
| - Ahaaa... - powiedział Emmet. Pokemony miały mordki umorusane w jagodach, co zabawnie wyglądało. Wkrótce skończyliście jeść. Jedynie ingo dokańczał swoje spagetti, bo trochę mu się wydłużyło przez to pisanie na tablecie. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Wto Lip 23, 2013 9:50 am | |
| Popatrzyłam na swoje pokemony. -Jak się mocno upaćkacie to będę musiała was wyprać.- Mruknęłam do swoich stworków. W końcu wstałam i zawołałam swoich podopiecznych. -Na razie.- powiedział do braci i ruszyłam odebrać jedzenie dla Mewtwo. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Wto Lip 23, 2013 11:30 am | |
| - Do zobaczenia - powiedzieli Ci. Wkrótce dostałaś jedzenie dla Mewtwo. Jak wróciłaś do pokoju to legenda jak zwykle siedziała przy komputerze i pracowała. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Wto Lip 23, 2013 11:32 am | |
| Podałam Mewtwo jedzenie. -masz coś jeszcze?- Spytałam się legendy. -Możesz zobaczyć kiedy dokładnie odbędzie się ten koncert jutro?- poprosiłam Mewtwo i usiadłam na łóżku. Tylko czy bliźniacy wiedzieli o tym co planują Rocketsi? albo czy ten gnojek o tym wiedział? | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Wto Lip 23, 2013 11:44 am | |
| - Jutro o siedemnastej - powiedział Mewtwo. - Prócz tego na razie nic więcej nie mam - legenda dalej pracowała. Na temat pozostałych pytań mogłaś tylko snuć domysły. Wszystko się okaże z czasem. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Wto Lip 23, 2013 11:47 am | |
| -No dobrze. Bliźniacy nic nie mówili, ze jutro ruszają w drogę to nie powinno być problemu z pójściem na koncert.- Powiedziałam zamyślona. Zerknęłam która jest godzina. -Gorzej jak się czasem na nich natkniemy albo jeszcze gorzej na ta ofermę.- Dodałam zamyślona. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Wto Lip 23, 2013 11:52 am | |
| - Lub na wszystkich trzech - powiedział Mewtwo. Była już prawie 18, więc niedługo trzeba będzie spać. Twoje pokemony zaczęły się swoim zwyczajem bawić. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Wto Lip 23, 2013 11:55 am | |
| -Jeszcze lepiej.- Mruknęłam. Wzięłam piżamę z plecaka. -Bliźniaków może jeszcze udałoby się jakoś pozbyć normalnie, ale Skiro to bym załatwiła. Albo złapała i zażądała od zespołu Rockets wymiany na mojego ojca.- Mruknęłam i poszłam się przebrać do łazienki. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Wto Lip 23, 2013 12:01 pm | |
| Mewtwo już nic się nie odezwał. Po chwili wróciłaś z łazienki odświeżona i przebrana. Jak zauważyłaś, Mewtwo i pozostałe pokemony już spali, jednak udało Ci się jakoś wepchać na łóżko i zasnąć. Obudziłaś się rano, a Lucario się do Ciebie tuliła. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Wto Lip 23, 2013 12:04 pm | |
| Pogłaskałam Lucario i usiadałam na łóżku. Zerknęłam w stronę okna. Ciekawe jaka jest pogoda. Może akurat na koncercie nie będzie taka zła. Popatrzyłam na zegar i wstałam z łózka Pogłaskałam jeszcze Lucario i poszłam się przebrać do łazienki. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Wto Lip 23, 2013 12:06 pm | |
| Świeciło słońce i na niebie ani jednej chmurki. Była godzina ósma rano i Twoje pokemony powoli zaczęły się budzić. Jak wróciłaś z łazienki to jeszcze tylko Mewtwo sobie spał, trochę zwinął się w kłębek i owinął ogonem, co zabawnie wyglądało. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Wto Lip 23, 2013 12:11 pm | |
| Popatrzyłam rozbawiona na Mewtwo. Wyglądał trochę śmiesznie tak owinięty swoim ogonem. Podeszłam do reszty pokemonów i zaczęłam je głaskać. Poczekałam jeszcze aż Mewtwo się obudzi i do tego czasu niańczyłam swoje stworki. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Wto Lip 23, 2013 12:18 pm | |
| Pokemony były bardzo zadowolone, że się z nimi bawiłaś. Mewtwo w końcu się obudził i usiadł na łóżku, po czym się przeciągnął. - Cześć - przywitał się z Tobą. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Wto Lip 23, 2013 12:22 pm | |
| -Cześć.- przywitałam się z Mewtwo. -Idziemy na śniadanie. Przyniosę ci coś do jedzenia, ok?- Poinformowałam go i ruszyłam w stronę wyjścia. Zawołałam resztę stworków, by poszły za mną. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Wto Lip 23, 2013 12:25 pm | |
| - OK - kiwnął głową Mewtwo. Po chwili byliście w stołówce i Twoje pokemony tym razem wzięło na ciastka z czekoladą. Bliźniaków tym razem nie zastałaś. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Wto Lip 23, 2013 12:28 pm | |
| Zamówiłam sobie coś do jedzenia i danie na wynos dla Mewtwo. Gdy pokemony dostały swoje ciastka zaczęłam jeść swoja porcję. Tym razem chyba bliźniaków gdzieś wywiało. Zamyślona rozejrzałam się po stołówce. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi | |
| |
|
| |
| Czas na zemstę - Gra Yomi | |
|