Pokemon World
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pokemon World

~*~

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Czas na zemstę - Gra Yomi

Go down 
2 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Next
AutorWiadomość
IronMan

IronMan

Liczba postów : 2406

Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 19 Empty
PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 19 EmptyWto Lip 23, 2013 12:37 pm

Było tutaj niewiele osób. Pewnie wszyscy korzystali teraz z ładnej pogody. Wkrótce Ty i Twoje pokemony zjedliście i mogłaś pójść do pokoju z jedzeniem dla Mewtwo. Legenda jak zwykle była zadowolona i zabrała się za jedzenie.
- Im dalej zachodzę, tym jest trudniej - westchnął Twój psychiczny pokemon.
Powrót do góry Go down
Yomi

Liczba postów : 803

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 19 EmptyWto Lip 23, 2013 2:20 pm

-No niestety.- westchnęłam i zerknęłam na swoje pokemony. -Chcesz się przejść i trochę potrenować?- spytałam się psychicznej legendy. -Trochę, by można po korzystać z pogody przed akcja na koncercie.- dodałam.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 19 EmptyWto Lip 23, 2013 3:34 pm

- Tak - powiedział Mewtwo i odłożył laptop na bok.
Na wszelki wypadek ukrył Pendrive pod dywanem tak, żeby go nie było widać. Wkrótce psychiczna legenda schowała Ci się do pokeballa.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 19 EmptyWto Lip 23, 2013 3:37 pm

Ruszyłam w stronę wyjścia z Centrum pokemon. Chciałam potrenować tam gdzie poprzednio. Rozglądałam się tak na wszelki wypadek czy czasem nikt za mną nie idzie. wolałam czasem nie natknąć się na tego gnojka.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 19 EmptyWto Lip 23, 2013 3:44 pm

Nikt za Tobą nie szedł. Wkrótce byłaś w miejscu, gdzie ostatnio i mogłaś wypuścić Mewtwo. Chociaż nie, po chwili sam wyskoczył. Przynajmniej wie, kiedy może to robić. Pokemony zaczęły się bawić w chowanego, ale po chwili przybiegły do Ciebie.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 19 EmptyWto Lip 23, 2013 3:49 pm

Pogłaskałam swoje pokemony i wypuściłam dodatkowo Laprasa. -jak chcecie to możecie dalej się bawić lub potrenować. wasz wybór.- powiedziałam do swoich stworków. Rozejrzałam się zamyślona i dalej je głaskałam.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 19 EmptyWto Lip 23, 2013 3:53 pm

Pokemony wybrały opcję trening. Chciały być coraz silniejsze, a Ty mogłaś sobie spokojnie posiedzieć i po korzystać z promieni słonecznych, które miło przygrzewały i aż chciało się wylegiwać na trawie... Lapras ćwiczył w miejscu bo nie mógł pływać ale i tak sobie wyjątkowo dobrze radził.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 19 EmptyWto Lip 23, 2013 3:57 pm

Zamyślona obserwowałam jak moje pokemony trenują. Wcale nie zdziwiłam się, ze wybrały jednak trening. W końcu każdy chciał być silniejszy. Rozejrzałam się i dalej przyglądałam swoim pokemonom siedząc na trawie. Będę musiała przygotować się na akcje na tym koncercie.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 19 EmptyWto Lip 23, 2013 4:03 pm

Pokemony trwały bardzo wytrwale. Chyba chciały się porządnie przygotować na dzisiejszą akcję na koncercie. Po około godzinie jednak sie zmęczyły i zaczęły odpoczywać w cieniu drzew. Mewtwo zajął jakąś jabłoń i zabrał się za jabłka.

+ 0,8 do lv.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 19 EmptyWto Lip 23, 2013 4:11 pm

Zerknęłam na swoje pokemony i dalej siedziałam sobie obserwując co się dzieje wokół. W końcu wstałam i podeszłam do jabłoni na której siedział Mewtwo. -Zrzuć trochę jabłek, ok?- poprosiłam psychiczna legendę.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 19 EmptyWto Lip 23, 2013 4:13 pm

Pokemony po chwili zaczęły znowu trochę się bawić. Mewtwo po chwili zesłał Ci swoimi psychicznymi mocami sporą iloścć jabłek. Przynajmniej te nie spadały i się nie obijały. Mewtwo owinął ogon wokół gałęzi i zaczął sobie drzemać.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 19 EmptyWto Lip 23, 2013 5:56 pm

Wzięłam jabłka i zaczęłam je jeść. Zerknęłam rozbawiona na Mewtwo. Ten to potrafi używać swojego ogona jak jakaś małpa. Rozejrzałam się i zaczęłam przyglądać zabawom swoich pokemonów. Cały czas zastanawiałam się nad tym co może się stać podczas koncertu.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 19 EmptyWto Lip 23, 2013 7:30 pm

Przynamniej potrafił robić z niego użytek. Te jabłka były naprawdę pyszne, nie to co nieraz ze sklepu co można kupić... Wkrótce pokemony na chwilę przerwały zabawę i zaczęły się dopraszać u Mewtwo o jabłka. Ten się obudził i dla spokoju im je dał, po czym znowu zasnął.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 19 EmptyWto Lip 23, 2013 7:38 pm

Podeszłam do swoich pokemonów i zaczęłam je głaskać. Zamyślona zerknęłam na Mewtwo. Zerknęłam w niebo i próbowałam określić która jest godzina. W końcu musiałam o 17 iść na ten koncert, by Rocketsi nic nie zmajstrowali.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 19 EmptyWto Lip 23, 2013 7:42 pm

Była już prawie 15 godzina, więc miałaś dwie godziny czasu do koncertu. Pokemony zaczęły się do Ciebie tulić i przymilać. Dobrze, że na razie nie są większe... Strach się bać, jakby miał Cię przytulić taki Tyranitar... Mewtwo dalej spał.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 19 EmptyWto Lip 23, 2013 7:45 pm

Pogłaskałam swoje pokemony. -No dobrze... musimy się zbierać jeśli chcemy przygotować się na akcje na koncercie. Przy okazji pójdziemy coś zjeść.- powiedziałam do swoich stworków. zerknęłam na Mewtwo i zawołałam go, by się obudził.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 19 EmptyWto Lip 23, 2013 7:52 pm

Mewtwo po chwili zleciał i schował się do Twojego pokeballa. Tak więc pokemony wzięł Cię za rękę (Lucario Ciebie, ją Larvitar, a Larvitar Shinxa za ogon). Po chwili mogłaś ruszać do miasta, żeby się przygotować. W pokecenter ujrzałaś Skiero, który momentalnie zasłonił się gazetą.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 19 EmptyWto Lip 23, 2013 7:56 pm

Tylko prychnęłam i ruszyłam w stronę stołówki. Przynajmniej na razie nie miałam zamiaru brudzić sobie jego krwią rąk. Miałam teraz ważniejsze sprawy niż wyzywanie sie na synku szefostwa Rockets. Gdy weszłam do stołówki to zamówiłam sobie jakiś obiad i przysmaki dla moich pokemonów. Oraz oczywiście jedzenie na wynos dla Mewtwo.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 19 EmptyWto Lip 23, 2013 8:01 pm

Zjadłaś w stołówce, a Twoje pokemony zbyt apetytu nie miały, bo napchały się jabłkami. Wkrótce byłaś w pokoju, gdzie dałaś Mewtwo jego danie. Było już nieco po szesnastej, więc czas się zbierać...
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 19 EmptyWto Lip 23, 2013 8:03 pm

Popatrzyłam na swoje pokemony i Mewtwo. -Dobra, muszę was wszystkich schować do pokeballi. Jak coś to macie być przygotowani do walki, ok?- Powiedziałam do stworków i psychicznej legendy. -Musimy się już zbierać.- dodałam.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 19 EmptyWto Lip 23, 2013 8:06 pm

Pokemony kiwnęły, że OK. Tak więc mogłaś pochować je do pokeballi. Coś Ci ta sprawa z zespołem R bardzo się nie podobała. Dawno nie ujawniali swej działalnosci i teraz mają tak nagle otwarcie zaatakować? Pewnie postarają się i to nieźle, by wstrząsnąć ludźmi.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 19 EmptyWto Lip 23, 2013 8:10 pm

To już zaczynało być nie co dziwne. Chcą zaszantażować Unove... tylko po co? pokręciłam głową i ruszyłam w stronę wyjścia z centrum Pokemon, by pójść w miejsce gdzie miał się odbyć koncert. Będę musiała się rozejrzeć gdzie oni będą łazić i co tak na prawdę tam kombinują.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 19 EmptySro Lip 24, 2013 7:14 am

Wkrótce znalazłaś się na terenie koncertu. Był to park w mieście i zebrały sie tutaj najprawdziwsze tłumy! Można było do tego kupić sobie koktajle, lody... Przyjemna atmosfera. Wśród tego tłumu dostrzegłas Ingo i Emmeta, pijących sobie takie koktajle.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 19 EmptySro Lip 24, 2013 7:20 am

Rozejrzałam się i dyskretnie ominęłam bliźniaków szukając jakiś oznak, ze Team Rockets tutaj jest. Rozglądałam się i starałam wyłapać dziwnie się zachowujące osoby. Ruszyłam w stronę sceny. Może tam będą próbować coś majstrować.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 19 EmptySro Lip 24, 2013 7:31 am

Nic na razie nie widziałaś. Dopiero jak byłaś przy scenie to widziałaś, że kręcą się przy niej jakieś podejrzane typki i coś majstrują za kulisami. Było Ci ciężko się przemieszczać, bo tłumy fanów i fanek zespołu Linkin Park lgnęły do sceny.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 19 Empty

Powrót do góry Go down

Czas na zemstę - Gra Yomi
Powrót do góry 
Strona 19 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Czas na zemstę - Gra Yomi
» 001 Yomi vs Cheren
» Yomi vs Roxie
» Safari Yomi
» Bank Yomi [Fay Reed]

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Pokemon World :: Strefa PBF :: ~Gry Trenerskie~ :: MG IronMan-
Skocz do: