| Czas na zemstę - Gra Yomi | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Yomi
Liczba postów : 803 Join date : 15/07/2013 Age : 31
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Czw Lip 25, 2013 7:17 am | |
| Rozbawiona wyobraziłam sobie jakby to było spać w jednym łóżku z taka gromada stworów. Zerknęłam na swoje pokemony. Niech się najedzą tych jagód to przynajmniej w nocy nie będą próbowały mnie zjeść. Westchnęłam i rozejrzałam się gdzie bym mogła sobie usiąść. | |
|
| |
IronMan
Liczba postów : 2406 Join date : 13/07/2013
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Czw Lip 25, 2013 7:21 am | |
| Niedaleko był powalony pień. Na nim mogłaś spokojnie usiąść. Stworki jak się najadły to zaczęły biegać po okolicy i się bawić. Ingo wreszcie odczepił od siebie Eelektrossa, który poleciał i zaczął się tulić do Ciebie. - Hah, przepraszam za niego on tak już ma - powiedział rozbawiony Ingo. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Czw Lip 25, 2013 7:25 am | |
| Poklepałam rozbawiona elektrycznego pokemona. -Nic się nie stało.- Odpowiedziałam i próbowałam przekuć pokemona karma która mi została, by ze mnie zlazł. No cóż, moje pokemony tez się do mnie kleiły tylko, ze nie chciałam ryzykować przypadkowego porażenia prądem. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Czw Lip 25, 2013 7:29 am | |
| Eelektross z końcu Cię puścil i zaczął zajadać ze smakiem tą karmę. Ingo obecnie wziął piłeczkę i Haxorus ją aportował co zabawnie wyglądało. Ten pokemon był zupełnie jak pies a Emmet postanowił to nagrywać na swój telefon i miał niezły zaciesz. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Czw Lip 25, 2013 7:33 am | |
| Popatrzyłam na Haxorusa. Ten smok zachowywał się zupełnie jak pies. Rozejrzałam się za swoimi pokemonami czy czasem któryś się gdzieś nie zgubił. Albo czy czasem nie rozrabiają. O Laprasa martwiłam się trochę mniej. Nie sadziłam, by mógł daleko odejść na swoich płetwach. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Czw Lip 25, 2013 8:06 am | |
| Pokemony trochę szalały, ale po chwili się zmęczyły i siadły pod drzewami. Bracia pochowali w koncu swoje stwor i chyba byli gotowi do drogi. Jeszcze tylko sobie kanapki jedli. A Tobie na ich widok zaburczało dość mocno w brzuchu. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Czw Lip 25, 2013 8:10 am | |
| Schowałam Laprasa i poklepałam swoje pokemony po łepkach. Zerknęłam do swojego plecaka czy czasem nie wpakowałam tam dla siebie czegoś do jedzenia. Nie mogłam sobie przypomnieć czy nie brałam czegoś na drogę. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Czw Lip 25, 2013 8:13 am | |
| Miałaś w plecaku jakiś baton czekoladowy, więc chwilowo zaspokoisz swój narastający z każdą chwilą głód. Wkrótce zjadłaś i mogliście iść dalej. Było popołudnie a wy dotarliście do małego miasteczka, które było po drodze do kolejnego większego. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Czw Lip 25, 2013 8:20 am | |
| Rozejrzałam się zaciekawiona po miasteczku. Czyli chyba trzeba będzie się tutaj na noc zatrzymać. Chyba, ze uda się dojść do Castelii co raczej nie było już dzisiaj możliwe. -Zatrzymujemy się tutaj?- spytałam się braci. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Czw Lip 25, 2013 8:24 am | |
| - Tak - powiedział Emmet. Wkrótce byliście w pokecenter, a bracia zrobili sobie małe zakupy w poke-markecie i po chwili wynajęli sobie pokój. W pewnej chwili z cienia przy Tobie wypadła kartka. Dosłownie. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Czw Lip 25, 2013 8:29 am | |
| Zerknęłam tylko czy nikt twego nie widział i podniosłam kartkę. Przeczytałam co jest na niej napisane i też ruszyłam wynająć sobie pokój. Ciekawe o co tym razem chodzi. Może Skiro ma jakieś informacje dla mnie? Schowałam kartkę do kieszeni od spodni. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Czw Lip 25, 2013 9:01 am | |
| Nikt tego nie zauważył. Treść kartki: "Pod miastem, w którym jesteś są tunele, zespół R ma tam magazyny. Do tego chyba skojarzyli Cię z wczorajszej akcji z koncertem, lepiej uważaj. Jak co nie musisz się martwić o to, że Cię wydam, nie jestem taki. Do zobaczenia!" Tak więc dowiedziałaś się czegoś. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Czw Lip 25, 2013 9:07 am | |
| Schowałam kartkę. Zaczyna robić się niebezpiecznie. Pod miastem są tunele z magazynami zespołu Rockets. Ciekawe. Zerknęłam jeszcze na bliźniaków i ruszyłam pożyczyć komputer dla Mewtwo. Lepiej będzie jak zacznę się za bardzo w oczy nie rzucać. Skrzywiłam się. Musze bardziej uważać jeśli chce wyjść z tego żywa. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Czw Lip 25, 2013 3:57 pm | |
| Wkrótce pożyczyłaś komputer i byłaś w pokoju. Mewtwo wziął urządzenie i zaczął dalej odszyfrowywać informacje. - I co tam ciekawego dzisiaj było? - spytała się legenda. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Czw Lip 25, 2013 4:07 pm | |
| -Znowu spotkałam Skiro.- Powiedziałam i wyjęłam kartkę z kieszeni. Podałam ją Mewtwo. -Mam problem teraz i to duży. Chyba lepiej jak będę trzymać się bliźniaków.- Mruknęłam i podrapałam się po policzku. -Z reszta i tak już się dzisiaj pytali po co to jedzenie na wynos biorę.- westchnęłam. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Czw Lip 25, 2013 4:10 pm | |
| Mewtwo popatrzył się na kartkę. - Hm, może tutaj mam jakieś plany tych tuneli - zamyśliła się legenda. Zabrał się więc za intensywną pracę przy rozszyfrowywaniu czegoś. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Czw Lip 25, 2013 4:17 pm | |
| Usiadałam na łóżku i zerknęłam która jest godzina. W końcu zdecydowałam się wyjąc piżamę i pójść się przebrać do łazienki. Byłam już tym wszystkim trochę zmęczona. I tym razem nie mam zamiaru iść spać w ubraniu. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Czw Lip 25, 2013 5:49 pm | |
| Była prawie dwudziesta. Wkrótce się ubrałaś i mogłaś iść do pokoju. Jak zauważyłaś wszystkie pokemony już spały i ledwo się wcisnęłaś, bo Mewtwo rozwalił się na środku. Wkrótce zasnełaś. Nic Ci się nie śniło. Obudziłaś się rano i Lucario była przyciśnięta do ściany, Mewtwo spał na podłodze a Latvitar i Shinx w nogach. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Czw Lip 25, 2013 5:55 pm | |
| Ziewnęłam i usiadłam na łóżku. Popatrzyłam na leżącego na podłodze Mewtwo. -Oj, co się tutaj działo?- mruknęłam i zerknęłam na zegarek. Ruszyłam się przebrać do łazienki. Gdy wróciłam to zerknęłam przez okno jaka jest pogoda. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Czw Lip 25, 2013 6:02 pm | |
| To była chyba Twoja sprawka w czasie nocy. Wkrótce wyszłaś z łazienki i Mewtwo już nie spał. - Coś w nocy strasznie nas spychałaś - powiedział w końcu pokemon, przeciągając się. Po Tobie on poszedł do łazienki. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Czw Lip 25, 2013 6:08 pm | |
| -Spychałam się? Coś mi się śniło?- Podrapałam się po głowie i próbowałam sobie coś przypomnieć. Popatrzyłam na swoje pokemony. Usiadłam na łóżku i czekałam aż Mewtwo wyjdzie z łazienki. Moze on wie czy czasem czegoś tam przez sen nie gadałam. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Czw Lip 25, 2013 6:10 pm | |
| - Nie wiem co ci się śniło, ale biegłaś normalnie przez sen jak na maraton - powiedziała legenda. Taaa to by wszystko wyjaśniało, dlaczego Twoją piżamę tak było czuć potem. Po chwili pozostałe stworki zaczęły się budzić. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Czw Lip 25, 2013 6:15 pm | |
| -No tak. Tylko fajnie, ze nic nie pamiętam.- Mruknęłam i podrapałam się po głowie. Wstałam i popatrzyłam na resztę pokemonów. -No dobrze maluchy. Wstawajcie, bo idziemy na śniadanie.- powiedziałam do nich. -Jak zwykle ci coś przyniosę, ok?- Poinformowałam psychiczna legendę. Ruszyłam w stronę wyjścia i czekałam aż moje pokemony zwleką się z łóżka. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Czw Lip 25, 2013 6:19 pm | |
| Po chwili pokemony w końcu zeszły a Mewtwo kiwnął głową. Poszłaś na stołówkę i tam spotkałaś bliźniaków, obecnie próbujących się z jakąś chińszczyzną ale jak się okazało, nie potrafili za nic w świecie połapać się z pałeczkami, co było zabawne. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Czw Lip 25, 2013 6:24 pm | |
| Popatrzyłam na nich rozbawiona i ruszyłam zamówić sobie coś normalnego do jedzenia dla siebie pokemonów oraz danie na wynos dla Mewtwo. Gdy już złożyłam zamówienie ruszyłam do stolika bliźniaków. -Cześć.- przywitałam się z nimi i usiadłam. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi | |
| |
|
| |
| Czas na zemstę - Gra Yomi | |
|