Pokemon World
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pokemon World

~*~

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Czas na zemstę - Gra Yomi

Go down 
2 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Next
AutorWiadomość
IronMan

IronMan

Liczba postów : 2406

Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 27 Empty
PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 27 EmptySob Lip 27, 2013 11:55 am

- Nic nie knuję - pokręcił głową chłopak. - Cóz, jeśli chcesz, żeby twój ojciec był człowiekiem to tak, lepiej działaś teraz - warknął i pokazał Ci kawałek wiadomości mówiącej, że na nim także wkrótce wykonają jakiś większy eksperyment. - Poza tym starczyło, że zniszczyliśmy im części, może i będą bardziej zdesperowani ale wybuchł im wtedy rdzeń, nie dostaną go wcześniej jak za 2 miesiące... Mam też kilku znajomych w zespole R, oni mi regularnie o wszystkim donoszą - pokazał swój telefon.
Powrót do góry Go down
Yomi

Liczba postów : 803

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 27 EmptySob Lip 27, 2013 11:57 am

-No dobra.- warknęłam. -ale jeśli cos knujesz to pożegnasz się z życiem w bardzo bolesny i długi sposób.- Dodałam. Wnerwiało mnie to, ze cały czas musiałam polegać na tym gnojku. -Sprawdzaliście w ogóle czy wasze telefony nie są na podsłuchu?- dopytałam się podejrzliwie.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 27 EmptySob Lip 27, 2013 12:01 pm

- Yup - powiedział chłopak, pokazując Ci szereg aplikacji, które, jak się dowiedziałaś, sam programował. - Wiesz podejrzewaj se co chcesz ja po prostu pomagam, zresztą chcę przerwać tą szaleńczą akcję moich starych - warknął. - Byśmy podróżowali przez tamten odwrócony swiat i byłoby lepiej, ale tamtej Giratinie coś odstrzela i nie pozwala nam wejść - dodał.
Po chwili byliście przy rzece, gdzie wypuścił ogromną Tirtoguę.
- Mam nie tylko poki do hodowania - powiedział i wskoczył żółwiowi na grzbiet.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 27 EmptySob Lip 27, 2013 12:04 pm

Prychnęłam tylko. -Co nie zmienia faktu, ze jesteś mi potrzebny tylko do uratowania ojca. Potem wynos się w cholerę i nie pokazuj na oczy.- warknęłam. Schowałam Lucario do pokeballa i tez weszłam na grzbiet pokemona. -I nie chwal się tak, bo mnie wnerwiasz.- Dodałam zirytowana.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 27 EmptySob Lip 27, 2013 12:07 pm

Chłopak coś bąknął.
- Bo cię z końcu wywalę na środku oceanu - warknął obrażony. - W ogóle po co ja głupi pomagam tak niemożliwej osobie jak ty?! - też zdawał się być coraz bardziej poirytowany tym wszystkim.
Żółw płyną spokojnie, by czasem nie nadziać się na jakiś głaz.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 27 EmptySob Lip 27, 2013 12:10 pm

-To wywal.- Prychnęłam. -Widocznie ja tez ci jestem do czegoś potrzebna co? Chyba, że od tak sobie mi dupę zawracasz.- Warknęłam. Nie dość, ze ofiara losu to jeszcze ma pretensje o to, ze go nie lubię. To nie ja wpadłam mu do łazienki bez zapowiedzi.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 27 EmptySob Lip 27, 2013 12:12 pm

- Do niczego - warknął. - Po prostu pomyślałem, że skoro porwali twojego ojca to będziesz chciała go uratować. Sam wiem jak to jest być samym bez rodziców w pustym domu i jedyne towarzystwo to pokemony - i odwrócił się do Ciebie tyłem ze skrzyżowanymi rękami a żółw coś sapnął jakby "ach, ta teraźniejsza młodzież".
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 27 EmptySob Lip 27, 2013 12:17 pm

Tylko pokręciłam głową. I tak mu nie wierzyłam. Popatrzyłam na żółwia. To wszystko za bardzo śmierdziało. Takich rzeczy nie robi się bezinteresownie. Co nie zmieniało faktu, ze i tak go nie lubiła. a on na siłę próbował to zmienić. Gnojek.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 27 EmptySob Lip 27, 2013 12:49 pm

Tak więc szastana tymi nerwowymi myślami siedziałaś na grzbiecie żółwia i jemu jak zobaczyłaś nie podobła się atmosfera, jaka panowała na jego skorupie. Skiro położył się na niej i zaczął głaskać stwora po szyi, co mu bardzo spodobało. Chłopak także był wściekły.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 27 EmptySob Lip 27, 2013 12:53 pm

Jakoś specjalnie nie obchodziło mnie ze jest wściekły. Ja go o pomoc wcale nie prosiła. To on wiecznie się wszędzie pchał. i ta jego wkurzająca Giratina. Jeśli tylko uda się uratować mojego ojca to pośle Skiro do diabła i niech lepiej się już do mnie nie zbliża.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 27 EmptySob Lip 27, 2013 12:56 pm

Wkrótce wypłynęliście na morze i tutaj żółw przyśpieszył.
- Będziemy tak 3 dni podróżować - powiedział w końcu chłopak - Dzień drogi przed dotarciem napotkamy inną wyspę, gdzie będzie można uzupełnić zapasy - wyjaśnił.
W pewnej chwili dostrzegłaś kłodę drzewa, a na niej coś rozpaczliwie się wydzierało.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 27 EmptySob Lip 27, 2013 1:00 pm

-Taa jeszcze lepiej.- Mruknęłam zirytowana. Nic tylko patrzeć na jego obrzydliwa mordę. -Cos się na tej kłodzie wydziera. Z reszta według moich informacji na tamta wyspę miało się NIE dać popłynąć pokemonem.- Powiedziałam spokojnym tonem. -Bo jakby się dało to już dawno bym to zrobiła.- odpowiedziałam chłodnym tonem.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 27 EmptySob Lip 27, 2013 1:05 pm

- No bo skorzystamy z pewnego skrótu... - powiedział chłopak.
Jak niby na oceanie można mieć skrót?! Po chwili chłopak skierował żółwia w kierunku tej kłody. Zobaczyłaś tam takiego pokemona:
Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 27 633
Wyglądał na wygłodniałego i od razu na was skoczył, domagając się jedzenia. Skiro się zmartwił i dał mu poke-karmę, którą stworek zaczął zajadać.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 27 EmptySob Lip 27, 2013 1:08 pm

-Deino.- powiedziałam tylko i popatrzyłam na pokemona. -Pokemon smok mrok. Tylko co on tutaj robi?- skrzywiłam się na słowa o skrócie przez ocean. -Jak tam z resztą chcesz. Ale jak zejdę wcześniej niż ty możesz się spodziewać mojego ducha straszącego cię po nocach.- Mruknęłam i popatrzyłam na smoka.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 27 EmptySob Lip 27, 2013 1:13 pm

- Sam nie mam pojęcia, może jakąś rzeką spłynął urwis na tej kłodzie - powiedział zamyślony Skiro.
Chyba dzięki stworkowi polepszył mu się nastrój. Po chwili dał mu jeszcze karmy i puścił na skorupę żółwia. Stworek ucieszony dreptał i zatrzymał się przed Tobą, rozdziawiając zabawnie swoją paszczę.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 27 EmptySob Lip 27, 2013 1:18 pm

Popatrzyłam na Deino i poklepałam go po głowie. -Mam nadzieje, ze mnie nie ugryziesz mały.- powiedziałam rozbawiona. Byłam bardziej zadowolona z pojawienia się Deino. Przynajmniej nie muszę wtedy siedzieć z tym dupkiem sam na sam.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 27 EmptySob Lip 27, 2013 1:24 pm

Deino zamachał rozkosznie swoim ogonkiem. Skiro zaczął się nieco wygrzewać na słońcu. Deinmo po chwili wpakował Ci się zadowolony na kolana i się przymilał. Słońce dość mocno świeciło. Chłopak wypuścił Cottonee i Galvantulę, którzy po chwili dzięki swoim zdolnościom produkowania wełny i sieci zrobili coś w rodzaju dachu nad wami na 4 kolumnach.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 27 EmptySob Lip 27, 2013 1:29 pm

Pogłaskałam Deino i zaczęłam go niańczyć. Już wolałam towarzystwo małego smoka, a nie tej ofiary losu. Tak czy siak i tak go nie lubiłam. Pogłaskałam go po łbie i podrapałam pod morką. -Przymilny jesteś.- Mruknęłam.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 27 EmptySob Lip 27, 2013 1:31 pm

Skiro może nie był jednak taką ofiarą losu. całkiem nieźle sobie radził. Deino się do Ciebie tulił i przymilał.
- Deee - powiedział i po chwili stanął na tylnych łapkach, żeby Cię liznąć w policzek.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 27 EmptySob Lip 27, 2013 1:36 pm

Dalej głaskałam i niańczyłam małego smoka. -Fajny jesteś.- Mruknęłam do Deino i się rozejrzałam. Nawet nie chciało mi się patrzeć na tą ofermę. Mysli sobie, ze jak mi pomaga to od razu mam się na niego rzucić? Nie ma sprawy, ale z nożem w ręku.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 27 EmptySob Lip 27, 2013 1:38 pm

Nie wiadomo co sobie myślał. W końcu przywołał Giratinę, bo był wieczór.
- Oki, takie małe ostrzeżonko, trzymaj się tej skorupy mocno jak tylko potrafisz - powiedział chłopak.
Giratina otworzyła przed wami przejscie i za minute tam dopłyniecie.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 27 EmptySob Lip 27, 2013 1:44 pm

Złapałam skorupę żółwia i przy okazji pilnowałam, by mały smok nie zleciał. -Ok.- Mruknęłam tylko. Czyli teraz wycieczka do odwrócone go świata. Po prostu świetnie. I jeszcze na dodatek obecność tej ofermy. Jakby miało to zmienić mój stosunek do niego.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 27 EmptySob Lip 27, 2013 2:36 pm

Wcześniej coś chyba też mówił o wkurzonej innej Giratinie. Smoczek znalazł rozwiązanie i wlazł Ci pod bluzkę. Skiro szybko zaczepił jakiś hak na skorupie żółwia i Ci też taki dał. Jak już byłaś porządnie przytwierdzona to spłynęliście... Tunelem w wodzie! To było jak jedna wielka zjeżdżalnia w świecie Giratiny. Cóż odpowiednik oceanu też musi w nim być, ale nie spodziewałaś się, że taki. Było tu dużo tuneli miałaś wrażenie, że jakby w żelowym gnieździe dla mrówek. Ujrzałaś jakiś kształt, pędzący w waszą stronę. Nie mógł was jednak dogonić a Tobie było coraz ciężej się utrzymać, bo nabieraliście pędu. Włosy do tego Ci zwilgotniały. Pewnie jak stąd wylecicie to będziecie mieć irokeza. Sunęliście już chyba tak z godzinę a Ty nie byłaś w stanie otworzyć oczu czy porządnie oddychać. W końcu chyba wypadliście do normalnego świata, bo woda zaczęła hamować żółwia i po pół godziny mogłaś otworzyć oczy. Jednak czułaś się tak niezbyt.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 27 EmptySob Lip 27, 2013 2:40 pm

Skrzywiłam się i próbowałam wyciągnąć spod bluzy Deino. -Nigdy więcej.- warknęłam. Już miałam dość podróżowania ze Skiro. Nie dość, ze mnie wkurzał to jeszcze fundował takie atrakcje. jak tylko to się skończy to go wywalę i jak tylko jeszcze raz zobaczę to go zabije.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 27 EmptySob Lip 27, 2013 2:47 pm

Skiro podsunął Tobie i pokemonowi jakiś owoc. Deino się rzucił na swojego i po chwili był zupełnie normalny - to znaczy, nie było widać po nim efektów tek podróży.
Żółw też to dostał, bo zdawał się być pijany. Chłopak się na wszelki wypadek odsunął jakbyś chciała go walnąć.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 27 Empty

Powrót do góry Go down

Czas na zemstę - Gra Yomi
Powrót do góry 
Strona 27 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Czas na zemstę - Gra Yomi
» 001 Yomi vs Cheren
» Yomi vs Roxie
» Safari Yomi
» Bank Yomi [Fay Reed]

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Pokemon World :: Strefa PBF :: ~Gry Trenerskie~ :: MG IronMan-
Skocz do: