Pokemon World
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pokemon World

~*~

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Czas na zemstę - Gra Yomi

Go down 
2 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next
AutorWiadomość
Yomi

Liczba postów : 803

Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 28 Empty
PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 28 EmptySob Lip 27, 2013 2:57 pm

Wzięłam ten owoc niechętnie zjadłam. Dobrze ze się odsunął, bo inaczej oberwałby w nos za to, ze jest zbyt blisko. Rozejrzałam się i skrzywiłam. Ciekawe czy bracia ruszą jak mnie nie będzie. Tak byłoby lepiej przynajmniej nie musiałabym odpowiadać na niewygodne pytania.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

Liczba postów : 2406

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 28 EmptySob Lip 27, 2013 3:00 pm

Zjadłaś owoc i czułaś się normalnie, jakby tej jazdy zupełnie nie było. Był środek nocy, a wy nie widzieliście żadnego lądu. Skiro wziął sobie koc i położył się na skorupie pokemona, zakrywając się nim. Chyba uznał, że lepiej iść teraz spać. Deino się do Ciebie nadal przymilał.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 28 EmptySob Lip 27, 2013 3:05 pm

Dalej niańczyłam sobie Deino i jak na razie nie miałam zamiaru iść spać. Nie przy tym gościu. Zamyślona się rozejrzałam chociaż i tak nic nie było widać. Podrapałam stworka po pyszczkiem. Przymilny nawet był ten stworek. Nie to co ten cholerny Skiro.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 28 EmptySob Lip 27, 2013 4:24 pm

Tak więc bawiłaś stworka, aż w końcu zasnęłaś. Obudziły Cię rano promienie słońca i w oddali ujrzałaś wyspę. Skiro obecnie siedział na brzegu skorupy żółwia po drugiej stronie i moczył sobie nogi. Byłaś przykryta kocem a Deino także po chwili się obudził.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 28 EmptySob Lip 27, 2013 4:41 pm

Pogłaskałam Deino i zsunęłam z siebie koc. Rozejrzałam się. Ciekawe kiedy w końcu dopłyniemy do tej wyspy, bo nie wiem ile wytrzymam w jednym miejscu z tym idiotą. Westchnęłam i poklepałam małego smoka. Nawet fajny był ten smoczek. Na pewno lepszy on niż Skiro.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 28 EmptySob Lip 27, 2013 4:59 pm

Wkrótce dotarliście na wyspę, a chłopak bez słowa poszedł w krzaki i długi czas go nie było. Deino beztrosko hasał sobie po plaży, która była naprawdę ładna i aż chciało się na niej poodpoczywać. Jednak trzeba bedzie ratować ojca. Już byłaś niedaleko...
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 28 EmptySob Lip 27, 2013 5:07 pm

Popatrzyłam na Deino i wyjęłam pokedex, by go przeskanować. Ten smoczek jest bardzo pocieszny i fajny. Rozejrzałam się po plaży i obserwowałam małego smoka, by czasem nie wpakował się w jakieś tarapaty. Teraz to musiałam czekać aż ta oferma przyjdzie.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 28 EmptySob Lip 27, 2013 5:14 pm

Pokedex napisał:
Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 28 144px-633Deino
Nr w Dexie: #633
Nazwa: Deino
Charakter: Bardzo przyjazna i ciekawska. Uwielbia wszelkie gorzkie rzeczy.
Typ: Mrok/Smok
Lvl: 13
Ataki: Tackle, Dragon Rage, Focus Energy, Bite, Headbutt,
Zdolność: Hustle

Deino bawił się po plaży i skakał. Wkrótce przytargał Ci bardzo ładną muszelkę. Ta błyszczała się prześlicznie na teczowe kolory w słońcu. Skiro wkrótce przyszedł obładowany owocami, a Tobie na ich widok zaburczało w brzuchu.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 28 EmptySob Lip 27, 2013 5:20 pm

-Śliczna muszelka.- Pochwaliłam Deino. Wzięłam ja i obejrzałam. -Bardzo ładna.- Dodałam i pogłaskałam smoczyce po łbie. Zerknęłam tylko na chwila na to co niesie Skiro. Postanowiłam zignorować to burczenie w brzuchu.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 28 EmptySob Lip 27, 2013 5:22 pm

Deino podskoczyła uradowana z pochwały. Ro burczenie w brzuchu było coraz głośniejsze im bardziej myślałaś, żeby je uspokoić. Skiro położył przed Tobą część owoców na sporym liściu i resztę spakował do swojej torby. Pewnie zjadł po drodze. Deino natychmiast wytargała pomarańczę. Interesowała ją jednak skórka nie miąższ...
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 28 EmptySob Lip 27, 2013 5:27 pm

Wzięłam od Deino pomarańcze i obrałam ja ze skórki, które podałam małej smoczycy. Skoro lubi gorzkie rzeczy to niech ma te skórki. Obierałam owoce i podtykałam czasami ich kawałki Deino, by nie pożerała tylko tych odpadków.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 28 EmptySob Lip 27, 2013 5:29 pm

Deino te kawałki także zjadała, ale widać skórki bardziej jej pasowały. Wkrótce się najadłaś. Owoce były świetne, nie to co nieraz w sklepach dostawałaś. Skiro siedział na swoim żółwiu i nawet nic nie mówił, żebyś już wsiadała czy coś... Głaskał jedynie swojego stwora po łbie.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 28 EmptySob Lip 27, 2013 5:36 pm

Złapałam Deino pod pachę i ruszyłam w stronę żółwia. w końcu muszę dostać się jakoś na ta wyspę z laboratorium, by uwolnić mojego ojca i jakoś pokrzyżować szyki Teamowi Rockets. Poklepałam małego smoka i weszłam na żółwia.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 28 EmptySob Lip 27, 2013 5:39 pm

Po chwili minęliście wyspę i ruszyliście dalej. Jak się już praktycznie zupełnie ciemno zrobiło to w oddali ujrzałaś ląd. Giratina przyniosła chłopakowi jakąś karteczkę.
- Oki, będzie zamieszanie na wschodzie to my wtedy pójdziemy na zachód - powiedział w końcu jakieś słowa.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 28 EmptySob Lip 27, 2013 5:49 pm

Wzruszyłam ramionami i poklepałam Deino po łbie. To już jego sprawa. Był mi tylko potrzebny to uwolnienia ojca i nic więcej. -Jakieś eksperymenty czy może towar dostają?- spytałam się tylko i podrapałam smoczyce. Trzeba będzie chyba złapać do pokeballa Deino, by się nie pałętała pomiędzy nogami.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 28 EmptySob Lip 27, 2013 5:52 pm

- Nie, małe bum wywołane przez mojego przyjaciela - powiedział.
Wkrótce dotarliście. Słyszałaś alarm i widziałaś, że wszyscy zbierali się po drugiej stronie wyspy. Chłopak zsiadł z żółwia i jak Ty z niego zlazłaś to schował żółwia do balla.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 28 EmptySob Lip 27, 2013 5:54 pm

Popatrzyłam na niego i wyjęłam pokeball. -Posiedzisz sobie w nim trochę.- poinformowałam Deino i stuknęłam ja kulką. Czekałam aż smok się złapie. Małe bum, no ładnie. Przynajmniej ich uwaga zostanie odwrócona.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 28 EmptySob Lip 27, 2013 5:56 pm

Deino po chwili się złapała.
- No to akcja tutaj, powrót do Unovy i spadam z twojego życia - powiedział Skiro i po niedługim czasie ruszyliście.
Wkrótce weszliście przez kraty, które były przypiłowane.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 28 EmptySob Lip 27, 2013 6:04 pm

Kiwnęłam głową. Podniosłam pokeball z Deino i go schowałam. Ruszyłam za Skiro. Pewnie któryś z jego kumpli musiał przypiłować te kraty. Co nie zmieniało faktu, ze uratujemy mojego ojca, wrócimy do Unovy i niech wynosi się z mojego życia.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 28 EmptySob Lip 27, 2013 6:07 pm

Wkrótce znaleźliście się przy lochach, kiedy nable... bum! Wpadł do was Mewtwo i przy okazji szyby porozpadały się na trójkąty. Psychiczny pokemon był w odcieniu zielonym. Po chwili kawałki szkła zaczęły się unosić. Były wycelowane na Ciebie, kiedy... Skiro wskoczył przed Ciebie i teraz wyglądał jak jeż, na jego plecach było mnóstwo powbijanego szkła.
- Phi, głupiec - usłyszałaś głos tego drugiego Mewtwo.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 28 EmptySob Lip 27, 2013 6:15 pm

Szarpnęłam Skiro i pchnęłam go by teraz siedział za mną. -Ty jesteś tym słynnym Mewtwo?- przekrzywiłam głowę i założyłam ręce do tyłu wypuściłam Lucario i wykorzystując to, ze Mewtwo prawdopodobnie skoncentruje się na pierwszym pokemonie upuściłam pokeball z Deino, by przeturlał się za klona. -Lucario, Dark Pulse! Deino ugryź go w ogon!- Krzyknęłam tylko. Wiedziałam, ze nie mam z nim szans, ale mogłam go rozkojarzyć.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 28 EmptySob Lip 27, 2013 6:17 pm

Z pleców Skiro ciekła duża ilość krwi. Chłopak zaczął słabnąć i tracić przytomność. Pokemon nie odpowiedział. Zaatakował Lucario. Przy ścianie za Mewtwo pokeball o dziwo trafił guzikiem w ścianę i Deino z niego wyskoczył. Stworek zdezorientowany się rozejrzał.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 28 EmptySob Lip 27, 2013 6:23 pm

-Deino! Ten gościu z długim ogonem ma gorzki smak! Weź go dziabnij i spróbuj czy ci zasmakuje, ok?- Krzyknęłam tylko do smoka i przyklękłam przy Skiro. Ładnie się urządził. -Lucario próbuj unikać jago ataków za pomocą detect i cały czas atakuj Dark Pulse.- wydałam jej polecenia. Szlag. I co ja teraz mam z nim zrobić?
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 28 EmptySob Lip 27, 2013 6:29 pm

Chłopak wypuścił Dusknoir i ten zaczął pomagać Lucario. Deino dziabnęła Mewtwo z całej siły ogon i ten o dziwo jej posmakował. Pokemon aż jęknął z bólu, ale po chwili dostał fuzją ataków od Dusknoira i Lucario, jednak nadal zdawał się być w świetnej formie.
- No kurcze idź, bo się tu zaraz zbiegną - syknął Skiro.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 28 EmptySob Lip 27, 2013 6:34 pm

-Dobra.- powiedziałam i włączyłam pokenav, by znaleźć drogę do miejsca gdzie przetrzymują mojego ojca. -Zostawiam Lucario i Deino pod twoja opieką.- Powiedziałam tylko i ruszyłam. Miałam przy sobie jeszcze pokemony, które mogą mi pomóc.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 28 Empty

Powrót do góry Go down

Czas na zemstę - Gra Yomi
Powrót do góry 
Strona 28 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Czas na zemstę - Gra Yomi
» 001 Yomi vs Cheren
» Yomi vs Roxie
» Safari Yomi
» Bank Yomi [Fay Reed]

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Pokemon World :: Strefa PBF :: ~Gry Trenerskie~ :: MG IronMan-
Skocz do: