| Czas na zemstę - Gra Yomi | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
IronMan
Liczba postów : 2406 Join date : 13/07/2013
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Nie Lip 28, 2013 6:08 pm | |
| Po chwili Deino w koncu zasnęła i Lucario odetchnęła z ulgą. Zbliżało się już popołudnie a Ty zauważyłaś, że blizny Twojego taty wręcz znikają w oczach. Zresztą tak samo rany się zabliźniały... To było bardzo dziwne i ta mieszanka Skiro nie była czymś normalnym. | |
|
| |
Yomi
Liczba postów : 803 Join date : 15/07/2013 Age : 31
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Nie Lip 28, 2013 6:21 pm | |
| Tylko popatrzyłam na Skiro, ale nic nie powiedziałam. Jeśli jednak przez niego coś się stanie to nie pożyje długo. Nawet jeśli jest jakim cholernym mutantem. Zerknęłam na Deino. w końcu usnęła to nie będzie się dokopywać do jakiś bomb. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Nie Lip 28, 2013 6:23 pm | |
| Skiro po chwili dał Ci buteleczkę z medykamentem dla pokemonów. Deino spała jak zabita. Oby nic więcej nie zmodziła. Wkrótce zmęczona tym wszystkim usnęłaś. Jak się obudziłaś następnego dnia to zastałaś Twojego ojca jak siedział i wyglądało na to, że świetnie się ma. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Nie Lip 28, 2013 6:27 pm | |
| -Cześć.- ziewnęłam. -Juz czujesz się lepiej?- spytałam się i rozejrzałam się za Deino. Po niej to można się wszystkiego spodziewać. Pokazałam na smoczycę. -Wczoraj wykopała bombę.- powiedziałam rozbawiona. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Nie Lip 28, 2013 6:29 pm | |
| - Cześć, czuję się świetnie - odpowiedział Twój ojciec zadowolony. - Bombę? - zdziwił się. - No tak w sumie rano zdawało mi się, że jakiś mały pokemon biega ze starym karabinem, ale myślałem że to zwidy.... - powiedział nieco zdezorientowany sytuacją. No tak, Deino tu nie było, a Skiro spał. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Nie Lip 28, 2013 6:31 pm | |
| -Zaraz.. z karabinem? Nosz cholera jasna.- zerwałam się i zaczęłam szukać Deino. -Deeinoo... chodź no tutaj grzecznie tylko bez tego świństwa w pysku a dostaniesz kawałek skórki...- zaczęłam ja wołać. Utrapienie z tego smoka. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Nie Lip 28, 2013 6:33 pm | |
| Tak więc zabrałaś się za poszukiwania Deino. Wkrótce do Ciebie przybiegła a w oddali ujrzałaś karabin.... Maszynowy i spory szereg nabojów, ciągnący się za nią. Poke-smoczyca spojrzała na Ciebie niewinnie i zamerdała odonem. Twój ojciec tylko obserwował całą tą sytuację nie wiedząc co powiedzieć. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Nie Lip 28, 2013 6:35 pm | |
| -No mała zostaw swoja zabaweczkę i chodź tutaj do mnie. Dam ci tyle skórek, ze przez tydzień ci się odechce ich jedzenia. Co o tym myślisz? Tylko zostaw ten karabin, ok/- próbowałam ja przekonać. Szlag, skąd ona wytrzasnęła ten karabin? | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Nie Lip 28, 2013 6:37 pm | |
| Nie miałaś zielonego pojęcia. Chociaż... po niedługim czasie dostrzegłaś odkopaną skrzynię i tak jeszcze kilka takich karabinów. Deino bardzo się cieszyła na myśl o tylu skórkach. Zaczęła się do Ciebie tulić a tymczasem Skiro się budził. - O widzę jest lepiej niż myślałem - powiedział, patrząc się na Twojego ojca. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Nie Lip 28, 2013 6:39 pm | |
| -Taa...- mruknęłam i zaczęłam karmić Deino skorkami. -Była na tej wyspie kiedyś jakaś baza wojskowa? Bo właśnie odciągnęłam Deino od skrzyni z karabinami.- spytałam się i głaskałam smoczycę. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Nie Lip 28, 2013 6:41 pm | |
| Skiro ziewnął i zaczął przeglądać swój pokenav. - Raczej baza partyzantów - powiedział. Twój ojciec zjadł trochę owoców. Myślał o czymś intensywnie i był chyba lekko zmartwiony. Deino uradowana jadła skórki. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Nie Lip 28, 2013 6:45 pm | |
| -Czym się tak martwisz?- spytałam się ojca i cały czas miałam Deino na oku. -A.. i musisz kogoś poznać.- powiedziałam i wypościłam Mewtwo. -Mewtwo to jest mój tata, tato to jest Mewtwo.- Przedstawiłam ich sobie. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Nie Lip 28, 2013 6:50 pm | |
| - Myślałem trochę... O tym co się działo jak napadli na was i mnie porwali - powiedział Twój ojciec z smutkiem w głosie. Po chwili wypuściłaś Mewtwo i Twój ojciec się popatrzył zainteresowany na pokemona. W kocu wstał. - Niezwykłe, a więc to ty go złapałaś - powiedział po tym całym zapoznaniu się. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Nie Lip 28, 2013 6:58 pm | |
| Popatrzyłam na Mewtwo i tylko wzruszyłam ramionami. -Mewtwo bardzo mi pomagał przy zdobywaniu informacji o Teamie Rockets.- powiedziałam. Zerknęłam na Deino czy aby na pewno nie próbuje znowu dokopać się do jakiejś bomby. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Nie Lip 28, 2013 7:00 pm | |
| Nie, bo Lucario wzięła ją na łapy. Ojciec popatrzył się z podziwem na pokemona i wymienił z nim kilka zdań. - Ty przynajmniej masz legendę, ja pół życia uganiałem się w poszukiwaniu Zekroma i nic nie znalazłem - powiedział jakby śmiejąc się sam z siebie. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Nie Lip 28, 2013 7:35 pm | |
| -Zekroma? Hah, a ja właśnie też zbierałam na jego temat informacje.- Odpowiedziałam i zerknęłam z ulga na Lucario niańczącą Deino. Zamyślona popatrzyłam na ocean. -Zgadnij kto jest teraz Mistrzem, a raczej Mistrzami Metra.- Spytałam się . | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Nie Lip 28, 2013 7:38 pm | |
| Twój ojciec podrapał się po głowie i się zamyślił... - Nie mam zielonego pojęcia - powiedział w końcu. - To kim są Mistrzowie Metra? - spytał się Ciebie. Deino była niańczona przez Lucario i smoczyca raczej nic nie wykopie. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Nie Lip 28, 2013 7:42 pm | |
| -Bliźniacy Ingo i Emmet.- Odpowiedziałam rozbawiona. Popatrzyłam na swoje pokemony. Przynajmniej Deino nie będzie próbować wykopać bomby atomowej. Zerknęłam na Mewtwo. -Jestem ciekawa czy jednak tamten Mewtwo przeżył czy nie.- Zamyśliłam się. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Nie Lip 28, 2013 7:43 pm | |
| Mewtwo kiwnął głową, że on też jest tego ciekawy. - Aaa ta dwójka - powiedział Twój ojciec rozbawiony. - Były z nich dwa łobuzy, co nie mogli usiedzieć w miejscu i szaleli mi po wagonach - zaśmiał się. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Nie Lip 28, 2013 7:48 pm | |
| -No to ich znasz. Czyli pomożesz mi się wytłumaczyć, bo z nimi podróżowałam i ot tak sobie zniknęłam. chyba, ze ruszyli do Nimbasy.- Podrapałam się po głowie. Pewnie już niedługo będziemy mogli wrócić do Unovy. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Nie Lip 28, 2013 7:53 pm | |
| - Dobrze, rozumiem - powiedział Twój ojciec. Po chwili Cię do siebie przytulił. - Przez ten czas jak mnie więzili zwątpiłem już, że kiedykolwiek zobaczę kogokolwiek bliskiego - powiedział. - A tu się okazało, że moja córka jednak przeżyła - uśmiechnął się przez łzy. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Nie Lip 28, 2013 7:59 pm | |
| Też się do niego przytuliłam. -Ja tez się ciesze, ze jednak żyjesz.- Powiedziałam i próbowałam się nie poryczeć. Potarłam oczy dłonią i popatrzyłam na swojego ojca. -Myślałam, ze tylko wyruszę się zemścić, a okazało się ze jednak chociaż mój jeden rodzic żyje.- dodałam. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Nie Lip 28, 2013 8:02 pm | |
| Próby próbami, ale się totalnie poryczałaś. Ojciec pogłaskał Cię po głowie. Dalej Cię do siebie tulił, a Ty czułaś się z tym o wiele lepiej. Tęskniłaś przez te lata nawet za zwykłym tuleniem się do rodzica, teraz możesz z tego pokorzystać. Skiro żeby wam nie zawadzać poszedł sobie daleko na brzeg i zaczął pływać. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Nie Lip 28, 2013 8:09 pm | |
| Próbowałam się doprowadzić do porządku. Przez te pięć lat bardzo tęskniłam za tym, by mnie chociaż ktoś przytulił. Zerknęłam na swoje pokemony i pozwalałam się głaskać. Chciałam po korzystać chociaż trochę z obecności swojego rodzica. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Nie Lip 28, 2013 8:11 pm | |
| Lucario trochę zabawiała Deino, a Mewtwo siedział na jednym z drzew. W koncu przestaliście, bo aż ręce zaczęły wam drętwieć - tak długo staliście. No i nie miałaś czym płakać, to drugi fakt, a koszula Twego ojca była mokra jakby ktoś na nią całe wiadro wody wylał. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi | |
| |
|
| |
| Czas na zemstę - Gra Yomi | |
|