Pokemon World
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pokemon World

~*~

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Czas na zemstę - Gra Yomi

Go down 
2 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next
AutorWiadomość
IronMan

IronMan

Liczba postów : 2406

Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 35 Empty
PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 35 EmptyWto Lip 30, 2013 4:34 pm

Deino kopała obecnie coś, ale chyba jednak nie wykopie bomby. Explout tylko czujnie ozglądał się wokoło. Zupełnie jak jego właścicielka. Po chwili jak na złość zaczęło kropić.
- Ojoj, zaraz zmoknę - powiedziała Grzybowa.
Kątem oka zobaczyłaś, jak Mewtwo ukradkiem wchodzi do domu. Chyba ma zamiar ostrzec Twojego ojca.
Powrót do góry Go down
Yomi

Liczba postów : 803

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 35 EmptyWto Lip 30, 2013 4:37 pm

Szlag. Popatrzyłam na swoje pokemony. -Dobra, kończcie już ten trening. Deino nie wykopuj granatów.- Powiedziałam i niechętnie ruszyłam w stronę domu. Po prostu świetnie. Dobrze, ze Mewtwo poszedł ostrzec mojego ojca, bo będzie nieciekawie. Zostawiłam Laprasa na zewnątrz, by posiedział sobie na deszczu.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 35 EmptyWto Lip 30, 2013 4:40 pm

Deino nieco zawiedziona wyrzuciła jakiś mały przedmiot w dal, który zrobił tylko "bum". Grzybowej niemalże szczęka opadła, Exploudowi także, chociaż... Nie on chyba tak ciągle... Wkrótce mimo wszystko poszliście do domu i Twój ojciec widać się ukrył.

Poziomy dla poków + 0,8
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 35 EmptyWto Lip 30, 2013 4:44 pm

-Ona już tak ma.- Powiedziałam rozbawiona na to co wykopała Deino. Otworzyłam drzwi i zaprosiłam sąsiadkę do domu. Dobrze, ze przynajmniej tat się schował, by byłoby duuuzo tłumaczenia się. Ewentualnie Mewtwo by im czyścił pamięć.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 35 EmptyWto Lip 30, 2013 4:56 pm

Wkrótce sąsiadka zasiadła w kuchni na krześle i zaczęła paplać co się to podziało ostatnimi czasy w waszej miejscowości. Po chwili zabrała się za wypytywanie Ciebie o szczegóły podróży i sporo wam tak schodziło na tym wszystkim.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 35 EmptyWto Lip 30, 2013 5:00 pm

Dobra, niech ona już sobie pójdzie. No błagam. Odpowiadałam na jej pytania i kiwałam tylko na te opowieści co działo się pod moja nieobecność. Westchnęłam i zerknełam, która jest godzina. Może Deino ją wypłoszy?
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 35 EmptyWto Lip 30, 2013 5:04 pm

Była już prawie 6, kiedy w koncu przestała paplać. Podziękowała i wyszła z domu ze swoi Exploudem. Kilka minut potem Twój ojciec wyszedł z łazienki.
- Rety, co za baba - powiedział.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 35 EmptyWto Lip 30, 2013 5:06 pm

-Taa... już sama nie mogłam wytrzymać...- Mruknęłam. -Nie było czasem u nas na podwórku zakopywany jakiś granat? Bo oczywiście Deino musiała się do niego dokopać. Szkoda, ze nie widziałeś miny naszej "ukochanej" sąsiadki.- Dodałam rozbawiona.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 35 EmptyWto Lip 30, 2013 5:41 pm

- No zaczynam żałować - powiedział Twój ojciec. - Granat na naszym podwórku? No może kilka kiedyś tam na wszelki wypadek... - powiedział.
Mewtwo po chwili przyszedł i wyplątywal się z jakiejś pajęczyny.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 35 EmptyWto Lip 30, 2013 5:47 pm

-Miło wiedzieć.- Odpowiedziałam. Zerknęłam na Mewtwo. -W końcu sobie poszła. Schowałeś się na strychu?- Spytałam się legendy. -A bomby jakiejś nie zakopałeś na podwórku? Chce tak dla pewności wiedzieć, żeby się nie zdziwić jak mi Deino coś takiego przywlecze.- Podrapałam się po głowie.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 35 EmptyWto Lip 30, 2013 5:49 pm

- Hm... Jedna - powiedział twój ojciec.
No pięknie, pewnie jest jednym z takich co trzymają starą broń w ukryciu jeszcze z czasów wojny. Dobrze, że nie żyłaś w jej okresie...
- Tak, kilka spinaraków i joltików tam zastałem - powiedział pokemon.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 35 EmptyWto Lip 30, 2013 5:52 pm

-I nie zjadły cię? To ja mam Joltiki na strychu? Suuper zaraz tam pójdę i je tutaj poprzynoszę. Może Deino w końcu się uspokoi jak ją pająki pozwiązują siecią.- powiedziałam rozbawiona. Tylko podrapałam się po głowie na słowa o bombie. -Dobrze, ze tylko jedna.- Mruknęłam.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 35 EmptyWto Lip 30, 2013 5:54 pm

- Nom, taka dość duża... - powiedział tylko Twój ojciec i udał, że bardzo interesuje go książka o truciznach.
Mewtwo wzruszył ramionami.
- Może, lub będzie próbować je zjeść - odpowiedział żartobliwie pokemon.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 35 EmptyWto Lip 30, 2013 5:59 pm

-Taaa...- Mruknęłam tylko i westchnęłam. Rozejrzałam się za Deino i zerknęłam przez okno co tam u Laprasa. Podrapałam się po głowie. Zerknęłam do salonu i usiadłam na kanapie. Włączyłam telewizor, by zobaczyć czy czegoś ciekawego nie nadają.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 35 EmptyWto Lip 30, 2013 6:02 pm

Lapras był zachwycony z deszczu. Włączyłaś telewizję. Była kaurat mowa o tym, że niedługo odbędzie się pewien turniej. Jest on znany z tego, ze co roku jest w innej miejscowości i tego roku... wypadło na waszą!
- O to jakaś nowość - powiedział Twój rodzic.
I jak usłyszałaś sędziami mają być tam między innymi Elesa, Ingo, Emmet i Alder.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 35 EmptyWto Lip 30, 2013 6:05 pm

-Będziesz chyba musiał siedzieć wiecznie w łazience podczas tego turnieju. Chyba, ze chcesz obwieścić w glorii i chwale swój powrót, bo ja chce wziąć udział w tym turnieju.- powiedziałam i zerknęłam na Deino. Dobrze, ze Lapras jest bardzo zadowolony z deszczu.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 35 EmptyWto Lip 30, 2013 6:08 pm

Twój ojciec się zaśmiał.
- Raczej wolę siedzieć cicho - powiedział.
Spojrzał na okno przez Laprasa.
- Cóż, będę ci najwyżej kibicował przy telewizorze, chyba żebyś chciała - Twój ojciec siadł na kanapie i czytał gazetę jaką kupiłaś wczoraj.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 35 EmptyWto Lip 30, 2013 6:12 pm

-Taa tylko pewnie dostanę ochrzan od bliźniaków.- Mruknęłam. -Jak chcesz.- Dodałam zamyślona. Zawołałam Deino, by nie łaziła i nie próbowała niczego pożreć ani wygrzebać. -Jest coś w gazecie o tym kiedy się ten turniej rozpocznie?- spytałam się.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 35 EmptyWto Lip 30, 2013 6:17 pm

Twój ojciec popatrzył się w gazetę.
- Tak, jutro - powiedział Twój tata.
Czyli masz dzień na jakiekolwiek przygotowania... Mewtwo obecnie ukradkiem wyglądał przez okno. Po chwili legenda coś Ci wskazała. To byli Ingo i Emmet, szli wynająć pokój w tutejszym hotelu.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 35 EmptyWto Lip 30, 2013 6:23 pm

-No fajnie...Właśnie widzę bliźniaków.- westchnęłam i zamyślona popatrzyłam przez okno. Czyli jutro zacznie się ten turniej. -To zostawię z tobą Mewtwo, ok?- spytałam się ojca i dalej szukałam Deino.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 35 EmptyWto Lip 30, 2013 6:27 pm

Deino zastałaś, jak pożerała gorzka czekoladę, którą wytrzasnęła nie wiadomo skąd. Słyszałaś jak Twój ojciec rozmawiał o czymś z Mewtwo. Było coraz później a turniej zacznie się jutro o 11... Zapisy są prowadzone też do tejże godziny.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 35 EmptyWto Lip 30, 2013 6:31 pm

Popatrzyłam na Deino. -Dobrze, ze to tylko czekolada.- Powiedziałam. -Ty byś chyba nawet trotyl wsunęła.- Mruknęłam. Dałam jej resztę czekolady i wyrzuciłam papier po niej. -Pościele ci łózko w twoim pokoju, a sama pójdę spać do swojego!- poinformowałam ich tylko i z Deino pod pacha poszłam pościelić łóżka.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 35 EmptyWto Lip 30, 2013 6:33 pm

Zabrałaś się do roboty. Po jakimś czasie wszystko ogarnęłaś i z grubsza sprzątnęłaś z kurzu. Deino pomrukiwała zadowolona i się do Ciebie tuliła. Przynajmniej teraz po czekoladzie jest spokojna i milusia, a nie szuka nie wiadomo czego....
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 35 EmptyWto Lip 30, 2013 6:37 pm

Pogłaskałam Deino i ruszyłam do swojego pokoju. Poszłam przebrać się w piżamę i położyłam się na łóżku. Ziewnęłam. -no, mała. Idziemy spać. Reszta pewnie tez niedługo tutaj przyjdzie.- Powiedziałam do smoczka.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 35 EmptyWto Lip 30, 2013 6:39 pm

No i miałaś rację. Pokemony zajęły razem z Tobą całe łóżko. Wkrótce zasnęłaś, ukołysana dodatkowo do snu piosenką Laprasa, który na polu korzystał z ciągle padającego deszczu. Obudziłaś się wypoczęta. Była godzina dziewiąta rano.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 35 Empty

Powrót do góry Go down

Czas na zemstę - Gra Yomi
Powrót do góry 
Strona 35 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Czas na zemstę - Gra Yomi
» 001 Yomi vs Cheren
» Yomi vs Roxie
» Safari Yomi
» Bank Yomi [Fay Reed]

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach