Pokemon World
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pokemon World

~*~

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Czas na zemstę - Gra Yomi

Go down 
2 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next
AutorWiadomość
Yomi

Liczba postów : 803

Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 36 Empty
PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 36 EmptyWto Lip 30, 2013 6:43 pm

Wstałam i wykopałam się z łóżka. Wzięłam ubrania i poszłam się przebrać. Musiałam w końcu jeszcze przed ta jedenastą iść zapisać się na turniej. Nie chciałam lecieć potem jak obłąkana, by sie zarejestrować. Gdy wróciłam z łazienki poszłam szybko coś zjeść.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

Liczba postów : 2406

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 36 EmptyWto Lip 30, 2013 6:44 pm

Pokemony wstały zaraz po Tobie. Pobiegły do kuchni, by tam czekać na jedzonko. Jak tam jednak poszłaś to okazało się, że Mewtwo wszystkim się zajął no i było też śniadanie dla Ciebie. Legenda teraz czytała jakąś kolejną ksiażkę, tym razem przygodową.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 36 EmptyWto Lip 30, 2013 6:47 pm

-Dzięki.- Powiedziałam do Mewtwo i zaczęłam jeść. Zerknęłam na swoje pokemony. -Jak coś to będę mówić, ze nikogo nie ma w domu ok?- popatrzyłam na legendę i jak tylko moje pokemony zjadły schowałam je do pokeballi. Zamyślona ruszyłam w stronę wyjścia.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 36 EmptyWto Lip 30, 2013 6:49 pm

- OK - odpowiedź.
Po chwili byłaś gotowa do drogi. Zza drzwi łazienki wychylił sie Twój ojciec.
- Powodzenia - powiedział.
Wkrótce wyszłaś i po drodze napotkałaś... Ingo i Emmeta. Ci spojrzeli na Ciebie niemalże zszokowani.
- Fay, jak się tu znalazłaś? - spytał Ingo jakby nieco zatroskany. - Myślałem, że poszłaś dalej bez nas... - powiedział. - Lub coś gorszego - dodał.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 36 EmptyWto Lip 30, 2013 6:53 pm

-Cześć.- przywitałam się z nimi. No, myśl szybko. -Jakoś się tak stało, że musiałam szybko do domu wrócić i niestety nie mogłam was powiadomi.- wyjaśniłam. Przecież, nie powiem całej prawdy, ale i tak niezbyt dobrze się z tym czułam.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 36 EmptyWto Lip 30, 2013 6:58 pm

- Ahaaa... - powiedział Emmet.
- No cóż to dobrze, że nic ci nie jest - powiedział Ingo. - Będziesz brała udział w turnieju? - zaciekawił się.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 36 EmptyWto Lip 30, 2013 7:01 pm

-Tak. Właśnie idę się zapisać.- Odpowiedziałam i sprawdziłam pokeball z Deino czy czasem mi gdzieś nie uciekła. Jeszcze by przywlekła jakąś bombę czy coś. Zamyśliłam się i zerknęłam ukradkiem w stronę swojego domu.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 36 EmptyWto Lip 30, 2013 7:41 pm

Deino cały czas była w pokeballu.
- To fajnie, powodzenia - powiedział Ingo. - Nas jeszcze czeka papierkowa robota - powiedział i tu pociągnął niezbyt zachwyconego Emmeta za kołnierz.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 36 EmptyWto Lip 30, 2013 7:48 pm

-Na razie.- Powiedziałam do braci i ruszyłam zapisać się w końcu na ten turniej. Zerknęłam jeszcze w kierunku bliźniaków. Oby nie skapnęli się w którym domu mieszkam, bo będę miała jeszcze znowu niespodziewanych gości. Może jednak aż tak źle nie będzie.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 36 EmptyWto Lip 30, 2013 7:50 pm

Na szczęście chyba się nie skapnęli. Wkrótce doszłaś do miejsca, gdzie miał się odbywać turniej i tu już jakimś cudem postawiono arenę... Mogłaś się zapisać i po chwili dostałaś informacje o której masz być walczyć. Twoja kolej jest o 12. Uczestników jest tak dużo, że przydziela się ich do różnych tur. Twoja jest akurat trzecia.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 36 EmptyWto Lip 30, 2013 7:54 pm

Zerknęłam która jest godzina i poszłam pokręcić się w okolicy. Pewnie jakoś ten czas mi upłynie. Rozejrzałam się i zamyślona sobie zaczęłam chodzić. Pewnie w turnieju wezmą udział silniejsi ode mnie trenerzy. Musze się więc liczyć z tym, ze już na pierwszej walce mogę przegrać.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 36 EmptySro Lip 31, 2013 8:29 am

Była godzina prawie dziesiąta, więc masz trochę czasu na spacerowanie. Widziałaś tutaj dużo znajomych twarzy z miasteczka, ale jeszcze więcej było turystów, którzy przyjechali zobaczyć turniej. Uczestników kilkoro także się znalazła.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 36 EmptySro Lip 31, 2013 8:32 am

Zamyślona chodziłam sobie po miasteczku i przyglądałam się czy czasem coś podczas mojej nieobecności się nie zmieniło. Byłam ciekawa z kim najpierw będę walczyć najpierw. Może mam jakieś szanse, by nie przegrać w pierwszej walce.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 36 EmptySro Lip 31, 2013 8:41 am

Chodziłaś tak i chodziłaś... W końcu było pół godziny czasu do tego, nim będziesz się miała wstawić na arenę, więc lepiej już ruszać. Na wielkiej tablicy informacyjnej zauważyłaś, że walczysz z jakąś dziewczyną. Miała na imię Lindana.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 36 EmptySro Lip 31, 2013 8:45 am

Zerknęłam na tablicę i ruszyłam w stronę areny. Czyli mam walczyć z jakąś dziewczyną. Ciekawe czy będzie silnym przeciwnikiem. Rozejrzałam się i przyspieszyłam, by nie spóźnić się na walkę. Póki co do walki brałam pod uwagę Lucario, Laprasa i Shinx.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 36 EmptySro Lip 31, 2013 4:16 pm

Doszłaś na swoją część areny po kilku minutach i miałaś jeszcze trochę czasu. Ledwie minutę przed rozpoczęciem przybiegła Twoja przeciwniczka. Było losowanie kto wybiera pierwszy pokemona i... jej kolej! Wypuściła Sewaddle.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 36 EmptySro Lip 31, 2013 4:27 pm

Przez chwile popatrzyłam na Sewaddle i wypościłam Laprasa. -Dobrze, Lapras. Zacznij od Sing, by spróbować uśpić przeciwnika, a następnie Confuse Ray, by go oszołomić. Potem jeszcze Mist i przejdź do atakowania. Wyślij w stronę przeciwnika Ice Shards. Jeśli będzie chciał atakować użyj na nim Ice Beam, a następnie jeszcze raz spróbuj uśpić go Sing. Jeśli jednak uda mu się ciebie uderzyć znowu wyślij w jego stronę Ice Shards.- wydałam polecenia swojemu pokemonowi.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 36 EmptySro Lip 31, 2013 7:31 pm

Tak więc zaczęła się walka... Po chwili jednak okazało się, że Sewaddle był zaskakująco łatwym przeciwnikiem i po tej strategii Lapras dał mu radę. Dziewczyna zdawała się być tym niezbyt przejęta.
- No cóż, dostałam go wczoraj więc nie ma się co dziwić - powiedziała w końcu. - Dzięki za walkę i papa! - machnęła Ci i wybiegła z areny.

Lapras + 0,3 do lv.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 36 EmptySro Lip 31, 2013 7:34 pm

Popatrzyłam tylko na dziewczynę, a potem na swojego Laprasa. Poszło szybciej niż myślałam. Schowałam swojego pokemona do pokeballa i ruszyłam w stronę wyjścia, by zobaczyć kiedy jest moja następna walka i z kim mam się zmierzyć.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 36 EmptySro Lip 31, 2013 7:36 pm

Kolejna walka ma być o godzinie 15. Będziesz tym razem walczyła z chłopakiem o imieniu Odd. Strasznie fioletowo ubrany z tego co widziałaś... Jak się okazało była tu restauracja, salon gier kilka sklepów i innych...
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 36 EmptySro Lip 31, 2013 7:39 pm

No to znowu muszę czekać na następną walkę. Westchnęłam i ruszyłam w stronę restauracji. Chciałam w końcu coś zjeść, bo od śniadania już minęło trochę czasu. Rozejrzałam się jeszcze i poszłam coś przekąsić przed następną walką.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 36 EmptySro Lip 31, 2013 7:41 pm

Po chwili poszłaś do restauracji. Był tu naprawdę wielki wybór. Wkrótce zjawił się też Ingo. Widocznie zrobił sobie małą przerwę. Chłopak Ci machnął na przywitanie i po chwili wziął kartę dań i zaczął ją na stojąco przeglądać.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 36 EmptySro Lip 31, 2013 7:45 pm

Kiwnęłam tylko Ingo i poszłam zamówić sobie jakiś zestaw obiadowy. Usiadałam przy wolnym stoliku i czekałam aż moje danie zostanie przyniesione. Na razie nie ryzykowałam wypuszczenia Deino, bo pewnie znowu przyniesie jakiś karabin czy tam granat. Zerknęłam jeszcze w stronę Ingo i zamyślona popatrzyłam przez okno. Pierwsza walkę udało mi się wygrać prawie że fartem, bo trafiłam na niedoświadczonego stworka.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 36 EmptySro Lip 31, 2013 7:46 pm

Wkrótce chłopak także się na coś zdecydował i po chwili namysłu usiadł przy Tobie.
- Rety, ale miałaś szczęście przy pierwszej walce - zauważył i po chwili zaczął sobie popijać mineralną, którą dostał na początku do picia.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 36 EmptySro Lip 31, 2013 7:50 pm

-Właśnie, sama bym nie pomyślała, ze będę miała takiego farta.- powiedziałam i zerknęłam czy czasem już nie niesie mi ktoś mojego dania. -Ciekawe jak mi pójdzie w drugiej walce. Nie mogę cały czas liczyć na szczęście.- Dodałam.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 36 Empty

Powrót do góry Go down

Czas na zemstę - Gra Yomi
Powrót do góry 
Strona 36 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next
 Similar topics
-
» Czas na zemstę - Gra Yomi
» 001 Yomi vs Cheren
» Yomi vs Roxie
» Safari Yomi
» Bank Yomi [Fay Reed]

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Pokemon World :: Strefa PBF :: ~Gry Trenerskie~ :: MG IronMan-
Skocz do: