| Gra Głuchego... halo...? | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gluchy
Liczba postów : 391 Join date : 15/07/2013
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Pon Lip 22, 2013 9:46 am | |
| - Nie chodzi mi o znajdowanie pokemonów tylko może jakiś fajny kamień albo miejsce. To idź zagadaj czy nie chce z tobą walczyć i twoim Riolu.Czekam aż dziewczyna podejdzie albo ja to będę musiał zrobić. Ciekawe czy chcłopak ma też inne pokemony. Rozglądam się na otoczenie wrazie czego i obmyślam taktykę dla siebie jak to mi przyjdzie z nim walczyć. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
Liczba postów : 2086 Join date : 11/07/2013
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Pon Lip 22, 2013 9:48 am | |
| Dziewczyna spojrzała na ciebie zdziwiona. - Riolu nigdy nie pokona lucario. Nie ma szans na to. Powiedziała i zaczęła się rozglądać za czymś fajnym. I znalazła, kamienny stół i ławki. - Ktoś tu chyba robił sobie biwak. Zaśmiała się lekko. | |
|
| |
Gluchy
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Pon Lip 22, 2013 9:56 am | |
| Zdejmuję koszulkę i siadam sobie powoli na ławce. Zakładam swoje okulary i się opalam na siedząco. Czekam na dziewczynę aż usiądzie a potem ja przytulam i rozmyślam co jutro będziemy robić. Chciałbym znaleźć takie miejsce, gdzie jeszcze nie było rzadnego człowieka i byś my byli pierwsi a potem nazwali to swoim imieniem. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Pon Lip 22, 2013 10:00 am | |
| No to było fajne marzenie. - Jest takie jedno miejsce. Powiedziała dziewczyna i siadła obok ciebie. - Taka mała dżungla skąd nikt jeszcze nie wrócił. Rzekła ze złowrogą miną. | |
|
| |
Gluchy
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Pon Lip 22, 2013 10:11 am | |
| - Mi bardzo pasuje by tam się przejść i zobaczyć to miejsce. A ty masz ochotę tam iść ? A może się boisz i cię strach obleciał ?Podnoszę się z ławki i rozglądam się w którym kierunku iść do tej tajemniczej dżungli. Ciekawy jestem co tam można by spotkać lub znaleźć. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Pon Lip 22, 2013 11:11 am | |
| Dziewczyna spojrzała na ciebie z miną"a ten jeszcze się nie nauczył". - Ja się niczego nie boję. Stwierdziła i poszła prosto przed siebie. Będzie trzeba obejść górę ale to szczegół. | |
|
| |
Gluchy
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Pon Lip 22, 2013 2:13 pm | |
| Okey mała.Idę za dziewczyną i ciekawy jestem co tam takiego można spotkać i co się stało z tymi ludźmi, że nie wracali z tej dżungli. Coraz bardziej zaczyna mi słońce dowalać. Daleko jest do tej dżungli Venessa > | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Pon Lip 22, 2013 3:14 pm | |
| Dziewczyna nie odpowiadała jeszcze pół godziny aż zobaczyliście przed sobą las. - Jesteśmy na miejscu. Powiedziała pokazując na dzicz. Było tam strasznie ponuro i ciemno... | |
|
| |
Gluchy
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Pon Lip 22, 2013 4:18 pm | |
| - No to w drogę młoda. Trzymajmy się blisko by się nie zgubić.Wchodze po woli z dziewczyną do mrocznego lasu i sprawdzić legendę tego miejsca. Narazie miejsce wygląda jak zwykły las i nic ciekawego się nie dzieje. Trzeba chyba poszukać jakiegoś miejsca do noclegu ? | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Pon Lip 22, 2013 4:20 pm | |
| Dziewczyna skinęła głową na znak, że popiera twój pomysł. - No dobra, przenocujmy. Powiedziała po czym siadła na pieńku. - Niby jak na razie jest normalnie. Stwierdziła i wyciągnęła namiot. | |
|
| |
Gluchy
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Pon Lip 22, 2013 4:32 pm | |
| Pomagam rozkładać namiot dziewczynie a potem idę poszukać drewna na rozpałkę ale oczywiście nie oddalam się za bardzo by nie zgubić namiotu. Biorę tyle drewna ile dam rady unieść a potem wracam do obozu i rozpalam ogień. Mam pomysł może wbijmy kilka patyków wokół obozu i obwiążmy je linkami, jeśli coś będzie szło to zrobi się hałas ? | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Pon Lip 22, 2013 6:32 pm | |
| Dziewczyna zgodziła się na twój pomysł wkrótce wszystko było rozłożone. - No to chodźmy lepiej już spać. Powiedziała i wręczyła ci pieczone jabłko jeszcze na kiju. Następnie wgramoliła się do namiotu. | |
|
| |
Gluchy
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Wto Lip 23, 2013 9:40 am | |
| Dzięki za jabłko. Zajadam się owocem i sprawdzam czy wszystko jest na miejscu a potem wchodzę do namiotu i się rozbieram do pasa i przytulam się do dziewczyny mówiąc .... Dobranoc i słodkich snów. Ciekawy jestem czy coś się stanie pierwszej nocy. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Wto Lip 23, 2013 11:07 am | |
| Szybko zasnęliście aż dziw, że nie przeszkadzały wam trzeszczenie gałęzi i inne dziwne dźwięki. W końcu nadszedł ranek a obudziło was bujanie na wietrze? Tak, ale jakim cudem? Dziewczyna także się przebudziła i lekko przestraszona spojrzała na zewnątrz. | |
|
| |
Gluchy
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Wto Lip 23, 2013 11:12 am | |
| Cofnąłem dziewczynę do środka namiotu i ja się rozglądam o co chodzi. Trzymaj mnie za stopę w razie czego. Ciekawość mnie zjada co się stało tej nocy i że się nie obudziliśmy. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Wto Lip 23, 2013 11:18 am | |
| Wyjrzałeś na zewnątrz... a wasz namiot wisiał na jakiejś sieci między drzewami. Tymczasem małe stadko pokemonów spoglądało na was z miną mordercy. Dobrze że dziewczyna cię trzymała bo prawie byś wypadł. | |
|
| |
Gluchy
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Wto Lip 23, 2013 11:43 am | |
| Co tu teraz zrobić z tymi pająkami ? Słuchaj mojego planu. ,, Wypuszczę Aerodactyla a na niego wejdzie Bulba który z powietrza będzie w nich strzelać Energy Ball, zrobi się małe zamieszanie i zjedziemy dzięki temu na ziemie i wypuścimy resztę naszych pokemonów i zrobimy im piekło " Co ty na to ?Jeśli się dziewczyna zgodzi to robimy wszystko według planu. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Wto Lip 23, 2013 11:49 am | |
| Dziewczyna spojrzała na ciebie i parsknęła śmiechem. - Spinaraki ewoluują w ariadosy na 22 poziomie. Tylko moja cherim może z nimi stanąć do walki na równi. Dziewczyna znów się zamyśliła. - Może jakaś zmyłka i w nogi? Zaproponowała. | |
|
| |
Gluchy
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Wto Lip 23, 2013 12:07 pm | |
| To miała być mała dywersja. Dobra to robimy jakaś zmyłkę. Udaję że rzucam się do ucieczki a tak naprawdę daje dziewczynie szanse wydostania się z namiotu a potem do niej dołączam a jej cherim niech mnie osłania. Potem biegniemy do przodu ile sił w nogach. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Wto Lip 23, 2013 12:12 pm | |
| W końcu udało wam się oddalić w miarę szybko. Na wasze szczęście ariadosy były dość wolne, - Było blisko.Powiedziała Vanessa oddychając głęboko. A po chwili spadł ci na głowę inny pokemon. | |
|
| |
Gluchy
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Wto Lip 23, 2013 12:17 pm | |
| Zdejmuję go szybko i od rzucam. Sneasel szybko zastosuj na przeciwniku Ice Punch kilka razy a potem zacznij biec slalomem na przeciwnika Quick Atack. Gdy tylko przeciwnik będzie chciał cię zaatakować to pamiętaj o swojej zwinności, jesteś szybsza niż on. Wskocz sprawnie na drzewo i z niego zastosuj Leer a potem serię Ice punch, zeskocz ładnie z drzewa i walnij przeciwnika Quick Atack, pilnuj się by cię pajęczyną nie obwiązał. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Wto Lip 23, 2013 12:23 pm | |
| Pokemon nieźle oberwał kilkoma icy punch lecz nie został dłużny twojemu pokemonowi. Szybko wykonał String Shot i Poison Sting zatruwając nieszczęśliwie twojego pokemona. Następnie kilka quick atack i znów Poison Sting, tak się toczyła wymiana ciosów. Spinarak: 50% Sneasel: 65% - szybkość + zatrucie | |
|
| |
Gluchy
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Wto Lip 23, 2013 12:26 pm | |
| Sneasel szybko walnij go z Leer a potem tyle razy Ice punch aż nie przy mrozi go do podłoża, wal ciągle tym atakiem robiąc uniki przeróżnego typu, możesz nawet akrobacje robić a gdy tylko przeciwnik zostanie na chwilę zamrożony to wal z Quick Atack tyle razy ile razy dasz, tylko mocno i szybko, pamiętaj o unikach i nie daj się trafić, jak przeciwnik będzie na ciebie biec z atakiem to odskocz w bok z użyciem Quick Atack. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Wto Lip 23, 2013 12:33 pm | |
| Po długiej walce przeciwnik padł a sneazel wszedł na wyższy poziom. +0,4lv Po chwili pokemon zaczął się świecić aż w końcu waszym oczom ukazało się coś takiego. | |
|
| |
Gluchy
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Wto Lip 23, 2013 1:37 pm | |
| Łoo to Weavile. Dobra ale nie ma czasu trzeba dalej ruszać, pokemon ciągle chodzi przy mnie i go podziwiam. Venessa fajny co nie ? Mam nadzieję, że się podoba dziewczynie. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? | |
| |
|
| |
| Gra Głuchego... halo...? | |
|