| Gra Głuchego... halo...? | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Corvis Corax Admin
Liczba postów : 2086 Join date : 11/07/2013
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Wto Lip 23, 2013 3:32 pm | |
| Dziewczyna skinęła głową i była gotowa do dalszej drogi. - Tia fajny. Rzekła a po chwili biegu byliście już poza lasem. - Aż strach pomyśleć co jeszcze tam mogło być. Stwierdziła. | |
|
| |
Gluchy
Liczba postów : 391 Join date : 15/07/2013
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Wto Lip 23, 2013 3:39 pm | |
| - Pewnie nic fajnego i wielkiego. Idę powoli przed siebie, rozglądając się wokół, nawet za siebie by nic nas nie zaszło od tyłu. Wypuszczam Aerodactyla. Zrób zwiad powietrzny i jak coś ciekawego będzie to daj znać.Ciekawe co nas jeszcze spotka. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Wto Lip 23, 2013 3:42 pm | |
| Pokemon zaczął latać dookoła i widocznie już nic fajnego tu nie było. Po kilku chwilach wrócił do was z gałązką na której były jakieś jagody. - Oran berry, super. Powiedziała Vanessa i zaczęła zdejmować je z gałązki. | |
|
| |
Gluchy
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Wto Lip 23, 2013 3:49 pm | |
| Super Aero, akurat głodny byłem. Dzielę się z dziewczyną i ruszamy dalej by jak najdalej zajść przed zmrokiem. Myślę też nad sposobem obrony przed pokemonami by się nie powtórzyła przygoda z rana. Aero lataj sobie jeszcze jak coś cię zaniepokoi to daj znać. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Wto Lip 23, 2013 3:53 pm | |
| Dziewczyna szybko walnęła cię w rękę i nie pozwoliła abyś zjadł jagody. - One są lecznicze dla pokemonów. Powiedziała z wyrazem twarzy "w ogóle się nie znasz". - Dwoma takimi jagodami spokojnie można potion zastąpić. Dodała po czym w ramach zastępstwa dla owoców dała ci jakąś bułkę. Tymczasem Aerodactyl poleciał w dalszy zwiad. | |
|
| |
Gluchy
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Wto Lip 23, 2013 4:20 pm | |
| Idziemy dalej i zaproponowałem postój. Kładę się na glebie i zachęcam do tego dziewczynę, by się do mnie przytuliła i dała mi przy okazji buzi. Jeśli coś się będzie działo to przecież Aero jest w powietrzu i ma na nas oko. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Wto Lip 23, 2013 4:22 pm | |
| W końcu mogliście odpocząć. Dziewczyna położyła się tuż obok ciebie. Było wam ciepło, a wietrzyk przynosił szczyptę orzeźwienia. Wkrótce Vanessa zasnęła wtulona w ciebie. | |
|
| |
Gluchy
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Wto Lip 23, 2013 5:15 pm | |
| Popołudniowa drzemka, też by mi dobrze zrobiła ale będę raczej czuwać. Patrze sobie w niebo i rozmyślam co dalej będę robił w swoim życiu. Wiesz Venessa ? Dobrze mi się z tobą żyję, jestem szczęśliwy, że trafiłem na ciebie a nie na inną. Mówię to w szepcie by się przypadkiem nie obudziła. Szukam wzrokiem Aerodactyla. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Wto Lip 23, 2013 6:02 pm | |
| Pokemon przeleciał nad wami po czym zatoczył kolejne koło. - Hej, widziałem jak wybiegliście z lasu. Zawołał ten facet od lucario i niestety zbudził Vanesse. Ojej. - I przeżyliście? Zapytał, och ale odkrywca. | |
|
| |
Gluchy
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Wto Lip 23, 2013 7:11 pm | |
| Jak widać żyjemy, zaatakowały nas pająki pod dasz snu ale im uciekliśmy. Znasz może dokładnie to miejsce ?Podnoszę się z ziemie i pomagam dziewczynie która za pewnie będzie chciała też wstać. Nazywam się Kuba a to jest Venessa a ty jak się zwiesz ?Po tych słowach wyciągam dłoń do nieznajomego. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Wto Lip 23, 2013 7:19 pm | |
| Nieznajomy chyba nie znał tego zwyczaju. Jakiś dziki był... - Ja jestem Dorian. I mieszkam tu sam od zawsze. Stwierdził, spoglądając na twoją dłoń jakby nie wiedział o co chodzi. | |
|
| |
Gluchy
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Wto Lip 23, 2013 7:38 pm | |
| Tak się witamy w cywilizowanym świecie Dorian. Gdzie ty mieszkasz ? Chyba nie w tym lesie ?Macham ręką by się zjawił Aero przy nas. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Wto Lip 23, 2013 7:41 pm | |
| Pokemon szybko wylądował a chłopak wystawił rękę gdzieś obok. - No to cześć. powiedział a Vanessa parsknęła śmiechem. - Mieszkam w takiej jednej jaskini niedaleko. Dodał. | |
|
| |
Gluchy
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Wto Lip 23, 2013 7:55 pm | |
| A może słyszałeś o znikających trenerach w tej okolicy ? Podobno nikt z tego miejsca nie wracał jak już tu wszedł. Pokażesz nam gdzie mieszkasz ? Jak byś pozwolił to byś my się u ciebie zatrzymali na jedną noc ?Zerkam ukradkiem na dziewczynę co ona na to sadzi. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Wto Lip 23, 2013 8:50 pm | |
| Chłopak się zamotał od ogromu twych pytań. - Coś było. Chyba nikt nie wrócił, mogę i... no nie che będzie. Posypał się grad odpowiedzi. - Nie wiem czy powinniśmy się narzucać. Powiedziała Vanessa. | |
|
| |
Gluchy
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Wto Lip 23, 2013 8:58 pm | |
| - W sumie Venessa ma racje, znajdziemy sobie jakiś nocleg na tą noc.Jeśli chłopak nie ma nic już do powiedzenia to idziemy dalej przed siebie szukając jakiegoś noclegu. Aero polataj sobie i znajdź coś fajnego, może znajdziesz gdzieś miejsce które nada się do noclegu. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Wto Lip 23, 2013 9:05 pm | |
| Chłopak spojrzał na was i zrobiło mu się głupio. - Dobra, chodźcie. Ale obiecajcie mi, że mnie nie zgwałcicie. Zażartował i poprowadził was w kierunku góry. - Ja tam za trójkąt i tak podziękuję. powiedziała vanessa. | |
|
| |
Gluchy
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Wto Lip 23, 2013 9:35 pm | |
| Mi się trójkąciki nie uśmiechają i mojej dziewczynie tym bardziej. Idę uważnie za chłopakiem a niech nas wykiwa czy coś w tym rodzaju to pożałuje. Aero obserwuj uważnie otoczenie.Nie jestem pewny tego chłopaka ale nie mamy wyjścia. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Wto Lip 23, 2013 9:39 pm | |
| W końcu doszliście do jego jaskini. Było tam całkiem przytulnie, łóżko, kanapa, stół i krzesła. - Możecie spać na kanapie. Powiedział i rzucił się na łóżko. - Lepsze to niż namiot na drzewie. Zaśmiała się dziewczyna. | |
|
| |
Gluchy
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Wto Lip 23, 2013 9:43 pm | |
| Rozkładam się na kanapie i czekam aż dziewczyna się przyłączy. Jak długo już tu mieszkasz ? Chowam swojego pokemona i szukam czegoś do picia i jedzenia. - Venessa podoba ci się tu ? | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Wto Lip 23, 2013 9:57 pm | |
| Dziewczyna jak zawsze miała coś w plecaku. Jakiś sok i bułkę... Widocznie się przygotowała na tą sytuację. - No dobra, trzymaj. Powiedziała i się posunęła w chwilę później odezwał się chłopak. - Od zawsze. Mój ojciec był tutaj górnikiem. | |
|
| |
Gluchy
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Sro Lip 24, 2013 9:47 am | |
| - To znasz te góry jak własną kieszeń. Biorę łyka soku i szukam w plecaku jakiegoś jedzenia bo trochę zgłodniałem. Zwiedzam po chwili jaskinie w której mieszka chłopak. Wypuszczam Bulba by sobie odpoczął od pokeballa. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Sro Lip 24, 2013 9:57 am | |
| Pokemon zaczął chodzić po pokoju aż w końcu ułożył się pod stołem. - Znam całą wyspę oprócz dżungli. Powiedział Dorian po czym przeciągnął się. W tym czasie ty znalazłeś jabłko i rogala. | |
|
| |
Gluchy
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Sro Lip 24, 2013 10:07 am | |
| Zajadam się znaleziskiem i siadam na kanapie obok dziewczyny, boisz się wejśc do dżungli ? To może jutro nam pokażesz cała wyspę albo jej częśc ? Przytulam się do dziewczyny i a potem kładę się i głowę umieszczam na jej nogach. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Sro Lip 24, 2013 11:24 am | |
| Czy ktoś tu czasem nie chce "wkręcić komuś dziecka w brzuch"? - Nie boję się, i przestań mi wmawiać, że się boję jak się nie boję. Powiedziała zirytowana już tym dziewczyna. - A tu nie ma zbytnio ciekawych rzeczy. Jaskiń jest trochę i nic poza tym. Rzekł Dorian. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? | |
| |
|
| |
| Gra Głuchego... halo...? | |
|