| Gra Głuchego... halo...? | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gluchy
Liczba postów : 391 Join date : 15/07/2013
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Pon Lip 29, 2013 5:58 pm | |
| Kładę pokeballe blisko siebie i wypuszczam jeszcze Bulbasaura. Miej oko na naszego towarzysza. Rozbieram się do połowy a potem rzucam się na łóżko z nadzieją, że szybko zasnę. Dobranoc. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
Liczba postów : 2086 Join date : 11/07/2013
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Pon Lip 29, 2013 8:05 pm | |
| Właściwie dzień dobry ale oboje zasnęliście. Mniej więcej w połowie dnia słońce zaczęło tak świecić przez okno po oczach, że ocknęliście się niemal w jednym momencie. - Zgaście słońce. Jęknęła Vanessa po czym wstała z łóżka i przeciągnęła się z głośnym ziewnięciem. | |
|
| |
Gluchy
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Pon Lip 29, 2013 9:00 pm | |
| Powoli wstaję i spoglądam na pupę dziewczyny, turlam się na łóżku by zdążyć ja ugryźć w pupę nim dobrze od niego nie odeszła. Potem ją łapie i rzucam na łóżko. Leż jeszcze trochę, mieliśmy stresującą noc.Leże sobie z dziewczyną jeszcze kilka minutek i daje jej buzi w policzek. Wstawajcie chłopaki, trzeba iść na późne śniadanie. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Pon Lip 29, 2013 9:08 pm | |
| Ugryzłeś dziewczynę a ta jak się wyszarpnęła... niemal spodenki uszkodziły ci zęba. - Co ty robisz. Powiedziała, lecz po chwili mimo woli leżała już na łóżku. W sumie nie chciało jej się wstawać. | |
|
| |
Gluchy
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Pon Lip 29, 2013 9:12 pm | |
| Jak to co robię ? Gryzę cię w pupę kochanie. Przytulam się do dziewczyny a potem daje jej buzi. Nie masz nastroju jakoś dziś co ? Pewnie przez tą noc. Ja też się nie wyspałem.Nucę sobie piosenkę pod nosem. Patrzę czy dwa moje pokemony już się wybudziły. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Pon Lip 29, 2013 9:17 pm | |
| Bulbasaur spał spokojnie a mały misiek męczył jakieś jabłko. On chyba wcale nie śpi, albo na jakąś bezsenność cierpi. By trzeba było pójść na obiad. Stwierdziła dziewczyna. W sumie śniadanie czy obiad? | |
|
| |
Gluchy
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Pon Lip 29, 2013 9:21 pm | |
| Mi to już jest obojętne. Wstaję powoli i biorę szklankę a potem ją napełniam wodą, podchodzę do Bulbasaura i wylewam zawartość szklanki na niego by się obudził na dobre. Wstawaj przyjacielu. Teddiursa jak tylko zjem z Venessa to przejdziemy się na miasto by ci kupić kulki do zabawy, pasuje ? | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Pon Lip 29, 2013 9:26 pm | |
| Bulbazaur ocknął się do reszty. Misio się ucieszył a gdy tylko podszedłeś do drzwi zrobił tą swoją złowrogą minę przeradzającą się "jestem słodki na słodkich się nie krzyczy". Po prostu klamka została wykręcona. - Mi tam pasuje cokolwiek byle dobre było. Stwierdziła Vanessa podnosząc się leniwie z łóżka. | |
|
| |
Gluchy
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Pon Lip 29, 2013 9:30 pm | |
| Okey. Chowam Bulbasaura a potem biorę na barana tego nicponia małego. Szukamy czegoś do zjedzenia na stołówce w pokecenter a potem mam zamiar się tym najeść do syta. Dziś jest twój dzień Venessa. Co dziś robimy ?Daję nicponiowi trochę jedzenia i wody a potem robię to z resztą pokemonów. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Pon Lip 29, 2013 9:34 pm | |
| Wyjście zajęło wam trochę czasu bo klamka wisiała na żyrandolu. - Jak on w ogóle tam wlazł. Stwierdziła wygłodniała dziewczyna, a gdy tylko otworzyłeś drzwi popędziła na stołówkę. Wkrótce oboje tam byliście i zajadaliście się tym, co tam było. Teddiursa też jadł. - Ja bym pojechała do... Może do tego SPA dla pokemonów w następnym mieście. Zaproponowała w przerwie między kęsami. | |
|
| |
Gluchy
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Pon Lip 29, 2013 9:39 pm | |
| Bardzo chętnie. Pokemony trochę luzu będą miały ale obawiam się o nicponia. Coś czuję, że będzie tam rozrabiał.Po zjedzeniu posiłku idziemy w stronę motoru i na stacje go zatankować a potem ruszyć w drogę. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Pon Lip 29, 2013 9:41 pm | |
| Gdy wypowiadałeś te słowa misiek robił te swoje słodkie oczka. Kto by mógł mu się oprzeć? - No to ok. Podobno w takich miejscach rośnie szczęście pokemonów. Stwierdziła dziewczyna, a gdy skończyliście jeść poszliście do motoru. Po chwili zatankowaliście go na stacji i ruszyliście w drogę. | |
|
| |
Gluchy
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Pon Lip 29, 2013 9:45 pm | |
| Droga była fajna i przyjemna, mogłem się znów rozpędzić i trochę misiowi stracha zrobić, w końcu siedział na baku. Mam nadzieję, że się trochę będzie bał to może czegoś się nauczy i będzie miał karę za wczoraj. Ciekawy jestem jak tam będzie, mam obawy co do nicponia, będę go tam pilnował. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Pon Lip 29, 2013 9:48 pm | |
| Miś tylko podnosił łapki i robił coś co na nasze można przetłumaczyć jako "Łiiii". Coś ta kara ci nie wyszła. - Na następnym skrzyżowaniu w lewo. Powiedziała Vanessa i spoglądała na mapę, która po chwili poruszana wiatrem przykleiła się jej do twarzy. | |
|
| |
Gluchy
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Pon Lip 29, 2013 9:53 pm | |
| Trochę zwolniłem by Venessa mogła mapę od siebie odkleić i by wejść w zakręt. Po zakręcie już normalnie daje gazu. Szukam jakiejś tabliczki informacyjnej która stoi przy drodze. Jak już dojedziemy to spokojnie wszystko załatwiam a małego nicponia mam na baranach tak na wszelki wypadek a i szukam jakiegoś sklepu by kupić mu te kulki do zabawy. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Pon Lip 29, 2013 9:57 pm | |
| W końcu dotarliście. Żadne tabliczki nie były potrzebne gdyż... ciężko przegapić wielki budynek z ciepłymi źródłami dookoła. Vanessa był zachwycona a teddiursa po kryjomu zrobił ci "szopę na głowię". - Jesteśmy na miejscu a ty... byś się czasem wyczesał. Stwierdziła po chwili rozbawiona. | |
|
| |
Gluchy
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Pon Lip 29, 2013 10:02 pm | |
| Układam ręką włosy a potem wchodzimy do środka spa dla pokemonów. Nicpoń masz być tak grzeczny bo inaczej będziesz miał biedę, rozumiemy się ?Kupuję wejściówki a potem wypuszczam swoje pokemony i daje im wolną rękę, tylko nicpoń ze mną chodzi. Nie spuszczę cię mały z oczu. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Wto Lip 30, 2013 9:16 am | |
| //ślepnę. Przeczytałem "będziesz miał białe"// --------------------------------------------- Misio był bardzo niezadowolony z tego, że nie mógł sobie pójść pohasać. Pokemony rozeszły się po gorących źródłach, błotnych jeziorkach itd. Było nawet coś dla trenerów. Jedno z jeziorek był wydzielone właśnie dla nich. Co za szczęście, że nie skończy się na patrzeniu. | |
|
| |
Gluchy
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Wto Lip 30, 2013 9:34 am | |
| Wchodzę do wody i się rozkładam, zrobiło mi się żal trochę tego misia więc ... ruszam z nim do Bulbasaura. Słuchaj Bulba masz mieć na oku Teddiursa, jeśli się nie będzie ciebie słuchaj to przyjdź do mnie a ja już go ustawie.A ty nicponiu masz się słuchać bo inaczej będziesz się ze mną męczyć.Wracam do Venessy i znów wchodzę do źródełka a potem się wygrzewam. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Wto Lip 30, 2013 9:43 am | |
| Było świetnie. Podobno w tym miejscu nawet jaja wykluwają się szybciej, a woda ma właściwości lecznicze. Przynajmniej tak mówi tablica informacyjna. - Zobacz jak fajnie się bawią. Stwierdziła Vanessa gdy Lucario zaczął się bawić jakąś piłką z Teddiursa. Wszyscy wyglądali na zadowolonych, pichu także. | |
|
| |
Gluchy
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Wto Lip 30, 2013 9:51 am | |
| Oby pichu nikogo tu nie poraził prądem nie chcący. Odprężam się z Venessa w jeziorku a potem przejdziemy na jakiś masaż albo coś w tym stylu. Przestałem się martwić o nicponia, uspokoił mnie widok jak się bawi z Lucario. Jak się odpoczywa Venessa ?Może pójdziemy pozwiedzać atrakcje dla trenerów ?Ciekawy jestem co tu jest jeszcze dla trenerów. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Wto Lip 30, 2013 10:01 am | |
| Pokemony się bawiły, a pichu mimo jego "słabej izolacji" nikogo nie poraził. Po chwili ruszyliście na zwiedzanie, był salon masażu a nawet kort tenisowy. Jakiś moda na to chyba. - Może zagramy. Nigdy nie próbowałam. Stwierdziła Vanessa po chwili. | |
|
| |
Gluchy
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Wto Lip 30, 2013 10:09 am | |
| Okey zagrajmy. W sumie też nigdy nie grałem. Biorę rakietę i piłkę. Po chwili gra się zaczęła. Mam nadzieję, że zaraz nie przyleci żaden pokemon do mnie i się nie poskarży na moje pupile. Po skończonej grze ruszam sam lub z Venessa na masaż. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Wto Lip 30, 2013 10:14 am | |
| Gra szła wam dość łopatologicznie, a to ktoś nie trafił w piłkę, a to trafił ale w siatkę. Bo dłuższej chwili mieliście już dość tego i poszliście na relaksujący masaż. Było przyjemnie i ciepło. Na dodatek smakowicie bo to masaż czekoladą. - Ale jestem głodna... Stwierdziła dziewczyna, gdy tylko poczuła zapach słodyczy. | |
|
| |
Gluchy
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? Wto Lip 30, 2013 10:18 am | |
| Po masażu można by coś wszamać. Daje znać masażyście by mnie nie wycierał z czekolady i zostawił mnie samego z dziewczyną na chwilę, jeśli się uda to zlizuje z dziewczyny czekoladę i pozwalam z siebie zlizać. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Gra Głuchego... halo...? | |
| |
|
| |
| Gra Głuchego... halo...? | |
|