Pokemon World
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pokemon World

~*~

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Gra Głuchego... halo...?

Go down 
2 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17  Next
AutorWiadomość
Gluchy

Gluchy

Liczba postów : 391

Gra Głuchego... halo...? - Page 12 Empty
PisanieTemat: Re: Gra Głuchego... halo...?   Gra Głuchego... halo...? - Page 12 EmptyPon Lip 29, 2013 5:58 pm

Kładę pokeballe blisko siebie i wypuszczam jeszcze Bulbasaura. Miej oko na naszego towarzysza. Rozbieram się do połowy a potem rzucam się na łóżko z nadzieją, że szybko zasnę. Dobranoc.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

Liczba postów : 2086

PisanieTemat: Re: Gra Głuchego... halo...?   Gra Głuchego... halo...? - Page 12 EmptyPon Lip 29, 2013 8:05 pm

Właściwie dzień dobry ale oboje zasnęliście. Mniej więcej w połowie dnia słońce zaczęło tak świecić przez okno po oczach, że ocknęliście się niemal w jednym momencie.
- Zgaście słońce.
Jęknęła Vanessa po czym wstała z łóżka i przeciągnęła się z głośnym ziewnięciem.
Powrót do góry Go down
https://pokemonworld.forumpolish.com
Gluchy

Gluchy

PisanieTemat: Re: Gra Głuchego... halo...?   Gra Głuchego... halo...? - Page 12 EmptyPon Lip 29, 2013 9:00 pm

Powoli wstaję i spoglądam na pupę dziewczyny, turlam się na łóżku by zdążyć ja ugryźć w pupę nim dobrze od niego nie odeszła. Potem ją łapie i rzucam na łóżko. Leż jeszcze trochę, mieliśmy stresującą noc.Leże sobie z dziewczyną jeszcze kilka minutek i daje jej buzi w policzek. Wstawajcie chłopaki, trzeba iść na późne śniadanie.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: Gra Głuchego... halo...?   Gra Głuchego... halo...? - Page 12 EmptyPon Lip 29, 2013 9:08 pm

Ugryzłeś dziewczynę a ta jak się wyszarpnęła... niemal spodenki uszkodziły ci zęba.
- Co ty robisz.
Powiedziała, lecz po chwili mimo woli leżała już na łóżku. W sumie nie chciało jej się wstawać.
Powrót do góry Go down
Gluchy

Gluchy

PisanieTemat: Re: Gra Głuchego... halo...?   Gra Głuchego... halo...? - Page 12 EmptyPon Lip 29, 2013 9:12 pm

Jak to co robię ? Gryzę cię w pupę kochanie. Przytulam się do dziewczyny a potem daje jej buzi. Nie masz nastroju jakoś dziś co ? Pewnie przez tą noc. Ja też się nie wyspałem.Nucę sobie piosenkę pod nosem. Patrzę czy dwa moje pokemony już się wybudziły.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: Gra Głuchego... halo...?   Gra Głuchego... halo...? - Page 12 EmptyPon Lip 29, 2013 9:17 pm

Bulbasaur spał spokojnie a mały misiek męczył jakieś jabłko. On chyba wcale nie śpi, albo na jakąś bezsenność cierpi.
By trzeba było pójść na obiad.
Stwierdziła dziewczyna. W sumie śniadanie czy obiad?
Powrót do góry Go down
Gluchy

Gluchy

PisanieTemat: Re: Gra Głuchego... halo...?   Gra Głuchego... halo...? - Page 12 EmptyPon Lip 29, 2013 9:21 pm

Mi to już jest obojętne. Wstaję powoli i biorę szklankę a potem ją napełniam wodą, podchodzę do Bulbasaura i wylewam zawartość szklanki na niego by się obudził na dobre. Wstawaj przyjacielu. Teddiursa jak tylko zjem z Venessa to przejdziemy się na miasto by ci kupić kulki do zabawy, pasuje ?
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: Gra Głuchego... halo...?   Gra Głuchego... halo...? - Page 12 EmptyPon Lip 29, 2013 9:26 pm

Bulbazaur ocknął się do reszty. Misio się ucieszył a gdy tylko podszedłeś do drzwi zrobił tą swoją złowrogą minę przeradzającą się "jestem słodki na słodkich się nie krzyczy". Po prostu klamka została wykręcona.
- Mi tam pasuje cokolwiek byle dobre było.
Stwierdziła Vanessa podnosząc się leniwie z łóżka.
Powrót do góry Go down
Gluchy

Gluchy

PisanieTemat: Re: Gra Głuchego... halo...?   Gra Głuchego... halo...? - Page 12 EmptyPon Lip 29, 2013 9:30 pm

Okey. Chowam Bulbasaura a potem biorę na barana tego nicponia małego. Szukamy czegoś do zjedzenia na stołówce w pokecenter a potem mam zamiar się tym najeść do syta. Dziś jest twój dzień Venessa. Co dziś robimy ?Daję nicponiowi trochę jedzenia i wody a potem robię to z resztą pokemonów.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: Gra Głuchego... halo...?   Gra Głuchego... halo...? - Page 12 EmptyPon Lip 29, 2013 9:34 pm

Wyjście zajęło wam trochę czasu bo klamka wisiała na żyrandolu.
- Jak on w ogóle tam wlazł.
Stwierdziła wygłodniała dziewczyna, a gdy tylko otworzyłeś drzwi popędziła na stołówkę. Wkrótce oboje tam byliście i zajadaliście się tym, co tam było. Teddiursa też jadł.
- Ja bym pojechała do... Może do tego SPA dla pokemonów w następnym mieście.
Zaproponowała w przerwie między kęsami.
Powrót do góry Go down
Gluchy

Gluchy

PisanieTemat: Re: Gra Głuchego... halo...?   Gra Głuchego... halo...? - Page 12 EmptyPon Lip 29, 2013 9:39 pm

Bardzo chętnie. Pokemony trochę luzu będą miały ale obawiam się o nicponia. Coś czuję, że będzie tam rozrabiał.Po zjedzeniu posiłku idziemy w stronę motoru i na stacje go zatankować a potem ruszyć w drogę.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: Gra Głuchego... halo...?   Gra Głuchego... halo...? - Page 12 EmptyPon Lip 29, 2013 9:41 pm

Gdy wypowiadałeś te słowa misiek robił te swoje słodkie oczka. Kto by mógł mu się oprzeć?
- No to ok. Podobno w takich miejscach rośnie szczęście pokemonów.
Stwierdziła dziewczyna, a gdy skończyliście jeść poszliście do motoru. Po chwili zatankowaliście go na stacji i ruszyliście w drogę.
Powrót do góry Go down
Gluchy

Gluchy

PisanieTemat: Re: Gra Głuchego... halo...?   Gra Głuchego... halo...? - Page 12 EmptyPon Lip 29, 2013 9:45 pm

Droga była fajna i przyjemna, mogłem się znów rozpędzić i trochę misiowi stracha zrobić, w końcu siedział na baku. Mam nadzieję, że się trochę będzie bał to może czegoś się nauczy i będzie miał karę za wczoraj. Ciekawy jestem jak tam będzie, mam obawy co do nicponia, będę go tam pilnował.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: Gra Głuchego... halo...?   Gra Głuchego... halo...? - Page 12 EmptyPon Lip 29, 2013 9:48 pm

Miś tylko podnosił łapki i robił coś co na nasze można przetłumaczyć jako "Łiiii". Coś ta kara ci nie wyszła.
- Na następnym skrzyżowaniu w lewo.
Powiedziała Vanessa i spoglądała na mapę, która po chwili poruszana wiatrem przykleiła się jej do twarzy.
Powrót do góry Go down
Gluchy

Gluchy

PisanieTemat: Re: Gra Głuchego... halo...?   Gra Głuchego... halo...? - Page 12 EmptyPon Lip 29, 2013 9:53 pm

Trochę zwolniłem by Venessa mogła mapę od siebie odkleić i by wejść w zakręt. Po zakręcie już normalnie daje gazu. Szukam jakiejś tabliczki informacyjnej która stoi przy drodze. Jak już dojedziemy to spokojnie wszystko załatwiam a małego nicponia mam na baranach tak na wszelki wypadek a i szukam jakiegoś sklepu by kupić mu te kulki do zabawy.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: Gra Głuchego... halo...?   Gra Głuchego... halo...? - Page 12 EmptyPon Lip 29, 2013 9:57 pm

W końcu dotarliście. Żadne tabliczki nie były potrzebne gdyż... ciężko przegapić wielki budynek z ciepłymi źródłami dookoła. Vanessa był zachwycona a teddiursa po kryjomu zrobił ci "szopę na głowię".
- Jesteśmy na miejscu a ty... byś się czasem wyczesał.
Stwierdziła po chwili rozbawiona.
Powrót do góry Go down
Gluchy

Gluchy

PisanieTemat: Re: Gra Głuchego... halo...?   Gra Głuchego... halo...? - Page 12 EmptyPon Lip 29, 2013 10:02 pm

Układam ręką włosy a potem wchodzimy do środka spa dla pokemonów. Nicpoń masz być tak grzeczny bo inaczej będziesz miał biedę, rozumiemy się ?Kupuję wejściówki a potem wypuszczam swoje pokemony i daje im wolną rękę, tylko nicpoń ze mną chodzi. Nie spuszczę cię mały z oczu.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: Gra Głuchego... halo...?   Gra Głuchego... halo...? - Page 12 EmptyWto Lip 30, 2013 9:16 am

//ślepnę. Przeczytałem "będziesz miał białe"//
---------------------------------------------

Misio był bardzo niezadowolony z tego, że nie mógł sobie pójść pohasać. Pokemony rozeszły się po gorących źródłach, błotnych jeziorkach itd. Było nawet coś dla trenerów. Jedno z jeziorek był wydzielone właśnie dla nich. Co za szczęście, że nie skończy się na patrzeniu.
Powrót do góry Go down
Gluchy

Gluchy

PisanieTemat: Re: Gra Głuchego... halo...?   Gra Głuchego... halo...? - Page 12 EmptyWto Lip 30, 2013 9:34 am

Wchodzę do wody i się rozkładam, zrobiło mi się żal trochę tego misia więc ... ruszam z nim do Bulbasaura. Słuchaj Bulba masz mieć na oku Teddiursa, jeśli się nie będzie ciebie słuchaj to przyjdź do mnie a ja już go ustawie.A ty nicponiu masz się słuchać bo inaczej będziesz się ze mną męczyć.Wracam do Venessy i znów wchodzę do źródełka a potem się wygrzewam.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: Gra Głuchego... halo...?   Gra Głuchego... halo...? - Page 12 EmptyWto Lip 30, 2013 9:43 am

Było świetnie. Podobno w tym miejscu nawet jaja wykluwają się szybciej, a woda ma właściwości lecznicze. Przynajmniej tak mówi tablica informacyjna.
- Zobacz jak fajnie się bawią.
Stwierdziła Vanessa gdy Lucario zaczął się bawić jakąś piłką z Teddiursa. Wszyscy wyglądali na zadowolonych, pichu także.
Powrót do góry Go down
Gluchy

Gluchy

PisanieTemat: Re: Gra Głuchego... halo...?   Gra Głuchego... halo...? - Page 12 EmptyWto Lip 30, 2013 9:51 am

Oby pichu nikogo tu nie poraził prądem nie chcący. Odprężam się z Venessa w jeziorku a potem przejdziemy na jakiś masaż albo coś w tym stylu. Przestałem się martwić o nicponia, uspokoił mnie widok jak się bawi z Lucario. Jak się odpoczywa Venessa ?Może pójdziemy pozwiedzać atrakcje dla trenerów ?Ciekawy jestem co tu jest jeszcze dla trenerów.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: Gra Głuchego... halo...?   Gra Głuchego... halo...? - Page 12 EmptyWto Lip 30, 2013 10:01 am

Pokemony się bawiły, a pichu mimo jego "słabej izolacji" nikogo nie poraził. Po chwili ruszyliście na zwiedzanie, był salon masażu a nawet kort tenisowy. Jakiś moda na to chyba.
- Może zagramy. Nigdy nie próbowałam.
Stwierdziła Vanessa po chwili.
Powrót do góry Go down
Gluchy

Gluchy

PisanieTemat: Re: Gra Głuchego... halo...?   Gra Głuchego... halo...? - Page 12 EmptyWto Lip 30, 2013 10:09 am

Okey zagrajmy. W sumie też nigdy nie grałem. Biorę rakietę i piłkę. Po chwili gra się zaczęła. Mam nadzieję, że zaraz nie przyleci żaden pokemon do mnie i się nie poskarży na moje pupile. Po skończonej grze ruszam sam lub z Venessa na masaż.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: Gra Głuchego... halo...?   Gra Głuchego... halo...? - Page 12 EmptyWto Lip 30, 2013 10:14 am

Gra szła wam dość łopatologicznie, a to ktoś nie trafił w piłkę, a to trafił ale w siatkę. Bo dłuższej chwili mieliście już dość tego i poszliście na relaksujący masaż. Było przyjemnie i ciepło. Na dodatek smakowicie bo to masaż czekoladą.
- Ale jestem głodna...
Stwierdziła dziewczyna, gdy tylko poczuła zapach słodyczy.
Powrót do góry Go down
Gluchy

Gluchy

PisanieTemat: Re: Gra Głuchego... halo...?   Gra Głuchego... halo...? - Page 12 EmptyWto Lip 30, 2013 10:18 am

Po masażu można by coś wszamać. Daje znać masażyście by mnie nie wycierał z czekolady i zostawił mnie samego z dziewczyną na chwilę, jeśli się uda to zlizuje z dziewczyny czekoladę i pozwalam z siebie zlizać.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Gra Głuchego... halo...?   Gra Głuchego... halo...? - Page 12 Empty

Powrót do góry Go down

Gra Głuchego... halo...?
Powrót do góry 
Strona 12 z 17Idź do strony : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17  Next
 Similar topics
-
» 001 Pewter Gym Głuchego
» Zapis do Głuchego klanu.

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Pokemon World :: Strefa PBF :: ~Gry Trenerskie~ :: Bez MG-
Skocz do: