Carverek
Liczba postów : 79 Join date : 28/07/2013
| Temat: Zapisy na grę! Pon Lip 29, 2013 9:35 pm | |
| Podszedłeś do lady, następnie zobaczyłeś takiego o to człowieka: Następnie powiedział: Witaj, ja nazywam się Carver Kwiatkowski, a ty zapewne chcesz się zapisać do mnie, żebym ja z tajemniczego miejsca prowadził ci przygodę? A więc dobrze, tylko proszę wypełnij ten o to formularz. Po tych słowach dał ci dwie kartki oraz jeden długopis, w pierwszej kartce było to: - Kod:
-
Formularz [b]Imię i Nazwisko:[/b] [b]Wiek:[/b] [b]Wygląd:[/b] [b]Historia:[/b] [b]Starter:[/b] [b]Towarzysz:[/b] [b]Rywal:[/b] [b]Prośby[/b] [b]Region[/b] [b]Miasto startowe[/b]
A w drugiej to: Imię i Nazwisko: Tutaj podajemy swoje imię i nazwisko Wiek: Ile masz lat? Wygląd: Jak wyglądasz? Historia: Jaką masz historię? Starter: Jaki jest twój pierwszy pokemon? Towarzysz: Jaki jest twój towarzysz, jeżeli go nie masz, to sam ci go dodam. Rywal: Jaki jest twój rywal? Jeżeli go nie masz, to sam ci go dodam. Prośby: Czego oczekujesz? Region Z jakiego regionu jesteś? Miasto Startowe Z jakiego miasta jesteś?
Ostatnio zmieniony przez Carverek dnia Wto Lip 30, 2013 11:32 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
Filipos44
Liczba postów : 22 Join date : 30/07/2013
| Temat: Re: Zapisy na grę! Wto Lip 30, 2013 11:08 am | |
| Imię i Nazwisko: Filip Foxyr Wiek: 13 lat Wygląd: Dżinsy, bluza z kapturem, włosy ciemny brąz średniej długości, blady, niebieskie oczy. Historia: Jego rodzice byli chodowcami, ale on wolał życie trenera, gdy wyruszał w podróż dostał od rodziców swoją eevee. Starter: Eevee Towarzysz: (wymyśl kogoś) Rywal: (wymyśl kogoś) Prośby: jakiś wodny pokemon :3 Region: Unova Miasto startowe: Straiaton city | |
|
Carverek
Liczba postów : 79 Join date : 28/07/2013
| Temat: Re: Zapisy na grę! Wto Lip 30, 2013 4:11 pm | |
| Oczywiście już dawno przyjęte. | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Zapisy na grę! | |
| |
|