Pokemon World
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pokemon World

~*~

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

A idź ty mutancie - Klaudia

Go down 
2 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21  Next
AutorWiadomość
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

Liczba postów : 2086

A idź ty mutancie - Klaudia - Page 16 Empty
PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 16 EmptySro Lip 31, 2013 7:23 pm

Może tak może i nie. W końcu znaleźliście się w kolejnej sali na jakimś... balkonie widokowym. Wyglądało to trochę jak dach oparty na kolumnach a pod spodem był zapewne jakiś magazyn. William zleciał na plac przed całą konstrukcją i uśmiechnął się szeroko.
- Nie ma tu żadnych złych pokemonów. Możesz zejść.
Powrót do góry Go down
https://pokemonworld.forumpolish.com
IronMan

IronMan

Liczba postów : 2406

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 16 EmptySro Lip 31, 2013 7:28 pm

Po chwili zeszłam czy też zleciałam przy użyciu swojej płytki powietrza.
- Przynajmniej ukryliśmy tamten kryształ - powiedziałam ucieszona.
Wkrótce ruszyłam dalej z chłopakiem.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 16 EmptySro Lip 31, 2013 8:00 pm

William się uśmiechnął i przytulił cię jak to zwykle bywało.
- Poczekaj widziałem tam chyba kubek. Będzie fajna pamiątka.
Rzekł chłopak i pobiegł do magazynu. Po chwili cię dogonił i miał w ręku duży kamienny kufel, tia raczej kufel.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 16 EmptySro Lip 31, 2013 8:05 pm

Przechyliłam głowę na widok tego kufla i zachichotałam.
- No dobra, chodźmy - powiedziałam i jak schował to swoje znalezisko to złapałam go za rękę i ruszyłam w drogę, znowu sobie nucąc to samo co wcześniej.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 16 EmptySro Lip 31, 2013 8:07 pm

Chłopak spojrzał na ciebie i widział, że się nabijasz.
- Ale on jest fajny, zobacz jakie ma symbole dookoła i na dodatek ma z tysiąc lat.
Próbował obronić sens tachania tego przedmiotu po czym schował go do plecaka.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 16 EmptySro Lip 31, 2013 8:11 pm

- No dobra dobra - powiedziałam.
Cmoknęłam chłopaka w policzek. Ruszyłam z nim w drogę. Miałam nadzieję, że wkrótce to zadanie skończymy i będziemy mieć przynajmniej dzień wolnego... Bo tamten urlop to był dość pracowity...
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 16 EmptySro Lip 31, 2013 8:18 pm

W końcu dotarliście do jakiś wrót. Były potężne i właściwie nie wiadomo jak je otworzyć. W sumie... znów po obu stronach były pokrętła.
- Budowniczowie tego chyba wiecznie w parach chodzili.
Zaśmiał się William.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 16 EmptySro Lip 31, 2013 8:20 pm

Zaśmiałam się.
- Nom - powiedziałam.
Tak więc tak jak poprzednio otworzyłam te wrota z chłopakiem by przejść dalej.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 16 EmptySro Lip 31, 2013 8:26 pm

I w końcu byliście na zewnątrz, choć drzwi nie było widać. Doskonale ukryte i zamaskowane, zupełnie jak jakiś kameleon czy coś.
- Jeszcze tylko wyjść z kanionu.
Powiedział William, ale... słońce już miało zamiar iść spać.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 16 EmptySro Lip 31, 2013 8:29 pm

- Chyba jednak dzisiaj nie wyjdziemy - powiedziałam.
Wypuściłam stworki i na początek zarządziłam trening z atakowaniem skał, by wyżłobić je w kształt klepsydry, ale takiej równiejszej. Więc powinno je to zająć... A potem jeszcze ćwiczonka z podnoszeniu ciężarów. Po tym zabrałam się za szykowanie jedzenia i dla nas i dla pokemonów zrobiłam coś z owoców, by nie miały ciągle tej karmy...
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 16 EmptySro Lip 31, 2013 8:34 pm

Pokemony zaczęły ćwiczyć a ty robiłaś kolację. Było upalnie, aż głowa mała.
- Nie dasz spokoju tym pokemonom nawet dzisiaj? Szkoda, że huntail i magikarp nie mogą poćwiczyć.
Stwierdził William i zaczął rozkładać namiot, a po chwili był już on gotowy.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 16 EmptySro Lip 31, 2013 8:36 pm

Zerknęłam na swoje pokemony. Po chwili użyłam lodowej płytki i zrobiłam przy jej użytku mały chłodek, zamrażając między innymi kilka dużych głazów niedaleko miejsca treningu, by od nich bił chłód.
- I co ty na to? - spytałam się Williama, patrząc na swoje pokemony.
Miałam nadzieję, że to im ulży.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 16 EmptySro Lip 31, 2013 8:41 pm

Pokemonom było już lepiej i mogły mimo upału kontynuować trening. Ten chłodek całkiem ci się udał.
- No nieźle.
Pochwalił cię William i dał ci buziaka. Niestety przymarzł do twojego lodowego policzka.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 16 EmptySro Lip 31, 2013 8:45 pm

Teraz się zaśmiałam. Zmieniłam się w swoją normalną postać.
- Hah byś przymarzł do mnie totalnie - przytuliłam się do Williama.
Sprawdziłam jak się sprawują moje pokemony. Po chwili kazałam każdemu poćwiczyć swoje ruchy zmieniające statystyki. One także są ważne. Sprawdziłam jak tam jedzonko, które przygotowałam.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 16 EmptySro Lip 31, 2013 8:49 pm

Jedzonko było gotowe a chłopak w końcu się odkleił.
- Chyba koniec treningu i czas na kolację.
Rzekł William spoglądając na twoje zmęczone pokemony.
lv +0,8
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 16 EmptySro Lip 31, 2013 8:52 pm

- Oki chodźcie na jedzonko! - zwołałam swoje stworki.
Po chwili jak już były to do misek dałam im ich porcje. Zrobiłam oczywiście więcej jakby jakiś pokemon chciał dokładkę. Po chwili zabrałam się z Williamem za jedzenie naszej kolacji.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 16 EmptySro Lip 31, 2013 8:58 pm

W końcu wszyscy byliście pełni a pokemony dodatkowo padnięte. Po chwili jeden po drugim padł na pyszczek i zasypiał.
- No chyba powinniśmy pójść w ich ślady.
Powiedział William.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 16 EmptySro Lip 31, 2013 9:01 pm

Pochowałam swoje pokemony do pokeballi.
- Nom, zmęczona jestem po tym wszystkim - powiedziałam do Williama.
Wsunęłam się do namiotu i tam także zrobiłam nam mały chłód lodową płytką i od raz zmieniłam typ na normalny. Wtuliłam się w Williama.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 16 EmptySro Lip 31, 2013 9:04 pm

W końcu oboje zasnęliście i nadszedł poranek. Słońce świeciło William czekał ze śniadaniem a jajo hoppipa ruszało się w plecaku.
- Głodna?
Spytał zadowolony chłopak.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 16 EmptySro Lip 31, 2013 9:07 pm

Po chwili wysunęłam się z namiotu.
- Bardzo głodna - powiedziałam.
Zerknęłam na jajo i po chwili zabrałam się za zajadanie śniadania przygotowanego przez Williama.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 16 EmptySro Lip 31, 2013 9:10 pm

Było dziś na śniadanie pieczone owoce, trochę jak kompot tylko banany się wyróżniały.
- No to dobrze.
Powiedział chłopak i wyciągnął jeszcze suchary. Miał też przygotowaną herbatę dla ciebie w szklance a sam napełnił nią ten "kufel".
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 16 EmptySro Lip 31, 2013 9:13 pm

Spojrzałam na ten kufel i starałam się nie śmiać. Po chwili zapchałam sobie usta jedzeniem i tylko na to zwracałam uwagę. Wypuściłam swoje pokemony i im dałam karmę do zjedzenia. Po tym niech mają chwilunię luzu i dałam im zabawki jakie mam ze sklepu.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 16 EmptySro Lip 31, 2013 9:16 pm

Zjadłaś a pokemony się bawiły. Po chwili William złożył namiot i usiadł obok ciebie.
- To chyba czas się zbierać z tego piekarnika.
Powiedział chłopak i dał ci buziaka.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 16 EmptySro Lip 31, 2013 9:20 pm

- No najwyższy - powiedziałam.
Odczekałam jeszcze chwilę by pokemony się wybawiły, korzystając z porannego chłodu. Po tym schowałam je do pokeballi i w końcu ruszyłam z chłopakiem. Przed tym jednaj jeden bardzo długi pocałunek.
Powrót do góry Go down
Corvis Corax
Admin
Corvis Corax

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 16 EmptySro Lip 31, 2013 9:24 pm

W końcu ruszyliście. Niebo było bezchmurne a wszędzie nic tylko te przeklęte krzaki.
- Może i egzotycznie ale za gęsto.
Stwierdził William krzywiąc się bardzo. Chyba oberwał z liści jak nie patrzyłaś.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia   A idź ty mutancie - Klaudia - Page 16 Empty

Powrót do góry Go down

A idź ty mutancie - Klaudia
Powrót do góry 
Strona 16 z 21Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21  Next
 Similar topics
-
» A idź ty mutancie - Klaudia
» Klaudia vs. Roark
» Klaudia vs Gardenia

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Pokemon World :: Strefa PBF :: ~Gry Trenerskie~ :: Bez MG-
Skocz do: