| A idź ty mutancie - Klaudia | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Corvis Corax Admin
Liczba postów : 2086 Join date : 11/07/2013
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 31, 2013 7:23 pm | |
| Może tak może i nie. W końcu znaleźliście się w kolejnej sali na jakimś... balkonie widokowym. Wyglądało to trochę jak dach oparty na kolumnach a pod spodem był zapewne jakiś magazyn. William zleciał na plac przed całą konstrukcją i uśmiechnął się szeroko. - Nie ma tu żadnych złych pokemonów. Możesz zejść. | |
|
| |
IronMan
Liczba postów : 2406 Join date : 13/07/2013
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 31, 2013 7:28 pm | |
| Po chwili zeszłam czy też zleciałam przy użyciu swojej płytki powietrza. - Przynajmniej ukryliśmy tamten kryształ - powiedziałam ucieszona. Wkrótce ruszyłam dalej z chłopakiem. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 31, 2013 8:00 pm | |
| William się uśmiechnął i przytulił cię jak to zwykle bywało. - Poczekaj widziałem tam chyba kubek. Będzie fajna pamiątka. Rzekł chłopak i pobiegł do magazynu. Po chwili cię dogonił i miał w ręku duży kamienny kufel, tia raczej kufel. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 31, 2013 8:05 pm | |
| Przechyliłam głowę na widok tego kufla i zachichotałam. - No dobra, chodźmy - powiedziałam i jak schował to swoje znalezisko to złapałam go za rękę i ruszyłam w drogę, znowu sobie nucąc to samo co wcześniej. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 31, 2013 8:07 pm | |
| Chłopak spojrzał na ciebie i widział, że się nabijasz. - Ale on jest fajny, zobacz jakie ma symbole dookoła i na dodatek ma z tysiąc lat. Próbował obronić sens tachania tego przedmiotu po czym schował go do plecaka. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 31, 2013 8:11 pm | |
| - No dobra dobra - powiedziałam. Cmoknęłam chłopaka w policzek. Ruszyłam z nim w drogę. Miałam nadzieję, że wkrótce to zadanie skończymy i będziemy mieć przynajmniej dzień wolnego... Bo tamten urlop to był dość pracowity... | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 31, 2013 8:18 pm | |
| W końcu dotarliście do jakiś wrót. Były potężne i właściwie nie wiadomo jak je otworzyć. W sumie... znów po obu stronach były pokrętła. - Budowniczowie tego chyba wiecznie w parach chodzili. Zaśmiał się William. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 31, 2013 8:20 pm | |
| Zaśmiałam się. - Nom - powiedziałam. Tak więc tak jak poprzednio otworzyłam te wrota z chłopakiem by przejść dalej. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 31, 2013 8:26 pm | |
| I w końcu byliście na zewnątrz, choć drzwi nie było widać. Doskonale ukryte i zamaskowane, zupełnie jak jakiś kameleon czy coś. - Jeszcze tylko wyjść z kanionu. Powiedział William, ale... słońce już miało zamiar iść spać. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 31, 2013 8:29 pm | |
| - Chyba jednak dzisiaj nie wyjdziemy - powiedziałam. Wypuściłam stworki i na początek zarządziłam trening z atakowaniem skał, by wyżłobić je w kształt klepsydry, ale takiej równiejszej. Więc powinno je to zająć... A potem jeszcze ćwiczonka z podnoszeniu ciężarów. Po tym zabrałam się za szykowanie jedzenia i dla nas i dla pokemonów zrobiłam coś z owoców, by nie miały ciągle tej karmy... | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 31, 2013 8:34 pm | |
| Pokemony zaczęły ćwiczyć a ty robiłaś kolację. Było upalnie, aż głowa mała. - Nie dasz spokoju tym pokemonom nawet dzisiaj? Szkoda, że huntail i magikarp nie mogą poćwiczyć. Stwierdził William i zaczął rozkładać namiot, a po chwili był już on gotowy. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 31, 2013 8:36 pm | |
| Zerknęłam na swoje pokemony. Po chwili użyłam lodowej płytki i zrobiłam przy jej użytku mały chłodek, zamrażając między innymi kilka dużych głazów niedaleko miejsca treningu, by od nich bił chłód. - I co ty na to? - spytałam się Williama, patrząc na swoje pokemony. Miałam nadzieję, że to im ulży. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 31, 2013 8:41 pm | |
| Pokemonom było już lepiej i mogły mimo upału kontynuować trening. Ten chłodek całkiem ci się udał. - No nieźle. Pochwalił cię William i dał ci buziaka. Niestety przymarzł do twojego lodowego policzka. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 31, 2013 8:45 pm | |
| Teraz się zaśmiałam. Zmieniłam się w swoją normalną postać. - Hah byś przymarzł do mnie totalnie - przytuliłam się do Williama. Sprawdziłam jak się sprawują moje pokemony. Po chwili kazałam każdemu poćwiczyć swoje ruchy zmieniające statystyki. One także są ważne. Sprawdziłam jak tam jedzonko, które przygotowałam. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 31, 2013 8:49 pm | |
| Jedzonko było gotowe a chłopak w końcu się odkleił. - Chyba koniec treningu i czas na kolację. Rzekł William spoglądając na twoje zmęczone pokemony. lv +0,8
| |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 31, 2013 8:52 pm | |
| - Oki chodźcie na jedzonko! - zwołałam swoje stworki. Po chwili jak już były to do misek dałam im ich porcje. Zrobiłam oczywiście więcej jakby jakiś pokemon chciał dokładkę. Po chwili zabrałam się z Williamem za jedzenie naszej kolacji. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 31, 2013 8:58 pm | |
| W końcu wszyscy byliście pełni a pokemony dodatkowo padnięte. Po chwili jeden po drugim padł na pyszczek i zasypiał. - No chyba powinniśmy pójść w ich ślady. Powiedział William. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 31, 2013 9:01 pm | |
| Pochowałam swoje pokemony do pokeballi. - Nom, zmęczona jestem po tym wszystkim - powiedziałam do Williama. Wsunęłam się do namiotu i tam także zrobiłam nam mały chłód lodową płytką i od raz zmieniłam typ na normalny. Wtuliłam się w Williama. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 31, 2013 9:04 pm | |
| W końcu oboje zasnęliście i nadszedł poranek. Słońce świeciło William czekał ze śniadaniem a jajo hoppipa ruszało się w plecaku. - Głodna? Spytał zadowolony chłopak. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 31, 2013 9:07 pm | |
| Po chwili wysunęłam się z namiotu. - Bardzo głodna - powiedziałam. Zerknęłam na jajo i po chwili zabrałam się za zajadanie śniadania przygotowanego przez Williama. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 31, 2013 9:10 pm | |
| Było dziś na śniadanie pieczone owoce, trochę jak kompot tylko banany się wyróżniały. - No to dobrze. Powiedział chłopak i wyciągnął jeszcze suchary. Miał też przygotowaną herbatę dla ciebie w szklance a sam napełnił nią ten "kufel". | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 31, 2013 9:13 pm | |
| Spojrzałam na ten kufel i starałam się nie śmiać. Po chwili zapchałam sobie usta jedzeniem i tylko na to zwracałam uwagę. Wypuściłam swoje pokemony i im dałam karmę do zjedzenia. Po tym niech mają chwilunię luzu i dałam im zabawki jakie mam ze sklepu. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 31, 2013 9:16 pm | |
| Zjadłaś a pokemony się bawiły. Po chwili William złożył namiot i usiadł obok ciebie. - To chyba czas się zbierać z tego piekarnika. Powiedział chłopak i dał ci buziaka. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 31, 2013 9:20 pm | |
| - No najwyższy - powiedziałam. Odczekałam jeszcze chwilę by pokemony się wybawiły, korzystając z porannego chłodu. Po tym schowałam je do pokeballi i w końcu ruszyłam z chłopakiem. Przed tym jednaj jeden bardzo długi pocałunek. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 31, 2013 9:24 pm | |
| W końcu ruszyliście. Niebo było bezchmurne a wszędzie nic tylko te przeklęte krzaki. - Może i egzotycznie ale za gęsto. Stwierdził William krzywiąc się bardzo. Chyba oberwał z liści jak nie patrzyłaś. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia | |
| |
|
| |
| A idź ty mutancie - Klaudia | |
|