| A idź ty mutancie - Klaudia | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Corvis Corax Admin
Liczba postów : 2086 Join date : 11/07/2013
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Pią Sie 02, 2013 8:12 pm | |
| No to był dziwny sen. Dziewczyna zrobiła złowrogą minę i nagle... zdała sobie sprawę, że ma nogę do łydki zakopaną w ziemi. - Że co? Powiedziała Monic z nutką zdziwienia i wściekłości. - Nie wiem co to. Powiedział tylko rozbawiony William. | |
|
| |
IronMan
Liczba postów : 2406 Join date : 13/07/2013
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Pią Sie 02, 2013 8:16 pm | |
| - Ja tym bardziej - powiedziałam. - Ale ja nie mam ziemnej płytki, więc mnie nie musisz oskarżać - dodałam roześmiana. Po chwili wstałam i próbowałam ciągle złapać oddech by mieć siły na dalszą drogę. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Sie 03, 2013 10:05 am | |
| Zanim Monic się uwolniła ty już miałaś dość sił aby iść dalej. Widać połowa twego DNA miała limit odnośnie korzystania z tej mocy. - Już przestańcie się kłócić bo nigdy tam nie dojdziemy. Powiedział poirytowany William. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Sie 03, 2013 11:16 am | |
| Ale zawsze coś mogę użyć. Ewentualnie potrenuję czy coś. - No dopsz - powiedziałam przymilnie do chłopaka i się do niego lekko przytuliłam. Cmoknęłam go w policzek i jak się Monic uwolniła to szłam dalej. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Sie 03, 2013 11:20 am | |
| W końcu ruszyliście dalej. Przez te wasze kłótnie straciliście sporo czasu, który William chciał nadrobić szybkim marsze. Zarówno tobie jak i Monic takie tempo nie odpowiadało. - Chce ci się tak? Powiedziała zmęczona czerwonowłosa. Za grosz kondycji na dłuższą metę. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Sie 03, 2013 11:23 am | |
| Starałam się jakoś nadążać na Williamem i nie miałam żadnych żali odnośnie tego. Cóż w końcu to przeze mnie i Monic jesteśmy tak zacofani z czasem. - No, my tak całymi dniami wędrujemy, najgorsze to było to przedzieranie się przez dżunglę - powiedziałam do Monic. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Sie 03, 2013 11:25 am | |
| A ona zrobiła minę w stylu "i tak mnie to nie obchodzi". - Nie łatwiej wynająć samochód? Spytała w końcu czerwonowłosa, a William zrobił facepalm. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Sie 03, 2013 11:29 am | |
| - Wiesz po jaskiniach i górach raczej nim nie pojeździsz - powiedziałam do dziewczyny. Starałam się być cierpliwa a na kolejne denerwowanie się i tak nie miałam jak na razie sił. Chciałam spokojnie podróżować i nic więcej. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Sie 03, 2013 11:31 am | |
| Ta się zamyśliła poważnie. - No to po prostu helikopter zostaje. Stwierdziła jakby to było coś normalnego i dostępnego dla wszystkich. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Sie 03, 2013 11:34 am | |
| Facepalm. - No dobra jak se chcesz - powiedziałam. Nie miałam ochoty na dalszą dyskusję. Wzięłam Williama pod ramię i z nim szłam. Lekko się tuliłam raz po raz. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Sie 03, 2013 2:01 pm | |
| W końcu się ściemniło i niestety, ale będziecie musieli biwakować na drodze. - No i nas noc zastała. Stwierdził jakże błyskotliwie William. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Sie 03, 2013 2:06 pm | |
| Po chwili ja zabrałam się za robienie nam kolacji. I udawałam, że do porcji Monic dodaję jakiś dodatkowy składnik. Ciekawe czy mnie obserwowała i jak potraktuje potrawę. Wkrótce rozdałam porcje i wypuściłam pokemony, by także sobie podjadły. Darkraiowi nie nudzi się już to siedzenie w cieniu dziewczyny? | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Sie 03, 2013 2:31 pm | |
| Kto go tam wie. Może zasnął... Monic w każdym razie nie miała zamiaru jeść twojej potrawy. Zabrała ze sobą jakiś "zdrowy" gruz i kilka owoców. To była jej kolacja, natomiast William zajadał się ze smakiem tym co mu dałaś. - Bym spróbowała ale nie chcę się otruć. Stwierdziła dziewczyna. W tym czasie pokemony zajęły się wchłanianiem karmy. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Sie 03, 2013 2:36 pm | |
| Zaśmiałam się. - Cóż nie masz się czego obawiać nie chciałabym byś osobą winną czyjeś śmierci - powiedziałam rozbawiona. Spojrzałam zadowolona jak William zajada się ze smakiem tym co zrobiłam. Zabrałam się za jedzenie swojej potrawy. Jak tylko zjadłam wyjmuję z plecaka basenik dla Huntaila i Magikarpia. Przy pomocy powietrznej płytki go nadmuchuję a po tym przy pomocy wodnej go napełniam jakimś ruchem tego typu. czas będzie na mały trening... Tylko pytanko jaki? | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Sie 03, 2013 4:04 pm | |
| To już tylko zależy od kreatywności gracza. W końcu nim bardziej zaskakujący tym lepiej. - A już myślałem, że będziemy mogli się pomoczyć. Powiedział zawiedziony William a pokemony zaczęły zataczać kółka w wodzie. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Sie 03, 2013 4:12 pm | |
| - Hah, no to jak chcesz to jest jeszcze duuużo miejsca - powiedziałam do chłopaka rozbawiona. Po chwili kazałam pokemonom dobrać się w pary. Takie, by w miarę zbliżone były do siebie wzrostem. Ewentualnie te najmniejsze do mnie. Dałam im po kawałku liny i... przeciąganie! Z tymi mniejszymi ja ćwiczyłam, powinnam dać sobie radę. To będzie taki trening na siłę. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Sie 03, 2013 4:16 pm | |
| O trenować to na siłę trochę niezdrowo. Magikarp i huntail mieli swoje właśnie sznurowadło i się przeciągali, natomiast reszta konkurowała ze sobą. - Też trochę przy okazji potrenujesz. Zaśmiał się William i spoglądał na wasze trudne zmagania. Żadna ze stron nie chciała odpuścić. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Sie 03, 2013 4:20 pm | |
| Zaśmiałam się. Tak więc z całych sił ciągnęłam tą linę. Nie chciałam używać żadnej płytki bo to było nie fair. Przynajmniej będzie dobra zabawa. Tylko ciekawe jaka strona wygra... To jest coś... Nieraz w filmach to widziałam. Na trening jak dla mnie odpowiada. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Sie 03, 2013 4:26 pm | |
| Przeciąganie trwało aż... się poślizgnęłaś i twoja drużyna przegrała. Szkoda, a tak blisko było. - Nic ci nie jest? Podbiegł szybko William i pomógł ci wstać. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Sie 03, 2013 4:32 pm | |
| - Jest OK - powiedziałam. Po chwili wstałam i popatrzyłam się po swoich pokemonach. - Oki to teraz typowy trening na ataki, każdy znajduje sobie cel i stara się w niego celować. Czyli jakieś drzewo czy kamień. Po chwili spojrzałam na Huntaila i Magikarpia. Wzięłam patyki i powbijałam je w ziemię wokół baseniku, to będą ich cele. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Sie 03, 2013 4:37 pm | |
| O... taki trening z celowania. Po chwili pokemony zaczeły strzelać do swoich celów, a Darkrai, ku twojemu zaskoczeniu, chciał trafić Monic z blizzard. Ta uciekała jak oszalała aż w końcu pokemon dał sobie spokój. - Jak tak dalej pójdzie to mnie przegonisz. Powiedział zadowolony z ciebie William. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Sie 03, 2013 4:39 pm | |
| Zaśmiałam się. - Oj tam na tym mi zejdzie dużo czasu - uwiesiłam się chłopakowi u szyi. - Darkrai świrtny cel - powiedziałam do pokemona i okazałam mu kciuk uniesiony w górę. Po chwili dalej tuliłam się do chłopaka i zerkałam jak pokemony sobie radzą. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Sie 03, 2013 4:42 pm | |
| Pokemony po dłuższej chwili waszego tulenia miały naprawdę dość. +0,9lv - Uf... jużnoc jest. Trzeb by było iść się wyspać. Z resztą Monic już dawno wlazła do namiotu i schowała się tam przed Darkraiem. Pewnie już śpi... | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Sie 03, 2013 4:55 pm | |
| Zerknęłam na pokemony. Po chwili w nagrodę za trening dostały po dużej porcji smakołyków i jak chciały to mogły spać poza ballami. Ewentualnie dostały jakieś koce czy cuś... My tam z Williamem wzajemnie się pogrzejemy. - Oki - powiedziałam i wsunęłam się z chłopakiem do namiotu. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Sie 03, 2013 4:57 pm | |
| W końcu wszyscy spali, a tobie śniły się wszystkie przypadki Monic. Jak się obudziłaś to brzuch cię bolał, zupełnie jakbyś całą noc się śmiała. - Gadałaś przez sen. Powiedziaal zmęczona czerwonowłosa i rzuciła w ciebie poduszką. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia | |
| |
|
| |
| A idź ty mutancie - Klaudia | |
|