| A idź ty mutancie - Klaudia | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
IronMan
Liczba postów : 2406 Join date : 13/07/2013
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Nie Lip 28, 2013 12:16 pm | |
| - No bardzo fajne, tylko mi się będzie pewnie po nocach śniło - powiedziałam rozbawiona i cmoknęłam chłopaka w policzek. Sprawdziłam, która jest godzina. Chyba już wieczór. Jutro z rana trzeba będzie pójść i pewnie dostaniemy jakieś zadanie z agencji. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
Liczba postów : 2086 Join date : 11/07/2013
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Nie Lip 28, 2013 12:22 pm | |
| Była dopiero 18:35 więc jeszcze trochę czasu jest. - Może chodźmy coś zjeść. Zaproponował William i także cię cmoknął. Pogoda była cudowna, słoneczko schowało się za chmurami dzięki czemu temperatura przyjęła znośne wartości. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Nie Lip 28, 2013 12:33 pm | |
| - Oki - powiedziałam. Tak więc po chwili poszłam z Williamem coś zjeść. Ogólnie to zastanawiało mnie, kiedy on ma urodziny. Zaraz się g zresztą o to spytam. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Nie Lip 28, 2013 1:16 pm | |
| W końcu znaleźliście się na miejscu. Asortyment był naprawdę duży. Aż nie mogłaś się zdecydować co zjesz. - Ja wezmę czekoladę. Stwierdził William i złożył zamówienie na gorący płyn. - Czy mi się wydaje czy masz jakieś pytanie? Dodał po chwili. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Nie Lip 28, 2013 1:21 pm | |
| - No tak, kiedy masz urodziny? - spytałam się Williama. Hah, ta jego zdolność w czytaniu intencji... W końcu zamówiłam sobie jakiś drink bezalkoholowy i do tego sałatka z kurczakiem... Je uwielbiam. I ten sos... | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Nie Lip 28, 2013 1:27 pm | |
| Było przepyszne. W końcu William uśmiechnął się szeroko i rzekł. - W nowy rok. To raczej rzadko spotykana i fajna data na takie rzeczy. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Nie Lip 28, 2013 1:34 pm | |
| Przełknęłam to co miałam w ustach. - O to naprawdę fajna data - powiedziałam. Zerknęłam w kalendarz jak dużo mamy czasu. Zaznaczyłam sobie datę i jadłam dalej. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Nie Lip 28, 2013 1:56 pm | |
| W końcu byliście pełni i mogliście iść już do pokoju. - No to trochę dużo czasu. Powiedział chłopak podnosząc się z krzesła. Po chwili dostaliście rachunek na niemałą sumkę, którą zapłacił z własnej kieszeni chłopak. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Nie Lip 28, 2013 2:04 pm | |
| Po chwili poszłam z chłopakiem do pokecenter, żeby wynająć pokój. Jak już tam byłam to wzięłam piżamę i powędrowałam do łazienki. Po tym wracam do pokoju i kładę się na łóżku. Czekam, aż chłopak się ogarnie na noc. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Nie Lip 28, 2013 3:20 pm | |
| Chłopak strasznie długo siedział w łazience aż w końcu zasnęłaś. Ale ci się głupoty śniły... byłaś w statku kosmicznym, który był w tobie a później biegałaś po księżycu i tam biegłaś sama za sobą i na końcu... na końcu zjadłaś sama siebie. - Obudź się. Usłyszałaś głos chłopaka. - Strasznie się rzucałaś. Stwierdził po chwili. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Nie Lip 28, 2013 3:31 pm | |
| Pokręciłam głową i usiadłam, omal nie zderzając się czołem z chłopakiem. Przetarłam oczy i próbowałam się obudzić. - Nawet nie masz pojęcia jakie głupoty mi się śniły - powiedziałam do Williama. Przytuliłam się jednak do niego po chwili. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Nie Lip 28, 2013 3:34 pm | |
| Bardzo mu się to podobało, oczywiście nie te głupoty tylko tulenie. - Nie martw się, pewnie przez ten głupi film. Powiedział chłopak, a po chwili usłyszałaś jak coś uderzyło w okno. To Xatu, chyba nie zauważyła że jest zamknięte. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Nie Lip 28, 2013 3:39 pm | |
| - Hah pewnie tak - powiedziałam i cmoknęłam chłopaka w policzek. Spojrzałam zdziwiona na Xatu. - Oj, współczuję ptaszynie - powiedziałam i po chwili otworzyłam pokemonicy okno. Pewnie miała jakąś wiadomość. Dałam Xatu trochę smakołyków i zabrałam się za czytanie. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Nie Lip 28, 2013 3:44 pm | |
| List zawierał jedną, prostą treść. "Po urlopie? To do roboty". A tak naprawdę było w nim napisane: "Waszym zadaniem jest odnalezienie adamant orb i drugiego kamienia związanego z dialgią i palkią. Zbadajcie tajemnicę spear pillar." - Teraz jesteśmy załatwieni. Stwierdził chlopak, gdy tylko Xatu odleciała. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Nie Lip 28, 2013 3:47 pm | |
| Moja mina: poker face. - No nie no to kaput jak my niby mamy to wykonać skoro dostaliśmy zupełnie inne polecenie od Arceusa? - poirytowałam się. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Nie Lip 28, 2013 4:02 pm | |
| Chłopak również spojrzał na list. - Proste, nie wykonamy. Pójdziemy na miejsce i powiemy prawdę o tamtym miejscu. W końcu nic nie zrobią bez kryształów. Zaproponował William. W sumie to pierwsza misja, której nie podołają. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Nie Lip 28, 2013 4:07 pm | |
| Zamyśliłam się. - No dobra - kiwnęłam głową. Tak więc trzeba będzie ten kryształ ukryć, zbadać Spear Pillar i kłopot z głowy... Miałam przynajmniej taką nadzieję. - Przynajmniej jesteśmy tylko my jako grupa - powiedziałam i wykrzywiłam się a samą myśl o osobie pokroju Monic. A ogólnie to ciekawe jak tam potem było z tym Snorlaxem... | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Nie Lip 28, 2013 4:13 pm | |
| No to było ciekawe... może całkiem niedługo się dowiecie. - Mam pomysł jak się pozbyć drugiego kamienia, ale to przy następnym jeziorze. Stwierdził William i przytulił cię mocno. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Nie Lip 28, 2013 4:23 pm | |
| Również wtuliłam się w chłopaka. - No to fajnie, jestem bardzo ciekawa - pocałowałam go. Po chwili przebrałam się... Wzięłam krótkie spodenki. Może ogona nie będzie widać i bluzkę na ramiączkach. A co mi tam, teraz nie muszę się przejmować tym pasem sierści na plecach. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Nie Lip 28, 2013 4:26 pm | |
| Ciężko było ci ukryć ogon, ale w końcu ci się udało. Trochę to wyglądało jakbyś miała pieluchę, i to bardzo rozśmieszyło chłopaka. - No ładnie. Zaśmiał się ale szybko powstrzymał śmiech w obawie przed fochem na pięć minut. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Nie Lip 28, 2013 4:28 pm | |
| Popatrzyłam się niezadowolona na swój tyłek. - Jednak długie... - stwierdziłam i tylko popatrzyłam się na chłopaka wzrokiem typu "no uchroniłeś się cudem od focha". Przebrałam spodenki na dłuższe spodnie. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Nie Lip 28, 2013 4:33 pm | |
| W tych znowu było ci gorąco. Tak źle i tak niedobrze. - Pamiętasz tą sukienkę co ją uszyłem jak nie mogłem spać? To nie było pytanie retoryczne. To była propozycja. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Nie Lip 28, 2013 4:38 pm | |
| Zamyśliłam się na chwilę. - No, w sumie ona powinna być w sam raz - uśmiechnęłam się. Wzięłam sukienkę i się w nią przebrałam. Będzie nawet spory luz dla ogona w takim razie. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Nie Lip 28, 2013 6:32 pm | |
| No i wyglądało ładnie, nie da się zaprzeczyć. Czerń to trochę nie twój kolor, lecz do srebrzystych włosów pasował idealnie. - Teraz jesteśmy ubrani pod kolor. Zaśmiał się William i przytulił cię mocno. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Nie Lip 28, 2013 6:34 pm | |
| Uśmiechnęłam się. - No bardzo ładnie to wygląda - powiedziałam. Potuliłam się do niego chwilę i pocałowałam chłopaka prosto w usta. Po tym zabrałam się za pakowanie swoich rzeczy i jak chłopak był gotowy to wyszłam. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia | |
| |
|
| |
| A idź ty mutancie - Klaudia | |
|