| A idź ty mutancie - Klaudia | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Corvis Corax Admin
Liczba postów : 2086 Join date : 11/07/2013
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 27, 2013 8:01 pm | |
| Arceus wykrzywił usta w grymasie "wiedziałem, że się zgodzicie". - Musielibyście ukryć kryształy i zniszczyć krąg na spear pillar. Rzekł zwięźle, bez żadnych wyjaśnień. Zawsze tak miał? | |
|
| |
IronMan
Liczba postów : 2406 Join date : 13/07/2013
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 27, 2013 8:04 pm | |
| Ale ja się nie zgadzałam tylko spytałam... - Aha... - powiedziałam. No to czekają nas kolejne dni wędrówki. Przynajmniej nie mówi okrężnie i nie trzeba się domyślać. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 27, 2013 8:07 pm | |
| Ale koniec waszego urlopu... i co teraz? William zrobił niezadowoloną minę. - Ale to tam przy okazji, najważniejsze to ukryć kule. Dodał jeszcze arceus. Znów wygrał i zniknął zostawiając po sobie te dwa kamienie, które pozwoliły wam przyzwać palkię i dialgię.
| |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 27, 2013 8:09 pm | |
| Westchnęłam. Znowu zniknął... Spojrzałam na te dwa kryształy i je wzięłam. - No to trzeba będzie coś z tym zrobić - stwierdziłam i schowałam sobie jeden do plecaka, a drugi dałam Williamowi. Zerknęłam czy moje pokemony się wybawiły. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 27, 2013 8:15 pm | |
| Pokemony się wybawiły jak szalone. W końcu mogliście ruszyć na przód. + 0,2lv a co mi tam - Nie byłoby łatwiej... Mam pomysł.Powiedział po chwili William i spojrzał na ciebie znacząco. - Może wypuść darkraia. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 27, 2013 8:17 pm | |
| Cieszyłam się, że pokemony dobrze się bawiły za ten czas. Zdziwiłam się na słowa chłopaka. - Um, no dobra - powiedziałam. Tak więc po chwili wypuściłam Darkraia. Byłam ciekawa co William takiego mógł wymyślić związanego z tym pokemonem. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 27, 2013 8:25 pm | |
| Chłopak podał mu adamant orb i pokazał jedyny tutaj głaz. - Słuchaj Darkrai. Wsadź to w cień tego kamienia. Tak jak rzekł, tak pokemon zrobił. kryjówka prima sort, ale drugiego nie można ukryć zbyt blisko. - Jeszcze jeden został. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 27, 2013 8:29 pm | |
| - No super - powiedziałam. Schowałam Darkrai do balla, chyba że chciał być poza nim to go zostawiłam. Siadłam na rower i wróciłam z Williamem w drogę powrotną do miasta. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 27, 2013 8:31 pm | |
| W końcu dotarliście na miejsce, a gdy tylko się zatrzymaliście chłopak zaczął wyjadać ciastka z koszyka. - No co, jeszcze zjawią się parasy i nam zeżrą. Stwierdził lekko przytłumionym przez jedzenie głosem. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 27, 2013 8:32 pm | |
| Zaśmiałam się. - Hej, ja też chcę - powiedziałam po chwili i także zabrałam się za wcinanie ciastek rozbawiona. W końcu jak zjedliśmy to oddałam z nim rowery. To co by porobić teraz...? | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 27, 2013 8:35 pm | |
| W sumie było już ok 15, tak więc najgorszy upał. William usiadł w cień i zaczął się zastanawiać. - Może pójdziemy do tego kina w następnym mieście? Spytał, w końcu te 2 godziny drogi to nie jest tak wiele. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 27, 2013 8:37 pm | |
| Zamyśliłam się chwilkę. - No dobra, to chodźmy - powiedziałam. Miałam nadzieję, że zniesiemy ten upał. Wzięłam dwie butelki w piciem i po chwili schłodziłam je swoimi lodowymi mocami. Byleby nie zamrozić... Będziemy mieć fajne zimne napoje. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 27, 2013 8:42 pm | |
| Zamroziło się tylko dno ale reszta była lodowata jak natura chciała. Po chwili ruszyliście na przód. Ścieżka była prosta i długa. Dookoła widniały same łąki i... Tauros. Wielkie bydle gotowe w każdej chwili zaatakować. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 27, 2013 8:47 pm | |
| Dałam Williamowi jeden z takich napoi. Popijałam zadowolona swój schłodzony napój, kiedy dostrzegłam Taurosa. Zeskanowałam stwora pokedexem i wypuściłam Darkrai z balla. A niech sobie on powalczy, pewnie mu świetnie pójdzie jako legendzie. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| |
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Nie Lip 28, 2013 9:54 am | |
| Tak więc czas na strategię. - Zacznij od Quick Attack, żeby wyprzedzić jego pierwszy ruch , po czym wykorzystaj to, że jesteś bardzo blisko niego i Thunderbolt! Jak co gdy użyje Horn Attack to zaraz potem zablokuj mu ten ruch przy pomocy swojego Disable, po czym Blizzard, żeby trochę go przymrozić! Potem wskocz do cienia i szybko przesuń się za niego i X-scissor! Następnie poleć w górę, aby nie mógł cię dosięgnąć i Thunderbolt! - wydawałam komendy. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Nie Lip 28, 2013 11:07 am | |
| Tauros zaczął od scary face i zmniejszył szybkość twojego pokemona. Ten wyprowadził quick attack podczas gdy poke byk zaatakował swoim horn attack. Oba pokemony oberwały a po chwili twój podopieczny dodał do wszystkiego thunderbolt. Później poło disable i blizzard. Na koniec X-scissor i tackle przeciwnika. Tauros: 50% Darkrai:75% | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Nie Lip 28, 2013 11:10 am | |
| - Teraz zacznij znowu od Quick Attack i wykorzystaj ten syzbki ruch, by naładować Thunderbolt i uderzyć pokemona jak tylko do niego dotrzesz! Następnie schowaj się w cień i ukryj się w cieniu jakiegoś drzewa, by nie mógł cię znaleźć. Jak będzie zdezorientowany sytuacją to wyskocz i uderz Blizzard, po czym popraw jeszcze X-scissor! - wydawałam komendy. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Nie Lip 28, 2013 11:16 am | |
| W końcu pokemon... zwiał. Darkrai: +0,4lv Wcale nie był taki zadziorny albo coś go spłoszyło. Kto wie, w każdym razie nici z tego pokemona. - Nie był wcale taki silny. Stwierdził po chwili William. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Nie Lip 28, 2013 11:23 am | |
| Westchnęłam zrezygnowana. A fajny by był taki Tauros... - No dobra, to chodźmy dalej - powiedziałam. - Świetnie walczyłeś, Darkrai - pochwaliłam swojego pokemona i schowałam go do pokeballa. Ruszyłam w dalszą drogę. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Nie Lip 28, 2013 11:30 am | |
| Po kilkudziesięciu minutach dotarliście do miasta. Wreszcie, wreszcie miasto. - No to czas do kina. Powiedział uradowany William. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Nie Lip 28, 2013 11:34 am | |
| Ucieszyłam się. Poszłam z chłopakiem do kina i zobaczyłam co oni tam teraz puszczają. Mogę pójść nawet na horror, ale najbardziej lubię te sf... Avengers i takie tam rzeczy wymyślone. Wkrótce jak zdecydowaliśmy na co pójdziemy to kupuję bilety i ewentualnie jak jest to jeszcze biorę napoje i popcorn. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Nie Lip 28, 2013 11:47 am | |
| Poszliście na jakieś dziwne SF a dokładniej remake obcego. Dokładnie ta sama fabuła lecz dużo lepsze efekty. Film był straszny ale i też interesujący. - Chciałbym tak silnego pokemona. Stwierdził w końcu William gdy pokazano królową. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Nie Lip 28, 2013 11:57 am | |
| - Hah ja też... - powiedziałam do niego. Wykorzystałam tam okazję i tuliłam się w trakcie seansu do chłopaka. Bardzo podobało mi sie takie siedzenie z nim w kinie. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Nie Lip 28, 2013 12:00 pm | |
| Po około godzinnym seansie mogliście wyjść. Film był straszny ale i tak fajnie się go oglądało. Ci kosmici... i w ogóle wyjadanie mózgów oraz inne rzeczy. Będzie się śniło po nocy. - Jak ci się podobało? Spytał William. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia | |
| |
|
| |
| A idź ty mutancie - Klaudia | |
|