| A idź ty mutancie - Klaudia | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
IronMan
Liczba postów : 2406 Join date : 13/07/2013
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 27, 2013 4:21 pm | |
| +18 Pogłaskałam chłopaka po głowie i chwilę leżałam, żeby się uspokoić po tym wszystkim. Ja nie doszłam, ale i tak byłam zadowolona z tego wszystkiego. Wtuliłam się chłopaka. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
Liczba postów : 2086 Join date : 11/07/2013
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 27, 2013 4:34 pm | |
| pewnie wszystko skończyło się zbyt szybko przez ten wstęp z Francji. Bidulka... no ale życie. - Dobrze jest, że zostaliśmy sami. Stwierdził William tuląc się do ciebie. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 27, 2013 4:36 pm | |
| Trochę tego żałowałam, ale na następny raz będę wiedzieć. - No nawet świetnie - powiedziałam zadowolona. Objęłam chłopaka a po chwili też owinęłam sobie ogon wokół jego nogi. Ciągle się do niego tuliłam. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 27, 2013 4:42 pm | |
| W końcu, po długim leżeniu zasnęliście. Nadszedł ranek, słońce obudziło was swymi promykami a ptaki radośnie ćwierkały. - Cześć. Przywitał cię zaspany William gdy tylko rozwarłaś powieki. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 27, 2013 4:57 pm | |
| - Cześć - przywitałam się z Williamem i pocałowałam chłopaka w policzek. Po chwili siadłam na łóżku i zdecydowałam się pójść pod prysznic, by nadrobić to, ze wczoraj nie poszłam i odświeżyć się na dzisiejszy dzień. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 27, 2013 6:26 pm | |
| Gdy wróciłaś czekało już na ciebie śniadanie. William już wszystko ładnie rozłożył i czekał na ciebie z jedzeniem. - Szybko skoczę jeszcze pod prysznic. Powiedział i ruszył a w 3 minuty był już z powrotem. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 27, 2013 6:45 pm | |
| O fajnie, śniadanie. Po chwili siadłam i czekałam, aż chłopak wróci spod prysznica. Jak już był wpokoju to cmoknęłam go w policzek. - Smacznego - powiedziałam i zabrałam się za jedzenie. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 27, 2013 6:48 pm | |
| Wkrótce wszystko zjedliście, a przed wami kolejny dzień słodkiego lenistwa. - Zróbmy dziś sobie piknik w lesie. Zaproponował William i przeciągnął się leniwie. Następnie pocałował cie namiętnie. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 27, 2013 6:51 pm | |
| - Oki - ucieszyłam się. Po chwili odwzajemniłam pocałunek. Tak więc zebrałam swoje rzeczy i po chwili byłam gotowa do wyjścia. Chciałam jednak pokupić coś dla pokemonów jeszcze. W sumie może bym postarała się o zabawki, których łatwo nie zniszczą... Miałyby co robić i trochę poćwiczą przy okazji. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 27, 2013 6:54 pm | |
| W sumie sklepik dla pokemonów tu gdzieś był, nawet sama widziałaś. Tylko poszukać... - Na pewno nie będziemy się dzisiaj nudzić. Powiedział William a po chwili oboje byliście gotowi do drogi. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 27, 2013 6:59 pm | |
| - No na pewno - uśmiechnęłam się. Najpierw jednak poszłam z chłopakiem do tego sklepiku dla pokemonów, by kupić trochę rzeczy dla swoich stworków. Mam nadzieję, że się im spodobają... | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 27, 2013 7:02 pm | |
| Na pewno się spodoba... chyba. - Zapomniałbym, nie mamy kosza i koca. Rzekł William i zaciągnął cię najpierw do ogólno-branżowego a później do cukierni i piekarni. Mieliście dość sporo zapasów na każdą okoliczność. - Pieszo czy rowery? Spytał jeszcze chłopak. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 27, 2013 7:04 pm | |
| - Rowery - podłapałam drugą myśl. Poszłam z chłopakiem pożyczyć rowery, a potem... na piknik w jakieś fajne miejsce! Bardzo mi się to podobało i na pewno miło spędzimy dzień. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 27, 2013 7:08 pm | |
| Jechaliście po górach i dolinach aż w końcu w gęstym lesie znaleźliście uroczą polankę. Czego chcieć więcej? Tylko William rozłożył koc, a później jedzenie i mogliście zacząć zabawę. - Mam karty ale we dwóch już nie będzie tak fajnie. Stwierdził po chwili chłopak. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 27, 2013 7:11 pm | |
| - Noo... - powiedziałam zamyślona. Jednak to nie było jak gra z Arceusem, chociaż zawsze przegrywaliśmy. Po chwili wypuściłam swoje pokemony i dałam im rzeczy, które dla nich kupiłam. Zadbałam też o basenik dla Magikarpia i ewentualnie Huntaila. Po tym siadam przy Williamie tak, by mieć oko na pokemony i w razie czego zwrócić im uwagę. Ogólnie to ciekawe jak Arceus w ludzkiej postaci wygląda.... | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 27, 2013 7:14 pm | |
| Pokemony bawiły się w najlepsze a wy zajadaliście się słodyczami gdy nagle coś w krzakach się poruszyło. - Pewnie wiatr. Powiedział William i zbagatelizował to. Ponyta hasała sobie dookoła i inni z resztą też. Zabawa po całości. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 27, 2013 7:16 pm | |
| Spojrzałam zadowolona na pokemony. Niech się wyszaleją, w sumie można to potraktować jako taki mini-trening. - Racja, pewnie wiatr - powiedziałam do chłopaka. Dalej się zajadałam. Pewnie mi tyłek urośnie ale co tam... | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 27, 2013 7:19 pm | |
| Jednak to nie był wiatr. Z gąszczu wylazły parasy, które najwyraźniej nęcone tym zapachem, przylazły ukraść wam jedzenie. - Nie oddam. Powiedział William i podniósł kosz wysoko. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 27, 2013 7:21 pm | |
| O nie, cała masa parasów. Też nie chciałam, by nam wszystko zjadły. Ewentualnie jakby robaczki się ie poddały to postraszę je swoimi włosami przy ognistej płytce... Atak mega efektywny, więc czemu nie? | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 27, 2013 7:24 pm | |
| W tym momencie zjawiła się przed wami postać, tylko trochę ładniej narysowana. Parasy od razu zwiały gdzie pieprz rośnie... czyżby Arceus. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 27, 2013 7:29 pm | |
| Zdziwiłam się i to nieźle. On przecież przypomina w pewnym sensie Arceusa... - Cześć... - przywitałam się z nim ciągle zdziwiona mocno tym wszystkim. Zerknęłam na Williama. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 27, 2013 7:34 pm | |
| Ten dalej trzymał wysoko kosz i spoglądał na niego jak na potencjalnego złodzieja łakoci. - Właściwie to mam kilka rzeczy do zrobienia, ale bym zagrał w tysiąca. Powiedziała istota spoglądając na kosz. Chyba już nie miał ochoty jeść. Pewnie już nie potrzebuje. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 27, 2013 7:42 pm | |
| - O to fajnie - powiedziałam. Spojrzałam rozbawiona na Williama, wzięłam od niego kosz i postawiłam na jego miejscu. Tego się po Arceusie nie spodziewałam ale świetnie, że wstąpił... | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 27, 2013 7:48 pm | |
| Zaczęliście grać i jak zwykle wynik był ten sam. - Mam dla was propozycję nie do odrzucenia. Zaczął mówić poke-bóg. - Właściwie to ważne zadanie. Dodał po chwili, po czym zaczął tasować karty. William zrobił duże oczy i nie wiedział co ma rzec. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 27, 2013 7:51 pm | |
| Mimo wszystko zabawnie się grało i starałam się ogarnąć jak to Arceus w to gra. Jak usłyszałam jego słowa to się nieźle zdziwiłam. - A jakie to zadanie? - spytałam się w końcu. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia | |
| |
|
| |
| A idź ty mutancie - Klaudia | |
|