| Czas na zemstę - Gra Yomi | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
IronMan
Liczba postów : 2406 Join date : 13/07/2013
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sro Sie 14, 2013 11:27 am | |
| Deino nieco się wierciła. Po chwili byliscie w Twoim domu. Z kuchni wyszedł Twój ojciec i popatrzył się po was. Ingo także się mu przykrzał. Po chwili tego milczenia się przywitali. - No to... Chyba musisz się spakować - powiedział chłopak. | |
|
| |
Yomi
Liczba postów : 803 Join date : 15/07/2013 Age : 31
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sro Sie 14, 2013 11:44 am | |
| Tylko kiwnęłam głową i postawiłam Deino na ziemi. Poszłam do pokoju szybko się spakować. Westchnęłam i rozejrzałam się za najbardziej potrzebnymi rzeczami. Zaczęłam pakować ubrania na przebranie, piżamy i inne pierdoły. Gdy skończyłam to wzięłam plecak i ruszyłam do kuchni. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sro Sie 14, 2013 2:44 pm | |
| Ingo gadał o czymś. Z twoim ojcem a ty mogłaś się spokojnie spakować. W końcu byłaś gotowa do drogi. - To czas ruszać - powiedział ucieszony Ing . | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sro Sie 14, 2013 2:51 pm | |
| Zerknęłam na swoje pokemony i schowałam je do pokeballi. -No dobrze.- Odpowiedziałam. zerknęłam na swojego ojca. -Poradzisz sobie tutaj sam?- Spytałam się trochę zmartwiona. Popatrzyłam na Ingo. Ciekawe na jaki temat sobie porozmawiali. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sro Sie 14, 2013 3:04 pm | |
| - No pewnie, że poradzę sobie - twój ojciec machnął ręką. Po chwili wyszłaśz Ingo z domu i mogliście ruszać . Ongo był bardzo, ale to bardzo zadowolony. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sro Sie 14, 2013 3:13 pm | |
| Pomachałam tacie i wyszłam za Ingo z domu. Miałam nadzieje, ze na pewno sobie sam w domu poradzi. Zerknęłam na chłopaka. Przez chwile myślałam czy nie spytać się o czym rozmawiali, ale dałam sobie z tym spokój. -Ile zajmie nam droga do Nimbasy?- Spytałam się zamyślona Ingo. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sro Sie 14, 2013 3:17 pm | |
| Tydzień - odpowiedział Ingo. Po chwili byliscie w drodze. Chłopak wziął cię za rękę i kak byliście kawałek dalej to cie pocałował. - Cóż to może nieco przyśpieszymy naszą drogę - spytał i wyjął dwa pokeballe. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sro Sie 14, 2013 3:25 pm | |
| Pokiwałam głową. Nie było aż tak źle. zerknęłam na pokeballe. -Hmm...?- Byłam nawet zadowolona z tego pocałunku. Jeśli to ma przyśpieszyć naszą podróż to czego, by nie. Zamyślona rozejrzałam się wokół. I tak trochę się martwiłam jak tam sobie tata poradzi, skoro formalnie cały czas był martwy. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sro Sie 14, 2013 3:28 pm | |
| Po chwili wypuścił archeopsa i braviary. - To na którym lecisz? - spytał Ingo. Pokemony były gotowe doddrogi. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sro Sie 14, 2013 3:31 pm | |
| Popatrzyłam na oba pokemony. -Na Braviary.- Odpowiedziałam po chwili. Czyli jednak polecimy na ptaszyskach. w końcu to i tka będzie bliżej niż tłuc się z buta znowu do Nimbasy. Zerknęłam zamyślona na Ingo. Miałam nadzieje, ze jednak to będzie dość bezpieczna podróż. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sro Sie 14, 2013 3:34 pm | |
| Chłopakwwsiadł na drugiego stwora. - no to w drogę - uśmiechnął się chłopak. I ruszyliście. Widoki były naprawdę piękne. Ingo coś tylko czytał na swoim telefonie. Omal raz go nie upuścił. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sro Sie 14, 2013 3:39 pm | |
| Zerknęłam w dół. Naprawdę ładne widoki się tutaj rozciągały. Zerknęłam na Ingo. W końcu zgubi ten swój telefon. Znowu wróciłam do obserwacji tego co działo się na dole. Mocno trzymałam się ogromnego poke-ptaka i uważałam, by czasem nie spaść. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sro Sie 14, 2013 3:44 pm | |
| Braviary miał spokojny lot. W końcu był wieczór a wy niedaleko Nimbasy. -No to jutro na miejscu - Ingo. Coe pocałował. Zabrał się za rozkładaie namiotu . | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sro Sie 14, 2013 3:50 pm | |
| Zeskoczyłam z Braviary i zadowolona pozwoliłam się pocałować. Wypuściłam swoje pokemony i zerknęłam na Ingo. Odkaszlnęłam. -No, dobrze. Ingo byłoby dobrze jakbyś kogoś poznał.- powiedziałam do chłopaka i wypuściłam z balla Mewtwo. -Mewtwo to Ingo. Ingo to Mewtwo.- Przedstawiłam ich sobie. reszcie stworków kazałam trochę potrenować. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sro Sie 14, 2013 3:55 pm | |
| Chłopak zdziwił się. - ale super - powiedział. Mewtwo także wykazywał lekkie zainteresowanie. Pozostałe pokemony trenowały. W końcu Ingo i Mewtwo si ęze sobą zapoznali. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sro Sie 14, 2013 3:59 pm | |
| Zerknęłam na resztę pokemonów. Dobrze, że trenują. Przynajmniej teraz obejdzie się bez niespodzianek skoro Ingo i Mewtwo już się oficjalnie zapoznali. Popatrzyłam na namiot. Przynajmniej przenocujemy z dachem nad głową. Zesztywniałam na chwile. To oznaczało, ze będę musiała spać razem z Ingo. W końcu trochę ochłonęłam. Chyba nie będzie aż tak źle. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sro Sie 14, 2013 6:10 pm | |
| Ingo po chwili siadł na ziemi. - Hm mam nadzieję, że nie przeszkadza ci spanie ze mną pod jednym dachem namiotu? - spytał Ingo. Pokemony trenowały i w pewnej chwili Lucario użyła... Ice Punch! | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sro Sie 14, 2013 6:12 pm | |
| -Nieee, o ile nie chrapiesz, bo wtedy każe Deino wywlec cię za zewnątrz.- Odpowiedziałam rozbawieniem maskując swoje zdenerwowanie. Popatrzyłam na Lucario. Podeszłam do niej i pogłaskałam ją po łepku. -Grzeczna dziewczynka. Jesteś bardzo pojętna.- Pochwaliłam ją. W końcu pozwoliłam pokemonom dalej trenować i usiadłam obok Ingo. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sro Sie 14, 2013 6:18 pm | |
| Ingo się zaśmiał. - Nie chrapię - uspokoił cie. Po chwili pociągnął cie sobie na kolana. Pokemony skończyły trening. Widziałaś że niektóre próbowały nowych ruchów ale jeszcze im nie szloe. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sro Sie 14, 2013 6:26 pm | |
| Zerknęłam na swoje pokemony i trochę się zmieszałam jak Ingo wziął mnie na kolana. Po chwili jednak się rozluźniłam i obserwowałam jak moje stworki próbują nauczyć się nowych ruchów. Rozejrzałam się za Deino czy czasem nie próbuje wykopać jakiejś bomby czy czegoś innego. Zamyśliłam się i pogłaskałam Ingo po policzku. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sro Sie 14, 2013 6:30 pm | |
| Pokemonyjuż nie miały sił. + 0,8 do lv. Chłopak starał się byś czuła się rozluźniona na jego kolanach. GNo nie krępuj się tak - powiedział Ingo. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sro Sie 14, 2013 6:40 pm | |
| -Staram się.- Odpowiedziałam i próbowałam się aż tak nie denerwować. -Ale po prostu sama nie wiem co robić.- Dodałam nerwowo. Zerknęłam na swoje pokemony i znowu popatrzyłam na Ingo. Nigdy wcześniej nie byłam w takiej sytuacji i cały czas się denerwowałam tym wszystkim. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sro Sie 14, 2013 6:45 pm | |
| - No tak - powiedział Ingo. Cmoknął cię w policzek. Shinx zaczęła się świecić i... Ona ewolowała w luxio..! - O masz teraz wyższą formę Pokemona- powiedział chłopak. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sro Sie 14, 2013 6:53 pm | |
| Popatrzyłam na Luxio i zawołałam ją, by do mnie podeszła. Pogłaskałam ją i pochwaliłam. Byłam bardzo zadowolona z ewolucji mojego pokemona. Zerknęłam na Ingo i znowu się trochę się zdenerwowałam na myśl, ze będę musiała z nim spać pod jednym namiotem. Próbowałam się trochę uspokoić. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sro Sie 14, 2013 6:57 pm | |
| Luxio podeszła i zaczęła się przymilać. Ingo natomiast cmoknął Cie w policzek i do siebie przytulił. - Hah strasznie przejęta jesteś i tak - powiedział Ingo bardzo rozbawiony. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi | |
| |
|
| |
| Czas na zemstę - Gra Yomi | |
|