Pokemon World
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pokemon World

~*~

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Czas na zemstę - Gra Yomi

Go down 
2 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20  Next
AutorWiadomość
Yomi

Liczba postów : 803

Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 Empty
PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptyNie Sie 11, 2013 7:57 pm

Wstałam i ruszyłam do swojego pokoju. -Idę spać. Dobranoc.- Powiedziałam. Gdy tylko weszłam do pokoju poszłam się przebrać i zadowolona z siebie położyłam się do łóżka. W końcu nie musiałam się jutro śpieszyć na ten turniej skoro już odpadłam. Teraz już mnie to specjalnie nie martwiło. Przewróciłam się na bok i próbowałam zasnąć.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

Liczba postów : 2406

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptyNie Sie 11, 2013 8:00 pm

Po chwili zasnęłaś. Bohaterem snów bym Ingo w romantycznych scenach, aż przyśniło ci się coś dalej zachodzącego i się obudziłaś az za bardzo zadowolona.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptyNie Sie 11, 2013 8:04 pm

Ziewnęłam i usiadłam na łóżku. Zerknęłam która jest godzina. Byłam w bardzo dobrym humorze po tym wszystkim. Zsunęłam się z łóżka i poszłam przebrać. Dzisiaj miałam tylko nagrodę za udział w turnieju do odebrania. Gdy tylko się doprowadziłam do porządku ruszyłam do kuchni.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptyPon Sie 12, 2013 11:08 am

Po chwili byłaś w kuchni i twój ojciec zrobił normalne kanapki ku waszemu szczęściu. Pokemony już nie spały adeino wygrzebała twoja bbieliznę. Tak więc nie tylko niebezpieczne rzeczy wyciąga.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptyPon Sie 12, 2013 11:18 am

Popatrzyłam na Deino i zabrałam jej swoja bieliznę. -Tego też nie możesz wykopywać.- Powiedziałam do smoczycy i poszłam to schować. Zerknęłam na kanapki. -Cześć.- Przywitałam się. -Co takiego wczoraj serwowałeś Mewtwo?- Spytałam się rozbawiona.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptyPon Sie 12, 2013 2:27 pm

- próbowałem upiec sernik - odpowiedział twoj tata.
Deino poslusznie wszystko oddała.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptyPon Sie 12, 2013 2:33 pm

-No cóż, dobrze chociaż że Mewtwo się nie otruł.- Westchnęłam. Gdy tylko wszystko odniosłam wzięłam się za jedzenie kanapek. -A tak w ogóle to korzystasz z jakiś przepisów czy coś?- Spytałam się i zerknęłam na swoje pokemony.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptyPon Sie 12, 2013 2:58 pm

- tak - odpowiedział twoj tata.
Kanapki mu wyszły i ty sięnie zatrułaś . Zbliżała się godzina dziesiąta. Za 2 h odbiór nagród i może jak wyjdziesz wwcześniej to spotkasz Ingo.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptyPon Sie 12, 2013 3:07 pm

Zerknęłam zamyślona na zegar. -No to dobrze. W końcu nauczysz się gotować, bo nawet nie wiesz jakie ja babole strzelałam jak uczyłam się gotować.- Pocieszyłam swojego ojca. Zamyśliłam się i kiwnęłam na Lucario. -Wezmę ze sobą Lucario, a resztę ci dzisiaj zostawię. tylko nie próbuj ich niczym dziwnym karmić, bo Deino ci jeszcze granaty z podwórka wykopie.- Dodałam i ruszyłam w stronę drzwi.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptyPon Sie 12, 2013 3:13 pm

- Deeee - twoja deino zrobiła rozkosznie upiorną minę.
Tata nie odowiedział tylko zabrał się za studiowanie książki kucharskiej. Lucario była ucieszona z faktu iż bierzesz ją ze sob . Jak wyszłaś to niedaleko był Ingo.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptyPon Sie 12, 2013 3:20 pm

Miałam tylko nadzieje, ze Deino nie była aż tak upiornym smoczyskiem. Poklepałam Lucario i wyszłam z domu. Pogłaskałam jeszcze Laprasa i ruszyłam w stronę Ingo. Chyba aż taki przypadek to nie był, ze akurat kręcił się obok mojego domu.-Cześć.- Przywitałam się z nim.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptyPon Sie 12, 2013 3:24 pm

Ingo się uśmiechnął.
- Cześć - przywitał się chłopa .
Lucario się mu przyjrzała. Chłopak pozwolił sobie podejść do ciebie i cię pocałować.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptyPon Sie 12, 2013 3:33 pm

Zerknęłam na Lucario. Chyba go nie walnie, co? Byłam bardzo zadowolona z pocałunku. Pogłaskałam Ingo po policzku. -Dobrze ci się spało?- Spytałam się go rozbawiona. -Tak przez przypad sobie tutaj zawędrowałeś?- Dopytałam się zadowolona.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptyPon Sie 12, 2013 3:37 pm

- Dobrze. No przez przypadek - uśmiechnął się chłopak.
Lucariotylko patrzyła na niego jak na potencjalnego zboczenca. Chłopak cię przytulił bardzo zadowolony i po chwili wziął cię pod ramię.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptyPon Sie 12, 2013 3:40 pm

Tylko parsknęłam śmiechem. Zerknęłam na Lucario. Pozwoliłam się wziął pod ramię. -Lucario, nie patrz tak na Ingo.- Pogłaskałam ja po łepku. -Nic mi się nie stanie.- Zapewniłam ją. wolałam, by czasem nie zaatakowała chłopaka.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptyPon Sie 12, 2013 3:47 pm

Lucario odpuściła. Ingo teżsię zasmiał. Po chwili chodziliście sobie po mieście. Chłopak się uśmiechał i był bardzo zadowolony z tegowwszystkiego.
- Topi rozdaniu nnagród ruszamy w drogę czy masz jakieś sprawy? - spytał.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptyPon Sie 12, 2013 5:25 pm

-Raczej tak. Tylko będę musiała jeszcze wpaść do domu po swoje pokemony, no i upewnić się czy mi czasem przez ten czas tata z głodu nie padnie.- Odpowiedziałam. Zerknęłam na Lucario. Przynajmniej odpuściła teraz.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptyWto Sie 13, 2013 12:56 pm

- A no tak - powiedział Ingo.
Po niedlugim czasie trzeba było iść po nagrody . Jak się okazało masz 1000$ i wybrany TM plus los do loterii w Nimbasie.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptyWto Sie 13, 2013 1:05 pm

Odebrałam nagrody i wzięłam TM Shadow Claw dla Lucario. Los na loterie w Nimbasie? No, bardzo ciekawe. Zerknęłam na Ingo. -Dobra, teraz muszę iść zobaczyć czy czasem Deino nie zaczęła z ogródka wykopywać jakiś granatów.- Mruknęłam. Ona musiała coś kombinować.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptyWto Sie 13, 2013 1:11 pm

Chłopak się zaśmiał.
- To chodźmy - powiedział.
Pocałował Cię czule i po chwili ruszyliśćie w drogę. Był wręcz uradowany wizją wspólnej podróży.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptyWto Sie 13, 2013 1:14 pm

uśmiechnęłam się lekko i ruszyłam w stronę swojego domu. Miałam nadzieje, ze moje pokemony były grzeczne i nikt nie ucierpiał. Też byłam zadowolona z tego, że będę podróżować z Ingo, ale w Nimbasie miałam akurat jedna sprawę do załatwienia z Rocketsami.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptyWto Sie 13, 2013 1:21 pm

Pokemony nic nie nabtoily, no może procz deino, która do połowy odkopala dużą bombę.
- Co wy w tym ogródkumacie ... - westchnął Ingo.
Pokemony się świetnie miały.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptyWto Sie 13, 2013 1:26 pm

-Mnie się pytasz? ja nic o tym nie wiedziałam dopóki Deino nie zaczęła granatów odkopywać.- Mruknęłam. Westchnęłam. -Dobrze, Deino. Bądź grzecznym pokemonem i zakop z powrotem tą cholerna bombę.- Poprosiłam małego smoka.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptyWto Sie 13, 2013 1:31 pm

Deino zaczęła zakopywać bombę. Twoj ojciec chyba znowu elsperymentował w kuchni bo się dym unosił z kuchni.
- Deino pewnie niejednym nas zaskoczy - mruknął Ingo.
Powrót do góry Go down
Yomi

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 EmptyWto Sie 13, 2013 1:34 pm

-Taa... lepiej pochowaj swoje rzeczy bo jeszcze coś wyciągnie i będzie próbowała pożreć.- Mruknęłam. Wzięłam Deino pod pachę. -No, dobra chodźmy. tylko lepiej niczemu się nie dziw jak wejdziesz do domu i bądź przygotowany na wszystko.- Ostrzegłam Ingo rozbawiona. Ruszyłam do domu.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi   Czas na zemstę - Gra Yomi - Page 5 Empty

Powrót do góry Go down

Czas na zemstę - Gra Yomi
Powrót do góry 
Strona 5 z 20Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20  Next
 Similar topics
-
» Czas na zemstę - Gra Yomi
» 001 Yomi vs Cheren
» Yomi vs Roxie
» Safari Yomi
» Bank Yomi [Fay Reed]

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach