| Czas na zemstę - Gra Yomi | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
IronMan
Liczba postów : 2406 Join date : 13/07/2013
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pią Sie 16, 2013 11:02 am | |
| No racja... Chłopak szedł zaraz obok Ciebie. Jednak miałąś spokój i mogłaś spokojnie iść. Lucario szła po Twojej drugiej stronie a Mewtwo latał wysoko na niebie. Pokemon robił przeróżne powietrzne rewolucje. Było już popołudnie aż w końcu ujrzeliście miasto. | |
|
| |
Yomi
Liczba postów : 803 Join date : 15/07/2013 Age : 31
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pią Sie 16, 2013 12:23 pm | |
| Popatrzyłam na Mewtwo. Przynajmniej on będzie mógł trochę rozprostować kości. Zerknęłam na Ingo, a potem w stronę miasta. Westchnęłam. Być może wysadzenie wiertła załatwi sprawę, ale lepiej aż tak się z tego nie cieszyć. Pogłaskałam Lucario i wróciłam do swoich rozmyślań. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pią Sie 16, 2013 12:29 pm | |
| Jak byliście przed miastem to Mewtwo do was podleciał i sam schował się do pokeballa. W końcu dotarliście na miejsce i w Twoje oczy rzucił się ogromny budynek Battle Subway. Widziałaś tam Emmeta, który na ławce zabawiał swoją Galvantulę. Ingo podszedł do swojego brata i zaczęli sobie gadać. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pią Sie 16, 2013 12:44 pm | |
| Przez chwile popatrzyłam na braci i znowu pogłaskałam Lucario. Zamyśliłam się i rozważałam wypuszczenie Deino. Chociaż znając ją to pewnie od razu wykopie to cholerne wiertło i trzeba będzie się tłumaczyć. Rozejrzałam się po mieście i trochę podsłuchiwałam o czym rozmawiają bracia. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pią Sie 16, 2013 3:57 pm | |
| Luycario zadowolona się do Ciebie przytuliła. Same pieszczochy masz... Po chwili Ingo wrócił do Ciebie. - Cóż jak będziesz chciała to masz nocleg w Battle Subway - powiedział chłopak. Emmet potem także podszedł, chociaż był oblężony przez swoje pokemony. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pią Sie 16, 2013 4:02 pm | |
| -Ok.- Odpowiedziałam i poklepałam jeszcze Lucario. -Cześć.- Powiedziałam do białego. Popatrzyłam rozbawiona na Emmeta przywalonego pokemonami. Zerknęłam na Ingo. Nawet fajnie, że miałam nocleg w Battle Subway. Tylko pewnie jak zwykle będę musiała mieć Deino na oku, by nie wygrzebała jakiegoś kabla czy coś. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pią Sie 16, 2013 4:04 pm | |
| - Cześć - odpowiedział Emmet. Dał swoim pokemonom dużo smakołyków by te przynajmniej na chwilę zajęły się jedzeniem. Po chwili Ingo zaprowadził Cię do Battle Subway i pokazał pokój, gdzie będziesz mogła spać. Nic szczególnego tu nie było. Łóżko, szafka, półka, stół, dwa fotele i łazienka. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pią Sie 16, 2013 4:13 pm | |
| Rozejrzałam się po pokoju. Nic szczególnego, ale i tak to powinno mi wystarczyć. Zerknęłam która jest godzina i położyłam plecak na ziemi. Pogłaskałam Lucario i odwróciłam się w stronę Ingo. -Dzięki.- Powiedziałam ostrożnie. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pią Sie 16, 2013 4:14 pm | |
| Chłopak kiwnął głową. - Jak co mój pokój jest na lewo na koncu korytarza - powiedział. - Idę trochę poczytać - dodał. Po chwili go nie było. Zegarek wskazywał osiemnastą. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pią Sie 16, 2013 4:23 pm | |
| Usiadłam na łóżku i wypuściłam swoje pokemony oprócz Laprasa. Westchnęłam. Złapałam Deino i zaczęłam ją trochę głaskać. W końcu postawiłam ją na łóżku i ruszyłam do łazienki się przebrać. Myślałam trochę o tym wszystkim i o Ingo. Moze w końcu uda mi się do tego przyzwyczaić i nie głupiec jak jakaś nastoletnia dziewoja. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pią Sie 16, 2013 4:24 pm | |
| No może w końcu... - Dee - Deino się do Ciebie przytulała. Pokemony rozlokowały się w pokoju. Mewtwo siadł sobie wygodnie na jednym z foteli. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pią Sie 16, 2013 4:32 pm | |
| Wyszłam z łazienki i usiadłam w drugim fotelu uprzednio biorąc Deino pod pachę. Położyłam ją sobie na kolanach i zaczęłam dalej głaskać. Zamyślona popatrzyłam w strone okna. -Może jutro pójdę się dokładnie rozejrzeć za jakimiś Rocketsami lub wejściem do tej ich bazy z Wiertłem.- Mruknęłam. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pią Sie 16, 2013 4:54 pm | |
| Mewtwo sobie siedział na fotelu i odpoczywał po dzisiejszym lataniu. - No, ale może być ciężko, na pewno dobrze pilnują tego wiertła... - powiedział Mewtwo. Deino była uradowana i na razie nawet nie próbowała szukać niebezpiecznych rzeczy. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pią Sie 16, 2013 4:59 pm | |
| -Pewnie tak, ale i tak trzeba będzie zaryzykować. No chyba, że chcesz mieć wkurzoną Giratinę na głowie. Bo ja nie chce.- Westchnęłam i dalej głaskałam Deino. Po chwili zawołałam też Larvitara i jego tez położyłam sobie na kolanach. Popatrzyłam zamyślona w stronę okna. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pią Sie 16, 2013 5:01 pm | |
| - Brr, ja też - wzdrygnęła się legenda na samą myśl o tym stworze. Jak zawołałaś Larvitara to przyszła i Luxio. Więc miałaś trzy pokemony do niańczenia. Lucario już spała, zmęczona trasą. Mewtwo także już trochę przysypiał. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pią Sie 16, 2013 5:04 pm | |
| Pogłaskałam swoje pieszczochy. -No, dobrze. Skoro wszyscy tacy zmęczeni to chodźmy spać.- Mruknęłam i po kolei posadziłam stworki, które miałam na kolanach na łóżku. Sama wsunęłam się pod kołdrę. -Dobranoc.- Powiedziałam do Mewtwo i próbowałam zasnąć. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pią Sie 16, 2013 5:06 pm | |
| - Dobranoc - powiedziała legenda. Po chwili wszyscy zasnęliście. Nic Ci się szczególnego nie śniło. Obudziłaś się rano bardzo wypoczęta. Mewtwo już nie spał, tylko siedział sobie na fotelu. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pią Sie 16, 2013 5:13 pm | |
| -Cześć.- Przywitałam się z Mewtwo i usiadłam na łóżku. Zerknęłam która jest godzina i poszłam się przebrać do łazienki. Gdy wróciłam to usiadłam w drugim fotelu i czekałam aż reszta moich pokemonów się obudzi. -Dobrze ci się spało?- Spytałam się psychicznej legendy. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pią Sie 16, 2013 5:16 pm | |
| - Tak - kiwnął głową Mewtwo. Po chwili wstał i machnął swoim ogonem. Czułaś jakiś przyjemny zapach. Chyba mają tu nie tylko pokoje ale i kuchnię. Pozostałe pokemony także po chwili się obudziły. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pią Sie 16, 2013 5:23 pm | |
| -Hm.. mają tutaj też kuchnie?- Powiedziałam zamyślona czując przyjemny zapach. Zerknęłam na swoje pokemony. -Może pójdziemy się trochę pokręcić. Ewentualnie zjemy soc na mieście.- Mruknęłam i pogłaskałam swoje pokemony. Nie chciałam za bardzo włazić na głowę braciom. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pią Sie 16, 2013 5:30 pm | |
| Pokemony pokiwały łebkami. Po chwili usłyszałaś pukanie. - Jak chcesz to chodź do nas na śniadanie - to był raczej Ingo. Stworki trochę się zaczynały bawić. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pią Sie 16, 2013 5:38 pm | |
| Podeszłam i otworzyłam drzwi. Kiwnęłam na swoje pokemony, by aż tak nie rozrabiały. -Cześć.- Powiedziałam tylko i przyjrzałam się, by zobaczyć kto to pukał. Chociaż jeśli już to pewnie byłby Ingo. Zerknęłam na Mewtwo. W sumie mogłam iść do nich na śniadanie. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pią Sie 16, 2013 6:09 pm | |
| Tak, był to Ingo. - Cześć - przywitał się z Tobą. - I jak tam? - spytał. - Dobrze ci się spało? Tutaj zapach był bardzo intensywny. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pią Sie 16, 2013 6:26 pm | |
| -Dobrze.- Odpowiedziałam na oba jego pytania. Zerknęłam na swoje pokemony i ruszyłam za Ingo. Trochę martwiłam się tym, że może jednak niepotrzebnie się tam pakuje im na śniadanie. A może jednak lepiej zacznę się zamartwiać czymś innym? Wiertłem pod Nimbasą na przykład. Albo wkurzoną Giratiną. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pią Sie 16, 2013 6:28 pm | |
| No tak, to są znacznie większe problemy. Wkrótce byłaś w kuchni. Tam stał stół i były trzy talerze z jajkiem na bekonie, do tego chleb, herbata i jak kto miał ochotę na coś więcej to kanapki. Ingo się na Ciebie popatrzył zamyślony. Po chwili odsunął Ci krzesło byś mogła usiąść. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi | |
| |
|
| |
| Czas na zemstę - Gra Yomi | |
|