| A idź ty mutancie - Klaudia | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
IronMan
Liczba postów : 2406 Join date : 13/07/2013
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 24, 2013 3:38 pm | |
| - Okey - powiedziałam. Zmieniłam typ na lodowy. Najlepiej będzie ich pozamrażać. Tak więc mega głęboki wdech, jakbym chciała wchłonąć całe powietrze wokół mnie... Po tym dmuchnęłam Ditto z zamiarem zamrożenia ich. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
Liczba postów : 2086 Join date : 11/07/2013
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 24, 2013 3:41 pm | |
| Kilka Ditto zamarzło, William także ruszył do walki. W kilka chwil związał sporą gromadkę ditto jakimś sznurem. Nawet nie mogliście zadążyć za nim wzrokiem... stare dobre przyśpieszenie. Wkrótce było prawie po sprawie... poza waszymi kopiami i "siostrą". | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 24, 2013 3:43 pm | |
| Przydałoby mi się nauczyć ruchu takiego jak Extreme Speed... Wtedy też bym mogła przyśpieszać w walce. Tak więc stanęłam naprzeciwko tych kopii. Patrzyłam się na moją... Tak kropka w kropkę ja, tylko że taka wredna i chcąca pozabijać ludzi... | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 24, 2013 3:48 pm | |
| No coś w tym było... Twoja kopia zaczęła biec w twoim kierunku a William wraz ze swoją zaczął już się bić. Ogromna szybkość, nie ma co. - A masz. Usłyszałaś nagle. To była prawdziwa siostra, która wbiła strzykawkę z środkiem uspokajającym podróbce. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 24, 2013 3:54 pm | |
| Yay te to dopiero się będą tłuc na medykamenty. Tak więc skumulowałam w swoich dłoniach lodową energię, jaką miałam... Starałam się uderzyć Ice Beam! Jak moja kopie się zbliżyła to dmuchnęłam w nią swoim zamrażającym oddechem. Miałam nadzieję, że to poskutkuje... | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 24, 2013 3:59 pm | |
| Twoja kopia szybko ponowiła transform i też stała się lodowa. W końcu udało ci się wykonać ice beam, lecz przeciwnik też do tego doszedł. Wasze ataki się zderzyły i powstała między wami spora bryła lodu. W tym czasie William dalej walczył z własną kopią. Ta już wyraźnie zwolniła. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 24, 2013 4:01 pm | |
| Wkurzyłam się i zmieniłam płytkę na ognistą i szybko uderzyłam ją swoimi włosami nim ta zdążyła się przetransformować znowu na moją ognistą płytkę. Po tym szybko typ latający i uderzyłam Gust. To mimo wszystko jest Ditto, dam mu rade... | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 24, 2013 4:08 pm | |
| Przeciwnik od razu padł nieźle rozpuszczony. W chwilę później kopia Williama też była nieprzytomna a fałszywa siostra stała w miejscu. Pewnie sparaliżowana. - Dobra. Chodźcie ze mną... Powiedziała policjantka. Chyba liczyła na wyjaśnienia. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 24, 2013 4:11 pm | |
| Odetchnęłam z ulgą, kiedy ten Ditto padł nieprzytomny... - Dobra... - odpowiedziałam policjantce. Ruszyłam za nią na komisariat. Będe musiała co nieco jej poopowiadać... | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 24, 2013 4:14 pm | |
| Kobieta w końcu doszła do siebie i wyjęła coś z szafy. - Mam dla was po TM i ultra ballu. Powiedziała i wręczyła ci X-scissors. - A teraz się wytłumaczcie. powiedziała już mniej wesołym tonem. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 24, 2013 4:16 pm | |
| Tak więc zaczęłam jej wyjaśniać kim jestem i inne takie, pomijając sprawy agencji i zastępując je po prostu poszukiwaniem przygód. No i opowiedziałam jej, że zostałam sklonowana przy użyciu DNA człowieka i Arceusa, dlatego mam takie zdolności.. Chwilę mi zeszło. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 24, 2013 4:20 pm | |
| Oj zeszło ci i drugie tyle Williamowi. - Dobra, to idźcie dalej a ja się zajmę do końca sporawą. Powiedział policjantka, a po chwili byliście już na zewnątrz. Chyba wszyscy odsypiają albo jedzą... mniejsza. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 24, 2013 4:22 pm | |
| - Do widzenia! - machnęłam policjantce. Po chwiliwyszłam z Wiliamem z PC. Tylko pytanie gdzie się podział Arceus? Jakos go nie widziałam na komisariacie.... | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 24, 2013 4:25 pm | |
| Arceus czekał tuż za rogiem w krzakach. - I jak tam? Spytał pokemon i zaczął się przymilać co było równoznaczne z jednym. "Daj mi jeść". - Już nie opłaca się wyruszać w podróż. Stwierdził William. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 24, 2013 4:28 pm | |
| Spojrzałam rozbawiona na pokemona. - No oki, zaraz coś zrobię - i nie mogłam się powstrzymać, by go nie pogłaskać po łbie. Poszłam do pokoju w pokecenter i zrobiłam nam coś do jedzenia, po czym... ciastka! | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 24, 2013 4:31 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia | |
| |
|