| A idź ty mutancie - Klaudia | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Corvis Corax Admin
Liczba postów : 2086 Join date : 11/07/2013
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 8:01 am | |
| Kobieta spojrzała na was i rzekła z przejęciem w głosie. - Tylko nic nie dajcie sobie zrobić. A po chwili wstała i dodała. - szukajcie w jak najstarszych przekazach. | |
|
| |
IronMan
Liczba postów : 2406 Join date : 13/07/2013
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 8:04 am | |
| - Będzie dobrze - powiedziałam optymistycznie do kobiety. Kiwnęłam głową na jej wskazówkę. W końcu nie wytrzymałam i się do niej przytuliłam. Takich typowych rodziców nie miałam, ale cóż zrobić? | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 8:08 am | |
| Kobieta spojrzała na ciebie lekko zaskoczona. - A cóż to się stało? Spytała, ale mimo wszystko cię przytuliła. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 8:10 am | |
| - Normalnie rodziców nie mam, ale skoro DNA wzięli akurat od ciebie to ty jakby nim jesteś - uśmiechnęłam się lekko. Byłam zdowolona, że też mnie przytuliła. Po chwili się odsunęłam, bo bym chyba pół dnia tak stała. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 8:13 am | |
| Kobieta wyjęła jakąś małą paczuszkę z kieszeni. - W takim razie trzymaj prezent urodzinowy. Powiedziała i czekała aż otworzysz. - Ulepszony pokedex, ma wgraną małą encyklopedię pokemon. Są tam nawet jagody i jajka. Dodała po chwili. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 8:16 am | |
| Ucieszyłam się i wzięłam od niej paczuszkę. No to było świetne... Po chwili otworzyłam, by obejrzeć ten pokedex. Świetnie! Teraz będę mogła sprawdzić do jakiego gatunku pokemona należy jajko w moim plecaku. Podziękowałam i po chwili postanowiłam sprawdzić urządzenie, skanując jajko w swoim plecaku. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 8:20 am | |
| Pokedex coś tam zaszumiał po czym wypluł garść informacji. " Nazwa: Deino, Typ: smok/mrok." - No to niezłe jaja.Zażartował sobie William. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 8:33 am | |
| - Ale fajnie, te pokemony są świetne - powiedziałam. Tak więc na nowo umieściłam jajko na jego miejscu w plecaku. Stary pokedex włożyłam też do plecaka, a nowy powędrował na miejsce starego w kieszonce na boku. - Ten pokedex jest super - powiedziałam do Mavis. Cieszyłam się, że znowu mogłam ją spotkać i sprawy tak się potoczyły. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 8:37 am | |
| Mavis jeszcze raz cię przytuliła. -Wiem, ze ci ciężko, ale się nie poddawaj. Powiedziała i poszła wykonywać swoje obowiązki. - No to miło. Teraz chyba moja kolej. Powiedział chłopka i złapał cię za rękę. - Co dzisiaj robimy? Co tylko chcesz... | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 8:41 am | |
| To było naprawdę świetne, jak przytuliła mnie jeszcze raz. - Można robić tyle rzeczy, ze sama nie wiem - powiedziałam do niego rozbawiona. Tak więc ruszyłam z nim na miasto rozglądając się co by tu można porobić.
| |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 8:44 am | |
| Przechadzaliście się wolno, a po drodze mijaliście restauracje, sklepy spożywcze i monopolowe, wypożyczalnie rowerów, księgarnie i wiele innych. - Może jesteś głodna? Spytał William gdy przechodziliście obok restauracji. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 8:46 am | |
| - No tak, podczas tej wędrówki niezbyt wiele jadłam - przyznałam. Tak więc ruszyłam z chłopakiem do tej restauracji. Tam zajęłam stolik i zabrałam się za przeglądanie menu. Taa jest jeszcze tyle rzeczy, których nigdy nie jadłam... | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 8:48 am | |
| Chłopak spojrzał na kartę... - Mają królika... Zachwycił się i od razu złożył zamówienie. - A później może rowery? Zaproponował z uśmiechem na twarzy. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 8:55 am | |
| Przechyliłam głowę. Królik? Tego na pewno nigdy nie jadłam, ale to było bardzo nietypowe... W końcu także zdecydowałam sobie zamówić to co chłopak, a co mi tam, jak coś to na całego... Do tego jeszcze wzięłam sobie jakąś sałatkę z kurczakiem i sok. - No czemu nie - powiedziałam na jego propozycję. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 8:58 am | |
| Otrzymałaś na tacy coś, co przypominało trochę kota. Ale było ładnie przysmażone, natarte ziołami a aromat był wspaniały. Dostaliście jedno całe zwierze a nie jak w przypadku jednej porcji połówkę. - Smacznego. Życzył ci William i odkroił sobie nogę od dania. I widocznie mu smakowało. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 9:05 am | |
| - Nawzajem - powiedziałam. Tak więc i ja po chwili także zabrałam się za jedzenie. Na serio nietypowe danie ale skoro Williamowi smakowało to... jest w porządku. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 9:09 am | |
| Tobie o dziwo też smakowało. Lekko słone i pikantne, a wszystko doprawione kapką soku z cytryny. Mięso się rozpadało w ustach i było niezwykle soczyste. - Kiedyś co sobotę takiego jedliśmy. powiedizał chłopak tym razem pozbawiając zwierzę przedniej nogi. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 9:12 am | |
| - Aha, rozumiem - kiwnęłam głową. Jadłam dalej. Było to nawet smaczne nie spodziewałam się, ze będzie aż takie dobre. Bardzo udany dzień dzisiaj mieliśmy... | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 9:16 am | |
| Chłopak w końcu się nasycił, a tobie została jeszcze cała sałatka. - Nie spodziewałem się, że będzie tu tak dobra restauracja. Powiedział i zaczął się szykować do wyjścia. - Pójdę, może już rowery załatwić. Zaproponował. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 9:34 am | |
| Spojrzałam na sałatkę... No tak... W końcu poprosiłam, żeby mi ją zapakowano na wynos i schowałam ją do plecaka. Sprawdziłam jak się ma jajko. Razem z Williamem poszłam na rowery. To brzmiało fajnie, pojeździmy sobie przynajmniej. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 9:37 am | |
| Jajko miało się dobrze i nawet drgnęło. po chwili byliście już przy małej wypożyczalni. Po dłuższej chwili mieliście już cały potrzebny sprzęt wraz z pompką i kaskami. - Są tu stare sady owocowe. Powiedział chłopak spoglądając w lewo. Były i to całkiem niedaleko. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 9:40 am | |
| Rozejrzałam się tylko czy nikogo prócz nas nie ma i szybko zamieniłam czapkę na kask rowerowy. Oj, tutaj uszy będą miały gorzej... - O to fajnie - powiedziałam. Tak więc wsiadam na rower. Dobrze, że mnie nauczyli jak jeszcze byłam w lab... Ruszyłam z Williamem w drogę. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 9:44 am | |
| W końcu dotarliście do urokliwego sadu, najwidoczniej opuszczonego przez ludzi. Drzewa były stare i powyginane. Ich kora była pomarszczona a owoce zwisały pojedynczo na gałęziach. - Spróbuj tych wiśni. Powiedział William umorusany na czerwono. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 9:48 am | |
| Zaśmiałam się na widok chłopaka. Po chwili także zabrałam się za wcinanie wiśni starając się tak nie umorusać jak chłopak. W końcu zabrałam się za wycieranie mu twarzy chusteczką, po czym pocałowałam chłopaka namiętnie. - Świetnie dzisiaj jest - powiedziałam jak się w końcu od niego oderwałam i ruszyłam dalej. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sob Lip 20, 2013 10:56 am | |
| Jedliście wiśnie ale coś niezbyt ci wyszło z tą czystością. Przekonałaś się o tym, gdy go pocałowałaś i okazało się, że znów jest brudny. - Hah. No widzisz. Powiedział uradowany William wsiadając na rower. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia | |
| |
|
| |
| A idź ty mutancie - Klaudia | |
|