| A idź ty mutancie - Klaudia | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
IronMan
Liczba postów : 2406 Join date : 13/07/2013
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Sro Lip 31, 2013 9:25 pm | |
| - No - powiedziałam. Tak więc przedzierałam się z nim dalej z nadzieją, ze wkrótce się to wszystko skonczy. Jednak takie tropiki niezbyt fajne... | |
|
| |
Corvis Corax Admin
Liczba postów : 2086 Join date : 11/07/2013
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Sie 01, 2013 8:26 am | |
| Ale przynajmniej znaleźliście ciekawe ruiny. - Już prawie jesteśmy. Powiedział i po chwili byliście na otwartej przestrzeni. Ba tam na horyzoncie nawet było widać jakieś miasteczko. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Sie 01, 2013 9:30 am | |
| - Juppi - ucieszyłam się i na wyjście z buszu i na widok miasteczka. Wzięłam teraz Williama za rękę. Przynajmniej tych krzaczorów koniec i nie musimy się przedzierać. Ruszyłam z nim w dalszą drogę. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Sie 01, 2013 9:54 am | |
| Było przyjemnie i w ogóle aż w końcu dotarliście do miasteczka. Tam w pokecenter czekała na was jakże znajoma, czerwonowłosa dziewczyna. - Monic. Syknął William i spojrzał na nią wyraźnie zaskoczony. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Sie 01, 2013 9:59 am | |
| - Ojoj - powiedziałam tylko. Dobrze, że nie mamy tych kryształów... - Em, cześć - powiedziałam do Monic niezbyt zadowolona z jej spotkania. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Sie 01, 2013 10:14 am | |
| Dziewczyna podeszła do ciebie. - Widzę, że się cieszysz po ostatniej akcji. Już od razu jakieś wyrzuty. - Ale nie martw się mam teraz snorlaxa, poza tym mam wam towarzyszyć w tej misji. Dodała po chwili. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Sie 01, 2013 1:39 pm | |
| - Biedny Snorlax - stwierdziłam. - No cóż jakoś to ścierpimy, przynajmniej tylko w tej misji - mruknęłam. Rozejrzałam się za zegarem, by sprawdzić która jest teraz godzina. Wypadałoby się wyspać a jutro ruszać z tą jędzą w dalszą drogę. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Sie 01, 2013 3:12 pm | |
| Wkrótce dostrzegłaś zegarek. Była co prawda dopiero 18:12 ale nie opłacało się już ruszać dalej. A najgorsze miało być dopiero przed wami. - Został nam jeden trzyosobowy pokój. Rzekła siostra Jenny gdy poprosiliście o klucze. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Sie 01, 2013 3:25 pm | |
| Tylko nie to! ;_; Westchnęłam i spojrzałam na Williama. Po chwili mimo wszystko poszłam do pokoju z chłopakiem i Monic. To będzie kiepska noc. Tam od razu ruszyłam do łązienki i szybko się przebrałam oraz umyłam. Ubrałam długie spodnie od piżamy. Mój ogon niestety nie będzie miał tego wieczoru luzu. No i czapka... to będzie bardzo dziwaczne ale muszę ją ubrać. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Sie 01, 2013 6:06 pm | |
| Dziewczyna spoglądała na ciebie zdziwiona. Coś jakby nie mogła przetrawić tej twojej czapki. - Zimno ci? A może wyłysiałaś? Spytała Monic i sama poszła do łazienki. - Nie wiem czy ja to przetrwam. Powiedział, zasmucony obecnością dziewczyny, William. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Sie 01, 2013 6:10 pm | |
| - Nie twoja sprawa - powiedziałam tylko zła do Monic. Po tym siadłam przy Williamie i się przytuliłam do chłopaka. - Przetrwasz, przetrwasz - powiedziałam do Williama i cmoknęłam go w policzek. I nie mam zamiaru iść na trzecie łóżko. Kładę się obok Willa nawet jak Monic jest. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Sie 01, 2013 6:13 pm | |
| Monic... ona przyszła i także wpakowała się wam do łóżka. William ją zrzucił i rzekł. - Sorki, ale i tak już jest ciasno. Czerwonowłosa zrobiła złowrogą minę i sobie poszła na swoje łóżko. Po chwili udawała, że śpi. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Sie 01, 2013 6:19 pm | |
| Spojrzałam równie wrogo na Monic. Jak udawała że śpi to ja ostentacyjnie zaczęłam się tulić do Williama. Ciekawe czy czerwonowłosa to wytrzyma... - No dobra to może już chodźmy spać - powiedziałam do Williama. Położyłam się na łóżku i jak chłopak leżał obok mnie to się do niego przytuliłam. Bardzo to lubiłam i nawet przy Monic się nie zawaham. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Sie 01, 2013 6:31 pm | |
| W końcu wszyscy zasnęliście. Nic ci się nie śniło, poza jednym, że do starości Monic za wami chodziła. - O matko, co to ma być. Obudził cię wrzask czerwonowłosej. - A sorki, obudziłam się i zobaczyłam ciebie. Rzekła po chwili z wrednym uśmiechem. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Sie 01, 2013 6:45 pm | |
| - Weź daj spokój - warknęłam wręcz. Naciągnęłam sobie na wszelki wypadek czapkę na uszy. Nie chciałam by dziewczyna je w razie czego zobaczyła. Zerknęłam która godzina, ziewnęłam i tuliłam się do chłopaka. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Sie 01, 2013 6:50 pm | |
| Było jeszcze wcześnie. William widocznie też się obudził, lecz nie miał zamiaru wstawać. - Jeszcze mamy czas. Stwierdził William i przytulił się do ciebie. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Sie 01, 2013 7:00 pm | |
| Uśmiechnęłam się i wtuliłam się w chłopaka. - Nooo - powiedziałam zadowolona z tego tulenia. Kątem oka zerknęłam na Monic, po czym dalej tuliłam się do chłopaka i go pocałowałam po chwili. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Sie 01, 2013 8:03 pm | |
| To bardzo mu się podobało, a dziewczynę wręcz krew zalała. Właściwie pokryła się w całości czerwienią i poszła pod prysznic. - Ona chyba nigdy się z tym nie pogodzi. Stwierdził William. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Sie 01, 2013 8:07 pm | |
| Zerknęłam na zamykające się drzwi łazienki. - No na to wygląda - westchnęłam. Skoro Monic sobie poszła to postanowiłam pocałować chłopaka po francusku tak na poprawę nastroju. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Sie 01, 2013 8:10 pm | |
| No poprawiło ci to nastrój, lecz Williama natchnęła przerażająca myśl. - A co jeśli nigdy nie ukończymy tej misji? Fakt faktem kamieni znaleźć nie możecie. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Sie 01, 2013 8:12 pm | |
| - Zwiejemy do innego regionu wyrobimy se fałszywe dowody osobiste i zamieszkamy w dżungli na kilkadziesiąt lat - powiedziałam roześmiana. Zaczęłam się do niego tulić i głaskać chłopaka po głowie trochę jak swojego zwierzaczka, ale taki miałam nastrój. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Sie 01, 2013 8:21 pm | |
| A mu się to nawet podobało. William dał ci soczystego całusa a po chwili Monic wyszła z łazienki. - Zbierać się gołębiu i ty tłusty strusiu. Mamy misję do wypełnienia. Powiedziała czerwonowłosa a William wykrzywił twarz w grymasie niezadowolenia. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Sie 01, 2013 8:26 pm | |
| Spojrzałam na Monic już nieźle wkurzona. - No dobra im prędzej to skończymy tym lepiej - powiedziałam. Moja ręka niebezpiecznie zbliżyła się do smoczej płytki. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Sie 01, 2013 8:33 pm | |
| William jednak złapał cię za rękę, żebyś nie zrobiła czegoś głupiego. - Tak, może lepiej chodźmy na śniadanie. Powiedział chłopak po czym wstał i zaczął się ubierać w coś cieplejszego. W końcu to już nie są tropiki. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Pią Sie 02, 2013 6:08 am | |
| Poszłam do łazienki się przebrać i nieco wrócić do siebie pod zimnym prysznicem. Przy okazji spojrzałam na siebie w lustro. Mimo wszystko określenie "tłusty struś" mnie zaniepokoiło czy aby nie mam nadkilogramów. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia | |
| |
|
| |
| A idź ty mutancie - Klaudia | |
|