| A idź ty mutancie - Klaudia | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
IronMan
Liczba postów : 2406 Join date : 13/07/2013
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 30, 2013 1:30 pm | |
| Spojrzałam w krzaki. - Nie wydaje ci się - powiedziałam. Podeszłam w kierunku krzaków z pokedexem w gotowości. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
Liczba postów : 2086 Join date : 11/07/2013
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 30, 2013 1:37 pm | |
| Zobaczyłaś, że chowa tam się coś naprawdę... pokemoniastego. Shroomish gdy tylko cię dostrzegł popędził do następnego krzaku i znów się w nim ukrył. - Jakiś wstydliwy czy co.Zaśmiał się William. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 30, 2013 1:39 pm | |
| Po chwili wyjęłam przysmaki. Oby zbyt szybko nie rozmokły na tym deszczu. - Spokojnie mały, nie masz się czego bać - powiedziałam do pokemona i zaraz przed krzakiem położyłam garść przysmaków. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 30, 2013 1:45 pm | |
| Pokemon chwycił przysmaki i popędził do następnego krzaka. Jakieś to dziwne... - Nie wiem, jakiś on dziwny. Stwierdził William i biegł obok ciebie. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 30, 2013 1:48 pm | |
| Westchnęłam i przeskanowałam stworka pokedexem. - No o co ci chodzi? - podrapałam się po policzku. Dałam drugą porcję karmy, tym razem zaraz przed sobą. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 30, 2013 1:54 pm | |
| Pokemon podreptał szybko do następnego krzaka i tyle z tego było. Pokedex przez liście go nie zeskanował, ale... coś tu nie grało. Czemu ten pokemon ucieka, ale tak, że nawet nie stara się zniknąć wam z oczu. - Długo tak jeszcze? Powiedział już znudzony chłopak. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 30, 2013 2:05 pm | |
| - No ja nie wiem - powiedziałam. To było dziwne. W końcu zmieniłam typ na grass i ułożyłam swoje pnącza tak, że jak pokemon będzie uciekał to będę mogła go nimi złapać. W sumie myślę, że dobry sposób. I go zeskanuję. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 30, 2013 2:09 pm | |
| Pokemon uciekał a wy za nim w końcu już prawie go miałaś, lecz ten zatrzymał się pod drzewem i, i... już. William podszedł pod drzewo, żeby obejrzeć pokemona, gdy nagle spadło na niego coś dużego i odgryzło mu głowę Ta szybko jednak zamieniła się w dym i wróciła na miejsce. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 30, 2013 2:12 pm | |
| Aż podskoczyłam. - Nie no co za... - teraz wiedziałam o co chodziło Shroomishowi. Teraz to się zdenerwowałam.Zmieniłam typ na ognisty i dmuchnęłam z całej siły ogniem w poke-dzbanecznik. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 30, 2013 3:17 pm | |
| Ten użył dzikich pnączy złapał shroomisha i zasłonił się nim. Żywa tarcza normalnie... wredny pokemon. William widząc co się święci stanął między tobą a pokemonami narażając się na niemałe poparzenia. Biedny... lecz jego rany niesamowicie szybko się regenerowały. - Szkoda koszuli. Powiedział w pewnej chwili i wyrwał przeciwnikowi malucha z pnączy. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 30, 2013 3:41 pm | |
| Spojrzałam na Williama. Nawet jak nic mu to nie robiło to ja nie chciałam uderzać go żadnym atakiem. Teraz działałąm inaczej i objęłam poke-dzbanecznik swoimi płonącymi włosami, by dać mu nauczkę. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 30, 2013 3:45 pm | |
| Ten się porządnie poparzył, ba nawet zajął ogniem. Ale to nie problem, w każdym razie nie wasz. Poke-dzbanecznik uciekł, aż zdziwiła was prędkość jaką potrafił osiągnąć. - Uf... dobrze, że to ja podszedłem do drzewa. Stwierdził chlopak i spojrzał na małego shroomisha. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 30, 2013 3:50 pm | |
| Kiwnęłam głową. - Przepraszam za ten ogień... - powiedziałam mimo wszystko do chłopaka z miną "może i nic ci nie jest ale ja i tak bedę rozpaczać". Zeskanowałam Shroomisha i dałam mu smakołyki. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 30, 2013 3:57 pm | |
| - Cytat :
Nr w Dexie: #285 Nazwa: Shroomish Płeć: Charakter: Jest to "zagubiona duszyczka". Nie potrafi obronić własnego zdania i strasznie łatwo na niego wpłynąć. Typ: Trawa Lvl: 12 Ataki: Absorb, Tackle, Stun Spore Zdolność: Effect Spore
Chłopak otrzepał się z resztek sadzy i przytulił się mocno do ciebie. - Nie ma problemu, nic mi się nie stało przecież.Rzekł powoli i dał ci buziaka. A shroomish stał pod drzewem nie wiedząc co ma zrobić. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 30, 2013 4:02 pm | |
| Spojrzałam na Williama. - Ja po prostu choćby nawet nic ci to robiło nie chcę cię atakować - powiedziałam do chłopaka i po kreskowanych policzkach spłynęły mi łzy. Tak, strasznie się pod tym faktem rozklejałam ale cóż zrobić? | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 30, 2013 4:05 pm | |
| Chłopak starał się, uspokoić cię jak tylko się dało, no ale... nie miał wpływu na to co myślisz. - Nie no, odkupisz mi koszulę i będzie ok. Powiedział rozbawiony, próbując może żartem poprawić twój nastrój. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 30, 2013 4:08 pm | |
| Tuliłam się tak mocno do chłopaka jeszcze jakiś czas. W końcu go puściłam i starałam się jakos wytrzeć swoje łzy. A to trochę ciężko bo jeszcze jakiś czas napływały mi nowe. - No dobra... - powiedziałam. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 30, 2013 4:22 pm | |
| No i w porządku. William się uśmiechnął i przytulił cię mocno. - No dobra, teraz trzeba iść albo coś. Stwierdził chłopak po czym cię puścił. A ty kontem oka zauważyłaś, że poke-purchawka próbuje uciec przed waszym gniewem niepostrzeżenie. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 30, 2013 4:28 pm | |
| Spojrzałam na pokemona. - Spokojnie, nie zrobimy ci nic złego - uspokoiłam go i podsunęłam mu poke-przysmaki. Byłam ciekawa czy podejdzie i jak tak to spróbowałam go sobie wziąć na ręce i pogłaskać muchomorka. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 30, 2013 4:33 pm | |
| Pokemon podszedł. Chyba przekonało go to, że William stanął w jego obronie. - Shrum... Pisnął grzybek i zaczął jeść. Zabawny dźwięk, prawie jak chrumkanie ale ci... - Ale wrażeń nam dostarczył nie ma co. Stwierdził Chłopak po chwili. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 30, 2013 4:36 pm | |
| Kiwnęłam głową. - Em to chyba było trochę dziwne uczucie jak tamten pokemon nagle ci... ugryzł głowę? - spytałam chłopaka. Zabrałam się za delikatne głaskanie grzybka i wzięłam sobie stworka na ręce. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 30, 2013 4:40 pm | |
| Stworek siedział grzecznie nawet się nie rzucał. Był taki mięciusi jak przytulanka. - To było najgorsze co w życiu przeżyłem. No niewielu może się pochwalić, że przeżyło utratę głowy, oj nie. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 30, 2013 4:43 pm | |
| - Zapewne - wykrzywiłam się na samą myśl co można by w takiej chwili czuć. Po chwili spojrzałam na Shroomisha. - Dasz mi się złapać do pokeballa? - spytałam i pokazałam mu moją poke-kulę. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 30, 2013 4:46 pm | |
| Pokemon nawet sam ją dotknął. Można rzec, że sam się złapał. Pokeball nawet się nie huśtał tylko od razu zrobił ding. - No dobra, to możemy chyba iść dalej. Stwierdzil zadowolony William. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Wto Lip 30, 2013 4:51 pm | |
| - No - powiedziałam także zadowolona. Chociaż ciągle byłam nieco smutna z powodu, że z całej siły uderzyłam w chłopaka płomieniami. Wzięłam go za rękę, chcąc mieć z nim przynajmniej tyle kontaktu i poszłam dalej. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia | |
| |
|
| |
| A idź ty mutancie - Klaudia | |
|