| A idź ty mutancie - Klaudia | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
IronMan
Liczba postów : 2406 Join date : 13/07/2013
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 9:14 am | |
| - O świetnie - pochwaliłam Ponytę i Blitzle. Jeśli jeszcze mieli siły to kazałam im poćwiczyć trochę na drzewach. Po chwili użyłam lodowej płytki. No i mogę zacząć swoja naukę Blizzard. Będę musiała się uważnie przyjrzeć temu atakowi. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
Liczba postów : 2086 Join date : 11/07/2013
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 9:18 am | |
| Pokemon zaczął kumulować energię między swymi łapami a ta zaczęła wirować wokół własnej osi. w sekundę później i powietrze zaczęło wirować i marznąć. Bryłki lodu lodowaty wiatr to wszystko otaczało pokemona aż ten pchnął wszystko na przód pozbawiając kilku drzew liści. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 9:22 am | |
| Przyglądałam się uważnie temu. Dobrze, że byłam lodowego typu teraz bo by mi nos zamroziło. Tak więc zabrałam się za skumulowanie swojej lodowej energii między dłońmi, z czasem dając jej coraz więcej by powietrze wokół mnie zamarzało i wytworzyło się bryłki lodu. Po tym uwolniłam całą tą energię w jednym kierunku, byleby nie w kogoś. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 9:30 am | |
| Nie było takie trudne na jakie wyglądało co nie? W końcu zmroziłaś kolejne drzewa. - Ja mogę spróbować? Spytał William i zacżął kumulować między dłońmi mrok. W końcu udało mu się wykonać coś na ksztalt kuli cienia. W tym czasie twoim pokemonom znudziły się już ćwiczenia, ale jeszcze miały trochę sił na dalszy trening. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 9:41 am | |
| - O fajnie - powiedziałam widząc to, co zrobił William. - Dzięki za naukę - powiedziałam do Darkrai i poszłam do swoich pokemonów. - No dobra, to teraz każdy bierze coś ciężkiego i staramy się to donieść czy też dotoczyć... tam - powiedziałam, wskazując na skałę jakieś 100 metrów od nas. - Magikarp i Clamperl, wy starajcie się coś zapchać do nie do brzegu przy tamtym punkcie - powiedziałam do stworków. Po chwili ja także postanowiłam nieco poćwiczyć siłę i zmieniłam typ na trawiasty tak dla oswojenia się z nim. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 9:45 am | |
| Pokemony zaczęły dalej trenować. I co prawda nieźle się namęczyły. W końcu miały dość. +1 lv Dwa z twoich pokemonów zaczęły się świecić... Ciekawe. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 9:46 am | |
| Ucieszyłam się na to, jak zobaczyłam ze dwa z moich stworków zaczęły się świecić. To pewnie dzięki temu treningowi Gligar i Clampearl zaczęły ewoluować pod wpływem przedmiotów. Wyjęłam pokedex i jak tylko ewoluowały to je skanuję. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 9:56 am | |
| - Cytat :
Nr w Dexie: #472 Nazwa: Gliscor Płeć: Charakter: Jest to waleczny pokemon. Dumny i honorowy. Typ: Ziemia/Lot Lvl: 11,9 Ataki: Poison Sting, Sand-Attack, Harden, Brick Break, Earthquake, Knock Off, Poison Jab, Thunder Fang, Ice Fang, Fire Fang Zdolność: Sand Veil - Cytat :
Nr w Dexie: #367 Nazwa: Huntail Płeć: Charakter: Mściwy stworek, który długo chowa urazy. Można go przekupić tylko wykwintnymi smakołykami. Typ: Woda Lvl: 12,7 Ataki: Water Gun, Clamp, Whirlpool, Iron Defense, Bite, Screech Zdolność: Swift Swim No było nieźle. Nie ma co... Pokemony twoje ewoluowały i wzrosły w siłę. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 9:59 am | |
| - Whee! - przytuliłam do siebie uradowana stworki. Cieszyłam się z tego, że ewoluowały. Wkrótce dałam swoim pokemonom jeszcze smakołyki jako nagroda za trening i pochowałam do balli wszystkie prócz Darkraia i Deino, którą wzięłam sobie na ręce. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 10:03 am | |
| Pokemony też cię przytuliły, a właściwie huntail owinął się dookoła ciebie. - No to świetnie. powiedział William spoglądając na dwa maluchy a na Arceusie to w ogóle wrażenia nie zrobiło. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 10:09 am | |
| Zerknęłam na Arceusa i jeszcze chwilę tuliłam swoje stworki. Po tym wydostałam się z ich objęć i przytuliłam się do Williama. - No to czas ruszać dalej - stwierdziłam i pocałowałam go namiętnie. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 10:12 am | |
| Pokemon dalej sobie leżał i spoglądał na jezioro. W końcu wstał i zanurzył się w wodzie. - On zwariował. Powiedział William i podbiegł do wody. Po chwili Arceus się wyłonił z jakąś płytką? | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 10:16 am | |
| Ja także pobiegłam do wody. - Znowu płytka w niespodziewanym miejscu... - powiedziałam zaskoczona. Po chwili dotknęłam płytki i zerknęłam jaki ma na mnie efekt. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 10:18 am | |
| Krótko mówiąc rozpadłaś się. Byłaż dziwną mazią leżącą na trawie... - Fuj... a nie mówiłem, że tak będzie. Stwierdził William. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 10:32 am | |
| Aż mi też było nieprzyjemnie. Szybko zdjęłam z siebie efekt tej płytki. - Bleeeee - wykrzywiłam się jak już wróciłam do normalnej postaci. - To było dziwne tak leżeć w tej trafie jako niekształtne coś... - mruknęłam. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 12:19 pm | |
| William również zrobił duże oczy. - Mogłaś spróbować zmienić się w kształtne coś. Stwierdził rozbawiony i cie pocałował. Chyba teraz znalazłaś wodną płytkę. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 2:35 pm | |
| - To następnym razem - powiedziałam do chłopaka. Przynajmniej mam kolejną płytkę do kolekcji. Ruszyłam więc z nimi w drogę. Jeszcze niedługo i Arceusa odzyska ciało... No i nie będziemy musieć tak się śpieszyć. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 2:39 pm | |
| Niedługo... kula migotała coraz częściej. - Niedługo powinniśmy zobaczyć... Zaczął William gdy ukazała wam się mała wioska pełna różnych zagród z miltankami, taurosami i innymi pokemonami tego typu. Nawet ponyty były. - Hodowlę bydła i koni. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 2:45 pm | |
| - Ale super - powiedziałam. Wypuściłam swojego Ponytę. Tutaj przecież były stworki takie jak on... No to chyba tutaj się teraz zatrzymamy. No i kula migotała już dosć często. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 2:48 pm | |
| Konik ucieszył się bardzo i zaczął biegać dookoła jak szalony. Tętent kopyt hodowanych tam zwierząt docierał aż do was, niesamowite odczucie. - Może nas przenocują. Rzekł chłopak. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 2:57 pm | |
| - No - powiedziałam i rozglądałam się wokoło zaciekawiona. Dałam Ponycie przysmaki i szłam dalej. W końcu wskoczyłam konikowi na grzbiet, chcąc sobie trochę pojeździć. Fajnie tak było... | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 2:59 pm | |
| Konik nie przyzwyczaił sie jeszcze do takiego ujeżdżania lecz dość dobrze sobie radził. Wkrótce byliście wszyscy na miejscu a waszym oczom ukazał się staruszek, który siedział na swym bujanym fotelu a obok leżał pies z oklapniętymi uszami. Zupełnie jak w jakimś westernie. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 3:23 pm | |
| Zsiadłam z Ponyty i dałam swojemu konikowi garść smakołyków. Ujeżdżanie to by było jakbym siodło i uzde miała, podkowy w sumie też... - Dzień dobry - przywatałam się ze staruszkiem. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 3:27 pm | |
| Ten chyba zasnął bo nic nie odpowiedział. Z domu wybiegła dziewczynka i spojrzała na konika. - O matko, jaki fajny. Powiedziała jakby nie miała za sobą całej zagrody z identycznymi pokemonami. - Co was sprowadza na to odludzie? Spytała radośnie. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 3:30 pm | |
| - Trochę podróżujemy po regionie - powiedziałam do dziewczynki. - I ogólnie to szukamy noclegu - wyjaśniłam krótko. Spojrzałam na Williama i poklepałam Ponytę po szyi. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia | |
| |
|
| |
| A idź ty mutancie - Klaudia | |
|