| A idź ty mutancie - Klaudia | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Corvis Corax Admin
Liczba postów : 2086 Join date : 11/07/2013
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 3:33 pm | |
| Dziewczyna spojrzała na was. - Dziwni jesteście ale spoko. Rzekła i jeszcze spojrzała na arceusa. - Te dziadek! Będą dziś goście! Wrzasnęła staruszkowi do ucha. - Tia, tylko niech nie hałasują. Odparł i dalej zaczął drzemać. | |
|
| |
IronMan
Liczba postów : 2406 Join date : 13/07/2013
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 3:34 pm | |
| Zaśmiałam się lekko. - Oki to dziękujemy - powiedziałam do dziewczynki. Sprawdziłam, która jest teraz godzina. Chyba trzeba będzie iść niedługo spać czy coś. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 3:38 pm | |
| Właściwie nie było tak źle. Dopiero ósma a słońce jeszcze nie miało zamiaru dać wam wytchnienia. - Idź ty krowo przebrzydła. Wrzasnął dziadek przez sen. - To wszystko przez tego wrednego Taurosa. Powiedziała zasmucona dziewczyna. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 3:47 pm | |
| Zdziwiłam się nieco. - Aha, no tak się zdarza - odrapałam się po policzku. Postanowiłam się jeszcze przejść tutaj z Williamem, po czym poszłam z nim do pokoju, gdzie będziemy spać. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 3:49 pm | |
| Byliście w małym pokoju gdzie wszystko było zrobione z drewna. Nawet telewizor. Tuż obok była łazienka ze staroświecką wanną. - Jak sprzed sześćdziesięciu lat. Stwierdził William i położył się na skrzypiącym materacu. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 3:51 pm | |
| - Hah no troche - zaśmiałam się. Położyłam się więc przy Williamie, a raczej częściowo na nim i zaczęłam się tulić do chłopaka. Chciałam z nim przynajmniej poleżeć chwilę. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 3:59 pm | |
| Leżeliście tak razem... szkoda, że Arceus nie korzysta z łazienki. - No, pewnie po tym dziadku jeszcze. Zaśmial się chłopak i ucałował cię namiętnie. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 4:03 pm | |
| Trochę mi już zaczynało przeszkadzać, że nie możemy robić nic więcej przy Arceusie... Zaczęłam głaskać chłopaka po głowie i zabrałam się za takie ogólne fundowanie mu drobnych pieszczot. Cieszyłam się, że chłopak tutaj był, że go spotkałam, że został akurat do mnie on przydzielony... | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 4:07 pm | |
| Jak to mówią dwustronny fart. -Dlatego musimy szybko zakończyć misję. Powiedział mrugając eksponując w ten sposób swe źrenice otoczone błękitną obwódką. To ci przypomniało o jego zdolności wyczuwania ogólnych intencji ludzi w otoczeniu. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 4:09 pm | |
| Haha, no tak, jego oczy... Wtuliłam się w chłopaka. - No to dobranoc - powiedziałam i pocałowałam go, po czym jeszcze bardziej się w niego wtuliłam, przez co miałam głowę przełożoną przez jego ramię. Próbowałam spać. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 4:13 pm | |
| W końcu wszyscy zasnęliście. A o świcie obudził was... głośne muczenie Taurosa. Przeklęte bydle. William ocknął sięi zaczął przecierać oczy. - Jeszcze z godzinkę... Jęknął. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 4:14 pm | |
| Niezbyt zadowolona oderwałam się od chłopaka. Całą noc się do niego tuliłam z tego co widzę... Pogładziłam Williama po policzku i go pocałowałam. Po chwili zsunęłam się z łóżka. - Cześć - przywitałam się z Arceusem. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 4:17 pm | |
| Arceus najwyraźniej już dawno nie spał. Pokemon siedział sobie na dywaniku i coś zajadał... Znów zeżarł wam zapasy... - Ładny poranek. Warknął niezadowolony William spoglądając na opakowania po tych twoich żelkach i innych rzeczach. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 4:27 pm | |
| Westchnęłam i pokręciłam głową. - Znowu nam wszystko zjadłeś... - mruknęłam. No i wszystkie żelki mi zjadł. Pociągnęłam sobie Arceusa na kolana. - Nawet nie zaczekałeś, aż się obudzimy - bąknęłam. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 4:30 pm | |
| Arceus wgniatał się w twoje łydki. - Nudziło mi się. Powiedział pokemon a William zrobił facepalm. - Musimy nowe zapasy zdobyć. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 4:34 pm | |
| Westchnęłam. - No to może... załatwimy ci jakieś książki do czytania? - spytałam się Arceusa. Poprawiłam się, by Arceus tak mi się w łydki nie wgniatał. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 4:37 pm | |
| Pokemon spojrzał na ciebie jak na wariatkę. - A jak ja sobie kartki poprzewracam tymi nogami? Spytał pokemon i spojrzał na ciebie. W sumie mógłby użyć telekinezy... - Śniadanie! Usłyszeliście nagle głos dziewczyny. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 4:42 pm | |
| - Przecież masz telekinezę - westchnęłam. Pogłaskałam Arceusa po łbie i po chwili zdjęłam go sobie z kolan. Poszłam do łazienki na szybko się ogarnąć, po czym wyszłam z Williamem i Arceusem z pokoju. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 6:04 pm | |
| Wyszliście, na śniadanie była jajecznica z boczkiem i szczypiorkiem a wszystko doskonale przyprawione. Do tego jakieś grzanki. - Jaki głodny jestem. Rzekł William i zaczął się zajadać. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 6:08 pm | |
| - Smacznego - powiedziałam nim zabrałam się do jedzenia. Po tym zaczęłam wcinać i bardzo mi smakowało to co tutaj dali. Takie niby proste danie ale jednak jak pyszne... Rozejrzałam się za jakąś cytryną i jak takowa była to wypuszczam Deino i daję jej ją. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 6:13 pm | |
| Cytryny mieli, w końcu w domu ze staruszkiem, który co chwile piję herbatę nie może jej zabraknąć. - Skąd weźmiemy zapasy? Spytał w końcu William a arceus udawał, że nie umie mówić. - A możecie sobie na nie zapracować. Zaproponował staruszek. Chyba coś ze słuchem dziś mu się poprawiło. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 6:15 pm | |
| Zamyśliłam się. - No dobra, czemu nie? - powiedziałam. Cóż taka praca przy gospodarstwie czasem może nie być zbyt przyjemna... Ale w innych przypadkach też może być fajnie. Zabawiałam nieco Deino i schowałam ją do balla. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 6:18 pm | |
| Smoczyca bardzo lubiła pieszczoty no ale wszystko się kończy. Schowałaś ją po kilku chwilach do kuli. - No dobra. To dzisiaj waszym zadaniem będzie nakarmienie i wydojenie miltanków. Stwierdziła wasza "gospodyni" a gdy skończyliście zaprowadziła was do stodoły, gdzie składowana była karma w ogromnych ilościach. - Pamiętajcie wiaderko na dwa. Rzekła i sobie poszła. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 6:20 pm | |
| Tak więc zabrałam się za robotę. Czyli karma z jednego wiaderka ma być dla dwóch Miltanków... proste. Więc szłam i karmiłam Miltanki, po czym wracałam po kolejne porcje... Chyba że... Jeśli dziewczyny nie ma to mogę się nieco wspomóc swoimi mocami. Na przykład takie pnącza... Uniosę więcej wiaderek. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia Czw Lip 25, 2013 6:23 pm | |
| No uniosłaś kilka wiaderek a miltanków było z kilkadziesiąt i wszystkie się ruszały. Aż nie wiedzieliście, który już dostał jeść a który nie. - Ym... strasznie ich dużo. Powiedział William starając się zliczyć poke-krowy. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: A idź ty mutancie - Klaudia | |
| |
|
| |
| A idź ty mutancie - Klaudia | |
|