| Corvis Corax - stalowa ręka | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Corvis Corax Admin
Liczba postów : 2086 Join date : 11/07/2013
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Wto Lip 23, 2013 7:43 pm | |
| Ojej... taki słodziutki... - Nie mogę go tak zostawić. powiedział chłopak i przykleił się do szyby jak dziecko przy wystawie w zabawkowym. | |
|
| |
IronMan
Liczba postów : 2406 Join date : 13/07/2013
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Wto Lip 23, 2013 7:47 pm | |
| Wszyscy chwilę się patrzyli na Arcanine. - Może idź spytaj siostry Joy? Cóż, może akurat pozwoli ci go wziąć ze sobą - powiedziała Karla. Leo pokiwał głową na potwierdzenie jej słów. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Wto Lip 23, 2013 8:45 pm | |
| Jak powiedzieli tak też Corvis zrobił. Chłopak popędził do siostry i zaczął błagać ją jak się dało o zgodę. - Czy ten... zgodzi się siostra? Spytał gdy już objaśnił wszystko. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Wto Lip 23, 2013 8:50 pm | |
| Siostra Joy popatrzyła się na Ciebie lekko zmieszana. Chyba bardzo zdziwiło ją, że komuś tak bardzo zależy, by zająć się chorym pokemonem... - No dobra - powiedziała w końcu. Podała Ci jeszcze lekarstwa dla pokemona i poinstruowała do kiedy masz mu zmieniać opatrunki. Ale przynajmniej... się zgodziła! | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Wto Lip 23, 2013 8:59 pm | |
| Jeszcze tylko, kolejny szybki skan pokemona i można ruszać w drogę. - Jak dojdziemy do następnego miasta to będzie kontrola. Powiadomił chłopak pokemona po czym ruszył do reszty paczki. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Wto Lip 23, 2013 9:04 pm | |
| - Pokedex napisał:
Arcanine lv. 14 Samiec Charakter: Dumny pokemon, zapamięta to, co ktoś kiedyś zrobił dla niego na całe życie. Ataki: Thunder Fang, Roar, Bite, Fire Fang, Odor Sleuth, Zdolność: Justified Pokemon ruszył za Tobą dość ochoczo i w pewnej chwili liznął Cię w policzek tak, że potem pół twarzy miałeś obślinionej. Leo zaczął się śmiać. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Wto Lip 23, 2013 9:07 pm | |
| No ładnie. Na pewno były jakieś chusteczki w plecaku. - Nie przesadzaj Arcanine. Myłem się już dzisiaj. Rzekł chłopak i również się zaśmiał. A jak znalazł chusteczkę to przy okazji wytarł twarz. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Wto Lip 23, 2013 9:10 pm | |
| Chusteczkę podał Ci Leo, bo w swoim plecaku nie mogłeś żadnej znaleźć. Arcanine się uspokoił i już robił tylko słodkie oczka, że jest wręcz zachwycony... Szliście spokojnie tą drogą. Pogoda była naprawdę świetna. - Ogólnie to gdzie idziemy? - spytał Leo. - Może jakaś wyspa? Jest taka na północy, mnóstwo lodowych pokemonów... Przydałby mi się jakiś - powiedział chłopak. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Wto Lip 23, 2013 9:12 pm | |
| Corvis zrobił duże oczy. No... to byłoby dobre... - Mi też się jakiś przyda. Powiedział zachwycony Corvis. - Zawsze marzyłem o Froslas Chyba już wiemy co miała nam myśli Klara mówiąc "zawsze taki był". | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Wto Lip 23, 2013 9:15 pm | |
| Karla się zaśmiała. - No to w takim razie już mamy kolejny cel podróży! - ucieszyła się Lily. Leo odszukał na mapie lokację i musieliście trochę skręcić. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Wto Lip 23, 2013 9:18 pm | |
| No to mniejsza o to. Ważne, żeby był jakiś cel. - Swoją drogą, jeszcze dzisiaj nie robiłem treningu. Stwierdził chłopak i wypuścił swoje pokemony. - No to dziś biegi dalekodystansowe. Powiedział po czym ruszył wraz z pokemonami, oczywiście jeśli Arcanine wylądował w pokeballu dla bezpieczeństwa. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Wto Lip 23, 2013 9:22 pm | |
| Arcanine po chwili siedział w pokeballu, nie chcąc widocznie się nadwrężać po tym jak został potraktowany przez kłusowników. Pozostali także postanowili potrenować swoje pokemony, a Venonat Lily dostał Everstone. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Wto Lip 23, 2013 9:26 pm | |
| No to dobra, na początek trucht, później trochę sprintu i znów trucht. - Może teraz z obciążeniem? Zaproponował chłopak i jeśli pokemony się zgodziły to dostały/ po kłodzie/kamieniu czy czymś tam do dźwigania w zależności od rozmiarów. Oczywiście Corvis też sobie coś znalazł. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Wto Lip 23, 2013 9:29 pm | |
| Tak więc ćwiczyliście dosć długo. Twoe pokemony okazały się mieć bardzo dużą wytrzymałość, ale t też było dla Ciebie nietypowe, że wszystko wytrzymałeś. Pewnie jak zwykle przez Twoje poke-moce. Venonat tańczył Gangam Style. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Wto Lip 23, 2013 9:32 pm | |
| Może i poke moce a może to systematyczny trening wraz z pokemonami. - No dobra to teraz dobierzcie siew pary i próbujcie się przepchnąć. Tylko mniej więcej równo rozmiarami. Chyba tylko Rotom nie może wziąć w tym udziału. Więc dla niego... unikanie kamyków ^^ | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Wto Lip 23, 2013 9:35 pm | |
| Rotom zaczął unikać kamyków a pozostałe pokemony jak im kazałeś. Venonat tymczasem coraz bardziej szalał i dziewczyny miały zaciesz. No i słyszałeś też, że się umawiały, że poszukają sobie chłopaków... W końcu wyjdzie, że spora gromadka z was będzie. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Wto Lip 23, 2013 9:37 pm | |
| No tak z sześciu jakby nie patrzeć, no ale trzeba kontynuować trening. - I jak macie jeszcze siły? Spytał chłopak swoich podopiecznych. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Wto Lip 23, 2013 9:41 pm | |
| Pokemony były już zbyt zmęczone na cokolwiek więcej. Leo przygotował dla was jedzonko. Po tym treningu byłeś bardzo głodny. Pokemony zresztą też. Lily i Karla chyba najbardziej się zmęczyły po tych tańcach.
+ 0,8 do lv. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Wto Lip 23, 2013 9:45 pm | |
| No to wreszcie koniec. Chłopak wypuścił Arcanine i dął mu sporą garść karmy. Oraz reszcie też, następnie sprawdził rozpiskę odnośnie leków i zrobił co trzeba. Dopiero na końcu zabrał się za jedzenie. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Wto Lip 23, 2013 9:48 pm | |
| Tych leków trochę było, ale w końcu dałeś mu co trzeba. Leo podał Ci miskę z jakimiś ziemniakami i sosem z kawałkami mięsa do nich. Jeszcze zrobił mizerię. Ten to potrafi niejedno zrobić w czasie podróży... Dziewczyny zadowolone zajadały się tymi rzeczami. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Wto Lip 23, 2013 9:54 pm | |
| No to czas na posiłek. Corvis zaczął wcinać swoją porcję i zadowolony spoglądał na pokemony, które posiadał. - Nigdy bym się nie spodziewał, że zdobędę tak silne pokemony. powiedział głośno chłopak. A co niech wiedzą. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Sro Lip 24, 2013 7:44 am | |
| Karla spojrzała na Ciebie. - To masz super, ja na razie żadnego nie mam... Tamte co miałam mi odebrali - powiedziała lekko zrezygnowana dziewczyna. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Sro Lip 24, 2013 7:47 am | |
| Corvis się zamyślił. - Złapałem ostatnio shiny pidgey'a, z chęcią ci go dam. Powiedział chłopak patrząc na pokeball. Szkoda tylko, że nie miał pustych... trzeba sklep odwiedzić jak nic. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Sro Lip 24, 2013 7:53 am | |
| - Shiny Pidgey? - zdziwiła się Karla. - No ten... Nie chcę uszczuplać twojego teamu o taki okaz... - powiedziała dziewczyna. Wkrótce wszyscy zjedliście a pokemony już trochę odpoczęły. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Sro Lip 24, 2013 7:56 am | |
| Chłopak spojrzał na nią... - Nie no, nie będzie problemu. Powiedział uśmiechnięty. - Odpracujesz w polu. Dodał po chwili i wypuścił małego pokemona. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka | |
| |
|
| |
| Corvis Corax - stalowa ręka | |
|