| Corvis Corax - stalowa ręka | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Corvis Corax Admin
Liczba postów : 2086 Join date : 11/07/2013
| Temat: Corvis Corax - stalowa ręka Pią Lip 26, 2013 6:29 pm | |
| No to miała farta. Corvis zerknął na zegarek aby dowiedzieć się, która godzina. - No dobra. To trzeba zrobić zapasy i jeszcze poczekać do jutra. Powiedział po czym skierował się do pokecenter. Mew'owi i Castformowi w końcu przyda się leczenie. | |
|
| |
IronMan
Liczba postów : 2406 Join date : 13/07/2013
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Pią Lip 26, 2013 6:33 pm | |
| Jak zwykle zapomniałeś, że Ty jak pomyślisz pytanie "Która godzina?" to automatycznie wiesz. Była już 18.57. Leo zaciagnął Cię jeszcze do salony gier, a potem poszliście zjeść coś słodkiego. Od razu polepszył Ci się nastrój. Dziewczyny zrobiły tak samo. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Pią Lip 26, 2013 6:36 pm | |
| No nie było najgorzej. W sumie, mogli wszyscy odpaść w pierwszej turze, co byłoby kompletną kompromitacją. - No dobra, na najbliższy czas mam dość zawodów. Powiedział Corvis a po chwili przemknęła mu przez umysł jedna myśl. - Ale pokazy to co innego. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Pią Lip 26, 2013 6:39 pm | |
| - Pokazy? - zdziwił się Leo. Po chwili ruszyliście do pokecenter. - Ja pewnie nie będę brał udział jak co, jestem kitowy w układaniu takich kombinacji - westchnął. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Pią Lip 26, 2013 6:40 pm | |
| Corvis uśmiechnął się szeroko. - Ja pewnie też, ale wolę to sprawdzić w praktyce. Oznajmił po czym ruszył do pokecenter. Wreszcie trzeba się dobrze wyspać. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Pią Lip 26, 2013 6:47 pm | |
| Po chwili byliście w pokecenter. Leo w pokoju od razu poszedł do łazienki, przebrał się i walnął się w łóżko. - O tak, spanko - powiedział zadowolony. Wyjął z plecaka swojego pluszaka, którego dostał od Ciebie. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Pią Lip 26, 2013 6:50 pm | |
| No fajnie... to było słodkie. Corvis poszedł do łazienki zaraz gdy Leo z niej wyszedł. A gdy wrócił to położył się obok niego i wyciągnął swojego pluszaka. - No to dobranoc. Rzekł z uśmiechem na twarzy a później dał chłopakowi całusa. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Pią Lip 26, 2013 6:51 pm | |
| - Dobranoc - powiedział Leo i odwzajemnił całusa. Po chwili spaliście. Tobie znowu śnił się ten mroczny Arceus, lecz nie pamiętałeś dokładnie co. Obudziłeś się rano mimo wszystko wypoczęty. Leo też się właśnie budził. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Pią Lip 26, 2013 6:56 pm | |
| - Witaj. Rzekł niebieskowłosy tym, swoim, porannym, zaspanym głosem. Następnie przytulił się do chłopaka i dął mu porządnego całusa. - By trzeba było pójść na śniadanie. Stwierdził po chwili. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Pią Lip 26, 2013 7:06 pm | |
| Leo z tego całusa zrobił długi i namiętny pocałunek. - A no trzeba by było - powiedział. Jeszcze chwilę się do Ciebie tulił, po czym siadł na łóżku. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Pią Lip 26, 2013 7:36 pm | |
| Corvis na początek się ubrał a później znów przytulił chłopaka. - A gdzie my właściwie mieliśmy iść? Spytał w końcu niebieskowłosy i przeciągnął się z głośnym ziewnięciem. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Pią Lip 26, 2013 7:50 pm | |
| - Hm... Chyba jakaś wyspa lub góry, gdzie jest lód - podrapał się po głowie. Leo po chwili tak chyba z zachcianki wziął Cię sobie na kolana i tulił do siebie jak pluszaka. - Ale dzisiaj strasznie mi się nie chce - mruknął i Cię pocałował w policzek. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Pią Lip 26, 2013 8:13 pm | |
| No to był argument. - Ale nie możemy tu dłużej zostać. Już tu dwa dni jesteśmy. Ale też długo... Ale Ci... Corvis pocałował Leo namiętnie i oparł głowę o jego ramię. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Pią Lip 26, 2013 8:16 pm | |
| Leo popatrzył się na Ciebie. - No jak tak bardzo ci się chce - powiedział. - Nie sądzę jednak, żeby dziewczyny miały ochotę opuszczać to miasto, wczoraj poszły poszukać jakichś fajnych chłopaków i... chyba znalazły - przechylił głowę na bok. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Pią Lip 26, 2013 8:19 pm | |
| O matulu... tylko nie bliźniacy, tylko nie to. Powtarzał sobie w myślach Corvis. - No to może chodźmy ich obejrzeć. Zaproponował w końcu niebieskowłosy. A co tam, może siedzą na stołówce. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Pią Lip 26, 2013 8:35 pm | |
| Po chwili byliście w stołówce. To jednak byli bliźniacy. KLIK. Przynajmniej trochę inaczej ubrani i można było ich rozróżnić, a tak to... kropka w kropkę identyczni! | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Pią Lip 26, 2013 8:38 pm | |
| Corvis zrobił jeden wielki FACEPALM. - Czułem, że tak będzie. Szepnął pod nosem niebieskowłosy. Ale przynajmniej byli dość ładni a nie jak typki wyrwane z siłowni. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Pią Lip 26, 2013 8:45 pm | |
| Dziewczyny wam machnęły. Przy stolikach były po 4 miejsca, więc się nie zmieścicie. Leo zamówił tymczasem dla was coś do jedzenia. Też niezbyt pewnie patrzył się na bliźniaków. - Chyba niezbyt wiele dobrego z tego wyjdzie - stwierdził tylko. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Pią Lip 26, 2013 8:47 pm | |
| I tak lepsze to niż kazirodztwo. - No może nie będzie najgorzej. Ale szóstka to już tłok. Stwierdził Corvis zajadając się tym co dostał. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Sob Lip 27, 2013 11:37 am | |
| Leo także zabrał się za jedzenie. - No racja, tłok - potwierdził i zamyślony na nich spojrzał. - Chyba że zachce im się podróżować osobno - zamyślił się. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Sob Lip 27, 2013 11:55 am | |
| W sumie, ale jakby nie patrzeć zostawienie Karli samej nie jest najlepszą decyzją. W końcu jest ścigana. - Ja nie wiem co o tym sądzić. W końcu stwierdził niebieskowłosy. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Sob Lip 27, 2013 12:03 pm | |
| - A myślisz że ja wiem? - podrapał się po głowie Twój chłopak. Wkrótce zjedliście i bliźniaki podeszli, by się z Tobą przywitać. Dopiero teraz zauważyłeś, że mieli po pasemku na włosach. Jeden miał zielone, drugi niebieskie. - Ja jestem Zack - przedstawił wam się ten z niebieskim. - A ja Ziggy - przedstawił się z zielonym. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Sob Lip 27, 2013 12:18 pm | |
| No to jedno mamy już wyjaśnione. Corvis szybko złapał Leo za rękę i zatrzymał czas. - Szybko co robimy? Może przeciągniesz ich przez stół i ich tak zostawimy? Zaproponował, no ale bez przesady... po chwili puścił czas normalnie i rzekł. - Jestem Corvis i jeśli coś się stanie Karli to stanie się coś złego. Powiedział i zacisnął zmutowaną dłoń na oparciu krzesła. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Sob Lip 27, 2013 12:52 pm | |
| Zackowi chyba nieco mina zrzedła. Leo także po chwil się przedstawił chłopakom. - Em, spokojnie, my nie chcemy nic złego im zrobić - Ziggy próbował załagodzić sytuację. Bliźniacy popatrzyli się po sobie. Chyba nie spodziewali się tak chłodnego przywitania, albo raczej.. groźnego. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Sob Lip 27, 2013 1:17 pm | |
| A co tam... czyżby Corvis miał więcej wspólnego z bratem Lily niż mu się wydawało? - No to ok. Powiedział po chwili przyjmując minkę słodziutkiego, malutkiego kociaczka. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka | |
| |
|
| |
| Corvis Corax - stalowa ręka | |
|