| Czas na zemstę - Gra Yomi | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Yomi
Liczba postów : 803 Join date : 15/07/2013 Age : 31
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pią Lip 26, 2013 8:17 pm | |
| Z całej siły uderzyłam go łokciem w kark. To podziałało w przypadku policjantki zobaczymy czy podziała w przypadku takiego chłopa. Chociaż równie dobrze mogłabym kazać Lucario go znokautować. | |
|
| |
IronMan
Liczba postów : 2406 Join date : 13/07/2013
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pią Lip 26, 2013 8:27 pm | |
| Jednak udało Ci się znokautować gościa. Siły miałaś tym bardziej, że znowu miałaś nerwa totalnego. Facet tylko coś jęknął i już padł jak długi na ziemi. Ciebie tylko nieco łokieć Cię bolał, ale satysfakcja jest. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Pią Lip 26, 2013 8:30 pm | |
| Popatrzyłam zadowolona na leżącego gościa. Zaczęłam go najpierw przeszukiwać, by odnaleźć ta kartkę która dostał. Zamyśliłam się. No i trzeba będzie go jakoś związać. albo i też zawlec na komisariat, ale najpierw ja sobie z nim pogadam. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 27, 2013 6:49 am | |
| Po chwili znalazłaś tą karteczkę. Była pomięta jakby gościu miał zamiar zaraz ją wyrzucić. Miał w swojej kieszeni kajdanki, jakieś czarne pokeballe z literką R i nieco kasy. Po chwili facet zaczął wracać do siebie. Może go łatwo powaliłaś ale szybko wraca do siebie. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 27, 2013 6:53 am | |
| Złapałam jego kajdanki i szybko zakułam mu ręce. Odebrałam mu także pokeballe. -No jak słoneczko?- wyszczerzyłam się i schowałam to karteczkę do kieszeni uprzednio ją czytając. Kopnęłam gościa w brzuch, by lezał spokojnie. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 27, 2013 6:59 am | |
| Gościu tylko się zwinął jak go kopnęłaś. - Czego chcesz? - syknął. Próbował coś zrobić z tymi kajdankami, ale nie mógł. Był bezsilny i możesz się nad nim poznęcać. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 27, 2013 7:03 am | |
| -Teraz mi powiedz co planują Rocketsi. Wszyściutko i dokładnie. Wszystko co wiesz.- wycedziłam. Czekałam az coś powie. Nie byłam aż taka, by go ot dla zabawy się nad nim znęcać. Powie co będę chciała wiedzieć i go zawlekę na posterunek. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 27, 2013 7:05 am | |
| Facet popatrzył na Ciebie spod byka. - Ode mnie nic się nie dowiesz - powiedział. Jeszcze chyba odczuwał to kopnięcie w brzuch bo się strasznie zwijał. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 27, 2013 7:08 am | |
| -hm.. powiadasz, ze nic się nie powiesz? A co byś powiedział na spotkanie... z Mewtwo? On chyba baaardzo nie lubi Rocketsów i będzie mi wdzięczny jak dam mu się powyzywać na jakimś. Na przykład na tobie...- Wyszczerzyłam się. Udałam, ze właśnie sięgam po pokeball. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 27, 2013 7:09 am | |
| Facet prychnął. - Nawet jak naprawdę masz tego Mewtwo to się nie wystraszę - powiedział. Wygląda na to, że twardy jest... | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 27, 2013 7:16 am | |
| -jak tam chcesz.- Odpowiedziałam i wypuściłam Mewtwo. [-Możesz spróbować wyciągnąć z niego informacje?- Spytałam się psychicznej legendy i zerknęłam na gościa. No to teraz zobaczymy czy jesteś taki twardy. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 27, 2013 7:17 am | |
| Mewtwo w pierwszej chwili próbował, ale po momencie się cofnął. - Jest typu mrok - powiedziała legenda i mężczyzna szybko przeciął kajdanki przy pomocy Shadow Claw. Uśmiechnął się paskudnie. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 27, 2013 7:22 am | |
| -Czyli... jest słaby przeciwko walce.- Powiedziałam i wypuściłam Lucario. -Przywal mu Focus Blast! A na każdy jego ruch używaj Detect.- wydałam polecenia pokemonowi. Jak miło. Trafiłam na jakiegoś mutanta. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 27, 2013 7:24 am | |
| Lucario użyła Focus Blast, bo wbiło faceta w drzewo. Może mają moce pokemonów, ale ludzka słabość częściowo ciągle została. Mewtwo machnął ogonem. - Nie dość, że nic nie powie to jeszcze ma typ mrok - fuknął poirytowany. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 27, 2013 7:26 am | |
| -Walić to. To zawlekę go na posterunek i niech oni się nim martwią. z reszta mam jeszcze kartkę, którą dostał od innego kolesia.- Mruknęłam i wyjęłam ją, by na nią spojrzeć. -Lucario? Poradzisz sobie z zawleczeniem tego gościa czy mam ci pomóc? I odwaliłaś kawał dobrej roboty.- spytałam się swojego stworka. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 27, 2013 7:29 am | |
| Kartka była zapisana "pismem lustrzanym". Lucario kiwnęła łbem, że sama sobie poradzi i złapała gościa za kaptur. Po cjwili zaczęła go ciągnąć z Tobą do miasta, a Mewtwo schował się do balla, rzucając jeszcze przed tym nienawistne spojrzenie na Rocketowca. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 27, 2013 7:33 am | |
| Schowałam kartkę do kieszeni, w pokoju ją przeczytam. Zerknęłam na tego gościa i szłam obok Lucario. Trzeba będzie lepiej ostrzec policjantów, ze lepiej niech go trzymają w towarzystwie robaczych i walczących pokemonów, bo im jeszcze zwieje. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 27, 2013 7:46 am | |
| Wkrótce Lucario zaciągnęła gościa do komisariatu. Policjantka Jenny popatrzyła się na was zdziwiona, a potem spojrzała na bandytę. - Kolejny członek zespołu R? - zdziwiła się. Podeszła do was i spojrzała na gościa. Po chwili zdjęła z niego płaszcz. Mogłaś zobaczyć, że powyżej łokci jego ręce były pokryte czarną sierścią. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 27, 2013 7:50 am | |
| -Tak i na dodatek jakiś mutant. Chyba z typu mrok bo jak go poszczułam Lucario to Focus Blast na nim zadziałało. Super efektywnie na dodatek. lepiej jak go przytrzymacie w asyście robaczych i walczących pokemonów.- Odpowiedziałam i poklepałam Lucario po głowie. Czyżby jakiś mutant Zoroarka lub Pochyenny? | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 27, 2013 11:30 am | |
| Raczej Mightyeny. - Rozumiem, Ingo oraz Emmet przynieśli mi godzinę wcześniej mężczyznę zmutowanego z Venusaurem - wyjaśniła Ci. Po chwili wyjęła Potion i Ci go dała. Teraz powiedziała, że będzie zajęta bo musi zabezpieczyć celę. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 27, 2013 11:33 am | |
| Wzięłam potion i tylko kiwnęłam głową. Czyli chyba mogę odejść. Krzyżówka z Venusaurem? Pewnie po wybuchu się tak porozłazili. Pożegnałam się z policjantką i ruszyłam w stronę wyjścia. Kiwnęłam na Lucario, by poszła za mną. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 27, 2013 11:38 am | |
| Wyszłaś z posterunku. Właśnie przez miasto szedł skiro i jak Cię zobaczył to Ci pomachał, żebyś za nim poszła i ruszył w las. Lucario popatrzyła się na Ciebie pytająco i chyba zrozumiała, że bedziesz miała napad złego nastroju. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 27, 2013 11:41 am | |
| Niezbyt zadowolona ruszyłam za Skiro. Mi chodziło tylko o informacje. Do niczego innego nie był mi on potrzebny. Tylko po się tak mnie uczepił? Nie przepadałam za nim, nawet mu to mówiłam a ten zawsze musi wymuszać jakieś spotkania zamiast od razu wszystko gadać. Idiota. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 27, 2013 11:44 am | |
| Jak byliście w lesie to chłopak stanął. Wytargał z krzaków jakiś plecak ze sprzętem. - Wiesz może lepiej skorzystać jak ten ich nowy klon jest niedoświadczony? - spytał się Ciebie chłopak. - Czyli byśmy ruszyli dzisiaj - powiedział. Po chwili wziął Twój pokenav i zgrał na niego mapę i Ci go oddał. | |
|
| |
Yomi
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi Sob Lip 27, 2013 11:51 am | |
| -Na tą wyspę? Jeszcze z tobą?- skrzywiłam się. Co mu tak spieszno? -Knujesz coś?- Warknęłam. Odebrałam swój pokenav. -Czy ty to w ogóle przemyślałeś? Jeśli wpadniemy im tam i uwolnimy mojego ojca oraz zrobimy coś z tym klonem to, ze mogą przyśpieszyć odwierty do odwróconego świata? Chcesz spowodować, by stali się jeszcze bardziej zdesperowani i zagonić ich w kozi róg? Będą jeszcze bardziej nieprzewidywalni.- warknęłam. Czy on w ogóle myślał o tym co może się stać czy tylko widział koniec swojego nosa? | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Czas na zemstę - Gra Yomi | |
| |
|
| |
| Czas na zemstę - Gra Yomi | |
|