| Corvis Corax - stalowa ręka | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Corvis Corax Admin
Liczba postów : 2086 Join date : 11/07/2013
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Wto Lip 30, 2013 6:50 pm | |
| Vepro... Corvis wyjął pokedex i sprawdził czy w ogóle taki pokemon istnieje a jak tak, to ciekawe jak wygląda. - No coś tu bardzo nie gra. Stwierdził chłopak po czym zaczął dalej pić swoją czekoladę. Aż by się chciało powiedzieć " a nie mówiłem?" | |
|
| |
IronMan
Liczba postów : 2406 Join date : 13/07/2013
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Wto Lip 30, 2013 6:57 pm | |
| | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Wto Lip 30, 2013 7:00 pm | |
| Ten miał apetyt. To może pokedex chociaż lv pokaże. - No ładnie. A remoraid nie może na lądzie się przemieszczać. Pomyślał głośno Corvis. A tak byłaby walka, szkoda. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Wto Lip 30, 2013 7:03 pm | |
| To chyba nawet nie był pokemon... Pokedex żadnego lv nie pokazał. Wkrótce dziewczyna odciągnęła kociaka i wzięła go sobie na ręce. Chyba dopiero teraz was zobaczyła. - Ups... - powiedziała. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Wto Lip 30, 2013 7:30 pm | |
| Więc co to mogło być? Mniejsza. - Widziałeś kiedyś coś takiego? Spytał niebieskowłosy i spojrzał jeszcze na "coś". | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Wto Lip 30, 2013 7:46 pm | |
| - Nie - pokręcił głową Leo. - Sorki za zamieszanie, ale... - i tu usłyszeliście kroki. - Ech, wyjaśnię wam w pokoju - powiedziała i poprowadziła was do niedalekich drzwi, w których była przeżarta dziura. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Wto Lip 30, 2013 7:49 pm | |
| A gdyby tak, gdyby tak cofnąć czas tej dziurze to może pojawiłyby się drzwi. W każdym razie warto spróbować. Wielkie skupienie i... pewnie wielka klapa, ale kto tam wie. - No to z chęcią posłucham. Stwierdził po chwili Corvis. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Wto Lip 30, 2013 7:53 pm | |
| Po chwili jakimś sposobem dziura się cofnęła. Dziewczyna spojrzała na was zdziwiona. - No, ja chyba też będę się domagać pewnych wyjaśnień... - powiedziała w końcu. Siadła na łóżku i pokazała wam, żebyście siedli na drugim (po co dwuosobowy wynajmowała?!). - Tak więc... Pochodzę z innego świata - zaczęła. Leo zrobił nieduże oczy. - Tak, to trochę dziwne, ale jakieś potwory ukradły moich rodziców i teraz ich szukam - powiedziała. Po chwili na jej ręce pokazał się ten ruchomy smok. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Wto Lip 30, 2013 7:58 pm | |
| No to było naprawdę ciekawe. - A właściwie czym jest ten tatuaż? Spytał niebieskowłosy i poprawił swoją grzywkę. Stawała się coraz dłuższa, no ale on ją lubił. - Potwory? Dodał po chwili jakby słowa doszły do niego z opóźnieniem. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Sro Lip 31, 2013 8:34 am | |
| Dziewczyna spojrzała na swój tatuaż. - To jest smok, ogólnie to nazwałam go Acnologia. Jest czymś w stanie pasożyta, ale też sporo dzięki niemu zyskuję - wyjaśniła. - Tak, potwory. Nie takie milusie stworki jakie u was biegają - powiedziała. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Sro Lip 31, 2013 8:37 am | |
| No to było całkiem dziwne. Ale w sumie kto to mówił. - Naprawdę to nie wiem czy to nasza sprawa. Powiedział po chwili Corvis. Potwory dziwne tatuaże i w ogóle pełno różnych dziwnych rzeczy. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Sro Lip 31, 2013 8:45 am | |
| - No cóż Landorus mi powiedział, że coś od was wyczuwa i prawdopodobnie moglibyście pomóc - wyjaśniła wam dziewczyna. Jej zwierzaczek po chwili wszedł Leo na głowę i tam się ulokował. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Sro Lip 31, 2013 8:48 am | |
| No to był fajny obrazek no ale... no się okaże. - Może i byśmy mogli. Stwierdził niebieskowłosy i na razie nic więcej nie powiedział. Lepiej uważać i nie ufać wszystkim dookoła. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Sro Lip 31, 2013 4:14 pm | |
| Dziewczyna westchnęła. - No nic, na nic nie będę naciskać. Może jak Samuel tu dotrze to coś wymyślimy - powiedziała dziewczyna zamyślona. - Rety, przecież się nie przedstawiłam - nagle powiedziała. - Jestem Klaudia. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Sro Lip 31, 2013 4:16 pm | |
| Och... Klaudia. Imię nawet fajne. - A gdybyśmy mieli ci pomóc to jakby to miało wyglądać? Lepiej się dowiedzieć nim się w coś wpakuje. Jeszcze by musieli napędzać kajak albo inne takie. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Sro Lip 31, 2013 4:24 pm | |
| - Nie wiem, potrzebowałabym trochę przewodników, więc czasem może się napatoczyć jakiś potwór - wyjaśniła. - Ale raczej w tym świecie nic nie znajdę, chociaż wolę się upewnić - dodała. Po chwili usłyszeliście pukanie do drzwi. Do pomieszczenia wszedł niemal zupełnie zmrożony i zaśnieżony chłopak. - Brrr ty to wybierasz miejsca - powiedział i chyba dopiero was zauważył. - O a to kto? - zdziwił się, wskazując na was. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Sro Lip 31, 2013 4:29 pm | |
| Ojoj, można by go tak zadźgać łyżką hahaha. A tak na poważnie. Corvis poprawił grzywkę i wysłuchał wszystkiego. - Ja właściwie jestem w tym miejscu pierwszy raz, no ale jak chcesz. Stwierdził niebieskowłosy i spojrzał na nieznajomego. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Sro Lip 31, 2013 4:37 pm | |
| Po chwili dziewczyna poszła z chłopakiem do łazienki (żeby o czymś pogadać na osobności). Po chwili stamtąd wyszli i siedli razem na jednym łóżku. - No dobra to jak w końcu? - spytała. Leo spojrzał na Ciebie. - I co o tym myślisz? - teraz on spytał. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Sro Lip 31, 2013 4:39 pm | |
| W sumie... a co tam niech się dzieje co się chce. - Mogę zaryzykować, a ty? Spytał Corvis swojego chłopaka i spojrzał na resztę. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Sro Lip 31, 2013 4:51 pm | |
| - OK - powiedział Leo. - No czyli załatwione - ucieszył się Samuel. Dopiero teraz dostrzegłeś, że on... nie jest do konca ludzki. Tyczyło się to rysów i typowo gadzich oczu. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Sro Lip 31, 2013 6:07 pm | |
| No to kolejny mutant... ach czy jeszcze na tym świecie są normalni ludzie? A może same potwory i bliźniacy? - No to do dzieła. Powiedział Corvis i zdał sobie sprawę z tego, że jest już pewnie noc. - Może jednak najpierw się wyśpimy. Dodał po chwili. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Sro Lip 31, 2013 6:20 pm | |
| - No lepiej tak - powiedział chłopak. Zwierzak Klaudii zabierał się za zjadanie kołdry na jednym z łóżek. - Ej no, zostaw - Samuel próbował odciągnąć ognistego kotka od pościeli. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Sro Lip 31, 2013 6:26 pm | |
| Corvis uśmiechnął się szeroko. Normalnie, wszędzie są istoty pokroju giratinki. - No to w takim razie ja idę spać. Powiedział niebieskowłosy i jeśli to wszystko, to poszedł do swojego pokoju. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Sro Lip 31, 2013 6:27 pm | |
| Po chwili byliście w pokoju. Jeszcze tylko jak wychodziłeś to zobaczyłeś, że dziewczyna pakuje się Samuelowi na kolana. - W sumie to interesuje mnie bardzo to wszystko - powiedział Leo. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Sro Lip 31, 2013 6:32 pm | |
| No jak lubi... - W sumie jest to interesujące ale z naszym szczęściem wpakowaliśmy się w coś dziwnego. Stwierdził Corvis i pobiegł szybko pod prysznic. Gorąca kąpiel a później kołdra... | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka | |
| |
|
| |
| Corvis Corax - stalowa ręka | |
|