| Corvis Corax - stalowa ręka | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Corvis Corax Admin
Liczba postów : 2086 Join date : 11/07/2013
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Sro Lip 31, 2013 9:01 pm | |
| Corvis poczerwieniał i tyle było z rozmowy. Po prostu spojrzał na snorunta i dał mu znak, aby prowadził. W końcu raz zbłaźnić się można, ale później trzeba milczeć żeby się nie pogrążyć. | |
|
| |
IronMan
Liczba postów : 2406 Join date : 13/07/2013
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Sro Lip 31, 2013 9:04 pm | |
| Pokemon po chwili zaczął was prowadzić. Dziewczyna rozglądała się zaciekawiona i w końcu wzięła swojego chłopaka za y... łapę. W międzyczasie mu coś opowiadała. Niestety nie słyszałeś co. Leo ciągle był rozbawiony. - No dobra muszę się uspokoić - powiedział w końcu, próbując utrzymać powagę. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Sro Lip 31, 2013 9:07 pm | |
| Corvis postanowił zatkać mu usta długim namiętnym, pocałunkiem. A co tam, może to go uciszy. - Oj tam oj tam, ja pamiętam tylko 4 ostatnie lata. Próbował się bronić niebieskowłosy. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Sro Lip 31, 2013 9:12 pm | |
| Tak, Twój pocałunek skutecznie uciszył Leo. - No dobra... - powiedział tylko bardzo zadowolony i po chwili wziął Cię pod ramię i szliście dalej. Twój chłopak był zadowolony. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Sro Lip 31, 2013 9:14 pm | |
| Oj był zadowolony. - A tak swoją drogą to gdzie idziemy? No właśnie, idą jak te święte krowy przed siebie i nie wiedzą nawet dokąd. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Sro Lip 31, 2013 9:18 pm | |
| Klaudia zamyśliła się. - Słyszałam o tajemniczych wydarzeniach na jednej z tutejszych gór, może tam? - zaproponowała dziewczyna. - Nie no i znowu wciągniesz nas w miejsce w stylu tamtego grobowca albo wieży... - ale więcej nie wymienił bo dziewczyna dosłownie wsadziła mu pięść w paszczę. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Sro Lip 31, 2013 9:27 pm | |
| Ojoj, no to chyba jakieś niezłe przygody mieli. W każdym razie mniejsza, nie jest najzimniej ani też zbyt ludno aby musieć się chować. - Umiecie latać? Spytał w końcu Corvis. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Czw Sie 01, 2013 9:57 am | |
| - Ja umiem - powiedziała Klaudia. - Ale je nie - pokręcił głową Samuel. - No to cie poniose - powiedziała dziewczyna. - O nie, ja wolę czuć podłoże żadne latanie - jaszczur nie chciał się zgodzić. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Czw Sie 01, 2013 10:11 am | |
| Oj... no bez przesady... - Polecimy tyle, daleko nie jest. Próbował go przekonać Corvis. - Pod spodem jest śnieg więc miękko. Ciekawe czy da się na to namówić. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Czw Sie 01, 2013 1:44 pm | |
| Do Twoich namów dołączyli także Leo i Klaudia. W końcu Samuel dał się przekonać. - No dobra ale tylko chwilę nie chcę zbyt dużo być w powietrzu - powiedział niezbyt zachwycony. Po chwili dziewczyna uwolniła spod smoka... jakiś znak? Tak i po chwili była w takiej zbroi: [KLIK] (do tego skrzydła jak kilka szerokich, stalowych pasów w rzędach) | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Czw Sie 01, 2013 3:17 pm | |
| No to ktoś miał podobnie jak Corvis. Chłopak przyjął tą swoją mniej ludzką formę po czym wziął malucha na ręce. Dobrze, że snorunt był lekki. - Pokaż nam gdzie lecieć. Powiedział i dał się kierować maluchowi. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Czw Sie 01, 2013 3:26 pm | |
| Wkrótce pokemon wskazał wam kierunek. Samuel zdawał się być niezbyt zachwycony tą wysokością. Waszym oczom ukazało się kilka szczytów, w tym jeden szczególny... wyglądał jak z kryształu. Snourt an i trochę Ci nie ciążył. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Czw Sie 01, 2013 6:08 pm | |
| O... to jest odpowiedni szczyt. - To tu chciałaś przylecieć? Spytał zaciekawiony Corvis, a gdy tylko była ku temu okazja wylądował i przyjął "normalną" postać. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Czw Sie 01, 2013 6:15 pm | |
| - Yep - powiedziała dziewczyna. Wkrótce wylądowaliście u podnóża góry i Samuel zdawał się być zachwycony z tego kontaktu z podłożem. - Brrr następnym razem nie wiem jak mnie przekupisz - powiedział do Klaudii. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Czw Sie 01, 2013 6:23 pm | |
| No ale na pewno sporo czasu w ten sposób zaoszczędzili. - Przecież nie było tak źle. Powiedział Corvis i spojrzał na jaszczuroludzia. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Czw Sie 01, 2013 6:26 pm | |
| - Taaa... - mruknął jaszczur. - Tym razem nie - powiedział. Po chwili ryuszyliscie w dalszą drogę a dziewczyna zdjęła zbroję. Jednak zmieniło się coś: miała przy pasie przypięty duży miecz. Widziałeś tylko rękojeść, reszta w zwykłej, skórzanej pochwie. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Czw Sie 01, 2013 6:38 pm | |
| To było ciekawe. Niezły kowal musiał ją wytworzyć. - A właściwie kim jesteś? Spytał w końcu chłopak. A sam, nie wyjawił pochodzenia swej inności. W sumie to teraz ciężko byłoby się nie domyślić. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Czw Sie 01, 2013 6:59 pm | |
| - Hm, ja no cóż... - westchnęła Klaudia. - Ogólnie takich jak ja nazywa się Smokami. Są to tacy, którzy znaleźli tego typu pasożyty zamknięte w kryształach - wskazała na swój tatuaż, który owinął się jej wokół szyi. - Możemy sobie przypisywać zbroje i przeróżne bronie, których używamy wedle uznania. Także robimy co chcemy z tymi naszymi mocami, ale Azrail, ich twórczyni... Stara się to jakoś opanować i odnajdywać po kolei Smoki. Szukam teraz rodziców bo mam pożliwość podróży po światach, przed tym jednak na przykład pomagałam tzw. "Power Rangers" - opowiadała wam. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Czw Sie 01, 2013 8:07 pm | |
| Jaka ściema. Takie istoty umarłyby ze swej głupoty, kto normalny się odwraca zanim przeciwnik padnie? - No to wszystko jest ciekawe, ale nazwy to wy oryginalnej nie macie. Stwierdził po chwili niebieskowłosy. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Czw Sie 01, 2013 8:10 pm | |
| - Tak jakoś wyszło, Azrail przecież ma kilka tysięcy lat jeśli nie kilkadziesiąt za jej czasów pewnie to było oryginalne - powiedziała Klaudia. Jaszczur tylko stał oparty o skałę i ziewał ostentacyjnie. Wkrótce szliście dalej. - A jak to z wami? Jesteście częściowo pokemonami? - spytała się dziewczyna. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Czw Sie 01, 2013 8:26 pm | |
| Corvis w końcu przyznał jej rację. Przecież nie będzie ukrywał oczywistego. - W sumie jestem palkią. Powiedział w końcu i poprawił swój szalik. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Czw Sie 01, 2013 8:28 pm | |
| - Em, a nie Dialgą tamto w co zmienił się Vepro właśnie na to wyglądało - zauważyła. No tak od tego zimna chyba Ci się miesza. - Oj ktoś tu chyba już ma zmęczenie materiału - powiedział Leo. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Czw Sie 01, 2013 8:36 pm | |
| Chłopak złapał się za głowę. - Faktycznie. To wszystko z zimna. Próbował się jakoś bronić, w końcu czemu nie. | |
|
| |
IronMan
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Pią Sie 02, 2013 8:36 am | |
| Leo zaśmiał się. Po chwili wyjął z plecaka drugą kurtkę i ci ją dał. - Bo ci się zupełnie pomiesza - zażartował. Szliście dalej i szliście. Snourt prowadził was przez te tereny, które były równe ale mimo wszystko szliście robiąc dziwne zakręty. Leo w koncu nie wytrzymał i poszedł prosto, ale po tym zapadł się pod nim śnieg. Dobrze, że użył sowich skrzydeł. Waszym oczom ukazała się duża szczelina w ziemi. | |
|
| |
Corvis Corax Admin
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka Pią Sie 02, 2013 8:41 am | |
| Hm... tak właściwie to co w niej jest? Corvis wychylił się lekko i zrzucił jakiś kamyk, czy tam bryłkę lodu. - Ciekawe czy jest tam głęboko. powiedział w oczekiwaniu na dźwięk lądowania. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Corvis Corax - stalowa ręka | |
| |
|
| |
| Corvis Corax - stalowa ręka | |
|