Pokemon World
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Pokemon World

~*~

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel

Go down 
2 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next
AutorWiadomość
Azyl

Azyl

Liczba postów : 745

Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel - Page 8 Empty
PisanieTemat: Re: Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel   Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel - Page 8 EmptyPią Lip 19, 2013 8:45 pm

-No fo dzisiaii,,, hestem wdziwiony ... - powiedziałem napychając sobie buzię ciastkami.
-A przepraszam .. to dla was. - w porę się opamiętałem.
-Tak, Latios jest moim dobrym kumplem. A pan ? Skąd pan za te wszystkie legendarne pokemony ?
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

Liczba postów : 2406

PisanieTemat: Re: Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel   Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel - Page 8 EmptyPią Lip 19, 2013 8:50 pm

- Mieszkam tu na tyle długo, by móc poznać większość z nich - powiedział.
Jak zobaczył, ze Ty też chcesz ciastka to dostałeś ich sporą porcję. Były równie pyszne co ryba.
Powrót do góry Go down
Azyl

Azyl

PisanieTemat: Re: Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel   Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel - Page 8 EmptyPią Lip 19, 2013 9:13 pm

Ze smakiem zjadłem to co było i zrobiłem się senny.
-Jeśli nie ma pan nic przeciwko to położył bym się spać. Moje pokemony pewnie chętnie by to samo zrobiły. - rzekłem do starszego człowieka.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel   Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel - Page 8 EmptyPią Lip 19, 2013 9:18 pm

Starszy człowiek po chwili zaprowadził Cię do osobnego pomieszczenia, gdzie było posłanie. Po chwili rozłożył matę i koc, żeby Twoje pokemony mogły się tam położyć. Było obok drugie pomieszczenie, pewnie należało do niego. Miałeś kilka ciastek, a po chwili zobaczyłeś, że jedno z nich odlatuje... dosłownie...
Powrót do góry Go down
Azyl

Azyl

PisanieTemat: Re: Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel   Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel - Page 8 EmptyPią Lip 19, 2013 9:47 pm

-WTF!? - wykrzyknąłem widząc odlatujące ciastko, ale zbytnio aż tak się nie przeraziłem - no! w końcu trochę już widziałem ...
-Połóżcie się i odpocznijcie, jutro czeka nas ciężki trening. - powiedziałem do swoich pokemonów i powiedziałem im dobranoc.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel   Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel - Page 8 EmptySob Lip 20, 2013 11:44 am

Nie dośc, że ciastko odlatywało to jeszcze było go coraz mniej... Po chwili ułożyłeś się do snu razem ze swoimi pokemonami. Śniło Ci się całe stado legend. Obudziłeś się rano i coś wyraźnie przeszukiwało Twoją torbę. Ale Twoje stworki to na pewno nie były...
Powrót do góry Go down
Azyl

Azyl

PisanieTemat: Re: Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel   Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel - Page 8 EmptySob Lip 20, 2013 11:51 am

Cały zaspany wstałem i i spojrzał w około siebie.
-Ej, co jest ? - powiedziałem widząc mój plecak z którego wylatywały różne rzeczy.
-Kim jesteś ?! Zostaw to ! Nie twoje ! - powiedziałem zdenerwowany.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel   Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel - Page 8 EmptySob Lip 20, 2013 12:06 pm

Po chwili ujrzałeś takiego pokemona:
Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel - Page 8 494
Wychylił się z Twojej torby i pokazał Ci piłeczkę. Nie znałeś jej, więc pewnie nie była Twoja i wpadła stworkowi do Twojego bagażu.
Powrót do góry Go down
Azyl

Azyl

PisanieTemat: Re: Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel   Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel - Page 8 EmptySob Lip 20, 2013 12:10 pm

-Ale fajny ! - krzyknąłem widząc kolejną legendę.
-Ja to mam szczęście ! Ty jesteś ? ... Victini tak ? - sprawdzając w pokedexie spytałem pokemona.
-[b]Aha, chciałeś piłeczkę. Weź sobie. Przy okazji weź sobie to jabłko jak chcesz.
- pokazałem ostatnią dawkę jedzenia.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel   Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel - Page 8 EmptySob Lip 20, 2013 12:19 pm

Victini uradowany wziął jabłko. Po chwili wyleciał przez drzwi i siadł na jednej z półek. Twoje pokemony w koncu zaczęły się budzić i po chwili zaczęły się bawić bardzo zadowolone z luzu jaki teraz miały tutaj. Poczułeś po chwili przyjemny zapach pieczonej ryby, tylko tym razem chyba inne przyprawy.
Powrót do góry Go down
Azyl

Azyl

PisanieTemat: Re: Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel   Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel - Page 8 EmptySob Lip 20, 2013 12:28 pm

-Pobawcie się póki możecie. Później czeka nas trening. - powiedziałem przyjaźnie do swoich pokemonów i przedstawiłem im Victini po czym wyszedłem kierując się zapachem pieczonej ryby.
-Dzień dobry. - powiedziałem widząc staruszka.
-Jak minęła noc?.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel   Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel - Page 8 EmptySob Lip 20, 2013 12:36 pm

- Dzień dobry - przywitał się. - A znakomicie, a jak u ciebie? - spytał.
Victini podleciał do staruszka i siadł mu na ramieniu, po czym dostał kilka jagód. W końcu ryba była gotowa i dostałeś bardzo dużą porcję. Twoje pokemony natomiast miały jagody.
Powrót do góry Go down
Azyl

Azyl

PisanieTemat: Re: Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel   Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel - Page 8 EmptySob Lip 20, 2013 12:48 pm

-A nie jest źle ... - powiedziałem do starszego pana i usiadłem do jedzenia.
-Śniło mi się pełno legend zgromadzonych w w jednym miejscu. Niesamowity sen. - powiedziałem napychając sobie buzię rybą.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel   Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel - Page 8 EmptySob Lip 20, 2013 12:52 pm

Staruszek się uśmiechnął.
- Tak było jak się tu wszyscy sprowadzili - powiedział.
Ryba była prześwietna. Jak zjadłeś całą to nie miałeś na nic innego miejsca.
Powrót do góry Go down
Azyl

Azyl

PisanieTemat: Re: Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel   Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel - Page 8 EmptySob Lip 20, 2013 12:57 pm

Najedzony przysiadłem na sofie i zacząłem się dopytywać o szczegóły.
-Co ma pan na myśli ? Chce pan powiedzieć że zna pan wszystkie legendy i one pana odwiedzają ? - spytałem nieprzekonany wyznaniem starca.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel   Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel - Page 8 EmptySob Lip 20, 2013 1:03 pm

- Cóż, po tym jak Arceus zniknął legendy zaczęły pilnować, by ich trenerzy nie wyłapali, bo gdyby wpadli w nieodpowiednie ręce... równowaga mogłaby być zachwiana. Tak, znam wszystkich tutaj, a to drugie.. czasami, Victini na przykład ciągle mieszka ze mną - dodał na koniec, wskazując małego pokemona.
Powrót do góry Go down
Azyl

Azyl

PisanieTemat: Re: Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel   Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel - Page 8 EmptySob Lip 20, 2013 1:05 pm

Pogłaskałem małego pokemona legendę i powiedziałem.
-Zazdroszczę panu. Mi nie zależy na tym czy złapię legendę czy nie. Pokemon złapany wbrew własnej woli, tylko szkodzi w drużynie. Co nie ? - spytałem.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel   Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel - Page 8 EmptySob Lip 20, 2013 1:14 pm

Pokemony potwierdziły to skinieniem łbów.
- Widzę ty masz dobre podejście, ale nie wszyscy tacy są... Dlatego jak wyruszysz dalej to absolutnie nikomu nie mów o tym miejscu, zły team chce tu dotrzeć - powiedział.
Powrót do góry Go down
Azyl

Azyl

PisanieTemat: Re: Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel   Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel - Page 8 EmptySob Lip 20, 2013 1:24 pm

-Nie zamierzam nic nikomu mówić, już to obieca... Poczekaj poczekaj ... Zły Team ? Nie mów mi że to Team G! Szukam ich, porwali dawno temu mojego ojca. Był bardzo znanym naukowcem w środowisku regionu Johto w sprawach legendarnych psów - Suicune, Raikou i Entei. Coś mi się zdaje że oni coś knują coś większego .. Dorwę ich !!! - wstałem i już miałem ruszać ich szukać cały pobudzony.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel   Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel - Page 8 EmptySob Lip 20, 2013 1:30 pm

- Dokładnie, team G - powiedział staruszek.
Tylko patrzył się na Ciebie jak uniosłeś się gniewem.
- Nie unoś się gniewem, tu ich nie znajdziesz, ani nigdzie blisko - poinformował Cię.
Powrót do góry Go down
Azyl

Azyl

PisanieTemat: Re: Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel   Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel - Page 8 EmptySob Lip 20, 2013 1:34 pm

-W takim razie muszę się dowiedzieć gdzie oni są! Wiesz coś może na ten temat ? - zapytałem staruszka myśląc o ojcu i modląc się by nic mu nie było.
-W każdym razie muszę wzmocnić swoje pokemony bo wiem że nie będzie łatwo ... - powiedziałem po chwili.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel   Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel - Page 8 EmptySob Lip 20, 2013 1:37 pm

- Niestety nie - pokręcił głową starzec.
Pokemony znowu zaczęły się bawić, tym razem w chowanego. Po chwili i Victini do nich dołączył uradowany z towarzystwa.
Powrót do góry Go down
Azyl

Azyl

PisanieTemat: Re: Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel   Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel - Page 8 EmptySob Lip 20, 2013 1:40 pm

-W takim razie nie wiem co mam robić ... - powiedziałem patrząc na uradowane pokemony i myśląc że ciężko im będzie tak szybko ruszać w podróż.
-Jak chcecie to możemy tu jeszcze trochę zostać ... ale nie obejdzie się bez treningu. - dodałem.
-Musimy być przygotowani i zniszczyć Team G. Chodźcie. - powiedziałem i wyszedłem na podwórze wołając swoje pokemony.
Powrót do góry Go down
IronMan

IronMan

PisanieTemat: Re: Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel   Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel - Page 8 EmptySob Lip 20, 2013 1:48 pm

Pokemonom niezbyt chciało się trenować. Aż Latios próbował Ci przez myśli podsunąć ideę treningu połączonego z zabawą. W końcu pokemony poszły za Tobą i czekały na polecenia. Staruszek również wyszedł, biorąc ze sobą jakieś krzesełko i siedział w cieniu jednego z drzew, chcąc widocznie popatrzeć.
Powrót do góry Go down
Azyl

Azyl

PisanieTemat: Re: Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel   Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel - Page 8 EmptySob Lip 20, 2013 1:57 pm

-Jak aż tak bardzo nie chce wam się trenować w tradycyjny sposób to spróbujemy inaczej. - spojrzałem na Latiosa zgadzając się z nim.
-Dobra pobawimy się w policjantów i złodziei. Chimchar, Charmander i Phanpy jesteście złodziejami i macie uciekać a Latios i Poochyena będą was gonić. Pamiętajcie że to nie jest normalna zabawa, macie tutaj wykorzystywać swoje zdolności by pomóc partnerom i nie dać się złapać, a wy - wskazałem na Latiosa i Poochyene -wykorzystać wszystko co umiecie by ich dorwać. Gdy już dojdzie do złapania to wtedy się pojedynkujecie o ''wolność''. Kto przegra odpada. Do dzieła ! - wytłumaczyłem swoim pokemonom i usiadłem na trawie.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel   Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel - Page 8 Empty

Powrót do góry Go down

Odnaleźć ojca - Azyl Dragneel
Powrót do góry 
Strona 8 z 12Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» Azalea Gym - Azyl
» Azyl vs. Whitney
» Księgowy Azyl'a
» Azyl i trawka.
» Stragan AzyL'a

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach